Egészség és Te

A HD képernyő a vezető számára: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Ellenőrizze védő HD képernyő, amely segít autósok, hogy szorosan figyelemmel kíséri az úton, és elfog a legkisebb részleteket az utat, még az erős fény a nap.

Megjelenés HD képernyő

HD képernyőt a legújabb fejlesztés, amely képes jelentősen javítani a minőséget a felülvizsgálatát minden pályán napsütés. Ez fontos a hosszú és fárasztó utazás, amikor a nap lesz a szemében a vezető. Így a fény teszi őt figyelmetlen, figyelmetlen, ami fáj a templomok és a szemet. Hogy ezeket a negatív szempontokat, és létrehozta a védő HD képernyőt.

Tervezés

Napszemüveg általában a túl sötét lencse. A legtöbb ilyen tartozékok és ellenjavallt fárasztó lovaglás közben, mivel képesek torzítani a részleteket.

nagyfelbontású képernyő két speciális szűrők és szép tónus. Ez kissé változik az árnyalat a környező tér, és teszi részletei több éles és tiszta. Fejlesztési is megbirkózni a fénye csillogó fények és csípős fehér színű, ami lesz hó közvetlen napfény.

Anyaga

A használt anyag védő HD képernyőt teljesen átlátszó, nem akadályozza a láthatóságot vagy látási minden időjárási körülmények között. Szűrők teljes mértékben megfelelnek az igazolások, nem mérgező anyagok szerkezetükben és nem veszélyesek az emberre.

Protoplay tükröződésmentes képernyő sokkal jobb, mint a plexi felett a vezetőülés minden autó. A fő különbség az, hogy a védelmet HD képernyő a vezető számára szűkíti a látótávolság a pályán. Ez teszi a hajtás a lehető legkényelmesebb legyen.

Hogyan működik?

Az akció képernyőn az autós elég világos. Csökkentette a plexi segít azonnal eloszlassa, a szembe belépő és az arcát az autós világot. Önmagában a látómező semleges árnyalat, amely nem zárja ki a rögzítés részleteit az út során. Egy másik fejlesztés képes javítani a láthatóságot. Az ernyő nem egy gyorsan mozgó és kisebb tárgyakat a pályán pontos, meghatározott, nem razmarivaet, nem takarják őket.

Az ezzel az innováció vezet a sok pozitív eredményt, és magában jelentős előnyöket:

 • javítja a láthatóságot a pálya egy kis égő V
 • nagyban leegyszerűsíti a láthatóság a téli, tiszta időben, amikor a napsugarak esik a hó felszínén.
 • Elősegíti a jobb láthatóság éjjel , szétszórja a fényt a fényszórók szembejövő autók.
 • takarít meg vakító , amely megjelenhet a területen gyengült szélvédőre.
 • Nem korlátozza a felülvizsgálati , átlátszó szerkezetet.
 • Nincs szükség viseljen napszemüveget .

HD képernyőt is nagy ellazítja a látást, amelynek kellemes, enyhe illatú. Most a szemét a sofőr fáradt, és nem feszült fel, mint ahogy az az eset, amikor a közvetlen napsugarak kénytelenek állandóan kancsal tehetetlenség.

Specifikációk és jellemzők

Védő HD képernyő a vezető számára a készüléken. A fejlesztés az ilyen szükséges kiegészítéseket szakértők részt vettek több mint egy éve. Ez csak három összetevőből áll:

 1. Védőszűrő “idő” egy módja az üdvösség a nap vakító, gondolatok, túlzott fényerő gerendák a nappali. Szűrjük tökéletesen kiküszöböli a fény a lenyugvó nap, elárasztja a szemét az esti órákban.
 2. Védőszűrő “éjszakai” egy egyszerű mechanizmus megbirkózik fényeit és a Windows. A szűrő segítségével a környezet egy puha árnyék, nem fényerő, de csak láthatóságának javítása az út.
 3. A rögzítő elem univerzális, nem számít, milyen autót tulajdonosa. Ez alkalmas az összes autó, könnyen felszerelhető és gyorsan egy másodpercen belül. Vegye le védő HD képernyőn is egyszerű és biztonságos.
A két szűrő képes egyszerűsíteni a meghajtót a távolsági, hogy javítsa az Outlook, és a panoráma még a fényes város tiszta. A szem az autós megszűnik túlhajszoltság és fejfájás az állandó kancsal marad a múltban örökre.

Action HD képernyőt és annak alkalmazása

HD képernyő nem igényel utasításokat. A használat és telepítés annyira egyszerű, hogy képes megbirkózni velük, talán a fiatal vagy kezdő vezető. Ez elegendő ahhoz, hogy rögzítse a készüléket az utastérben az autó, előzetes példa, amit a képernyő elrendezés lesz olyan kényelmes, mint lehetséges. Ez a művelet néhány másodpercet vesz igénybe, és nem okoz nehézséget.

Change filter függően a napszaktól is készített elég könnyen. Csak csepp a kívánt szűrőt, és továbbra is az autópályán. Ha közben a hajtás az éjszaka helyébe a nap, fel nap szűrő és az alsó szűrő „éjszakai”, hogy továbbra odautazás a lehető legjobb körülmények között.

Jellemzők

A képernyő egy csomó előnye van. Használata különösen fontos azokban a különös esetekben:

 • Az emberi szem különösen érzékeny a fényre.
 • Motoros hiányzik a tiszta látást.
 • A vezető tölti az út több, mint 5 órát egy nap.
 • A közelgő utazás különösen hosszú.
 • Az időjárás köd, és van, hogy javítani kell a kontraszt a környezet.

Universal HD képernyőn az autós megbirkózik sok kellemetlenséget az út során. A kikötés az, hogy ez az egyszerű és kényelmes mechanizmust hasznos lehet nem minden autós. A készülék zavarhatja a következő esetekben:

 • Amikor visel sofőr színezett üveg a képernyő nem lesz a kívánt hatást.
 • Különösen gyenge látás, bonyolítja a szem betegségek, mint például a szürkehályog.
 • A képernyő ronthatják kényelmes mozgást teljesen megvilágított út éjjel.

Összességében ez egy újdonság az automatikus, kivéve a fenti helyzet, ez kényelmes és többfunkciós. Fontos, hogy alkalmazza a megközelítést, és figyelembe veszi az összes lehetséges nehézséget a használata a képernyőn, így nem árt a saját kényelmét.

Ár

Az ára a képernyő teljes mértékben igazolja a funkcionalitást. Vásárolja HD képernyőjén most a gyártó honlapján az ára 1490 rubel Oroszországban vagy 499 hryvnias Ukrajnában. Kifejezetten az ügyfesuplement számára jövedelmező kampányt, amely szerint, ha vásárol két vagy több védőfalak, szállítás teljesen ingyenes. Az árak Harkovban és más régiókban Ukrajna nem különbözik.

Hol lehet vásárolni

Vegyél egy valódi védőpajzs az autó csak a hivatalos honlapján a szállító. Ez biztosítja a legalacsonyabb költség a termék, és az abszolút minőséget. Legyen óvatos, és óvakodj a csalást honlapján. Ha vásárol egy képernyőt a harmadik fél helyek, akkor lehet, hogy vesz egy hibás termék engedély nélkül, és jelentősen felfújt áron.

A megrendelni a hivatalos honlapon csak hagyja meg nevét és kapcsolattartási telefonszámot. A cég felveszi Önnel a kapcsolatot a lehető legrövidebb idő alatt. Az átvétel időpontjában a megbízás vehet 5-20 napig.

Ha él Zaporizzsja és más régiók Ukrajna, az áru kifizetésének kerül sor a postán. Legyen óvatos, ha a cég kér előleget, ez azt jelenti, hogy elment a honlapon, hogy a támadók.

Vélemény védő HD képernyő, amely segít autósok, hogy szorosan figyelemmel kíséri az úton, és elfog a legkisebb részleteket az utat, még az erős fény a nap. Megjelenése HD képernyő HD képernyőt a legújabb fejlesztés, amely képes jelentősen javítani a minőséget a felülvizsgálatát minden pályán napsütés. Ez fontos a hosszú és fárasztó utazás, amikor a Nap kerül …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük