Egészség és Te

Ablak Wizard mágneses kefe tisztítására Ablakok: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

A lámpatest Wizard ablak a probléma a piszkos Windows oldani! Az üveg kristály tiszta, és akkor nem kell kockáztatni tegye ki magát a külső mosáshoz.

Mi az ablak Wizard

Kristálytiszta Windows egy jó hangulat a lakók a lakás vagy ház irodai dolgozók. De mosás Windows egy nehéz feladat, különösen, amikor a magas szinten. Erre a célra, hívja a szakemberek takarító cégek, de a költség a szolgáltatások magas. Amikor megpróbál végezni a saját mosás, az eredmény nem mindig kielégítő. A külső gyakran marad foltok, csíkok, részecskék a szennyeződés. Annak megállapítására, a tisztaság az üveg belülről nehéz elérni minden sarkon, és mossuk le még nehezebb. És amikor a lakás egy épület, és nem a földszinten, mosás ablakok alakul veszélyes esemény. A probléma megoldására az úgynevezett ablak varázsló.

Mágneses ecset mosására ablakok ablak varázsló néhány perc alatt mossa a pohár tiszta mindkét oldalán használata nélkül tisztítószerek és anélkül, hogy a halálos szoba benyúló nyílás. Ez egy nagy asszisztens minden háziasszony. Ők sikeresen használják az ügyfesuplement által Barnaul és Samara, Penza, Novoszibirszk, Krasznojarszk és sok más városban.

Mágneses ecset időt takarít meg, erőfeszítést és pénzt vesz háztartási vegyszerek és minimálisra csökkenti a sérülés kockázatát, ha hozza az ablakot. Ez könnyű, és jó, hogy ezt a fajta házi feladatot.

Megjelenés és kialakítás

Brush egy eredeti és funkcionális eszköz készült modern anyagok, átgondolt fejlesztők a részletekre.

Anyag

A gyártás a mágneses kefe használt több különböző anyagokat:

 • tartós műanyag ház;
 • megerősített mágnesek rögzítésére a két rész a kefék egymáshoz;
 • a szövet a bélés, amely elosztja a nedvességet a felszínen, és eltávolítja a nagy részét por és piszok;
 • polimer betét polírozás üveg.

Tervezés

Az eredeti megjelenése a kefe teszi annak használatát élvezetes és érdekes. A fejlesztők adtak a különböző helyzetekben, amelyek lehetséges, ha dolgozik a design, és az egyes feladatokhoz valósultak megoldás:

 • az esetben van egy kis súlyt a külső része a kefe könnyen mozgatható a erő a mágnes;
 • a belső rész el van látva kényelmes ergonómiailag kialakított fogantyú a könnyű használat a készülékkel (a kéz nem fáradt);
 • A külső rész a kötelet, ami megakadályozza a zuhanást.

Hogyan működik az ablak Wizard

Néha nehéz hazai feladatainak egy egyszerű megoldás. Tehát, hogy megszabaduljunk a nem kívánt rovarok a ház alá nyáron, amikor szellőztetés segít szúnyoghálóval mágnesek, és nyerd meg a szennyeződés a hátsó oldalán a ablaküveg & mdash; Ablak Wizard. Alapján annak egyediségét is áll az intézkedés a mágnes a két felét a készülék egymáshoz.

Északi mindkét oldalán az üveg, a gép részei vannak rögzítve az erő a mágnes. Tisztítsa meg az egyik felületén, a másik tisztítja az ecset. Ez a módszer számos előnnyel rendelkezik:

 1. A folyamat 2-3-szor gyorsabb. A tisztításhoz egy szabványos ablak kevesebb, mint 10 perc alatt.
 2. megtakarítások tisztítók között 70% és 100%. Tiszta vizet kombinálva a készülék képes megbirkózni a piszok és foltok jobb, mint a speciális spray.
 3. Ablakmosás megszűnik veszélyes folyamat. Többé nem kell sovány ki az ajtón, hogy elérje a túlsó sarkában. Brush elérheti őket erőfeszítés nélkül.
 4. Speciális bevonat paszták a felület, ez hozza létre a hatás egyértelmű.

Ahhoz, hogy használni eszköz lehet egyszeri üveg és az új üvegezés szabványos vastagságú.

Használat utasítás

A Window Wizard egyszerű: a kefe 2 részre osztják, az részben a fogantyút az üvegre helyezett az épületen belül, és a program a kötél rögzítve a külső. A szabad kötél végén van rögzítve a csuklóját a személy.

Az eredmény az volt, hogy a legjobb rögzítése előtt a kefék az üveg mindkét oldalán, akkor spray egy spray palackot tisztító és csapvíz. Nedves a felület az eszköz könnyebb és simább csúszó.

Tisztítás üveg történik az alábbi módon:

 • A két felét a kefék ellentétes irányban forognak, 90 fokkal egymáshoz képest tervezni megnyílik.
 • A tesuplement eszköz fehér ruhával leengedjük egy edénybe, szappannal vagy tiszta vízzel.
 • Az alkatrészek rögzítve egymással szemben az ablakon: részlet a kilincset a szobában, a részben a kötelet a oldalon az utcán.
 • Vezetési belső fele, akkor a közvetlen és a külső, a másik oldalon az üveg, amelynek szüksége van további tisztítást. A zsinór is használható, mint egy további, amely lehetővé teszi a hatalmat a kültéri egységet.
 • Amikor szennyezett, a szövet részek kell öblíteni, mielőtt a további munkához.

Tulajdonságok

A mágneses kefe Window Wizard különösen nagyra értékelik idős emberek, akik arra kényszerülnek, hogy vigyázzon a tiszta Windows otthonában. Az előrehaladott korban nehezebb mászni a párkányok, és még inkább, hogy hajoljon ablak biztonságos. A legjobb dolog, amit tehetünk, gondoskodó hozzátartozók végrehajtásának elősegítése a házimunkát, elősegíti az energiatakarékosságot. De ezzel párhuzamosan meg kell optimalizálni az élet, hogy megkönnyítse rutinellátásban háztartási készülékekre és a speciális eszközök.

Mágneses ecset mosására ablakok ablak Wizard vonzó lesz mind a fiatal szeretője, aki amellett, hogy a mosás a Windows, a tömeg a belügyek: a készülék időt takarít hagyja több érdekes tevékenység, mint a takarítás. A tökéletes eredmény érhető el:

 1. rövidebb idő alatt;
 2. kevesebb pénzügyi költségei;
 3. egy kis erőfeszítéssel.
Nem szükséges, hogy megpróbálja javítani lehessen. Ez ahhoz vezethet, hogy csökken a minőségi tisztító üveg. A megnövelt vastagsága üveg lehet probléma a rögzítőszerkezet.

Ha a Donyeck, Kijev és általában Ukrajnában, a megszerzése a mágneses kefe jobb személyesen beszélni a menedzser. Hagyja a telefont egy speciális formája a honlapon, és visszahívjuk.

Hol lehet vásárolni Window Wizard

A vásárláshoz mágneses kefe Window Wizard kedvezmény, látogasson el a hivatalos honlapján a terméket. Kell keresni a boltokban a nagyvárosok: Moszkva, Szentpétervár, Jekatyerinburg, stb? Nem, az üzletekben, a készülék nem eladó. És ha azok megfelelnek az értékesítés helyén, az ár jóval magasabb lesz. A gyártó akkor kapja amire szánták: hatékony az eredeti, nem haszontalan hamisítás.

A lámpatest Wizard ablak a probléma a piszkos Windows oldani! Az üveg kristály tiszta, és akkor nem kell kockáztatni tegye ki magát a külső mosáshoz. Mi Window Wizard Kristálytiszta Windows egy jó hangulat a lakók a lakás vagy ház irodai dolgozók. De mosás Windows egy nehéz feladat, különösen, ha beszélünk …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük