Egészség és Te

Agromax mennyibe kerül?

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Tapasztalati úton bizonyított, hogy topdresszingként a kertben, és kerti növények hatóanyag különösen akkor működik hatékonyan. Élettartam segítségével keresi meg a csomagolást. Munka készítmény, hígítva bármilyen arányban, hogy lehet használni a következő órában. A penetrációjával bármely helyi szerek a bőrön át nem több, mint 1,5-2 cm.


Az alapítók LLC “Agromax”

Ideális a normális fejlődés és gyors érését. Lehet tenni a szakaszában a csírázás és kora tavasszal a kezdő szakaszban a tenyészidőszak és a begyűjtés előtt az ősszel.


Ez általában szép, lehet, hogy származnak humusz, hogy megkezdjük elbontására növények kezeltük mikroorganizmusok már. Használt megtermékenyíteni a

talaj)) és bőrbetegségek kezelésére betegekben / haszonállatok. Company Agromax – a legnagyobb szállítója a mezőgazdasági gépek és berendezések a Belgorod régió

.

A fő profilja a vállalat – ez alkatrészek és berendezések a baromfi ágazat, az állattenyésztés és üvegházak. Képviselői a kis- és közepes méretű vállalkozások a Novoszibirszk régióban kezdete óta a járvány koronavírus már kapott több mint 1,9 milliárd rubelt támogatásokat. Ezek között vannak elosztva 48.000 vállalkozók. Műtrágya Garden Forte – új mezőgazdasági technológia, amely egyesíti a legújabb fejlesztéseit a tudomány

.

honlapunk használata szükséges, hogy engedélyezze a JavaScript a böngészőjében. A VLSI megvalósított szolgáltatás Minden, ami a vállalatok és a tulajdonosok. Ez lehetővé teszi egy pár másodpercig, hogy teljes körű tájékoztatást minden cég. Impresszum Company Agromax, jogi címét, hivatalos honlapján, és ellenőrizze USRLE rendelkezésre SPARC rendszer (demo ingyen).


Népszerű

Ez tartalmaz bórt kelát és a membrán pronikatel a készítményben, ezáltal teljes abszorpciót bór a növény által, és növeli a mobilitás a eleme a növényi szövetekben. Boron rezisztenciát biztosít egy növekedési pontot a kedvezőtlen időjárási körülmények, megakadályozva megsértése növekedési folyamatok és egyensúlyának fenntartása a növényi fitohormonok.


A FSSP, nyitott végrehajtási eljárást a cég ellen nem állnak rendelkezésre. A létesítmények modern berendezés, amely lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű tejtermékek komplexek és alkatrészei tej csövek és fejőgépekben. Az összes termék engedéllyel összhangban szabályozási normák és állami előírásoknak. GC „Agromaks” közvetlen gyártó, így ügyfeleink nem túlfizetés, megszerzése üzemekhez tőlünk. A fő cél a cég – a korszerű, magas minőségű tejtermékek berendezés agráripari komplexum Oroszország

.

Kerti Forte tartalmaz egy teljes körű alkatrészek, amely lehetővé teszi az építési életfunkciók szervek és a megfelelő növekedés és fejlődés. Ez növeli a talajok termékenységének, javítja az emésztést folyamatok szerves anyag, semlegesíti a káros hatásokat a nitrátok ad környezetbarát növénytermesztés biztonságos az emberre. Agromaks – Műtrágyák található r Krasnodar, Rostov Shosse 38, a 301. Szinte minden hajtások fonnyadt és nem tudott megmenteni őket. Sok éven át részt vesz a növekvő és még soha nem történt meg.


A vállalati kártya megnézheti a teljes nyilatkozatot a szervezet. Részletek ről egységes állami nyilvántartás jogi személyek formájában elektronikus dokumentum. Letölthető vagy kinyomtatható, kivonat a nyilvántartásból, a mai napig a kérelem időpontjában vagy az az időpontot a múltban. Naptár is arra utalnak, amikor az a kijelentés, ha az adatok módosítása.


Ez száz százalékos eredményeként a műtrágya. Eredmény

dobott egy jó adag pénzt a szél, zavivshie hajtások és a sok negatív érzelmek. vezetők és szakértők a vállalkozások agráripari komplexum az ország – a mezőgazdasági üzemek, parasztgazdaságok, feldolgozó üzemek, gabona vállalatok és mások. Az üzlet barátságos szállítók és elfogadható áron.


Az összes többi tulajdonságait a kábítószer nem támogatja semmi más, mint a megjegyzéseket a hálózaton. És ez egy csoda költség mindössze 99 rubelt ma. Elvileg, ha a pénz ott van, miért nem szórakozhat permetezni.


Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!
  • főigazgatója Korlátolt Felelősségű Társaság „Agromaks” Gorbatov Szergej.
  • A fő tevékenység a cég nagykereskedelme mezőgazdasági és erdészeti gépek, berendezések és kellékek, beleértve a traktorok.
  • a szervezet KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG “Agromax” regisztrált március 20, 2015 címen Tula régió Uzlovaya kerület, Khitrovo, ép 98.
  • a fő tevékenység a növénytermesztés.
  • a 2019 a vállalat nyeresége elérte a 3.845.000.
  • a cég élén Chikin Alexander.

A fő termék – a növényvédő szerek és műtrágyák. Könnyen emészthető trágya Levélkezelésnél termesztésére használt növények különösen szükség van a nagy mennyiségű bór hozzáférhető formában (gyors felszámolására bór hiányosság növények). Bór Agromaks 11% – erősen koncentrált bór műtrágya tetején öltözködés, hogy kompenzálják a hiányzó bór növényekben az egész vegetációs időszak által lombkezelés

.

Ez az alkalmazási mód van leginkább szükség a munka az alacsony termékenység talaj. Magnézium – részt vesz a klorofill kialakulását, gyorsítja a növekedést a kertészeti, dísznövények, javítja az ízét a gyümölcs. Ez az alkalmazási mód van leginkább szükség a munka nizkoplodorodnyh talajon.


Itt vagyok például, miközben a bio-műtrágya, és nagyon elégedett eredményeként. A kezelés után, ezek az eszközök elolvad gyümölcsök nagyobb méretű és jó piacképességét. Szokatlan, hogy egy ilyen gyors eredményt, hogy őszinte legyek. Az első használat után észrevettem, hogy a szamóca voltak petefészek. Ebben az évben a fagyok hit, úgyhogy még a kétségbeesés.


megkezdése előtt terepmunka, előnyösen 3-4 napig, mielőtt átültetést növények, vagy a vetés, a talaj kell oldatával kezeljük 1 tasak Agromax, feloldjuk 10 liter vizet. Kívül, fák és cserjék kezelik formájában permetezéssel. Grown készítmény megfelelően a használati utasítást.


Ez a koncentrátum – egy aktív kötszer, amely tartalmazza az összes fontos a növekedés és a termőtest anyagok, adalékok a kártevők elleni védelemre, csökkenti gyomok az ágyak. Áthatol a bőrön, növeli a csírázási aránya majdnem 60% -kal gyorsabb csírázást

és teszi a jövőben hajtások erős és hatékony.


trágyák bár van szervetlen eredetű, hívja őket a rossz kémia. A termelés a természetes ásványi anyagokat, amelyek bányászott ipari módszer. Mesterséges adalékanyagok őket általában minimális, így nem árthat. Kerti Forte – komplex, bogyós gyümölcsök, gyógynövények, zöldségek, virágok

.

Ez érinti az eltarthatóság és a szállítás, áruindexek. A legtöbb növény, mint nőnek, hogy felszívja a nitrogén, kálium, foszfor, mivel szükség van a kalcium, a kén, réz.


Kerti Forte – a fejlesztési orosz gazdák, ami új lehetőségeket nyit az Ön számára. Ez hozott és saját kertészek és a gazdálkodók kereskedelmi méretekben. Ez lehetővé teszi, hogy a jó termés, még a nehéz talaj terméketlen, a zord éghajlati viszonyok az északi. Meg lehet itatni a megoldás a kora tavasszal és egész nyáron, télen az üvegházakban és üvegházak. Nem csak növeli a teljes összeg a gyümölcs a gyűjtemény, hanem a minőség – a cukortartalom, a víz térfogata, lefejtő szilárdság

.
Agromax

A funkcionális szeleiési berendezés lehetővé teszi a készítmény magok tárolásra vagy ültetés. Telefonon, e-mail címét a hivatalos honlapon és egyéb elérhetőségét LLC „Auto-Cruise” hiányzik az egységes és adhatunk a szervezet képviselőjének. Műtrágyákat is ajánlott használni, mint a kötszer bokrok és gyümölcsfák, különösen a transzplantációs egy új helyre. Áztatás a magok kell lennie a negyede a tartalmát 1 tasak hígított 1 liter vízzel.

Csatlakozók, eltekintve attól a ténytől, hogy lehet mélyebb, és még mindig van egy akadály formájában az ízületi kapszula. A készítmény mentol, amely csökkenti a fájdalmat miatt kitérési.Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük