Egészség és Te

Autó DVR Mirror videomagnó (videozerkalo)

A teljes körű felülvizsgálata a DVR MIRROR DVR CAR bizonyítja, hogy vezetés teli forgalmas utcákon anélkül, hogy drágább.

Mi a Car DVR Mirror?

Autó DVR Mirror autós kiegészítő, egy ötletes eszköz egyidejű elvégzését két fontos funkciót

 • szolgál visszapillantó tükör;
 • film / rekord a helyzet az úton, mint egy hagyományos DVR.

Flight kreatív ötletek feltalálók vezetett arra a tényre, hogy a tükör felületet beépített kompakt kijelző, amelynek méretei nem akadályozza a vezetőt, hogy a jármûvet.

Gyakran ez a készülék lesz az élet szalma, hogy húzza a résztvevő a közúti balesetek a mélységből a hamis tanúzás és gyártott közigazgatási ügyek. Korábban sok fajta DVR előtt több gondot okoz, mint hasznot:

 • zavarja lógó vezetékek;
 • szabványos méretek részlegesen blokkolva a járművezető kilátását;
 • esetén a véletlen elesések, akkor azonnal lement, lebegett, volt elveszett beállításokat;
 • gyenge akkumulátor gyorsan meghalt;
 • a minőségi fényképezés arra kényszerültek, hogy sírni … stb

Ma a piacon az autós kiegészítők egyedi egység, amely kiküszöböli a fent említett problémákat.

Úgy néz ki, Autó DVR Mirror?

Mirror DVR Autó DVR Mirror szabályos tükör autómodelsuplement. Az előnyök a tervezés egy forradalmi tartozék:

 • nem blokkolja a véleménye;
 • az eszköz nem látható mások számára, beleértve csalók és tolvajok;
 • szélessége egyedülálló többfunkciós eszköz meghaladja a szélességét standard kabin, amely jobban lássa, hogy mi történik hátul.

Az a készülék hátoldalán van gumipántokhoz és klipek, hogy csatolja a rendszeres szalon tükröt. Ezek nagyon megbízható, és kizárja a bukása avtoaksessuary vezetés közben vagy hirtelen fékezés, hatása. Akkor távolítsa bármely alkalmas időpontban, megnyitva egy normál tükör.

A videozerkalo Autó DVR Mirror hátsó beépített elülső kamera látószöge 140 fokos ;. A csukló lehetővé teszi, hogy ez a helyzet, hogy megtalálja a legkényelmesebb. Ezzel az elrendezéssel a teljes tükör változatlan maradhat.

Vezérlőpult alján található rész technológiai innováció. Vannak gombok a készülék bekapcsolása, menü, felvétel aktiválás, reset, görgetés, reboot. Ezek konvex, elrendezve egy sorban, célszerű, hogy nyomja meg, könnyen detektálható még tapintású.

A tetején a tükör videofelvevő Autó DVR Mirror, van egy kis panel, amely tartalmaz egy csatlakozót memóriakártyák microSD akár 32 Gb, mikrofon, mini USB slot, slot mini-HDMI.

Az autó tartozék beépített speakerthat hangot játszik megtekintésekor videofelvételt.

Hogyan kell telepíteni tükör DVR?

A fejlesztők egyedi avtoaksessuary vigyázott a könnyű telepítés a készülék. DVR ruhák közvetlenül a tükör. Az elülső kamera nem kell sehova csatlakoztatni, ez egy beépített Autó DVR Mirror.

Tolatókamera telepítve van a hátsó az autó. Bevezetni, hogy a tulajdonos az autó, vagy a szakemberek a szolgáltató központ. A készlet videopokergame eszköz tartalmaz egy kamrát, egy kábel, amely a hossza 6 m, és egy utasítás. A telepítés után a DVR tolatókamera készen áll a munkára.

Hogyan működik az Autó DVR Mirror?

A készülék használatbavétele előtt, meg kell választani aktivációs eljárás bejegyzés: egyszerűen nyomja meg a gombot gyújtású motor vagy egy karral Az eszközbe épített mozgásérzékelők.

A hátrameneti fokozat kapcsolásakor. egy kis 2,7 hüvelykes monitor bal oldalán a tükör, akkor azonnal megkapja a képet, hogy mi történik az autó mögött (Keressük hátsó nézet). Ugyanakkor, és elkezdi a felvételt telepített kamera. Amikor át fogaskerék más mód, a kép a hátsó kamera helyett egy képet a kamera elülső kilátás. A felvétel nem áll.

Ha szükséges, a monitor kikapcsol, hogy „tükör” egyszerűen azt tükrözi, hogy. Gombok segítségével a vezérlőpulton lehet mutatni bármikor kép bármely kamera. Azt is lehetővé teszi a beállítást „kép a képben”, és egyszerre nyomon, hogy mi történik elöl és hátul.

Record sima, loop & mdash; a régi fájlokat cserélni újakra. Videó „tükör” az a funkciója a felvétel fragmentumokat 1-5 perc átír. Ha leállítja a motort, a rekord kérésére a jármű tulajdonosa nem hagyja abba. Videó a hátsó / első kamera rögzíti a különböző mappákba. A hangot mindkét mappákat.

A hálózati adapter be van dugva a cigarettagyújtó. A készülék rendelkezik egy Li-ion akkumulátor (kapacitás Snail Me mAh). A szett tartalmaz vezetékek közvetlen kapcsolatot teremt a fedélzeti hálózat között. A mini-USB port és USB-kábel (mellékelve) segítségével közvetlenül olvasni az adatokat a számítógép és a kimeneti videó stream egy harmadik fél eszközt.

Tulajdonságok videoserol Autó DVR Mirror

 1. videokamerák munka CMOS-mátrix alacsony energiafogyasztással.
 2. beépített ütésérzékelő (úgynevezett „G-szenzor”), a műtét után, amely a fájl lőtték egy kamerát, automatikusan védve Erasure.
 3. Nem lehet csak lőni a videó, de fotózni (méret 5mpx, JPEG formátumban).
 4. A sötétben a fényképezőgép automatikusan felvételi üzemmód éjjel.
 5. A beépített tükör kijelző tud dolgozni a menüben megtekintheti készített videókat és fényképeket.
 6. Menü oroszul.
Tekintettel arra, hogy a képernyő lehet borított egy tükör, egy ragyogó napsütéses nap ezen a viszonylag sivár képet. De ez a tény nem akadályozza vele dolgozni, a látható kijelző nem vonja el a figyelmet megtekintését.

Néhány előnye Autó DVR Mirror

Az elülső kamera rekordok Full HD formátumú nagyfelbontású 1920 * 1080. Ez létrehoz egy rekord kiváló egyértelműség kiváló minőségű. A kép világos és gazdag. A kép a vezetőülés akadálytalan.

Van az automatikus korrekciója fényerő. Csökkentett fényen fényerő adunk hozzá. Ez biztosítja a kiváló minőséget és éles képek, még sötétben is. Van is egy funkciója „NAPFÉNY”.

A hangfelvétesuplement és éjszakai leállított motorral (nem kötelező). Télen semmi különös, hogy befejezze a munkát autós kiegészítő, hogy nem szükséges. Video „tükör” működik normál üzemmódban nincs lefagy, nem összeomlik.

Műszaki

 • Mátrix: CMOS.
 • Videó felvétel: 30 kép másodpercenként., 1080P, VGA; H. 264 codec (tömörítési, miközben a magas minőségű).
 • beépített képernyő: 4.3″ TFT-LCD (folyadékkristályos kijelző aktív mátrix) képarány 16: 9.
 • Menü: az orosz nyelven.
 • Optika: üveg lencse, mátrix NT99142 100W / OV2710 + ISP (AW6131) 200W, átlós nézési szög 140 fok.
 • Hang: hangszóró a lejátszáshoz, a mikrofonba. 3,5 mm-es Jack
 • Memória: MicroSD Class fenti 6., akár 32 GB kapacitású.
 • Photo: JPEG; mérete 5mpx.
 • Shock érzékelő (G-szenzor).
 • vannak USB 2.0.

További jellemzők

 • digitális képstabilizátor;
 • ciklusos (hézagmentesen) a kép felvétele;
 • overlay a dátumot / időt videók, fotók;
 • az átmeneti éjszakai üzemmód video;
 • az automatikus start rögzítést, ha feszültség alatt van;
 • automatikus kikapcsolás, ha a készülék ki van kapcsolva;
 • a fájl védett jelet a sokk szenzor.

Normál

 • hálózati adaptert a cigaretta li ghter.
 • kamera kábel (hossz 6m).
 • Vezetékek csatlakoztassa közvetlenül a fedélzeti hálózat között.
 • USB kábelt.
 • utasítás.

Ár

Vásárlás DVR Autó DVR Mirror kedvezményes áron Csak 6900 rubel. A végső költsége technológiai innováció régiónként változik és szállítási módot.

A fizetés átvételkor (úgynevezett „utánvéttel”).

Hol lehet vásárolni

Nem kezébe csalók, az ilyen eszközöket kell beszerezni a hivatalos forgalmazók. Ezek közül az egyik az üzlet avtoesuplementtroniki „АUТОСКАНЕР”. Munkaidő: 10:00-22:00 a hét minden napján.

rendelés videregistrator tolatókamera lehet bármely régióban az ország. Szállítás az Ön által kiválasztott hajózási társaság. A termék tanúsítvánnyal. Garancia 1 év.

Minden kérdésre címet ide a “Trade bolt”, 199106, Szentpétervár, 21. sor VO 14 Litera egy, a szoba 7.

A teljes felülvizsgálat a DVR MIRROR DVR CAR bizonyítja, hogy vezetés teli forgalmas utcákon anélkül, hogy drágább. Mi a Car DVR Mirror? Autó DVR Mirror autós kiegészítő, egy ötletes eszköz egyidejű elvégzését két fontos funkciója van: ez szolgál a visszapillantó tükröt; film / rögzíti a helyzet az úton, mint egy hagyományos DVR. Flight kreatív gondolatok …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük