Egészség és Te

Böngésszen CAR DVR MIRROR: valós értékelés

A gondosan megtervezett tükör autó tükör DVR funkció a DVR az elmúlt 3 évben, nagy népszerűségnek örvend az autósok között. 2015-től ez a szerkentyű vált az első számú hasznos, multifunkciós eszköz, amely segít a vezetők tisztában legyenek a közsuplementedési helyzet még mögötte. Pontosan kamera DVR TÜKÖR garantálni modern videó kép és tiszta kép. Minden évben egy csapat szakember a gyártó a hivatalvezető frissíti a funkciók és alkatrészek népszerű szerkentyű és modernizálására munkáját, amellyel a készülék egyre népszerűbb.

Tartalom:

az eszköz első pillantásra nem térnek el a visszapillantó tükör, de ez a készülék lehetővé teszi, hogy ne csak a monitor forgalmat, hanem elfog mindent, ami történik az úton. A kamera lehetővé teszi, hogy minden esemény rögzítése mind mozgás közben és álló helyzetben. Tehát ez a modul volt a leghasznosabb a járművezetők, lehetett megoldani számos vitás kérdések az úton, és elítélni az elkövetőket, akik megpróbálták kárt a jármű, annak épségét, illetve ingatlan belsejében is.

A cél és a haszon

többfunkciós autós kiegészítő, CAR DVR MIRROR célszerűen fel van szerelve az utastérben a jármű. Kézi összeszerelés és működés van beállítva minden eszközt. A telepítés ideje kevesebb, mint egy perc alatt, és testre gadget minden ember az utcán. A kamera számos hasznos funkciók .

A cél az eszköz a következő:

 • előállítását teszi lehetővé magas minőségű video forgalmat.
 • A lehetséges egy videó a vissza az autó.
 • Ne rendetlenséget a szélvédő egy autó.
 • biztonságosan tárolja a fontos fájlokat felülírását és hagyni.
 • Segít bizonyítani a helyességét a járművezető vagy gyűjteni a fontos részletek baleset során .

Az ügyfesuplement képesek lesznek, hogy kérje a további kérdéseket a menedzsere a cég, ha a szolgáltatás igénybevételéhez visszajelzést, amely biztosítja, hogy az összes érdekelt a hivatalos honlapján.

Ahhoz, hogy egy ingyenes konzultáció mintegy Autó DVR Mirror?
Kérdezd meg a vezető összes kérdésre az árut.
Ha a válaszok tetszik, akkor lehet, hogy a megrendelés, jelentéstétel a Manager adatok a szállítás.

Ezen felül, a tükör a pilóták a legjobb beszerzési:

 • Olcsó a modern, multifunkcionális szerkentyű.
 • Lehetővé teszi a biztonságosan hagyjuk az autót a parkolóban, vagy egy véletlen parkoló.
 • Begyűjti a legkisebb részletekre és a hang, ami rendkívül fontos a vitás kérdést megoldani.

Az alábbiakban megtudhatod, hogy milyen tulajdonságai vannak felruházva tükör-DVR, miért van az, előnyös a gépjárművezetők és a gépjármű-tulajdonosok, és hol lehet megvásárolni az eredeti modell csalás elkerülése érdekében gátlástalan forgalmazók.

Becsüljük ára Autó DVR Mirror:
(Értékelt 70 fő)

Mi a jelenlegi lehetőségek vannak a CAR DVR MIRROR?

Korszerűsített technológia nem hagy esélyt a fejlesztők és a szakemberek a számítógépes rendszerek nem tesznek semmit, így minden évben vannak új modelsuplement kiegészítők teszik ki jelentős versenyt a már meglévő Arsenal.

Új lehetőségek tükör CAR DVR MIRROR:

 • a jobb minőségű vas, és a processzor, mely a nagy teljesítményű .
 • Az Android operációs rendszer, amely sikeresen integrálta a Google Map GPS Tracke .
 • Az a képesség, csatlakoztatni a fülhallgatót a Bluetooth funkciót.
 • Tolatókamera működhet anélkül, hogy csatlakozik és a rendszert használó Bluetooth .
 • Lehetséges, hogy csatlakoztassa a harmadik kamera .
 • felszerelve egy FM modulátor .
 • CAR DVR MIRROR rendszer fel van szerelve a GPS navigáció .
 • Wi-Fi .
 • Korszerűsített firmware .

A speciális beállítások a logger funkció tolatókamera ad a vezetőnek További biztonsági rendszer a járműben.

További részleteket funkcióit videoserol és funkciók fényképezés.

Tulajdonságok és részletes leírást a készülék funkcióit

a kamera a szélvédőre van csatlakoztatva a rögzített tükrök. Ez a fajta rögzítés garantálja a stabil helyzetben a készülék és egy tiszta video vezetés közben Full HD felbontással 1920 x 1080 pixel . Mivel a nagy felbontású videó megjeleníti a legkisebb részleteket, és a tiszta kép lehetővé teszi számunkra, hogy fontolja meg a páros számok a gépjárművek, a színek és az útburkolati jesuplementet. Vision tartományban 140-160 fok lehetővé teszi, hogy rögzítse a képet még a járdán, és az az út szélén.

Jellemzők videó:

 • Lehetővé teszi a fényképezést tiszta videókat nélkül remegés és elmosódás miatt digitális stabilizáció.
 • Loop felvétel magában megszakítás nélküli videoprocess hézagmentes és szünetek.
 • Az a lehetőség, A dátum és idő videón.
 • A sötét és éjszakai kamera CAR DVR MIRROR automatikusan megy éjszakai mód .
 • Amint ott volt áram, a készülék automatikusan megkezdi a videofelvételt és elmenti a felvétel a memóriára.
 • Ha áramszünet, akkor a automatikusan leállítja a felvételt.
 • Amikor kiváltott G-szenzor a készülék automatikusan megvédeni a rögzített fájl azok törlését vagy felülírását .
 • japán ötrétegű optikai rendszer számára kifejlesztett ezt a modellt.

A tükör van egy további DVR, ami a hátsó oldalán az autó, és úgy kép HD CystoBlock, amely a látószög és a felvétesuplement készítése 90-120 fok. Vissza a felvevő is fel van szerelve egy Tolatássegítő funkciót. A felülvizsgálat az alábbiakban Lesz minden tanulni a mód és automatikus funkciók videoserol.

Mi az automatikus üzemmód van szerelve egy kamera DVR TÜKÖR?

Gyakran előfordul, hogy távolléte során a vezető vagy tulajdonos jármű autó legújabb megtalálják baj formájában horpadás vagy karcolás a járművet, amelynek eredete ismeretlen marad.

Mi automatikus funkciók segítséget gépjármű-tulajdonosok, a autó, amely fel van szerelve egy eszköz:

 1. autók felszerelt ez a készülék továbbra is biztosított. Ha ezek után rövid távolléte mellett az autó tulajdonosa lesz felfedezni egy ilyen meglepetés után néz a video akkor kideríteni az okát a kár vagy azonosítani az elkövetőt. Ehhez szükséges, hogy kapcsolja be a fényképezőgépet-DVR és megtekintheti a felvételt, amely automatikusan elindul, miután megnyom egy autó, vagy bármilyen más mozgás a látómező a lencse.
 2. Funkció G-érzékelő szenzor, amely felelős a megőrzése a memória a készülék játszik felbecsülhetetlen szerepet. Sharp sokkok játszhat „kegyetlen vicc” a szokásos modulokat, amelyek gyakran újraindul, és elveszíti a rögzített fájlokat. De a műszer megszűnik. Éppen ellenkezőleg, a rázás után akár a rögzített fájlok automatikusan mentésre egy külön mappába, és biztonságosan tárolják ott, amíg szükséges.
 3. A modell fel van szerelve egy hangszóró és egy mikrofon . Mivel a jó minőségű a mikrofon, a készülék rögzíti nem csak a kép, hanem a környezeti hangokat és beszédet, hangokat járművek és a kommunikáció az alkalmazottak a közsuplementedési rendőrök, ami nagyon hasznos lehet bizonyos helyzetekben. Gyakran köszönhetően a videó felvétel és lejátszás a kép és a hang a vezető bizonyítani tudja ártatlanságát, vagy noninvolvement a megsértése vezetés közben.

Tolatókamera DVR CAR DVR MIRROR lehetővé teszi, hogy a járművezető nem zavart vezetés közben. Egyedül ő tartja a filmet, míg éjszaka átvált éjszakai üzemmódra. Ezen túlmenően, a készülék automatikusan végzi a korrekciót a képek sorozatfelvétel módban.

Az alábbiakban a felülvizsgálat részletesen a jellemzői a modell, valamint egy részletes leírást a jellemzői a szerkentyű, hogy hozta a vezetői eladások között hasonló javaslatokat.

eszköz jellemzőit

Amikor megvásárolja a készüléket teljesen feltöltött és csatlakoztatásra kész. A sofőr nem kell menni, és talál, annak érdekében, vásárolni extra felszerelést vagy eszközt csatlakoztatni a készüléket, és használhatja a szolgáltatásait. Közvetlenül kicsomagolás után néhány percig, a készülék lehet telepíteni helyett a tükröt.

A fő jellemzőit a gadget:

  Front a hivatalvezető egy egyértelmű minőségi fényképezés.
 • Fit belseje minden autó, úgy néz ki elegáns és egyszerű .
 • Nem zavarják a felülvizsgálat , nem terhelik feleslegesen a szélvédőn, és nem rendelkezik a kiegészítő eszközöket.
 • Parkolás kamera, mit jelent a “kép a képben” – Dual kamera autó tükör DVR.
 • A tükör van felszerelve mozgásérzékelő , így a videofelvétel elindul, amint a sugár a felülvizsgálat megjelent mozgó tárgy.
 • a fényerőt a kijelző 4,3 hüvelyk . Tükröződésmentes rendszer eszköz beállítja a világítást a kocsiban.
 • Könnyedén csatlakoztatható , hogy a standard tükör. Egyéb eszközök, hogy csatolja a szélvédőre tapadókoronggal vagy állványokkal, megakadályozza a vezető figyelmének elvonása esetén esés vagy levált.
 • Nincs az extra és a felesleges vezetékek .
 • lehetővé teszi a vezető, hogy gondosan nézni a közúti előtt és nézni a forgalom hátul.
 • felszerelt kiegészítő jellemzői radarérzékelők .
 • A felvétel minősége HD 1080p .
 • Működik operációs rendszer Android .
 • A GPS monitoring (tracking) nem rosszabb, mint a teljes értékű Navigator.
 • Van egy slot tágulási memória beszúrását SD kártya 32 GB-ig .

Kiváló minőségű a termék garancia a gyártótól. Még a legigényesebb vezető lesz képes értékelni a funkcionalitás a készülék, amely alkalmas bármilyen járművek. Az alábbiakban a felülvizsgálat megtudhatja, milyen funkciók és előnyök a hivatalvezető.

Értékeld jellemzőit Autó DVR Mirror:
(becsült 71 fő)
Társaik Autó DVR Mirror
ELM 327 bluetooth leolvasó eszköz

Azt is javasoljuk, figyelni, hogy még egy modult az autó, ELM 327 bluetooth leolvasó eszközzel. Ezzel a készülékkel lehet diagnosztizálni autó hibák nélkül csatlakozik az esuplementtromos hálózathoz, és anélkül, hogy a töltőállomás. A felülvizsgálat lesz megismerni a fő célja a leolvasó eszköz ELM 327, hogyan kell használni rendesen, és elemeztük a vélemények valódi vásárlók különböző oldalak és fórumok, és p blished az elemzés eredményeit az alján a felülvizsgálat.

Mi funkciókkal rendelkezik a modult?

Köszönet a fejlett funkciók tükör DVR CAR DVR MIRROR minden vezető akinek autó fel van szerelve ez a modell, hogy további „bónuszokat” a folyamat halad.

funkciók a készülék:

 • Visszapillantó tükör az autó belsejében a DVR. A fő előnye, hogy a készülék egy kamera előtt nagy érzékenységgel mátrix, amelynek köszönhetően lehetőség van arra, hogy kiváló minőségű videó. A forgatás a Full HD felbontással 1920 x 1080 a látószög 140 fok. Mivel a kiváló minőségű egy mátrix a kép telített, világos és egyértelmű. Köszönhetően a széles látószögű vezetőülésből lehet megfigyelni, mi történik torzítás nélkül a kép.
 • Mivel a konstans sorozatfelvétel , míg mozgó tárgyak a kamera látómezeje a vezető képes lesz, hogy tudja, mi történik a jármű körül távolléte alatt. A bejegyzés folyamatosan végezzük, ha a lencse, hogy a mozgó tárgyak, és akkor hajtott a készülék akkumulátora.
 • Csillogásvédő funkció és az automatikus beállítás a kép fényerejét a képernyőn felvevő. Mivel a automatikus korrekció fényerejét a napszaktól, a kép minősége továbbra is magas bármikor a forgatás.
 • További fényképezőgép tolatókamera a kényelem a vezető.
 • Könnyen és , könnyen kapcsolódnak , gyorsan csatlakozik. Mirror felvételi funkció láthatatlanul a szélvédőre egy autó miatt a beszerelést közvetlenül a tükör.

Kép a képben – ma egy olyan eszköz, egy ilyen funkció engedélyezve a jogszabályi szinten, a sofőr nem kell állandóan vegye ki a készüléket a szélvédő, mint volt korábban, és elrejteni egy félreeső helyen, így nem válik áldozatul bűnözők. Az alábbiakban megtekintheti az előnyöket a modul, és megtudja, hogy hol vásárolnak hasznos minden vezető eszköz.

Az előnyök avtogadzhet

Ma ez a modell a kamera és a DVR videó képesség az első és hátsó nézet nagy népszerűségnek örvend autótulajdonosok körében és a járművezetők. A verseny ezen videoserol többiekhez képest nyilvánvaló: sok előnye oldalán a DVR tükör, amely megerősíti a Számos vélemény .

A fő előnyöket strong > a videoserol:

 • Fényképezés Full HD felbontással 1920 x 1080 pixel .
 • A tükör videomagnó egy megbízható monolit eszközt, hogy a nem zavarja a vezetőt és elvonja a figyelmét a jármű vezetésére.
 • Az a képesség, hogy forgassa a tükör 360 fok .
 • Van egy további tolatókamera , hogy lehet szerelni a hátsó szélvédő egy autó.
 • egyedi látószög 140 fok, ami nem analógok.
 • Kamera 5 megapixeles segítségével tiszta és pontos képet.
 • Érzékelő G-érzékelő érzékeli a legcsekélyebb rezgéseket egy autó kemény fékezés, ütközés, szétszóródás.
 • felszerelve a parkolás segítő funkcióval , amely lehetővé teszi a vezető számára nem kell aggódnia a integritását az autót a parkolóban.
 • A mikrofon , hogy be van építve a készülékbe.
 • Nagyon nagy képernyőn az 4,3 hüvelyk .
 • lövés az első és hátsó szinkron .
 • CAR DVR MIRROR van szerelve mozgásérzékelő .

A hivatalvezető a tükör funkció és a fényképezőgép első és hátsó nézet nagyon népszerű ma. Mivel a optimális arány minősége a készülék és annak költségeit , a készülék elnyerte a nagy közönség a rajongók körében autó rajongó, és sok pozitív visszajelzés. Ma átlagosan minden tizedik autó az orosz utakon vannak szerelve ezzel a berendezéssel.

Nem szabad elfelejteni, hogy csak az eredeti eszköz felel meg az elvárásoknak, a tulajdonos strong > a jármű a vásárlás után.

blockquote>

Ön is lehet a kapcsolatot a a cég, kihasználva a visszajelzést.

Ahhoz, hogy egy ingyenes konzultációt körülbelül Car DVR Mirror?
Kérdezd meg a vezető összes kérdésre az árut.
Ha a válaszok tetszik, akkor lehet, hogy a megrendelés, jelentéstétel a Manager adatok a szállítás.

Részletek hol kap egy modern avtogadzhet a mi a következő részben.

Fedezze thelőnyeit Autó DVR Mirror:
(becsült 69 ember)

ár és hol kell vásárolni az eredeti modult?

az eredeti kamera CAR DVR MIRROR nem lehet megvásárolni a boltokban, mert ez az eszköz végre kizárólag a a cég hivatalos honlapján . Vevők kell vigyázni, hogy kizárja annak lehetőségét, hogy a megrendelések a hamis és más weboldalakon, vonzza a vásárlók, akik gyakran meg egy alacsonyabb árat, vagy megkérdőjelezhető akció.

A hivatalos honlapján, az ügyfesuplement kihasználhatják a visszacsatolás és kap választ a kérdésekre, amelyek kapcsolódnak a termék jellemzői, a módszer a megrendelés és a szállítási idő. Az algoritmus rendelésére az alábbiak szerint:

 1. A vevő a linkre kattintva a hivatalos honlapján a cég. Tanulmányozása után az információkat a termék elhagyja a kapcsolati adatokat egy speciális megrendelőlapot.
 2. 15-30 percen belül, az ügyfél A menedzser felveszi a kapcsolatot a cég további részleteket a tranzakció.
 3. Várj kapni a parcella belül 7-12 napon függően távoli a kedvezményezett régióban.
 4. A fizetés az áru az átvétel időpontjában a postán.

A cég nem betétdíjas az áru idején rendelés. Ezért az a tény, hogy a kereslet a kifizetés kétségeket között a vevők, és arra kényszeríti őket, hogy vonja vissza a tranzakciós mert lehetséges, hogy a csalás.

Közös vélemény a termékkel kapcsolatban: 80 fő (a)

Amellett, hogy kiváló minőség és garancia az eredetiség, a hivatalos forgalmazótól ajánlatok promóciók és akciók , ahol az áru ára is csökkenthető majdnem 2-szer.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük