Egészség és Te

dr scott szakértői véleményekMűvelet organizmDr Scott

Dr Scott folynak vizsgálatok tisztázását célzó hatásmechanizmusa a kivonat Martin. Az eredmények egyik új munka egyértelműen bizonyították, hogy garpagozid garpagid, és nem egyszerűen csak a ciklooxigenáz 2-es típusú (COX-2), hogy van egy rendkívül szelektív hatást. Ezért azok biztonságos anti-egységet összehasonlítva a klasszikus nem-szteroid gyulladásgátló szerek, és lehet természetes eredetű ígéretes inhibitorok a gyulladás. Ugyanakkor fontos, hogy figyelembe vegyék a változó attitűdök számos gyógyszer, amelyeket korábban hatékonynak tekinthetők osteoarthritis kezelésére alkalmas.

Ezen kívül azt is mutat antioxidáns tulajdonságait. Részletesebben molekuláris aspektusait az intézkedés

a kivonatot ábrán mutatjuk be.

Egy nagyobb tanulmány bevonásával 250 osteoarthritises betegeknél, a csípő- vagy térdprotézis műtét, volt 2002-ben végzett. A 8 hét, beteg kapott 2400 mg kivonatot ördög karom (napi dózis alapján garpagozid volt 50 mg).

Vélemények a Dr Scott

A következménye tartalmának csökkentésére iNOS minimális képződése a nitrogén-oxid, ami egy expressziójának csökkenését lipidperoxidáció. Közül kezelésére használt gyógyszerekkel osteoarthritis, Martin extraktumot elkülönített komplex többirányú lépéseket. Emellett alapuló kivonat MARTIN fejt ki gyulladásgátló és fájdalomcsillapító és porcvédő hatását.

hozzárendelés MARTIN extraktumot illatos, amikor phi bromialgii, mint abban az esetben az osteoarthritis és ágyéki fájdalom csökkenésével jár együtt NSAID (lásd fent ;.). Cél extraktumot illatos Martino a lumbális fájdalom, mint abban az esetben az osteoarthritis csökkenésével jár együtt NSAID (lásd fent ;.). A kutatás szerint azt találtuk [20-23, 25-27], Martin illatos kivonat csökkenti a súlyosságát hátfájás át 40- 50%. A fájdalom teljesen eltűntek 2,5-20% -ánál. Az alacsonyabb tartalma COX-2 képződik kisebb prosztaglandin gyulladás közvetítésében váladékos fázisban.

  • egy nagyon jó Szerint a World Health Organization, akár
  • magukat a betegek értékelte a terápia kivonat H.
  • A hatékonyság dopolneniea értékeli az orvos 20% -át a világ népességének szenved az ízületi megbetegedések. és jó 82,9% -ánál fordult elő.
  • procumbens egyformán hatékony, mint az előző kezelés 30,8% -ában, és 62,4% -ában elismerte, hogy hatékonyabb.
  • a kutatók arra a következtetésre jutott, hogy a magas hatásfok a kivonat H.

Azt is kimutatták, hogy bizonyos vegyületek a cápaporc-extraktum antioxidáns hatással rendelkeznek, védi a sejteket az agresszív hidroxil-gyökök. Tolerálhatóság extraktumot illatos MARTIN, nyilvánvalóan meghaladja szelektív inhibitorai a COX-2. Három meta-elemzések 2007-ben végzett, és tartalmaz összesen 14 klinikai vizsgálatok, azt figyeltük meg, hogy Martin illatos kivonat hatásos gyulladásgátló és fájdalomcsillapító-kiegészítő, különös tekintettel a közös tünetek [28-30]. Ez összhangban van azokkal az eredményekkel fakadó felülvizsgálatát.

Továbbá, ha bebizonyosodik, immunmoduláló (aktiválása celluláris és humorális immunitás tényezők) és egy rákellenes hatású, cápaporc-extraktum, amely lehetővé teszi, hogy megvédje a testet a különböző fertőzések, és a daganatok. Számos anyagok mutatnak porc anti-angiogén hatású, vagyis a gátolják az új vérerek szilárd tumorok blokkolásával az ételeket.

Nézzük meg ezeket a kérdéseket, valamint azt, hogy milyen

újdonságok vannak a betegségek kezelésére a mozgásszervi rendszer jelent meg utoljára. A fő hatóanyagai az extraktum a gingerolok gyömbér, shagaoly, illóolajok (seskviterpeny- Zingiber, kurkumin, béta-bisabolon).

Egy hosszú idő, és több ezer éves gyömbér gyökér óta használják Kínában a reumás betegségek. Ginger csökkenti a kialakulását pro-gyulladásos vegyületek a szervezetben – a prosztaglandinok és leukotriének, hogy fájdalmat okoznak, augmentatív gyulladásos és allergiás folyamatok. Gyömbér kivonat javítja ízületi mobilitást, enyhíti duzzanat, gyulladás elmúlik. Cápaporc-extraktum van különböző kémiai összetétele és amely körülbelül 40 különböző fehérjék, proteoglikánok, uronsav, kondroitin-szulfát, keratán-szulfát, lizozim, tripszin inhibitor, kimotripszin, plazmin, kollagenáz és egyéb vegyületek.

Dr Scott

Dr Scott Moszkva

Ez nem meglepő, hiszen a ízületek, izmok, a gerinc és a csontok minden nap tapasztalható óriási terhet, hogy a nehezebb, mint kevesebb figyelmet mi vigyázni rájuk, nem tartják be a látszólag egyszerű szabályok alatt munka, tanulás vagy pihenés. Apropó szabadtéri tevékenységek, úgy, mint sok sport is lehet forrása az intenzív stressz, ami viszont gyakran az oka a sérülések. És most, hátfájás után is kisebb terhelés kezd „lőni” a hátsó isiász, ízületi nem hajlik olyan mértékben, hogy néha leszáll, vagy mászni a lépcsőn – ez az egész történet. Hogyan lehet megbirkózni ezekkel a problémákkal? És ha már összegyűlt egy halom, egy ital vagy drog marék dopolneniea csak egy széles spektrumú fellépés?

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük