Dynamite – az aktivátor harapás, az ár, a hivatalos honlapon, hogy hol vásárolnak, eredeti, vélemények,

[Total:    Average: /5]

Gyermekkora óta, szeretnek horgászni, és minden alkalommal kap nagy öröm a folyamatot? Csak itt a gazdag fogás kedvedre annak megjelenése nem olyan gyakran, mint szeretnék. Vásároljon Dynamite. Ez a sokoldalú csali volt a célja 2015-ben és rövid időn belül sikerült keresni a bizalom és a hivatásos halászok és amatőrök. Aktivátor a harapás gazdaságos, könnyen kezelhető, takarít meg kelljen várni órákig a harapás, és ami a legfontosabb, a fogást jelentősen növekedni fog!

Than Dynamite aktivátor különbözik a többitől?

A mi csak dodges nem megy a halászok fogni annyi halat, amennyit csak lehetséges. Sajnos, nem minden eszköz egyformán hatékony. Gyakran előtt a horgot kap legalább egy kis hal, a beteg vadász egy horgászbot több mint egy órát ülni a feszültséget, mint ezt. A probléma megoldására segíteni fog által kifejlesztett laboratóriumi személyzet LTD adathalászat Bai aktivátor Dynamite. Sok társaik, ígéretes szuper eredmény, ez a csalit a következő pontot:

 1. Ez a készítmény magában speciálisan kiválasztott során laboratóriumi kutatások a biológiailag aktív anyagok, amelyek célzott hatása az agyra a halak.
 2. Függetlenül attól, hogy egy békés hal vagy egy ragadozó, összetevők csali, amitől elfelejteni óvatossággal, unalmas az ösztön az önfenntartás, gyújtsd az étvágyat. Vesztes az akarat, a hal gyűjtött be állományok és a keret egyenesen a halász.
 3. „szaga” a csali Dynamite hal érzi, még több kilométerre forrása.
 4. Az eszköz lehet használni bármikor az év bármilyen víztározók kifogására olyan halat.
 5. OL>

  A másik fontos különbség dinamit annak hatékonyságát. Egy csomag azt jelenti, hogy az utolsó 20 utak!

  Ki a csali Dynamite?

  Activator harapás Dynamite készül a modern olasz technológiát és egy univerzális csali valamennyi halfaj és ragadozó és békés. Köszönhetően ezt a funkciót, ez az innovatív találmány széles körben használják

 • A tudósok, akik tanulmányozzák a viselkedését hal.
 • Alkalmazottak halgazdaságok.
 • Professional halászok.
 • Halászbástya-ventilátorok.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az aktivátor harapás lehet használni mind a friss és a sós víz szervek (tavak, folyók, tengerek, óceánok). Bait kezeljük az aktivátor, vonzza a figyelmet és békés és ragadozó halak. És ami a legfontosabb, amikor elment halászat – téli vagy nyári, kora reggel vagy ebéd után – aktivátor harapás ad olyan hal, amely a halász csak álom!

Hogyan kell alkalmazni, és hol lehet megvásárolni Dynamite

A Dynamite az aktivátor a harapás egy folyékony csomagolt fémes csomagolásban ampulla 5 ml. A csomagban található 5 csomag. Általános csomagolás elég lesz a kezelés 5-20 csali horgászat – minden attól függ, az Ön képességeit. Az egyes doboz talál részletes információt arról, hogyan kell alkalmazni az aktivátor.

Ajánlott eljárni:

 1. kezeléséhez élő csali. Oldjuk fel vízben a tartalmát egy csomag ampullák. Készül élő csali elmerül az oldatban 1-2 másodpercig, majd tegye a horogra.
 2. fogása a ragadozó halak. Szabványos természetes vagy mesterséges csalétket oldatával kezeljük az aktivátor és a hal, a szokásos módon.
 3. A halászat ragadozó hal. A 2-2,5 kg csali (házi, vásárolt vagy ezek kombinációja), hogy 5 ml-t aktivátorként. Alaposan keverjük össze. A csali készen áll.
 4. OL>

  Megjegyzés: az eredeti Dynamite csak akkor lehet megvásárolni webáruházunkban.

  megvásárolható aktivátor harapás Effect Dynamite (Dynamite) a szállítási Európában

  Find Ezt a terméket az alábbi lekérdezések: hatása Dynamite Dynamite aktivátor, az aktivátor hatását Dynamite hal, Dynamite véleménye, Dynamite által az aktivátor hatására harapás Dynamite értékelések Dynamite aktivátor harapás vásárolni Dynamite megjegyzéseket csali, Dynamite válást, vagy valójában Dynamite megjegyzéseket élő csali, Dynamite fórum hatás Odessa Dynamite Dynamite, hatása, aktivátor a harapás a Dynamite Dynamite, hatása véleménye az aktivátor harapdálta a Dynamite visszajelzést, hatása Dynamite horgászat, a csali Dynamite vásárolni Perm Dynamite, vásárolni a Dynamite Ukrajna, Dynamite, hatása, vásárolni Kijevben

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."