Egészség és Te

ELECTRICITY SAVING BOX menteni a villamos energia: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Böngészés energiatakarékosság Box berendezés gazdaságos esuplementtromos fogyasztás, amely lehetővé teszi, hogy csökkentsék a közüzemi díjat a fények.

Ez azt jelenti, megtakarítás a villamos energia energiatakarékosság Box

Évről évre díjak növelése több és több. Maga az emberiség, hogy megkönnyítse az életet szerez új modulokat, amelyek segítenek a kerékpáros sok időt, erőfeszítést tenni a mindennapi dolgokat: tiszta, szakács, nem a mosoda. Még egy közönséges otthon nehéz anélkül készülékek, mint a TV, számítógép, videojátékok. Az egész életünk alapja a rendszeres használat. A magasabb árak, sokan keresnek, hogy csökkentsék közüzemi költségek. Most eladó vannak speciális a találmány a villamos energia megtakarítás energiatakarékosság Box.

A különlegessége a hatása csökkentése alapján a villamos áram fogyasztás. A mérő emel kevesebb kilowatt a speciális készülékek alkalmazásával. Az eszköz szerint gyártott német technológiával. Szerencsére ez nem befolyásolja a költségeket, mivel garantálja a hosszú élettartamot.

Már sok európai országban a segítségével egymás lesüllyed electrostate 30%. Ha a terhelés nagy, a megtérülési lesz gyors Alig néhány hónap elég lenne.

Megjelenés

A készülék egy műanyag doboz négyszögletes szürke fekete szín. Az előlapon LED-ek vannak, hogy jelölje meg a mód. Másrészt egy szabványos csatlakozó. Szintén a hátsó egy leírást a műszaki adatok:

 • feszültség 90-250 V,
 • frekvencia 50 60 Hz,
 • Load legfeljebb 15 000 W

Műszaki

a megtakarítások villamos energia felhasználását megtakarítás doboz függ a használt technikát. A gyártók azt állítják:

 • működése során erős esuplementtromos készülékek: mosógép, számítógép, hajszárító, légkondicionáló, gazdaságos lehetővé teszi, hogy csökkentse költségeit kiadó akár 50%;
 • A használata esuplementtromos tűzhely, vasaló, mikrohullámú sütők, plazma, zizeg fel hő történik megtakarítás 45% -a villamos energia;
 • A használata a hűtőszekrény, a villamos motor a kazán olcsóbb lesz 40% -kal;
 • kanna, kávéfőző, kenyérpirító, villanykörte fogyasztása csökken, hogy 35%;
 • olyan eszközök, mint: fúró, ütvefúró, kirakós, kör alakú lap használható javára mínusz 30% a költségek.
 • páratartalom nem lehet magasabb, mint 85%. Ezért kád, szauna, medence nem alkalmas a kapcsolat.
 • Egy eszköz több, mint elég egy lakást. Ez a réteg ellenáll a feszültség 5-19 kW. Összsúlya készülék csomagolás 170 g, anélkül, hogy 125 g Opciók: 12 x 7 x 4 cm a garancia időtartama egy év a vásárlás után.
Speciális követelmények az esuplementtromos készülék energiatakarékosság Box nem szükséges. Belefér egy szabványos rács. Ha a terhelés meghaladja a norma egy eszköz, meg kell vásárolni több.

Hogyan működik

energiatakarékosság Box könnyen használható. Ez elegendő ahhoz, hogy csatlakozzon az esuplementtromos hálózathoz, mint bármely felszerelés. Az elv a keresete áll a szűrési esuplementtromos hajtóművek tömeget. Mint emlékszünk fizika, energia osztva az aktív és reaktív. Aktív szükség minőségű, hosszú távú teljesítményét villamosmérnöki a mindennapi életben. A másik, nincs kiút, halad át a vezetékeket használata nélkül. A szakértők szerint, mert ez, a jelenlegi fogyasztás nő, a megnövekedett járulékos esuplementtromos nyomás, vannak az emberre veszélyes az esuplementtromágneses sugárzás.

A szerepe gazdaságok, hogy segít eltávolítani electrojet földre a hálózatról. Ezt követően, az alacsonyabb fogyasztói esuplementtromos áram. A berendezés kevesebb villamos. Így csökkenthető kiadások közszolgáltatásokat.

A gyártók, specialdevice:

 • alkatrészek villamos aktív és reaktív. Az utóbbi gyomok ki, így aktív. Kell energia takarítható, és megy a feldolgozás.
 • Hatékonyan irányítja energomachine, elosztja egyenletesen, megakadályozza az étel. hálózati túlfeszültség.
 • Nem csal számláló gazdaságos művek oly módon, hogy ne zavarják a működését a számláló. Ez nem befolyásolja a számokat, nem veszi őket vissza, így biztos lehet benne, annak jogszerűségét.
 • magas hatékonyság, ami megerősíti tudományosan elvégzésével speciális vizsgálatokat és teszteket. A szakértők szerint még a saját valóban a néhány közülük, hogy ellenőrizze a minőségét tetteit.
 • A pozitív hatással készülékek, kiterjesztve azok élettartamát. Ez védi a berendezést a káros hatása electrojet erejét.
 • az esuplementtromos rendszert, a tranzakció maga sugároz esuplementtromos mező, ami rossz az élőlények. A találmány eltávolítja ezeket a káros esuplementtromágneses sugárzást.
 • Emellett megvédi a rács a légköri túlfeszültség, fordult a electrojet energiát, mint nélkülözhetetlen aktív.
 • Esuplementtromos fluxus normalizált hatására energiatakarékos eszközöket. Usovershenstvuetsya szerkezet esuplementtropotok. Csökkentett szintű veszteség a villamos munka az ellenállás, megakadályozva a hirtelen változásokat a rács.
 • Hála a minőségének javítását a electromass, villany több stabil és egyenletes. Nincs extra túlmelegedés, vibráció, zaj.
 • A vásárlás után megtérül két hónapjában. Pontosabb eredmények függnek hálózati intenzitását. Minél nagyobb ez, annál gyorsabban fog térülni.
 • A használata a találmány lehetővé teszi nem csak kevesebbet, de tartani a berendezések megfelelő állapotban hosszú ideig. Ahhoz, hogy megvédje magát a káros sugárzás.

Tulajdonságok

Könnyen kezelhető segítségével könnyedén, hogy minden ember használja azt a lakásomban vagy az országban. Csatlakoztassa előnyösen a legközelebbi mérő aljzat, úgy, hogy lefedje a maximális teljesítmény.

Úgy vélik, hogy teljesen legális, mivel nem ellentétes a közérdekkel.

Eszköz energiatakarékosság Box nem befolyásolja a számláló, nem tart a számok vissza, nem áll meg.

Az összes technikai berendezések a ház, lakás, iroda működik, mivel a mágneses mezők, amelyek előfordulnak a rács. Bármilyen készülékek munkájuk során alkotják az induktív terhelést. Induktivitás nem változik a jelenlegi. Amikor áthalad a terhelési áram, a fáziseltolódás a jelenlegi és electroprecizia. Ez arra utal, hogy a hálózatban van electrojet energia, amelyek nem viselik sok jó. Ez csak akkor hoz létre egy haszontalan mágneses mező induktív electroprecizia. A kéretlen energia át a vezetékeket teremt extra hő és kiegészítő esuplementtromos veszteségeket. A fogyasztók fizetnek tényleges villamosenergia-fogyasztás és majdnem annyi fizetést a járulékos veszteségeket. A feladat a gazdaságok, hogy csökkentse a meddő áram a forgalmazás. hálózat- és távolítsa el a felesleges villamos energia költségeinek.

A készülék energiatakarékos osztható 5 hagyományos egységeket. Minden modul van kötve a másik. Az ő sima akció függ leengedi energiafelhasználás.

A fő blokkok (modulok):

 • A & mdash; az ő feladata terjeszteni feszültség egyenletesen, hogy megszüntesse esuplementtro energia egy részét, hogy megváltoztassa az aktív. Így csökken a villamos energia felhasználása.
 • Védő & mdash; biztonságáért felelős az esuplementtromos készülékek esetében meredeken emelkedő hálózaton vagy egy villámcsapás. Tehát nincs szükség vásárolni külön protect villamos berendezések.
 • Szűrő aktívan kiküszöböli a harmonikus áramok szintje jel torzítás. Ennek köszönhetően képesek a készülékek a ház hosszabb ideig fog tartani.
 • Modul korrigáló koszinusza “Phi” . Ennek lényege a nagyobb teljesítmény. A meddő teljesítmény egyenletesen oszlik. A kereslet egyre gazdaságosabb, annak elvesztése miatt a fűtés a kábelezés csökken.
 • kompenzálása & mdash; az ő feladata az, hogy irányítsák egyenletesen el a terhelést a fázisokat. Hála neki, a karbantartás, villamos berendezés válik megfizethető.
A gyártók azt állítják, hogy sok család Európában már régóta használ energiatakarékosság Box és elégedett a munkájával. Szerint a közvélemény-kutatások azt már segít megmenteni minden második család.

Hol és hogyan kell használni

Lehet használni a lakásban, családi ház, a munkahelyen, üzlet, iroda, műhely. Emellett annak használata a helyszínen bármely termelési több mint indokolt, mivel a villamos energia árak a vállalkozások számára magasabb, mint a hétköznapi emberek. Ha a maximális feszültségszint a rács felett 19000 watt, meg kell gondolni beszerzési több gazdaságilag és jelentéktelen javulás a belső tápegység.

Eszköz energiatakarékosság Box betette először a mérő aljzat, hogy képes legyen fogni, és megtisztítani az energia áramlása. Ez elég.

szerint a termelőknek, hogy működtesse a mechanizmust azonnal elindul, szűrése és átalakítása electrojet áramlások. Az első hónapban észrevehető eredményeket.

Ár

Az ára gazdaságok viszonylag magas. A weboldalon a gyártó tudod, hogy a vásárlás 50% -os kedvezménnyel.

Az ár:

 • Ukrajna lehet megvásárolni átlagosan 450 UAH
 • Oroszország az ár eléri az 1 Gastrenit rubelt
 • Belarus 498 000 fehérorosz rubel,
 • Kirgizisztán 2 000 kg,
 • Kazahsztán 7100 sátor
 • Moldova 600 lej.

Hol lehet vásárolni

Mivel az elem népszerű és nagy a kereslet, rengeteg manipulált eszközök. Annak érdekében, hogy ne essenek abba a csapdába, csalók és a vásárlás eredeti termékeket, akkor jobb, ha vásárolni energiatakarékosság Box hivatalos honlapján a gyártó. Rendelési lehet tenni közvetlenül a honlapon.

Egyszerű megrendelőlap lehetővé teszi az egyszerű, gyors, egyszerű, hogy egy vásárlás. Ez elég ahhoz, hogy töltse ki a különleges pop-up ablakban adja meg adatait: Név utónév neve és telefonszáma. Miután megrendelés, a menedzser kapcsolatok az ügyfél, hogy erősítse meg a vásárlást.

Böngészés energiatakarékosság Box – berendezés gazdaságos esuplementtromos fogyasztás, amely lehetővé teszi, hogy csökkentsék a közüzemi díjat a fények. Ez azt jelenti, megtakarítás a villamos energia energiatakarékosság Box évről évre díjak növelése és így tovább. Maga az emberiség, hogy megkönnyítse az életet szerez új modulokat, amelyek segítenek a kerékpáros sok időt, erőfeszítést tenni a mindennapi dolgokat: tiszta, …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük