Egészség és Te

Electricity Saving Box – vélemények és az ár, ahol vásárolni

Lifehacker kínál Önnek, hogy megtanulják az igazságot az eszközök az általános címe energiatakarékosság Box származó szakemberek a maguk területén, egyikük maga viccesen kéri, villamosmérnök lvl 80.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A gazdasági válság arra kényszeríti mindannyian gondolni a költségek csökkentése. És végül szeretnék tagadni magam a szokásos örömök: élelmiszer, vásárlás és mozi. Tehát mi lenne az ilyen kiskorú áldozatot húzza meg az övet, amíg kiderült egy hurok? Amíg gondolkozzanak a nehéz választás, úgy tűnik, hogy az utat találja meg. Egy jó szomszéd, egy segítőkész kolléga vagy a kedvenc közösségi akciókat, hogy vesz egy kis doboz, amely képes csökkenteni a költségeket a villamos energia. Tegye a készüléket a csatlakozó és a gazdaság kezd gyönyörködni a növekedés tíz százalékkal! A bizonyíték alapja hatékonyságának a fejlett technológia alapja támogató véleményére elégedett ügyfél és tagadhatatlan YouTube-videókat. De ez mind jó, mert elénk reklám?

Továbbá Lifehacker hozza meg egy érdekes cikket a Burr brigád, amelynek tagjai a sebész LoneWolf és segédje operby helyezni az eredeti oldalakat az internet edition „Energocapital”.

szedje szét a készüléket, hogy energiát takarítson meg

Szeretné, hogy egy igazi hős a mese? Nem valami tengerentúlon Superman vagy Pókember, és a leginkább, hogy sem egy igazi Pinokkió!

És nem kell menni Field álmok és eltemetni a földbe 5 aranyat leple alatt éjszaka … csak annyi, hogy vesz egy ilyen eszköz, az úgynevezett „elektrisiti seving box” vagy „Gazdaságos villamos “(energiatakarékosság Box).

Ezután helyezze be az aljzatba (meghintjük sóval és vízzel erősen nem ajánlom), hogy azt mondják: „A kreks! Pax! FEKS!” és ennyi! Te – Pinokkió!

Addig kedves Distributioo aktívan támogatja dobozok LED-ek vannak behelyezve a foglalatba, és ígéretet „irreális energiamegtakarítás” és „lassú forgása a műszer”, hogy az az érzés, „örök szomjúság egy freebie” a a polgárok, és dörzsöli a kezét. És persze, Distributioo kap irreális eredményt vásárol ezeket a dobozokat $ 4 Kínában és értékesítés a hiszékeny Európa polgárainak, Ukrajna, Kazahsztán, Fehéroroszország 40 $.

Tehát mi van benne ezt az eszközt? Azt javaslom, hogy egy lenyűgöző utazás a belsőségeit, hogy értékelje a lehetséges ezeket a beruházásokat! Tehát, szike a kezében, a páciens az asztalra!

A legdrágább dolog ez a készülék valószínűleg ez a helyzet. Ez történt mélyen: ezüst színű, fekete díszítéssel és megablock logó. Azonban tartja össze a két felét csak egy kis csavar, amit csavarni könnyen.

Belül egy csoda eszköz „az energiatakarékosság” az elektronikus testület a legszükségesebb elemek és viszonylag nagy „fekete doboz”, amely, mint sejtjük, a titkos szuper fegyvert (Wunderwaffe) elleni küzdelemben a fogyasztása kilowattóra! És gyanítom, hogy ez egy hagyományos film kondenzátor.

A hátoldalán a nyomtatott áramköri lap, amely rögzítve van két csavarral, úgy néz ki, mint ez:

A teljes kört létre a nyomtatott áramköri lap, úgy tervezték, hogy ne egy nagy csoda -, hogy megteremtse a szükséges feltételeket … égő két LED. És még több világosság, itt állítják össze a műtéti csapat koncepció ezen az eszközön:

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Igen, ha nagyon általános, majd a belsejében van egy kis sor a két LED és egy nagy film kondenzátor. És milyen nagy ez, kíváncsiak voltunk, erről is, és mértünk elég jó eszköz:

A mérések azt mutatták, hogy a Fekete titkos, a kondenzátor kapacitása, mint 5,18 MFD.

Az előkészítés után rakjuk a belek vissza, és varrta fel a betegnek. Úgy döntöttek, hogy próbálja ki. Enélkül kísérletünk elemzés hiányos lenne. Azt hogy megaeconomics jól megrakott aljzatba.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

… egy csoda! A LED-ek igazán kigyullad, és a remény.

De a mérő pimasz és magabiztos „csavart” ugyanazt a kilowatt-óra, ami össze van kötve a csoda készülék …

És mégis legalább bizonyos mértékig hatással kellett volna beszerezni a felvétel egy film kondenzátor kapacitív 5 uF párhuzamosan az otthoni hálózathoz. Más szóval, elvégre mi az a zseniális ötlet feküdt Distributely hogy valahogy igazolja a csaló hiszékeny Pinokkió? Will közvetlenül válaszolni, a kapacitása kondenzátor olyan kicsi, hogy nem lesz elég csak, hogy kompenzálja a meddő teljesítménye fénycső 40 watt.

Igen, hallottam jobbra, amellett, hogy az aktív teljesítmény (P, W, W), amely hasznos munkává alakítjuk (mozgás, forgatás, fűtés), bizonyos eszközök, mint például a motorok fogyasztanak több meddő teljesítmény (Q, var, voltamper reaktív). Erre azért van szükség, hogy hozzon létre az elektromágneses mezőt. Most, a szárító és a hűtő, hogy fogyaszt áramot a hálózati és elindítja azt terméketlen. De ha közvetlenül a mosógép vagy hűtőszekrény be az aljzatba, hogy kibír egy kondenzátort (kapacitív és kiszámítása a szükséges feszültség), a kedves motorok hűtő és mosógép fogyaszt meddőteljesítmény a kondenzátor és nem „terhelési rács”. és most Megawild: AKTÍV hőmennyiségmérő telepített a lakásban, teljesen közömbös, hogy mennyi meddő teljesítmény átfolyt. Ő nem hisz.

Ismét egy megfelelően tervezett aktív hőmennyiségmérő figyelembe veszi csak az aktív energia, amely áthalad rajta. Tehát, amelyben mindenféle „mágikus energiával seving-dobozok”, akkor nagyon enyhén enyhíti egy kis területet a kábelezés egy kis töredéke a meddő teljesítmény. De az erőfeszítéseket a mérő nem értékelik.

Tehát nem átverjék mesék Distributioo, nem vesz fólia kondenzátor, led állása 40 $, ha biztosan nem akarom érezni, Pinokkió. )))

Vigyázz magadra, és a pénzt!

Ahelyett, hogy a következtetés energiatakarékosság Box

Mentünk Blitz felmérés egyik szerzője a cikk. Vajon érdemes kipróbálni a válasz „hajolni” az állam a túlzott növekedés a tarifák és a leértékelési a rubel, becsapó méter? Van-e valódi előny energiahatékony háztartási gépek?

Természetesen nem éri meg. A villamosenergia-rendszer folyamatosan javul keresési technikák „tolvajok”. Ezen kívül a bírság tízszeresét „lopott” hűlnek olyan buzgalommal. És ami a legfontosabb, vannak olyan esetek, a halál „kulibinyh”, megpróbál csatlakozni már az adagoló eszközökkel. Tehát a játék nem éri meg a fáradságot.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...