Egészség és Te

Energy Slim ‚Äď fogy√°s program: v√©lem√©nye, √°r, hol lehet megv√°s√°rolni

Mi az Energy Slim

Csak n√©h√°ny 20-25 √©vvel ezelŇĎtt k√∂r√ľlbel√ľl megfelelŇĎ t√°pl√°lkoz√°s, mi a helyzet a strat√©gia az eg√©szs√©ges √©let, mondta halkan. T√°pl√°lkoz√°s, mint tudom√°ny nem ismerte fel a hagyom√°nyos orvosok. T√°pl√°lkoz√°si egyenlŇĎv√© asztrol√≥gusok, csontkov√°csok, a homeopat√°k. A legt√∂bb csal√°d a fejlŇĎdŇĎ orsz√°gok t√°mogatott kultusza √©lelmiszer. Gyermekek fiatalon mondogatta, hogy ‚Äěmin√©l t√∂bbet eszik, ann√°l gyorsabban fog nŇĎni‚ÄĚ, ‚Äěmin√©l t√∂bbet eszik, ann√°l t√∂bbet kapsz‚ÄĚ. Ezeket a szab√°lyokat elhalasztott√°k tudtalattiban, √©s v√°lt egy reflex, hogy a j√∂vŇĎben a garancia elh√≠z√°s, probl√©m√°k a sz√≠v-√©s √©rrendszer, illetve a gyomor-b√©l traktusban.

Ma az eg√©szs√©ges √©letm√≥d dr√°maian megv√°ltozna. Mi volt a norma, m√©g 20 √©vvel ezelŇĎtt is, az kifog√°solhat√≥, nem alapulnak √°ltudom√°nyos elm√©letek, √©s √©p√ľl t√©nyeket. T√°pl√°lkoz√°si egy√ľtt kutat√≥int√©zetek √©s laborat√≥riumok, bebizony√≠totta, hogy az √©lettartama nem f√ľgg az √∂sszeg elfogyasztott √©tel √©s annak minŇĎs√©g√©t. Azt is megerŇĎs√≠tette, hogy a karcs√ļ alak, szerzett az eredm√©ny a v√°ltoz√°sok a di√©ta A legfontosabb, hogy a hossz√ļ √©s eg√©szs√©ges √©letet.

Teh√°t most egyre t√∂bb √©s t√∂bb halad√≥ szellemŇĪ emberek mozognak, hogy ‚Äěokos‚ÄĚ t√°pl√°lkoz√°s. Ez mag√°ban foglalja az alacsony kal√≥riatartalm√ļ, kiegyens√ļlyozott √©lelmiszer, vitaminokat √©s hasznos mikroelemek. Mivel a tudatoss√°g √°talakul√°sa √©s a v√°ltoz√°s √©trend fokozatosan n√∂vekszik a v√°rhat√≥ √°tlagos √©lettartam √©s az eg√©szs√©gre a lakoss√°g. Annak √©rdek√©ben, hogy az emberek egyre fittebb √©s eg√©szs√©gesebb, francia t√°pl√°lkoz√°si kifejlesztett egy speci√°lis erŇĎ √ļgynevezett ‚ÄěEnergy Slim‚ÄĚ.

Fogyás program olyan elemeket tartalmaz, normalizálja az anyagcserét, kiválasztást, csökkenti az éhségérzetet az összes energia és a jó hangulat.

Hogyan mŇĪk√∂dik

Az ok a t√ļls√ļly a legt√∂bb esetben a helytelen t√°pl√°lkoz√°s √©s a mozg√°sszeg√©ny √©letm√≥d. A c√©l az innov√°ci√≥ fejleszt√©s di√©t√°s r√°venni, hogy kevesebbet egyenek, m√≠g kezel√©s√©re az √©letenergia √©s a t√°panyagok. Energi√°val slim van az elsŇĎ oka az elh√≠z√°s teljesen megszŇĪnik.

A hatás a italt célja:

 • √©tv√°gytalans√°g. A kiv√°lasztott √∂sszetevŇĎj√©re gyorsan tel√≠ti a testet. Ňźk j√≥l felsz√≠v√≥dik, gyorsan felszabadul√≥ energia. Hunger assuaged sok√°ig, hogy sz√ľks√©g van a nassol√°s eltŇĪnnek. A haszn√°lata egy kokt√©l helyett egy vagy k√©t √©tkez√©st nem teszi lehetŇĎv√©, hogy sokat eszik, √©s megt√∂rni a gyomor hatalmas √∂sszegeket.
 • zs√≠r√©getŇĎ. √Čtv√°gytalans√°g cs√∂kkent√©s√©hez vezet a mennyis√©g az elfogyasztott kal√≥ria. Egy idŇĎre a s√ľrgŇĎs sz√ľks√©g tov√°bbi energiaforr√°sok a test fog fordulni, hogy a ‚Äěr√©gi k√©szletek‚ÄĚ otsloivshiesya a probl√©m√°s ter√ľleteken. √ćgy a t√°rolt zs√≠r gyorsan elolvad. Ezen fel√ľl, az √∂sszetevŇĎket az ital, a t√∂rv√©ny felgyors√≠tja a folyamatot s√ļlycs√∂kkent√©s. Ennek eredm√©nyek√©nt a t√ļlzottan suplementerek√≠tett ter√ľletek a test v√°lik v√©kony √©s t√≥nus√ļ.
 • Lock kal√≥ri√°t. A felesleges kal√≥ri√°t lerak√≥dnak a nagy terhel√©s nemk√≠v√°natos helyeken. Mert mennyis√©g√©nek n√∂vel√©se a combok, megjelenik l√≥gott le az oldal√°n, ki√°ll√≥ has, cs√≠pŇĎ & mdash; ‚Äět√©rdnadr√°g‚ÄĚ. Energy Slim cs√∂kkenti a kal√≥ria, bŇĎs√©g bel√ľl. √Čtrend-kieg√©sz√≠tŇĎk a fogy√°s lesz a k√≠n√°lat a szervezetben csak a sz√ľks√©ges energia mennyis√©ge a napi tev√©kenys√©get.
 • A toxikus anyagok elt√°vol√≠t√°s√°t. A hat√°s a kokt√©lt c√©lja tov√°bb√°, tiszt√≠t√≥ a szervezet a toxinok √©s a szennyezŇĎd√©seket. Ez seg√≠t a hat√≥anyagok energia v√©kony.
 • Tov√°bbfejlesztett immunit√°st. A tiszt√≠tott organizmus nem terhelik felesleges zs√≠r √©s k√°ros anyagok, jobban ellen√°ll a k√ľlsŇĎ fenyeget√©sek. Immunrendszer harcot nem csak a belsŇĎ probl√©m√°k az elh√≠z√°s vagy a zs√≠r t√°rol√°s√°ra k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szervekben, √©s betegs√©get okoz√≥ mikrob√°k, v√≠rusok, a gomb√°s fertŇĎz√©sek. Term√©szetes v√©delem hat√©konyabb lesz, a betegs√©g zavarja kev√©sb√©.
 • jav√≠t√°sa √°ltal√°nos eg√©szs√©gi √°llapot. Fogy√°s √©s az immunit√°s biztosan befoly√°solja az √©rz√©seidet. √Ėnbecs√ľl√©s, akkor √ļgy fogja √©rezni k√∂nnyŇĪ √©s k√©nyelmes. Kellemes √≠ze emelje a hangulatot, √©s √≠gy a pozit√≠v √©rzelmek.

A szemk√∂zti funkci√≥ja a komplex & mdash; h√≠z√°s. Az ilyen fell√©p√©s biztos√≠tott azok sz√°m√°ra, akik szenvednek hi√°nya a test s√ļly√°t. Ebben az esetben a term√©ket nem haszn√°lunk √©tel, √©s r√°ad√°sul azt. Haszn√°lat elŇĎtt felt√©tlen√ľl olvassa el az utas√≠t√°sokat. Szint√©n kokt√©l k√©pes fel√©p√≠teni musclethat minden bizonnyal fellebbezni sportol√≥k.

Energy Slim c√©lja, hogy megszabaduljon a k√°ros √©tkez√©si szok√°sok: t√ļlzott ev√©s, nassol√°s, elt√©r√©sek sz√°ma evett zs√≠rt √©s √©des √©tesuplementet. Rendszeres fogyaszt√°sa a kokt√©l seg√≠t kijav√≠tani a rossz megk√∂zel√≠t√©s a t√°pl√°lkoz√°s. Befejez√©se ut√°n a term√©szetesen a t√∂meg nem j√∂n vissza, kiv√©ve persze ha nem √©ri el az eg√©szs√©gtelen √©tesuplement k√©tszer az √©tv√°gyat.

Energy Slim étrend francia innováció, amely hozzájárul a fogyás és a test méregtelenítését, javítja az immunrendszer védelme és javítása az általános állapotot.

√Ėsszet√©tel

Eur√≥pai t√°pl√°lkoz√°si kiv√°lasztott optim√°lis √∂sszet√©tel√©t √©lelmiszer-koncentr√°tum. Ez gazdag√≠tja a szervezet a sz√ľks√©ges mennyis√©gŇĪ feh√©rj√©k, zs√≠rok √©s sz√©nhidr√°tok, hanem vitaminokat, enzimeket √©s rost.

A fŇĎ komponenseket a komplex:

 • Mangosteen. egy igazi kincs hasznos elemek n√∂vekvŇĎ D√©lkelet-√Āzsi√°ban. Ez a gazdag C-vitamin, E, B csoport Ismert n√°trium, magn√©zium, k√°lium, nitrog√©n, kalcium, cink. T√°mogatja mikrobiol√≥giai egyens√ļlyt, erŇĎs√≠ti az immunrendszert, n√∂veli az ellen√°ll√°st a k√ľlsŇĎ fenyeget√©sek, jav√≠tja a szellemi tev√©kenys√©get. Egy kiv√°l√≥ antioxid√°ns.
 • Langsat. Tov√°bb D√©lkelet gy√ľm√∂lcs, immunmodul√°tor tulajdons√°gokat. C-vitamint tartalmaz, a B csoport jelent√©se gazdag vas, kalcium, foszfor. Hozz√°teszi erej√©t, jav√≠tja a vitalit√°st, jav√≠tja az alv√°s minŇĎs√©g√©t.
 • sapodilla. Fiber tr√≥pusi gy√ľm√∂lcs serkentik az em√©szt√©st, megsz√ľnteti a m√©reganyagok. Gl√ľk√≥z, frukt√≥z takarm√°ny az agyat, az energia, hozz√° ereje. Antioxid√°nsok ellen√°llni a szabad gy√∂k√∂k felszaporod√°sa. Gy√ľm√∂lcs√∂k enyh√≠ti a sz√©kreked√©st, √°lmatlans√°g, vesekŇĎ, szab√°lyozza a nyom√°st, erŇĎs√≠ti a csontokat, n√∂veli a hemoglobin. Vegy√ľletek gyullad√°sg√°tl√≥ tulajdons√°gokkal.
 • A √©desk√∂m√©ny. Extremely hasznos az em√©sztŇĎrendszer, elŇĎseg√≠ti az em√©szt√©st. G√∂rcsold√≥, ismert antibakteri√°lis, m√°jv√©dŇĎ tulajdons√°gokkal. T√∂k√©letesen tiszt√≠tja a szervezetet, elt√°vol√≠tja a m√©reganyagokat, salak. Elt√°vol√≠tja h√°nyinger, puffad√°s, sz√©kreked√©s. T√°vol√≠tsuk √©dess√©g ut√°ni v√°gyat, gyors√≠tja az anyagcser√©t.
 • tamarind. Cs√∂kkenti a koleszterin, jav√≠tja a besuplement eg√©szs√©g√©nek. J√≥l ismert gombaellenes, antibakteri√°lis, gyullad√°scs√∂kkentŇĎ, regener√°l√≥ tulajdons√°gait. Be√°ll√≠tja metabolizmus, nagyon hasznos a fogy√°s & mdash; seg√≠ti a zs√≠r√©get√©st, elnyomja az akut √©hez√©s. Azt is g√°tolja az enzimek felelŇĎsek a felhalmoz√≥d√°sa ‚Äěextra‚ÄĚ t√°panyagokat.
 • Bail. A gy√ľm√∂lcs n√∂veli az immunit√°st, olyan ill√©kony. Gazdag C-vitamin, a B csoportban, hogy megbirk√≥zzanak a diszfunkci√≥k az em√©sztŇĎrendszer. J√≥t√©kony Az idegrendszer. Tiszt√≠tja a besuplementet, szab√°lyozza az √©tv√°gyat, megsz√ľnteti az √©hs√©g ellen.
A komplex hat√°sa az √∂sszetevŇĎk Energy Slim c√©lozza normaliz√°l√°s√°ra az em√©szt√©st, cs√∂kkenti a t√ļlzott √©tv√°gyat, tel√≠tetts√©gi t√°panyagok √©s megerŇĎs√≠t√©se immunit√°st.

Hogyan kell szedni?

A keveréket kell összhangban a program típusa kiválasztásakor. Táplálkozási kifejlesztett 3 Energy Slim:

 1. ES Ind√≠t√°s. ElŇĎseg√≠ti a gyors fogy√°s. Innovat√≠v kialak√≠t√°s helyettes√≠ti 1-2 √©tesuplement (elŇĎny√∂sen reggeli √©s vacsora). Hozz√°val√≥k √©trend megfelelnek az √©hez√©s hossz√ļ ideig, √©s gazdag√≠tj√°k a szervezetet vitaminokkal, √°sv√°nyi anyagokkal √©s t√°panyagokkal. Akkor nem √©rzi a hi√°ny energia, egyre ingerl√©keny. Izomt√∂meg v√°ltozatlan marad, √©s a zs√≠r cs√∂kken. Ha egy kokt√©lt haszn√°lni, mint egy kieg√©sz√≠t√©s a norm√°l √©trend n√∂veli s√ļly√°t. Ez a program aj√°nlott, akik a sov√°ny.
 2. ES Proffessional. l√©tre, hogy n√∂velje az izomt√∂meget. A komponensek a kever√©k seg√≠t, hogy gyorsan talpra sportol√°s ut√°ni terhel√©s. A csere elj√°r√°s a k√∂vetkezŇĎ egy term√©szetes ritmus√°t. Vitaminok √©s √°sv√°nyi anyagok seg√≠tenek megv√©deni a kimer√ľlts√©g.
 3. ES Ultra. lehetŇĎv√© teszi, hogy fenntarts√°k az √Ėn eg√©szs√©g√©t egy szŇĪk munkaerŇĎ a grafikonon, ez nem lehet k√∂vetni a di√©t√°t, √©s n√©zni a di√©ta. Helyettes√≠tŇĎ k√°ros √©tesuplement, t√°mogatja a vitalit√°st, marad a gyomorban a s√©r√ľl√©sektŇĎl √©s a betegs√©g. K√∂nnyŇĪ √©tel gyorsan elk√©sz√≠thetŇĎ, nem zavar√≥.

a test megkapja az optim√°lis mennyis√©gŇĪ t√°panyagot, aj√°nlott, hogy a koncentr√°tum h√≠g√≠that√≥ alacsony zs√≠rtartalm√ļ tej (1-1,5% zs√≠r). Nem tilos, hogy a tej helyett joghurtot, gy√ľm√∂lcsl√©, v√≠z, h√ļsleves, joghurt. Az ar√°nyok felt√ľntetett utas√≠t√°sok (√°ltal√°ban 2 te√°skan√°l a kever√©ket 200 ml folyad√©k). Van is t√°j√©koztat√°st tart a kurzus. Egy adag tartalmaz k√∂r√ľlbel√ľl 100 kal√≥ri√°t.

Consume √©trend kokt√©l elk√©sz√≠t√©s ut√°n azonnal. T√°rolhat√≥ hŇĪv√∂s helyen 5-6 √≥r√°n √°t. Prospektus Energy Slim azt mondja, hogy miut√°n a megadott idŇĎben a term√©k nem inni!

bizonys√°ga

A program fogy√°s Energy Slim √©s fitt f√©rfiak √©s a nŇĎk k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kor√ļ. Ezt jelzi nem csak azok sz√°m√°ra, aki meg akarja tal√°lni eleg√°ns alak, de a √©s a sportol√≥k, akik szeretn√©k n√∂velni az izomt√∂meget. Vonz√≥ lesz azokra is, akik fenn akarj√°k tartani trim sz√°m az elk√∂vetkezŇĎ √©vekben. Munkam√°ni√°sok a elfoglalts√°ga is √©rt√©kelni fogj√°k a hasznos tulajdons√°gai ennek a fejlŇĎd√©snek.

Ellenjavallatok

Az √∂sszes √∂sszetevŇĎ energia karcs√ļ √°ltal√°ban j√≥l toler√°lj√°k. Ezek nem m√©rgezŇĎ, nem allerg√©n. √ďvatosan kell haszn√°lni di√©ta szelet emberek egy t√ļl√©rz√©keny immunrendszer (allergi√°ra hajlamos).

ellenjavallt:

 • cukorbetegs√©g;
 • rendelleness√©gek v√©ralvad√°s;
 • terhess√©g, szoptat√°s.
alatti gyermekek 18 √©ves kor, hogy haszn√°lja a komplex fogy√°s nem k√≠v√°natos. Haszn√°lat elŇĎtt konzult√°ljon orvos√°val!

√Ār

Egy egyed√ľl√°ll√≥ term√©k a francia termel√©s m√°r szerzett n√©pszerŇĪs√©ge sok orsz√°gban.

Hol lehet v√°s√°rolni

A n√©pszerŇĪs√©ge a kever√©k, a fogy√°s okozta hull√°m csal√°s. Teh√°t v√°s√°rolni Energy Slim aj√°nlott egy hivatalos forgalmaz√≥ foglalkoz√≥ ell√°t√°s koncentr√°tum a gy√°rt√≥t√≥l. Csak ŇĎ garant√°lja a minŇĎs√©get √©s a 100% -os eredm√©ny.

A term√©k megrendel√©s√©t, meg kell l√°togatni a hivatalos honlapj√°n a kivitelezŇĎ, √©s hagyjuk ott a k√©relmet. Egy idŇĎ ut√°n akkor forduljon a menedzsere, akivel megbesz√©lhetik a r√©szleteket a tranzakci√≥.

Fizetési után az áru átvétesuplementor.

Szállítás Oroszország:

 • 2-3 nap Moszkva √©s Szent-Petersburg;
 • legfeljebb 2 h√©tig a t√°voli sarkaiban az Orosz F√∂der√°ci√≥.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk