Egészség és Te

Fingerlings Monkey – Játék majom gyerekeknek: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

A kellemes meglepetés a gyermekek játékból Monkey vált fingerlings. Ez az interaktív majom érzelmek kisgyermekeknél. A befektetett az ujját, és egy kicsi, kapaszkodó lábak és farok. Emellett közzéteszi változatos kombinációján hangok hasonló majom. Ez egy áldás a szülők csábítják a gyerekeket a csodálatos világ fantáziák és játékokat.

Tervezze emlékeztető vintage baba babák ötleteket játék platformokon. Modelsuplement általában fut kézzel és természetes volt.

Történelmi jegyzet

Doll doboz típusa jelent meg időszámításunk előtt. Ősi kiállítás egy figurát faragott mamut csont a Cseh Köztársaságban. Az életkor, a leletek között mozog 30-35 ezer éve. Ez nem csak egy szám. A lábak és a fogantyúk készült, és úgy tervezték, külön-külön, majd a testhez kapcsolt mobilitás. Lehet, hogy nem a korai felfedezés, de a tudósok számára, az a tény, a kiindulási pont a történelem folyamán és fejlesztése interaktív babák vagy játékok. Azonban ősei fektették mást jelent a gyártása és használata babák. Ezek történtek a hasonlóság az ember, ezért tartották az adattár a lelket.

szólva szláv történelem, a baba tartották varázsát. A menyasszony és a vőlegény, mint egy ajándék biztosan hozta babák. Az ajándék volt, hogy megvédje a család otthonában.

Amellett, hogy a rituális jelentését a baba készült az ókorban és a játékszer. Az ókori egyiptomiak a felső osztály tette a gyerekek használni luxus baba játék. Gyártására hozta első osztályú bíróság varázsló. Reális arcok viralimalai viasz. A lábak és a karok szabadon mozoghat.

görög mesterek kellett megbirkózni számos megrendelést babák gazdag nemesek. A számok díszítve a ruhákat rendelni, majd kísérte saját kis mikrokozmosz. A gyermekek azonban tilos volt játszani, a darab törékeny.

Franciaország elindította az első mechanikus baba. Az első ilyen mechanizmus célja az volt, és teszteltük a 17. század végén. Már a 18. század mesterei elérte a tökéletességet gyártásához báb mechanizmusokat. Főként figurák által tervezett órások. Doll különböző külső és belső eszköz. Masters létrehozott egész városok-gépek, ahol minden baba kapott kiemelt szerepet. Elég reális csesuplementvés, mozgás kíséretében hangok.

forradalom gyártásához játékok

A forradalmi lépés az átalakulás a játékok történt a 17. században. Aztán a franciák trendsetters akarták, hogy maradjon sokáig. A babák végre az eredeti projekt a szekrények, ez volt minden átgondolt a legapróbb részletekig. A nemesi családok az orosz babák kifejezetten elrendelte a külföldi nők maguk és gyermekeik számára.

A forradalmi előrelépést történt a 19. század elején, amikor a termelés babák jöttek a gyárból. Sikerült a francia mester. Az ötlet az volt, hogy egyszerűsítse a szerkezet a számok. Porcelán csak egy fej, és más fából készültek, szövet vagy bőr. Most a gyerekek hagytuk szabadon játszhatnak a számok. Részletek gondosan megtervezett, és nem volt nehéz kitölteni a piac érdekes kézműves. A mester volt szükség csak a felső része, a többiek pedig valamely más műhelyben. Így a factory outlet elterjedt az egész világon.

A francia sikerült a fejlesztés a lány baba „Bebe” a 19. században. A 20. század elején vinyl baba teljesen át a gyerekeknek. Beszéd a legújabb interaktív újítások gyerekeknek meg kell jegyezni bobblehead robot. Úgy néz ki, mint az élő. Az érzelmi tartomány kiterjeszthető 15 szabvány viselkedést. Most Vogue babák emberi alak, hanem teremtett a hasonlatosságára állatokat.

Interaktív játékok

Interaktív játékok, amelyek a szülők használják, hogy szórakoztassák a gyerekek, realisztikusabb. A gyermek nem szűnik kommunikálni ilyen házi sokáig, így ezek is segítők a szülők számára. Hasonló típusú termékek képesek felvenni a gyermeket hosszú ideig, így a szórakozás és az alapvető ismereteket a számla és a beszédet a világnyelveken. Az első egy kis hiba létre a 20. században Amerikában, Walter. Fényérzékelők reagálni hagyjuk fényhullámok és feltérképezi a fényforrás. Ugyanebben a században jelentek meg, és a játék reagál az emberi hang.

Interaktív babák, házi, és a robotok

Ez egy áldás a kis hölgy. Társaságkedvelő lény, nem csak felismerni az emberi hang és úgy van programozva, hogy:

 1. énekelnek;
 2. költészet olvasás;
 3. A kitalálós a látásban;
 4. bemutató feladatokat.

Ezen kívül a babák a gyerek szeret kommunikálni az interaktív házi. Apropó kutya, macska vagy hörcsög azt mondják, hogy szokásaik másolt élet, így a gyerekek lenyűgözte a megjelenésüket. Képesek:

 • termelnek jellegzetes hangokat;
 • kövesse a nyomában a mester;
 • mozogni minden testrészét.

Sociable Háziállatok készült azonos természetes anyagok, hogy a gyerek öröm nézni, és érintse meg az állatokat. Kutya vagy macska lehet hosszú vagy rövid haj. Vannak eredeti számokat, amelyek közé tartoznak a műanyag.

A fiúk szívesebben interaktív robotok. Entertainment friss és modern gyerekek szeretik. Robotok gyakran lágy töltelék, így létrehoztak egy sokkal több információt. Képes tanulni, mozgatni és tartsa tárgyakat. Vannak még, hogy a robotok kommunikálni.

Az egyes játékhoz fejlesztett szempont az életkor korlátozásokat. Tehát mielőtt vásárolni, hogy az adott karakter ahhoz, hogy mérlegelje a gyermek érdekei. Most univerzális interaktív játék új generációja lett fingerlings Monkey, gyermekek számára minden korosztály számára.

Interaktív játék majom majom fingerlings

A gyerekek, mint a szórakozás, zsebméretű játékok, amelyekkel szórakoztatására otthon és végezze kívül, az iskolába, vagy meglátogatni. Monkey egy kedves és szép teremtés, néha a gyerekek annyira hasonlóak. E jellemzők miatt, szereti új interaktív játék Monkey fingerlings. Ő képes szilárdan fogja az ujjak és más vékony tárgyat a kéz és a farok.

A tervezése és gyártása a cég WowWee. Feléje az elmúlt 12 év high-tech játékok. Robosapien 8081 – elsőszülöttje programozható ember. Intelligens készülék könnyen manipulálni egyszerű nyelven parancsokat. A következő irányba fejlesztése volt, a cég gyárt robotok állatokat. Az első kísérleti termék volt, egy dinoszaurusz Roboraptor. Minden ezt követő robotok férfiak programozva a gyárban, és a segítségével egy személyi számítógép.

Aztán jött repülő FlyTech fejlődését. A robot szitakötő készül analógiájára élő rovarokat. Képes repülni eltávolítása rádiófrekvenciás vezérlés. Tökéletes forma reagál a manipuláció a joystickot.

A legújabb fejlesztés van felruházva érzékelők, hangszóró és egy mikrofon. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a majmok érezni a világot, és elemezni, hogy mi történik körülötted. Képesek kapaszkodj, és érdekes kombinációkat hangok.

Jellemzők

A fejlesztők megpróbálták újra az állat hasonló viselkedés, így társaságkedvelő, a majom képes:

 • ragaszkodnak a ujját, és vékony elemek, amelyek megfelelő méretűek;
 • a rendelkezésükre álló több mint 50 hangot kombinációk hasonlítanak a valódi;
 • képes megkapaszkodni farok bármely rendelkezésre álló termékek és fejjel lefelé;
 • A szenzorok reagálnak a külső ingerekre, ezek vicces mozgást választ, hogy megérintse és tapsol;
 • Rendelkezésre állnak, több mint 40 mozgások;
 • képes felismerni rokonok egy rövid párbeszédet;
 • Cicák robbantani egy puszit;
 • Ahhoz, hogy a majom elaludt elég, hogy vízszintesen.

Hogyan kell használni

Az a fej hátsó részén van szerelve egy kapcsoló. Ha megérinti a tapintásérzékelők a majom azonnal reagál erre a programozható gesztus. Közös játékok, az állat:

 • A csapás az oldalon az arc a reakció lesz a levegő csók;
 • Tapsoljon a majom fejét rázza és grimaszokkal;
 • Hallani szép énekek, elég ahhoz, hogy a kedvtelésből tartott fejjel lefelé, és lehetővé teszi, hogy megragad az ujj vagy a keresztléc;
 • Szerelem jön, amikor a tulajdonos simogatva pet a fejét;
 • euthanize egy kisállat csak feküdt neki a lány oldalán, aztán indul, hogy furcsa hangokat és nátha.

Nagy ajándék kölyök, ami elfoglalja a gyermek sokáig. Modern gyermek nem meglepő, de ez a szép teremtés, egy gyengéd és szeretetteljes érzelmek. Majom egy szelíd és gyengéd lény, szüksége van a szeretet és gondoskodás. Baba lesz szórakoztató és ugyanakkor úgy érzi, felelős az állat, amely kifejezi, így természetesen a saját érzelmek és érzések.

Minden mozgás vagy hang reakció külső tényezők. A gyermek érdekes lesz megfigyelni az intézkedések a majmok. Most már nem kell egyedül játszani, akkor hívja a barátok és megfigyelni, hogyan kell kommunikálni kézikönyv házi. Szórakoztat gyerekeket és szüleiket, akik biztonságosan csatlakozhatnak a játékhoz. Bébi állatok olyan apró, hogy szórakoztassák a nagyon fiatal gyermek.

A különböző színek és szép nevek

MIA egy furcsa lény. Ő érdekli a világ körülöttünk. Activity és napközben az ébrenlét fárasztó volt, és ezért tenni a kisállat aludni mellette.

Finn inkább uralkodik a hangokat a saját dob. A baba sötét színű, ragyogó kék tincseket. Olyan hangokat vagy mozgásokat váltanak ki reakciót Finn egy szempillantás vagy a fej forgása.

zöld majom Zoe képes bekapcsolni egy gyermek élete a feje tetejére. Ha ő stroke, a fintor az arcán fogja kifejezni legmélyebb hálámat.

Sophie szereti szoros kapcsolatot. Fehér majom rózsaszín szálak szeret adni ölelést.

Boris inkább pihenni egy aktív nap után fejjel lefelé. Ő békéjét tönkreteheti csak játék és szórakozás.

Bella is rajongott a barátai. Szenvedélye, hogy új embereket, és keresik kaland mindenhol.

Az egyes színek szimbolizálja egy hozzáállás.

Műszaki

A játék WowWee áll teljes egészében műanyagból készül. Méretek nem haladja meg a 13 cm-es magasságot. Csomagolva egy doboz méretei 15х22,5×6 cm Pet nem valós, és nem használhatók fel a működéséhez 4 db elem LR44 modell.

Ár

Most könnyen megvásárolható Fingerlings Monkey gyermek akciós áron, akár 2000 rubelt. Hivatalos weboldal kínál kedvezményt 40% a jelenlegi az áru értékét. Itt válassza ki a kedvtelésből tartott ki a megfelelő színt, és kérjen tanácsot.

megrendelése játékszert

A rendeléshez egyszerűen írja be a nevét és telefonszámát. A tanácsadók azonnal kapcsolatba a számot, hogy pontosabb információkat. A fizetés kézhezvétele után az áruk, és ellenőrzi a hibák.

A kellemes meglepetés a gyermekek játékból Monkey vált fingerlings. Ez az interaktív majom érzelmek kisgyermekeknél. A befektetett az ujját, és egy kicsi, kapaszkodó lábak és farok. Emellett közzéteszi változatos kombinációján hangok hasonló majom. Ez egy áldás a szülők csábítják a gyerekeket a csodálatos …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük