Fish Hungry – aktivátor harapás: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

[Total:    Average: /5]

Review of Hungry Fish innovatív horgászfelszerelés, amely aktív és csípős. Ez a spray a csali, amely vonzza a halakat nagyon. Jó fogás biztosított minden körülmények között!

Mi ez a Fish Hungry?

Minden lelkes horgász megvan a saját titka a jó szerencsét. Ez az élelmiszerek összetételét, „hal”, és jellemzője a technológia a halászat. De előfordul, hogy még a legrafináltabb trükköt nem működik … jó szerencse sok mindentől függ: a szezonban, a napszak, az időjárás. Különösen érzékeny tengeri és folyami lakói a légköri nyomást.

Lehetséges, hogy biztosítsa a stabil fogást, függetlenül a környezeti tényezők? Úgy tűnik, hogy a halászati ​​szerencse megfoghatatlan, ez egy elérhetetlen álom. De lehet végrehajtani hála a modern tudományos fejlődés. Ez elegendő ahhoz, hogy egy speciális aromás csali Fish Hungry.

Miracle kiegészítésében volt néhány évvel ezelőtt fejlesztettek 2011. A találmányt érintett tudósok Britannia és Olaszország. Közülük, a kutatók a tenger mélyén, ichthyologists, a szakemberek az akvakultúra területén. És a legfontosabb dolog & mdash; A szakemberek közvetlenül érintik a tenyésztés vízi fauna. Beleértve az ipari termesztése vízi lakosa van. Project Manager Angol tudós, tulajdonosa a PhD Andy Moore. Kiváló brit azt mondta, hogy a gyógyszer fog forradalom halászat. Ez jelentősen növeli az összeget a tenyésztett halak, hogy segítse az ő etetés.

Valóban, a csalit nagy hatása van az állatok viselkedését. Szó vetik magukat az adott élelmiszer, illatú aroma. Fontos, hogy ezek lehetnek nem jellemző kőzetek élelmiszer.

A bázis a termék kémiai elemek, azonosak a természetes feromonok halak. Azaz, a folyadékok felelősek az egészségügyi, a viselkedés, a mentális állapot egyének. Ezek vonzzák csemege a távolban, mert a fokozott étvágy. Még egy teljes példánya harapás a csalit, megcsalt mesterségesen stimulált étvágyat. Továbbá, a hatóanyag serkenti a reflex zsúfoltság.

Activator Fish Hungry szánt valamennyi tengeri, édesvízi állatok. A víz az emberek minden fajta egyformán reagálnak a készítmény. Az előadás a halászeszközök exponenciálisan növekszik.

A sokoldalúság az egyik legfontosabb jellemzője a termék. Ez érinti az egyedi fogott a sugara terjedésének szagokat.

Az eredetileg attraktánsból feltalált tenyésztésre fauna üzletszerűen. Lehetővé teszi, hogy vonzó és ízletes bármilyen ételt. Ez nagyban megkönnyíti a állatállomány neveléséhez. Azonban ezek a tulajdonságok jellemzik a keverék ideális tulajdonság a halászat. Könnyű használat, a hatékonyság teszi annak használatát lehetővé bizonyos esetekben. Mindenki, aki kapcsolatban áll a halászat, értékelem. Ezek a sportolók és amatőrök a halászat. A keverék nagy kereskedelmi sikert, alig rendelkező lépett hirdetést.

Mivel a múlt évben, a beszerzés lehetséges volt Oroszországban. Megjegyezzük továbbá, hogy között a hasonló alapok ez az egyetlen, akinek hatékonyságot igazolja hivatalosan. Számos vizsgálatok pozitív eredményeket mutatott. Sok visszajelzés a vásárlók továbbra is növekszik a pozitív statisztika.

Activator Hungry Fish teszi bármilyen kirándulás a folyó vagy tó jó. Stabil siker csodálatra méltó, feltéve, hogy mindig.

Hogyan működik

Activator harapás Fish Hungry művek szintjén fiziológia a tengeri és édesvízi élőlények. Befolyásolja a hormonok és az idegsejtek. Ez biztosítja azt a fajta segítséget, amely biztosítja a magas termelékenységet halászat.

 • kémiai elemek olyan tulajdonságokkal feromonok kiváltó speciális folyamatok a szervezetben.
 • Az anyagcsere aktiviziruyutsya speciális elemekkel. Ezek befolyásolják az érzelmi állapot a tagok azonos fajú, viselkedésüket.
 • Vonzza a szag, az egyének kezdenek keresni a forrást.
 • serkenti az étvágyat.
 • A szerszám részben oldódik vízben. A feromonok elosztva. Azt, hogy ragadozó távolról is, hogy jöjjön a lényeg az etetés.
 • Még egy teljes példánya tapasztalható erős éhségérzetet.
 • A stimulált társas ösztön.
 • Állatok fognak állományban, ahol a legtöményebb szagos ételt.
 • reflexek okoz számukra, hogy keressük az élelmiszer azon a ponton, a halászat.
 • Az akció az alkatrészek olyan, hogy bármilyen étel üdvözlendő. Még a csali, ami nem jellemző a különböző fajok. Hal továbbra is harapni.

Látjuk, hogy a működési elve nagyon egyszerű. Az illata a csali komponens erősen vonzza vízimadarak. Serkenti az éhségérzetet. Fogás csak ugrik a horogra. Bármilyen csalit és a csali, a feldolgozott Fish Hungry vált rendkívül vonzó fogásra.

Horgászat szórakoztató és intenzív. Biztosította a sima és gazdag zsákmánnyal. Az adalék különösen hatékony a kitermelés a nagy példányok. Legerősebb, nagy tagja a faj fog törekedni a bírságot a csalit. Így garantáltan nem csak a mennyiség, hanem a minőség a kifogott példányok.

mert úgy tervezték, erre a termékre. Halgazdaságok. Mert csábító a far szeszélyes és igényes példányban. Csali csalik ezek képviselői agresszív formák és bármilyen ételt. Vad éhség hajtja őket van még növényi összetevőket.

Összetétel

Activator Fish Hungry természetes és azonos a természetes elemeket. Ez nem befolyásolja hátrányosan a fogott hal minősége. Vízi állatokat érintik csak szaga.

 • Szintetikus feromonok az alap „munka mechanizmus” kiegészítők. Anyagok, amelyek szabályozzák az állatok viselkedése a humorális, fiziológiai szinten. Elve alapján működnek az elemek, amelyek felelősek a viselkedési jellemzői. A legkisebb adagot képes vonzani minden egyén számára. A sugár befolyása meglehetősen széles. A vízfolyások lesz még kiterjedtebb.
 • illóolajok természetes illatanyagok. Jellemző a magas koncentrációjú illatos vegyületek, amelyek vonzóak a tengeri, édesvízi állatfajok. Növelje erejét és hatótávolságát feromonok. Serkentik az étvágyat, és vonzzák a termelés helyétől a halászat.
 • Universal takarmány modell biztosítja, hogy a gyógyszer befolyásolja minden fajta. Bármely élő lakosság helyére a halászat, a tiéd.

Az összes komponenst szagos. Ezek befolyásolják a viselkedését állatvilág révén a szaglás.

A termék jön egy kompakt dobozba. Ez csomagolt öt zsák, mindegyik része a csalit. A zsákok készülnek lezárt fémes anyag. A részek elég halászat. Tehát az egyik csomag a gyógyszeres kezelés tart öt alkalmazásokhoz.

Alkalmazási eljárás

kiegészítésében lehet használni bármilyen halászati ​​módszer. Ez nagyon kényelmes és könnyen használható. A természetben, ez egy nagy plusz. Ezen felül, akkor lehet használni, még egy kezdő amatőr.

 • A csalit. Keverjük össze a csali egy része az anyag. Ideális esetben előre a por feloldódjon a vízben. Bait lehet használni semmire. Az iparilag előállított és házi. Lehetséges alkalmazása egykomponensű vagy keverék amely számos összetevők. Dózis elegendő az étel mennyiségét, hogy 2,5 kg.
 • A csali ragadozó faj. Faux feldolgozott folyadékot kiegészítésében. Működik mind a mesterséges és természetes berendezések. Attraktáns vízzel hígítjuk. A folyékony helyezzük dísz, szilikon csali, wobbler, bármilyen eszközt. Elég, hogy a keverék járt.
 • Az élő csali. Kiegészítés közvetlenül használjuk. Csak akkor kell ázni a csalit a megoldás, hogy elő azt a szélét.

amely egy tasak hígítani egy korsó vizet.

Az eszköz nagyon kompakt, kényelmesen csomagolva. Könnyű tartani, a fogaskerék tart nagyon kevés helyet. Forma és egyszerű használatát teszi el ezen a területen.

bizonysága

Ez a termék egy must-have minden horgász. Számos kritikákat bizonyítva annak hatékonyságát. De még többet elárul statisztika. Szinte mindenki, aki megvásárolta a aktivátor harapás Fish Hungry, újra és újra megismételte a parancsot. Ez nem meglepő horgászat szerencse nem változik azok számára, akik használják a drogot. Az előadás az anyag egyértelmű, hogy ez csak egy must kempingben.

aktivátor a harapás kényelmesen használható:

 • Ha halászat a szelíd helyen.
 • Ha halászó természetes csali.
 • Ha a fonó, Wobbler, mindenféle mesterséges csalik.
 • Ha az élő csali.
 • Ha fogása minden faj tengeri és édesvízi hal.
 • A nyári időszakban.
 • téli halászat.
 • Nap, reggel, este, éjszaka, bármilyen időjárási körülmények között.

A tesztek azt bizonyították, a hatékonyságot a termék szempontjából a tározók különböző formátumú. A tenger, a folyók, tavak, tavak, patakok, öblök minden harapás sok. A növekedés eredményei halászati ​​megerősíti a kutatás.

Supplement segít:

 • A jobb eredmény a halászat.
 • növelése minőségi és mennyiségi mutatók.
 • Hozzájárulás a céltudatos fogása a legnagyobb egyedek.

Ez egy elengedhetetlen asszisztens horgász. És mégis egy nagy ajándék lelkes ember. Lovers szabadtéri rekreációs értékelni fogják, mint a meglepetés, és hálás, hogy az ajándékozó.

trágyázás fog felelni a szakemberek, sportolók, halászok, szerelmesek. És a kezdők ebben a csodálatos Minisztérium az aromás adalék csupán arra van szükség. Bármilyen Amatőr érzi, mint egy mester, hozza haza a nagy fogás.

Ellenjavallatok

A keverék olyan összetevőkből áll, természetes eredetű vagy azonos a természetes. Ez nincs ellenjavallat. Az egyetlen lehetséges túlérzékenység (allergia) bármely elemét. De ez nagyon ritka helyzet. Ezen túlmenően, a halász gyakorlatilag nincs közvetlen kapcsolatban a keverékkel. És a víztömeg fogott emberek marad.

Ár

A terméket értékesített az Orosz Föderáció 2015 & nbsp;

Hol lehet vásárolni

Vásárlás medál Fish Hungry a legjobb online hivatalos képviselői. A minőségi és megfelelőségi termékek kell bizonyítvány által igazolt. Rendelési lehet tenni, nagyon egyszerűen. Elég, hogy elhagyja az eladó telefonszámát és nevét. Visszahívjuk néhány perc alatt. Feltételeit meghatározó a megrendelés, szállítás és fizetés, az árukat kell küldeni postán. A fizetés azonnal esedékes átvételét. Ez az egyik a biztosítékok a hamisítás ellen.

felülvizsgálata Hungry Fish innovatív horgászfelszerelés, amely aktív és csípős. Ez a spray a csali, amely vonzza a halakat nagyon. Jó fogás biztosított minden körülmények között! Mi ez a Fish Hungry? Bármilyen éles horgász megvan a saját titka a jó szerencsét. Ez az élelmiszerek összetételét, „hal”, és jellemzője a technológia a halászat. De előfordul, hogy …
About Kelemen Gréta 613 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*