Egészség és Te

Flybra – lĂĄthatatlan melltartĂł: vĂ©lemĂ©nye, ĂĄr, hol lehet megvĂĄsĂĄrolni

JellemzƑk melltartĂł lĂĄthatatlan Flybra minimalista Ă©s funkcionĂĄlis fehĂ©rnemƱ modell, amely kĂ©pes alkotnak tökĂ©letes hasĂ­tĂĄs Ă©s növeli a mell.

A mĂĄrka

LĂĄthatatlan melltartĂł Flybra egy közös fejlesztĂ©s a japĂĄn Ă©s a francia tervezƑk. A mĂ­der egy lĂĄgy microvia kĂ©t csĂ©sze összekötött ĂĄllĂ­thatĂł fƱzĂ©s. Az egyedĂŒlĂĄllĂł technolĂłgia zachorowania lehetƑvĂ© teszi, hogy hĂșzza meg a mell, hogy növelje a hangerƑt. Bent a melltartĂł ragacsos öntapadĂł bĂĄzis, gazdasĂĄg szilĂĄrdan Ă©s szorosan a testhez. Nem kĂŒlsƑ varratok, vĂĄllnĂ©lkĂŒli megadja neked a lehetƑsĂ©get, hogy viseljen feltĂĄrĂĄsa, ĂĄtlĂĄtszĂł vagy feszes ruhĂĄkat.

A fejlesztƑk ezt a modellt kĂ­nĂĄlnak a fogyasztĂłknak vĂĄllnĂ©lkĂŒli mĂ­der fekete akt. NĂ©gy mĂ©retben A, B, C, D megfelelnek a nemzetközi szabvĂĄnyoknak. Flybra teszi vonzĂł mellkasi bĂĄrmilyen mĂ©retƱ lehetĂ”vĂ© teszi, hogy a nyĂ­lt, ĂĄtlĂĄthatĂł, vagy szƱk ruhĂĄkat.

MelltartĂł Flybra az ideĂĄlis megoldĂĄs a tulajdonosai a kis mell. A rendszer a push-up vizuĂĄlisan kiemeli, összehĂșzza, növeli emlƑmirigyek.

Mi történt

japĂĄn-francia tervezƑk sokĂĄig kifejlesztettek egy modellt mĂ­der Flybra, annak Ă©rdekĂ©ben, hogy elĂ©rjĂ©k a tökĂ©letes illeszkedĂ©st a maximĂĄlis kĂ©nyelem Ă©s komfort. Az egyik fƑ vĂ­vmĂĄnya az alkotĂłk a sokoldalĂș termĂ©k. A melltartĂł illik minden kivĂ©tel nĂ©lkĂŒl, hogy a gyengĂ©bbik nemre. LĂĄthatatlan melltartĂł Flybra kĂ©szĂŒlt vastag lĂ©legzƑ anyagbĂłl, jĂłl tudja tartani alakjĂĄt, Ă©s biztosĂ­tja a levegƑ behatolĂĄsĂĄt a szervezetben.

OvĂĄlis csĂ©sze kĂ­vĂŒl borĂ­tott szövet anyaga ĂĄllĂł nylon, spandex, lycra. KĂŒlsƑleg, az ĂŒgy hasonlĂł a selyem Ă©s gyakran hasznĂĄljĂĄk a gyĂĄrtĂĄs fehĂ©rnemƱt. Annak ellenĂ©re, hogy az alapjĂĄn melltartĂł egy szintetikus anyagbĂłl kĂ©szĂŒlt, teljesen biztonsĂĄgos Ă©s hipoallergĂ©n.

A belsƑ oldalĂĄn a melltartĂł van borĂ­tva szilĂ­ciumrĂ©teg kivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱ, impregnĂĄlt egy adhezĂ­v folyadĂ©kot. Szilikon, bƑrrel Ă©rintkezve Ă©s tartja a melltartĂł, repĂŒl Bra a mell maradĂ©k nĂ©lkĂŒl, Ă©s anĂ©lkĂŒl, szorĂ­totta. NƑk viselnek egĂ©sz nap kĂ©nyelmetlensĂ©g nĂ©lkĂŒl.

Fontos elem a fƱzĂ©s kölcsönöz egy push-up. Ɛ könnyedĂ©n elhĂșzĂłdik. A felhasznĂĄlĂłbarĂĄt szerkezet lehetƑvĂ© teszi, hogy ĂĄllĂ­tsuk be a melltartĂł lĂĄthatatlan Flybra bĂĄrmikor.

felhasznĂĄlĂĄsĂĄnak szabĂĄlyai a

Az eredeti csomagolĂĄsban rĂ©szletes ĂștmutatĂĄst tartalmaz a hasznĂĄlata melltartĂł:

 • , mielƑtt a melltartĂł Flybra, mossa Mell meleg vĂ­zzel, törölje szĂĄrazra;
 • eltĂĄvolĂ­tani a vĂ©dƑrĂ©teget a csĂ©szĂ©ket, hogy lazĂ­tsa a csipkĂ©k, felvĂĄltva bottal Ƒket mellbe ragasztĂł;
 • felszerelĂ©se utĂĄn a csĂ©szĂ©ket, hogy hĂșzza meg a fƱzĂ©s, amĂ­g kĂ©nyelmes (nehĂ©z lehĂșzni nem ajĂĄnlott), Ă­gy a mellkas terĂŒletĂ©n a tökĂ©letes megjelenĂ©s;
 • nyomja a kupa a kezĂ©t nĂ©hĂĄny mĂĄsodpercig (szĂĄmoljon 10) rögzĂ­tĂ©sĂ©t.

Eltávolítva a melltartót láthatatlan a fordított sorrendben. Eltávolítása után kenje a bƑr a mell testápoló vagy hidratáló.

Splendor bust fejlesztƑk nyĂșz sconces sugalljĂĄk közepĂ©n a csĂ©szĂ©k felett elhelyezett mellbimbĂł kialakĂ­tĂĄsĂĄra egy szexi hasĂ­tĂĄsi tĂĄvolĂ­tsa el a poharak egymĂĄssal Ă©s szorosan hĂșzza meg a csipkĂ©k.

KĂŒlönös gondot

Minden egyes hasznĂĄlat utĂĄn ajĂĄnlott kĂ­mĂ©lƑ termĂ©keket. Ehhez:

 • kĂŒlönvĂĄlasztĂł a csipkĂ©k ;
 • Minden csĂ©sze leöblĂ­teni a meleg vĂ­zben ;
 • terĂ­teni pamutszövet megszĂĄradni termĂ©szetesen (szĂĄrĂ­tĂĄs a napon, az akkumulĂĄtor tilos).

nyomja össze a melltartó låthatatlannå tilos.

A minƑsĂ©g megƑrzĂ©se Ă©rdekĂ©ben, Ă©s hogy növeljĂ©k a kifejezĂ©s a szolgĂĄlati lehetƑvĂ© teszi betartĂĄsĂĄt az elemi szabĂĄlyokat az ellĂĄtĂĄs Ă©s ĂĄpolĂłszerek:

 1. Ne mossa lĂ©gy melltartĂł a mosĂłgĂ©pben , kĂŒlönösen a por. Ez vezet a megsemmisĂ­tĂ©se a belsƑ szilikon rĂ©teg.
 2. Ha szennyezett, hagyjuk hasznĂĄljon szappant.
 3. A kettƑ között a termĂ©k viselĂ©se a ragacsos rĂ©teg, meg kell ragaszkodni a vĂ©dƑfĂłliĂĄt.

MelltartĂł Flybra cĂ©lja, hogy Ășjra felhasznĂĄlhatĂł. KivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱ szilikon nagymĂ©rtĂ©kben növeli a mƱködĂ©si idƑt, a modell: fly-melltartĂł sokĂĄig megtartja az ingatlan kĂ©nyelmesen Ă©s biztonsĂĄgosan kibĂ­r.

Az elƑnyök a modell

Komfort, kĂ©nyelem, funkcionalitĂĄs, a sokoldalĂșsĂĄg nem egy teljes listĂĄt az elƑnye, hogy jelölje meg a boldog tulajdonosa lĂĄthatatlan melltartĂł, repĂŒl Bra.

Innovatív míder Flybra számos elƑnye van:

 • a mĂ­der lĂĄthatatlan nincs pĂĄntok, csatok, csontok, befĂ©rjen a belsƑ szilikon rĂ©teg;
 • alkalmazkodik bĂĄrmilyen profilja Ă©s mĂ©rete a mell;
 • tervezni a fƱzƑ teljesen biztonsĂĄgos az egĂ©szsĂ©gre;
 • nem okoz allergiĂĄt, kĂ©szĂŒlt hipoallergĂ©n anyagokbĂłl;
 • korrigĂĄlja az alak a mell, vizuĂĄlisan volumenĂ©nek növelĂ©se;
 • nincsenek korlĂĄtok kivĂĄlasztĂĄsĂĄban ruhĂĄkat, Ă­gy lĂĄthatatlan a ruha alatt bĂĄrmilyen Ă©s vĂĄgĂĄs;
 • tökĂ©letes a nyaralĂĄs bĂ­njĂĄt Ă©s a mindennapi hasznĂĄlatra.
MelltartĂł Flybra lehetƑvĂ© teszi a gyengĂ©bbik nemre, hogy a kĂ­vĂĄnt hatĂĄs elĂ©rĂ©sĂ©hez, ad bizalmat, hozzon lĂ©tre egy csĂĄbĂ­tĂł alakjĂĄt.

hĂĄtrĂĄnyai

A folyamat, amelynek sorĂĄn lĂĄthatatlan melltartĂł meghatĂĄrozott fogyasztĂłk szĂĄmos kisebb hiĂĄnyossĂĄgokat:

 1. ElĂ©gtelen fixĂĄlĂĄs . Az eredmĂ©nyek szerint az ellenƑrzĂ©s sorĂĄn a fejlesztƑk a modell repĂŒl Bra, mintegy 10% -a mondta, hogy a melltartĂł jön eresztheti, vagy nem vettĂ©k fel a mellkasĂĄt.
 2. SpeciĂĄlis ellĂĄtĂĄs : minden hasznĂĄlat utĂĄn meg kell mosni, vagy a termĂ©k szĂĄrĂ­tĂĄsĂĄra. EllenkezƑ esetben a szilikon rĂ©teg ragaszkodni piszok, ami jelentƑsen csökkenti az Ă©lettartamot a melltartĂł.
 3. HosszĂș fĂŒggƑsĂ©ggel . MiutĂĄn a klasszikus fehĂ©rnemƱ, felszerelt pĂĄntok Ă©s csatok, melltartĂł lĂĄthatatlan nĂ©mi megszokni. NĂ©hĂĄny Ă©vvel nƑ tapasztalhat pszicholĂłgiai kellemetlensĂ©get.
 4. Gyenge levegƑ behatolĂĄsa a bƑrt megjelenĂ©sĂ©hez vezet a sĂ©rĂŒlĂ©seket a bƑr.

elemzĂ©se utĂĄn ezeket a hĂĄtrĂĄnyokat, a termĂ©k, a hivatalos kĂ©pviselƑi a melltartĂł lĂĄthatatlan Flybra figyelmĂ©t, hogy a hiĂĄnyossĂĄgok a nem megfelelƑ kezelĂ©s Ă©s karbantartĂĄs.

A fejlesztƑk figyelmeztetnek a hölgyek a meglĂ©vƑ ellenjavallatok:

 • a tulajdonosok Ă©rzĂ©keny, allergia hajlamos bƑr;
 • jelenlĂ©tĂ©ben krĂłnikus dermatitis, vagy mĂĄs bƑrbetegsĂ©gek.

Nem ajĂĄnlott viselni a lĂĄthatatlan melltartĂł enyhe sĂ©rĂŒlĂ©s, tĂĄrsulnak kĂĄrosodott integritĂĄsĂĄt az epidermisz.

Ha irritĂĄciĂł alakul ki a bƑrön, meg kell keresni a tanĂĄcsot a szakember.

Ár

MelltartĂł lĂĄthatatlan Bras megnyĂșz elĂ©rhetƑ minden ĂŒgyfĂ©l szĂĄmĂĄra. A gyĂĄrtĂł egy szĂĄndĂ©kos csökkentĂ©sĂ©nek politikĂĄja ĂĄron. A hivatalos honlapjĂĄn az eladĂł folyamatosan rĂ©szesedĂ©st, amelyben a termĂ©k ĂĄra csökken 50 70%. Az ĂĄtlagos költsĂ©ge az eredeti melltartĂł Flybra jelentĂ©se:

 • OroszorszĂĄg – NicoFrost rubel
 • Ukrajna – 599 UAH
 • KazahsztĂĄn tenge 7990
 • FehĂ©roroszorszĂĄg – FehĂ©rorosz rubel 39
 • Moldova – 499 lej
 • KirgizisztĂĄn – kirgiz som 1200
 • EurĂłpĂĄban 49 eurĂł

a kedvezmények az Oroszorszågból és a FÁK orszågokban.

Hol lehet vĂĄsĂĄrolni

Az eredeti modell a melltartĂł csak lehet megvĂĄsĂĄrolni a hivatalos honlapjĂĄn a gyĂĄrtĂł vagy a szĂĄllĂ­tĂł. Ez fogja megmenteni a rossz minƑsĂ©gƱ hamisĂ­tvĂĄnyok, amely tele van az internet.

VĂĄsĂĄrlĂĄs Flybra a honlapon nem nehĂ©z senkinek. Ez elegendƑ ahhoz, hogy tegye a következƑket:

 • töltse ki a szemĂ©lyes adatait a vĂĄsĂĄrlĂł a felugrĂł ablakban, ne felejtsĂŒk el, hogy adja meg a kapcsolattartĂł telefonszĂĄmĂĄt;
 • a hĂ­vĂĄs fogadĂĄsĂĄhoz a szĂĄllĂ­tĂł megbĂ­zottja, hogy ellenƑrizze a szĂ­ne, mĂ©rete, modell, szĂĄllĂ­tĂĄsi cĂ­m;
 • Ă©rtesĂ­tĂ©sre vĂĄrnak a kĂŒldemĂ©ny, akkor kap ez a legközelebbi posta;
 • fizetni a vĂĄsĂĄrlĂĄst ĂĄtvĂ©telkor.

Csak hivatalos szĂĄllĂ­tĂłi lĂĄthatatlan melltartĂł garantĂĄlja a magas minƑsĂ©get Ă©s megfelel a fenti jellemzƑkkel rendelkeznek. Tudod, hogy a termĂ©k a kiskereskedelmi Ă©s nagykereskedelmi.

JellemzƑk melltartĂł lĂĄthatatlan Flybra minimalista Ă©s funkcionĂĄlis fehĂ©rnemƱ modell, amely kĂ©pes alkotnak tökĂ©letes hasĂ­tĂĄs Ă©s növeli a mell. A mĂĄrkĂĄrĂłl LĂĄthatatlan melltartĂł Flybra egy közös fejlesztĂ©s a japĂĄn Ă©s a francia tervezƑk. A mĂ­der egy lĂĄgy microvia kĂ©t csĂ©sze összekötött ĂĄllĂ­thatĂł fƱzĂ©s. Az egyedĂŒlĂĄllĂł technolĂłgia zachorowania lehetƑvĂ© teszi, hogy hĂșzza mell, nagyĂ­t 


Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az email cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk