Flybra – láthatatlan melltartó: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

[Total:    Average: /5]

Jellemzők melltartó láthatatlan Flybra minimalista és funkcionális fehérnemű modell, amely képes alkotnak tökéletes hasítás és növeli a mell.

A márka

Láthatatlan melltartó Flybra egy közös fejlesztés a japán és a francia tervezők. A míder egy lágy microvia két csésze összekötött állítható fűzés. Az egyedülálló technológia zachorowania lehetővé teszi, hogy húzza meg a mell, hogy növelje a hangerőt. Bent a melltartó ragacsos öntapadó bázis, gazdaság szilárdan és szorosan a testhez. Nem külső varratok, vállnélküli megadja neked a lehetőséget, hogy viseljen feltárása, átlátszó vagy feszes ruhákat.

A fejlesztők ezt a modellt kínálnak a fogyasztóknak vállnélküli míder fekete akt. Négy méretben A, B, C, D megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Flybra teszi vonzó mellkasi bármilyen méretű lehetõvé teszi, hogy a nyílt, átlátható, vagy szűk ruhákat.

Melltartó Flybra az ideális megoldás a tulajdonosai a kis mell. A rendszer a push-up vizuálisan kiemeli, összehúzza, növeli emlőmirigyek.

Mi történt

japán-francia tervezők sokáig kifejlesztettek egy modellt míder Flybra, annak érdekében, hogy elérjék a tökéletes illeszkedést a maximális kényelem és komfort. Az egyik fő vívmánya az alkotók a sokoldalú termék. A melltartó illik minden kivétel nélkül, hogy a gyengébbik nemre. Láthatatlan melltartó Flybra készült vastag lélegző anyagból, jól tudja tartani alakját, és biztosítja a levegő behatolását a szervezetben.

Ovális csésze kívül borított szövet anyaga álló nylon, spandex, lycra. Külsőleg, az ügy hasonló a selyem és gyakran használják a gyártás fehérneműt. Annak ellenére, hogy az alapján melltartó egy szintetikus anyagból készült, teljesen biztonságos és hipoallergén.

A belső oldalán a melltartó van borítva szilíciumréteg kiváló minőségű, impregnált egy adhezív folyadékot. Szilikon, bőrrel érintkezve és tartja a melltartó, repül Bra a mell maradék nélkül, és anélkül, szorította. Nők viselnek egész nap kényelmetlenség nélkül.

Fontos elem a fűzés kölcsönöz egy push-up. Ő könnyedén elhúzódik. A felhasználóbarát szerkezet lehetővé teszi, hogy állítsuk be a melltartó láthatatlan Flybra bármikor.

felhasználásának szabályai a

Az eredeti csomagolásban részletes útmutatást tartalmaz a használata melltartó:

 • , mielőtt a melltartó Flybra, mossa Mell meleg vízzel, törölje szárazra;
 • eltávolítani a védőréteget a csészéket, hogy lazítsa a csipkék, felváltva bottal őket mellbe ragasztó;
 • felszerelése után a csészéket, hogy húzza meg a fűzés, amíg kényelmes (nehéz lehúzni nem ajánlott), így a mellkas területén a tökéletes megjelenés;
 • nyomja a kupa a kezét néhány másodpercig (számoljon 10) rögzítését.

Eltávolítva a melltartót láthatatlan a fordított sorrendben. Eltávolítása után kenje a bőr a mell testápoló vagy hidratáló.

Splendor bust fejlesztők nyúz sconces sugallják közepén a csészék felett elhelyezett mellbimbó kialakítására egy szexi hasítási távolítsa el a poharak egymással és szorosan húzza meg a csipkék.

Különös gondot

Minden egyes használat után ajánlott kímélő termékeket. Ehhez:

 • különválasztó a csipkék ;
 • Minden csésze leöblíteni a meleg vízben ;
 • teríteni pamutszövet megszáradni természetesen (szárítás a napon, az akkumulátor tilos).

nyomja össze a melltartó láthatatlanná tilos.

A minőség megőrzése érdekében, és hogy növeljék a kifejezés a szolgálati lehetővé teszi betartását az elemi szabályokat az ellátás és ápolószerek:

 1. Ne mossa légy melltartó a mosógépben , különösen a por. Ez vezet a megsemmisítése a belső szilikon réteg.
 2. Ha szennyezett, hagyjuk használjon szappant.
 3. A kettő között a termék viselése a ragacsos réteg, meg kell ragaszkodni a védőfóliát.

Melltartó Flybra célja, hogy újra felhasználható. Kiváló minőségű szilikon nagymértékben növeli a működési időt, a modell: fly-melltartó sokáig megtartja az ingatlan kényelmesen és biztonságosan kibír.

Az előnyök a modell

Komfort, kényelem, funkcionalitás, a sokoldalúság nem egy teljes listát az előnye, hogy jelölje meg a boldog tulajdonosa láthatatlan melltartó, repül Bra.

Innovatív míder Flybra számos előnye van:

 • a míder láthatatlan nincs pántok, csatok, csontok, beférjen a belső szilikon réteg;
 • alkalmazkodik bármilyen profilja és mérete a mell;
 • tervezni a fűző teljesen biztonságos az egészségre;
 • nem okoz allergiát, készült hipoallergén anyagokból;
 • korrigálja az alak a mell, vizuálisan volumenének növelése;
 • nincsenek korlátok kiválasztásában ruhákat, így láthatatlan a ruha alatt bármilyen és vágás;
 • tökéletes a nyaralás bínját és a mindennapi használatra.
Melltartó Flybra lehetővé teszi a gyengébbik nemre, hogy a kívánt hatás eléréséhez, ad bizalmat, hozzon létre egy csábító alakját.

hátrányai

A folyamat, amelynek során láthatatlan melltartó meghatározott fogyasztók számos kisebb hiányosságokat:

 1. Elégtelen fixálás . Az eredmények szerint az ellenőrzés során a fejlesztők a modell repül Bra, mintegy 10% -a mondta, hogy a melltartó jön eresztheti, vagy nem vették fel a mellkasát.
 2. Speciális ellátás : minden használat után meg kell mosni, vagy a termék szárítására. Ellenkező esetben a szilikon réteg ragaszkodni piszok, ami jelentősen csökkenti az élettartamot a melltartó.
 3. Hosszú függőséggel . Miután a klasszikus fehérnemű, felszerelt pántok és csatok, melltartó láthatatlan némi megszokni. Néhány évvel nő tapasztalhat pszichológiai kellemetlenséget.
 4. Gyenge levegő behatolása a bőrt megjelenéséhez vezet a sérüléseket a bőr.

elemzése után ezeket a hátrányokat, a termék, a hivatalos képviselői a melltartó láthatatlan Flybra figyelmét, hogy a hiányosságok a nem megfelelő kezelés és karbantartás.

A fejlesztők figyelmeztetnek a hölgyek a meglévő ellenjavallatok:

 • a tulajdonosok érzékeny, allergia hajlamos bőr;
 • jelenlétében krónikus dermatitis, vagy más bőrbetegségek.

Nem ajánlott viselni a láthatatlan melltartó enyhe sérülés, társulnak károsodott integritását az epidermisz.

Ha irritáció alakul ki a bőrön, meg kell keresni a tanácsot a szakember.

Ár

Melltartó láthatatlan Bras megnyúz elérhető minden ügyfél számára. A gyártó egy szándékos csökkentésének politikája áron. A hivatalos honlapján az eladó folyamatosan részesedést, amelyben a termék ára csökken 50 70%. Az átlagos költsége az eredeti melltartó Flybra jelentése:

 • Oroszország – NicoFrost rubel
 • Ukrajna – 599 UAH
 • Kazahsztán tenge 7990
 • Fehéroroszország – Fehérorosz rubel 39
 • Moldova – 499 lej
 • Kirgizisztán – kirgiz som 1200
 • Európában 49 euró

a kedvezmények az Oroszországból és a FÁK országokban.

Hol lehet vásárolni

Az eredeti modell a melltartó csak lehet megvásárolni a hivatalos honlapján a gyártó vagy a szállító. Ez fogja megmenteni a rossz minőségű hamisítványok, amely tele van az internet.

Vásárlás Flybra a honlapon nem nehéz senkinek. Ez elegendő ahhoz, hogy tegye a következőket:

 • töltse ki a személyes adatait a vásárló a felugró ablakban, ne felejtsük el, hogy adja meg a kapcsolattartó telefonszámát;
 • a hívás fogadásához a szállító megbízottja, hogy ellenőrizze a színe, mérete, modell, szállítási cím;
 • értesítésre várnak a küldemény, akkor kap ez a legközelebbi posta;
 • fizetni a vásárlást átvételkor.

Csak hivatalos szállítói láthatatlan melltartó garantálja a magas minőséget és megfelel a fenti jellemzőkkel rendelkeznek. Tudod, hogy a termék a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi.

Jellemzők melltartó láthatatlan Flybra minimalista és funkcionális fehérnemű modell, amely képes alkotnak tökéletes hasítás és növeli a mell. A márkáról Láthatatlan melltartó Flybra egy közös fejlesztés a japán és a francia tervezők. A míder egy lágy microvia két csésze összekötött állítható fűzés. Az egyedülálló technológia zachorowania lehetővé teszi, hogy húzza mell, nagyít …
About Kelemen Gréta 613 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*