Egészség és Te

Grafen Master naturewise kések: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

A jelentős mértékben hozzájárul a főzés betartását a recept jól élezett kés. Sharp eszköz a sikeres hazai és profi szakácsok, mert sok az íze függ a megfelelő méretű részecskék az edényben. A professzionális minőségű meghatározza a megjelenés részei, finomság és ízét. Tény, hogy a hazai kézműves, a készülék is fontos. Nagyon éles kés Grafen Master varázslatosan érinti a harmóniát az ízeket, hogy kapcsolja középszerűségét tehetség.

Anyag blade

Konyháinkban megfeleljen vágás evőeszközök, készült ötvözetből, rozsdamentes, nagy szilárdságú acélok, legalább a vágási test készült kerámiából. Szerint a Maslow-piramis élelmiszer a legfontosabb emberi szükséglet, ezért az előállítást egy jelentős része az életben. Az idő egy forrás, ahol az emberek folyamatosan szükségük van a. Ennek megfelelően, a főzési idő kell venni szabályozott percig. Nem mindig ilyen, mert az acél néha őrölni, kiadások az extra percet, kerámia erős törékenységét.

A modern megoldás a probléma alkalmazás gyártásához konyhai termékek, készült „ötvözet” grafén-oxid és acél. Grafén & mdash; kétdimenziós félvezető nyert orosz tudósok 2005 alapján a University of Manchester, részecskék elválasztása grafit. Épült az egyik növény a világon az ipari termelés az anyag szélessége 1 atom. 2010-es években a tulajdonságait az anyag vizsgáltuk különböző Sciences. Tehát a kísérletek azt mutatták, hogy ha grafén a fém megkönnyíti a súly, növeli a szilárdsági jellemzők többször.

az anyag felhasználása a 21. század mindennapi életben hagyjuk, hogy naturewise kések Grafen Master. Blade grafén nélkül használjuk élezés a gyártó szerint akár 10 év.

Set berendezések

A kényelmes használat Mester Grafen szerez egy teljes készlet. A vágó készült csomagot, amely az 5 fegyver különböző hosszúságú, szélességét, vastagságát és a modell dolgozik:

 • szerszám 8-estimerova tip szeletelésére lágy gyümölcsök;
 • a kés hossza a dolgozó test 12 cm univerzális felhasználásra;
 • cutter hullámos pengével mérete 19 cm;
 • a szokásos 19-theantimicrobial szélén;
 • kés szakács vágótest hossza 19 cm;
 • attribútum tisztítható zöldségek;
 • A késtartó mágnessel.

helyezze a készüléket könnyen. Ez nem történik meg a fiókban, letette az asztalra egy egyedi állvány. Az utolsó rész a készlet műanyagból készült és mágneses lapon elhelyezett a falon belül. Külsőleg, az állvány alkalmas bármilyen konyha belső, mert lehet díszített az ügyfél.

Mi ez használható

Ha vásárol egy készlet Grafen Master kínál utasítást a használata minden kés. Kedvenc darabja a gyűjtemény válik a kés a séf. Hossza a dolgozó test 19cm, vastagsága 3mm magassága körülbelül 5 cm. Táblázat objektum a maximális mennyiség és súly, könnyen elfér a kezedben, és vágások könnyedén tartós termékeket, például porc, csont. Mérete miatt a lapátok darabolás a káposzta válik egy egyszerű feladat. Súly fogantyú segítségével megverte a marhahús sütés előtt, vagy vágás.

A fentiekhez hasonlóan hossza mentén a vágóéi egy vágó húst. Különböző vastagságú és szélességű ésuplement, rendre 1,5 mm és 2 cm-es miatt a különbség a méret a „tőrt” nem vágások, és hússzeletek bizonyos egyenlő részecskék. A végén, sütés után a szeleteket egy bizonyos módon, elterjedt a tányéron, hogy úgy néz ki, gusztusos és szép.

Egy harmadik vágó hasonló méretei. Ez nagyon eltérő formában a fém alkatrész, amely hasonló a fémfűrész. Ilyen paraméterek segítenek csökkenteni a friss, lágy sütőipari termékek vékony skincamo.

átlagos mérete a dolgozó testet Az univerzális kés. Hossza 12cm. Használt szeletelés zöldséget és gyümölcsöt. Formája és szintje látásélesség lehetővé teszi, hogy tökéletesen vágott szeleteket, és hozzon létre a páratlan szépségű és íze levél saláta vagy gyümölcs tál. Új fém lehetővé teszi, hogy módosítsa a részecskék mérete, amely megváltoztatja a étvággyal szeletelt élelmiszer.

A rövid kést munkát a zöldségeket. Mivel a kis lapátok szélessége 1 cm, hossza 8 cm könnyen tisztán zöldségek és gyümölcsök, és göndör darabok. Ez a fajta vágás szükséges egy szép étel az asztalra. A zöldségeket vágjuk szeletekre, egyenes, amelyek egy univerzális eszköz, és vágjunk ki egy egyszerű forma tárgyakat.

Sok tulajdonos megjegyezte nehezen tisztíthatók burgonya vagy egyéb zöldségfajták késekkel hétköznapi modelsuplement. Grafen Master ajánlatok megoldani a problémát márkás egy hámozó, amelynek még kiélezettebb. Segítségével a burgonya megtisztítják elvesztése nélkül gyümölcsöt a héja.

A termék jellemzőit

A szerzők, akik kifejlesztette a kések Grafen Master, adta a találmány a magas jellemzők. Új asztali kiegészítők látszanak színű, matt fekete színű, a vágás és a tulajdonosok. A dekoráció választott külső egyediségét ízlésességet és a termék. A hegy anyaga rozsdamentes nagyszilárdságú acél azzal a kiegészítéssel, grafén a fémrétegek.

tartalma miatt a nemrég felfedezett kétdimenziós félvezető kard van szilárdsága nagyobb, mint a számok a hagyományos fémek több mint háromszor. Ennek megfelelően a szerszám nehéz megtörni, megtörni vagy elrontani, de az élesség magas marad évekig. Táblázat eszköz levágja az összes élelmiszer nyomás nélkül, hogy neki a készítmény a csúcs lézer, és az apróra vágott hozzávalókat sima vágási felület.

A grafén, hogy csodálatos egészségügyi tulajdonságokkal kombinálva, antibakteriális bevonattal teszi a vágó teljesen biztonságos az emberi. A felszínen, a fegyvereket nem szaporodnak a káros baktériumok vagy baktériumok. Az érintkezési sík vágási termékek meghosszabbítják az eltarthatóságot. Együtt antibakteriális tartozó szerszámok egy hidrofób anyaggal, amely bekapcsolja a penge tükrözi a szennyeződés, szag vagy víz felszínén.

tartók az egyes alkatrészek készülnek erős csúszásmentes műanyag, kényelmes, ergonómikus forma. Alakja a fogantyúk elosztja a súlyt hosszában a „tőrt”.

Hogyan kell használni

Instruction meg magában leírása felhasználására vonatkozó szabályokat a grafén büfék asszisztensek. Szeletelt termékek, az új eszközök nem kell, hogy a tehetség éppen ellenkezőleg. Az eszközöket használnak hasonlóan a hagyományos acél kések.

megkezdése előtt szeletelő elkészített munkahelye. Törölje le az asztalra egy kendővel mosogatószerrel. Tisztítsa meg a készüléket és a vágódeszkát. Ügyeljen arra, hogy mossa a hozzávalókat. Hands védelme kesztyűt vagy mossa le szappannal és vízzel, fején sapka, a haj nem esik és nem keverjük össze az élelmiszer.

Cutting élelmiszerek a szokásos, szokásos előállítására emberi módon. Kívánatos, hogy külön étesuplement és nincs nyomás, és mozog a „tőrt” elölről hátrafelé. Normális esetben az amplitúdó a elmozdulását meg kell fele a penge. Grafén pengék vannak osztva darab a legkisebb mozgás, ami nagyban meggyorsítja a folyamatot. Meg kell emlékezni, hogy a siker kulcsa, ha dolgozik a GM fegyver, ez nem a kar mozgását a test és vissza, és ahhoz, hogy egy kicsit tolja a fogantyút. A maró maga lesüllyed, vágás az élelmiszer darabokra.

A végén a főzési folyamat, hogy megtisztítsák a munkahelyen a nagy törmeléket és a kioldást azt egy szivacs mosogatószerrel. Hasonlóképpen dritsa vágódeszkát. Táblázat eszköz elég hosszú öblítsük le tiszta vízzel, törölje, és hozott egy állványra.

Hogyan kell tárolni

Mivel a tartalom fém kétdimenziós anyag szerszámok GM nem igényel kötelező vagy speciális ellátást. Nyomtatott rendezi és pengék antibakteriális, hidrofób bevonat elemeinek mentése por vagy szagot, felszív más módon rozsdamentes acélból. Fedezze az új kést eltömítheti a pórusokat, a kilincs vagy penge, ami nem fizikailag juthassanak be a baktériumok és kórokozók, amely létrehoz egy rosszindulatú rossz szagú aura.

szerszámok grafén nem fontos a tárolási hőmérséklet, amely megkülönbözteti őket a fém és kerámia szerszámok, változó jellemzői a fűtés vagy hűtés.

Egyszerűen mossa fekete “tőrt” előtt és után a főzés.

ár és hol kell vásárolni

Az eredeti terméket forgalmazza csak a hivatalos weboldalon keresztül. Vásárolja Grafen Master csak annyi, hogy átmenjen egy különleges eljárást. Látogasson el a portál vezet a potenciális vásárlók a megrendelőlapot. Ez megköveteli, hogy a bevezetés nevét és elérhetőségét a telefonszámot. Az információk megadása után kattintson a „Rendelés” gombot. Néhány órán belül a vevő menedzser kapcsolatokat. A munkavállaló megtudja a részleteket:

 1. kell egy fegyver egy bizonyos típusú, vagy egy sor;
 2. a vásárlások száma;
 3. szállítási címet;
 4. a fizetési módot.

Az eladó vállalja az eladás az áru készlet vagy egyénileg, vagy anélkül szállítás, fizetés bármely pénznemében a FÁK-országok banki átutalással vagy készpénzes fizetés a futárnak. A prioritás az elégedett ügyfél, így a fizetés beérkezése után és az ellenőrzés az árut, és a készlet jön a futár után néhány nappal beszélt a menedzser

a vevők, akik használják a kard GM meglepődtek adottságok . Észrevétesuplementet és visszajelzéseket is látható, hogy a grafén valóban csodálatos anyag, amely javíthatja az életét feleségek.

A jelentős mértékben hozzájárul a főzés betartását a recept jól élezett kés. Sharp eszköz a sikeres hazai és profi szakácsok, mert sok az íze függ a megfelelő méretű részecskék az edényben. A professzionális minőségű meghatározza a megjelenés részei, finomság és ízét. Tény, hogy az otthoni ezermester, és a készülék is …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük