Egészség és Te

Handy Heater – vélemények és az ár, érdemes?, Ahol vásárolni

Rovus Handy melegítő segít a hő a ház könnyen és gyorsan, mert ez a fűtőelem használ egy falra szerelhető, és csatlakozik egy hagyományos konnektorba. Tiszta és egyszerű digitális vezérlés, időzítő segít programozni – off melegítő 12 órán át. Abban az esetben hibás működés az eszköz vagy hibák a hálózati megszakító takarít meg a kellemetlen következményekkel jár. Fűtési teljesítmény fűtő Handy Rovus 350 watt, és lehetővé teszi, hogy elérjék a kényelmes hőmérsékletet nélkül égő oxigént és a kiszáradástól a nyálkahártyák az emberi szervezetben.

Ez nagyon fontos a gyermekes családok és a háziállatok. Ergonomikus kialakítás kifejlesztett speciális laboratóriumok állnak rendelkezésre különböző célokra. Az irodában, a ház, a gyerekszobában, a fürdőszobában, az öltözőben a szauna, üzletek a területeken, ahol fontos, hogy a stabil és kényelmes berendezés, akkor a keverék minden szobában. A fűtőelem a melegítő fűtőberendezés Handy Rovus készül biztonságos kerámia. A műanyag esetében nem hajlamos a fűtés. Mindezek a tényezők válhatnak a legfontosabb, hogy meleget és a kényelmet a házban!

 • Automation, védelme a túlmelegedéstől és feszültségesés a hálózatban.
 • Gazdaságos El – 350 W., nem fogja tönkretenni a családi költségvetést, de ad egy kellemes beszélgetés a meleg szobában.
 • Az egyszerűség és a megbízhatóság a fűtőelem, amely tetszik a kollégákkal a kényelmes irodai környezetben sok éven át.

melegítő „praktikus Heather NOVUS” válhat egy barát és segítő, védő és őrzője a kegyetlen fagy és a hideg időjárás!

 1. Kompakt, nagy teljesítményű, alacsony zajszint, magas szintű védelmét.
 2. Auto-Protect.
 3. A választott mód sebességek.
 4. A könnyű telepítés és kapcsolatát.
 5. Az a képesség, hogy állítsa be a hőmérséklet-tartományban 15-32 Celsius fok.
 6. 12 órás időzítő a program képes viszont – ON-OFF.
 7. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen viseli a készüléket a helyiség másik helyiségbe, ha szükséges.
 8. A kijelző (digitális led modell) segít a menedzsment a fűtés.
 9. Fali helyet takarít meg a szobában.
 10. OL>

  Hol lehet vásárolni Handy Fűtés és technikai jellemzői

  Javasoljuk, hogy megvásárol egy melegítő Handy Rovus csak a hivatalos honlapján a gyártó, az ár a melegítő „praktikus Heather” csak …

  A rendeléshez be kell menni a gyártó honlapján, és ott megtalál egy megrendelést, amelyben meg kell, hogy adja meg a nevét és telefonszámát nemzetközi formátumban. Ezt követően lesz a kapcsolatot, hogy az üzemeltető a szállítási címet és a tanácsadás. Ő válaszolni fog minden kérdésre az árak, aktuális akciók és kedvezmények, tanácsot az új cégek.

 • Timer: elektronikus;
 • Kategória: hő-nyílás fűtőberendezések
 • A villamos teljesítménye 350 watt.
 • Túlmelegedés elleni védelem: automatikus;
 • Feszültség hálózat: 220 V;
 • Vezérlés: az elektronikus rendszer;
 • Az a képesség, hogy állítsa be a hő: fokozatmentes (fokozatmentes) beállító, a hőmérséklet-tartományban 15-35 Celsius fok;
 • A jelenléte a termosztát: Elektromechanikus termosztát;
 • A képes váltani módok: két mód.

Fűtés Handy Rovus kedvezően modell ilyen típusú a piacon elérhető. Összekapcsolása a reményeket, hogy ennek fűtő, akkor nem kell aggódni a közelgő hideg időjárás. Pénzmegtakarítást biztosít kedvező áron, megbízható tervezés és gazdaságos villamosenergia-fogyasztás.

A típusú elektromos fűtőtestek Handy melegítő

Gyakran a tulajdonosok falusi házak, akiknek nehézséget okoz fűtési otthonaikat, mert sokan nem csatlakozik semmilyen központi fűtés vagy gáz. Aztán az alternatív válik az elektromosság, és ennek következtében lehetőség van a fűtési segítségével elektromos fűtőtestek. Sokan közülük szolgálhatnak kiegészítéseként az akkumulátort központi fűtés, például melegítő Handy melegítő Rovus!

hősugárzó

Az egyik leggyakoribb módja rendelkezésre az elektromos fűtés. Működési elve egyszerű. A hideg levegő a helyiség szabadon vagy erőszakkal kerül a fűtőberendezés, ahol felmelegítjük egy bizonyos hőmérsékletre, és visszatér a helyiségbe. Az ilyen fűtőtestek vannak felszerelve egy elzáró rendszer, amely akkor aktiválódik, ha a levegő felmelegszik, hogy a beállított hőmérséklet. De van egy hátránya – köszönhetően a létrehozott hőmérséklet-különbség a mennyezet közelében, és a padló fölött, fokozva a keringést a por a levegőben. Az ilyen fűtőtestek gyakran telepített az otthonokban és irodaépületek.

 • Előnyök: viszonylag alacsony a költsége, a hatékonyság, a biztonság, gyors fűtési helyiségek;
 • Cons: az oxigénfelvételt, a forgalomban a por a szobában.

melegítők

A kompakt fűtőtestek elve alapján működnek mozgásának légtömeg ventilátorral. A levegő bennük melegíti a forró tekercs vagy a kerámia elemet. Az első olcsóbb, de a fűtőelem égnek oxigén és száraz levegő. A második nem rendelkezik ilyen jellemzőkkel, de drágább. Egy különösen erős melegítők nevezzük hőlégfúvó. Gyakran ez a fajta melegítők az egyetlen módja a fűtési magánlakásokban.

 • Előnyök: olcsó, kompakt, gyors a levegő melegítése;
 • Hátrányok: kis tűz, a zaj a ventilátor.

hőtárolók H4>

Ez egy viszonylag újfajta fűtőberendezések, ami lett népszerű a bevezetése a különböző tarifák fűtési nappali és éjszakai. Ez az eszköz hőfelvételkor időszakokban alacsony aktivitású és a terhelés a rácsra, majd áramtalanítás és ad le hőt. Ez a lehetőség előnyös a fűtőberendezések telepítve, ahol a hely fűtés szilárd tüzelésű. A tartály biztosítja a hőt a tüzelőanyag betöltése időszak után azonnal égés, és elnyeli egy időben, ha van egy felesleges hőt. Ez az eljárás csökkenti az emberi beavatkozás a rendszerben autonóm fűtés.

 • Előnyök: hatékonyság, képes fenntartani egy hőmérséklet, csökkenti az üzemanyag-költségek.
 • Hátrányok: nagy méret és kedvező ár.

Elektromos

Ez a fajta fűtőberendezések szimbiózisa az elektromos fűtés egy ventilátor. Belül egy ilyen eszköz vagy egy spirál, vagy fémszálak. Gyakran elektromos fűtőtestek össze a szellőző és légkondicionáló. Az ilyen létesítmények gyakran hő nagy ipari területek, hanem az installálás magánlakásokban, ők is alkalmasak. Annak érdekében, hogy egyensúlyt a hőmérséklet különbség a mennyezet és a padló, gyakran a szobában vannak telepítve mennyezeti ventilátor, amelyek segítenek mellett pénzt takarít meg a fűtés.

 • Előnyök: relatív tömörség, könnyű telepítés, a képesség, hogy a hő nagy területek;
 • Cons: zaj, nagy hőmérséklet-különbség a levegő a padló felett, és a mennyezet, a szárazság a levegő.

előnyben részesítése egyik vagy másik formája az elektromos fűtőtestek, összpontosítson a fűteni szeretne és milyen gyakran a szoba lesz ember. Rovus Handy melegítő ideális fűtés lakások, irodák és garázsok!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...