Egészség és Te

LaChia ‚Äď Chia mag fogy√°s: v√©lem√©nye, √°r, hol lehet megv√°s√°rolni

Chia mag LaChia & mdash; term√©szetes orvoss√°g, amely elŇĎseg√≠ti a gyors cs√∂kken√©se √©s stabiliz√°l√°sa s√ļly√°t. Az egyed√ľl√°ll√≥ formula seg√≠t el√©rni t√∂k√©letes be√°ll√≠t√°s n√©lk√ľl k√°ros az eg√©szs√©gre. Hozz√°adja ezeket szemes be a di√©t√°t, akkor felejtsd el az √©hs√©g √©s a kil√≥k √©s inch kezd olvadni a szem√ľnk elŇĎtt. A legfontosabb, hogy az eredm√©nyek tov√°bbra is √©vek √≥ta.

Mi LaChia?

LaChia & mdash; Az alacsony kal√≥riatartalm√ļ gabon√°t a fajta zs√°lya. Ezek tartalmazz√°k a maxim√°lis sz√°m√ļ t√°panyagokat. A tud√≥sok meg√°llap√≠tott√°k, azokat a leghat√©konyabb orvoss√°g gyors fogy√°s, fiatal√≠t√≥ √©s jav√≠tja az √°ltal√°nos √°llapota.

Get magokat Salvia hispanica. Ez a n√∂v√©ny nŇĎ D√©l-Amerik√°ban √©s Ausztr√°li√°ban (csak √∂kol√≥giailag tiszta r√©gi√≥). K√∂r√ľlbel√ľl √≥ri√°si elŇĎny√∂ket Chia tudta, hogy a b√∂lcs azt√©kok √©s a maj√°k. A di√©ta e n√©pek hasznos magok voltak jelen biztosan.

Gabona Chia alak√ļ, mint a bab. Csak azok m√©rete el√©ri az 1 mm-es, √©s a fel√ľlet bor√≠tja megk√∂nnyebb√ľl√©s mint√°t. A sz√≠ne lehet fekete, barna vagy sz√ľrke, feh√©r. A magokat ugyanolyan hasznos k√©sz√≠tm√©ny, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy az √°rny√©kban. Ezek a hosszabb t√°rol√°si idŇĎ √©s kellemes √≠zŇĪ, hasonl√≠t az √≠ze a di√≥.

LaChia magokat lehet fogyasztani, akkor is, ha a diétával, például enni az Atkins vagy Dukan rendszert. Ezek nem a forrása felesleges kalóriát. Grain csak kiegészíti korlátozott étrend hasznos elemeket, ami felgyorsítja a fogyás és az egészség befolyásolja pozitívan.

Hogyan mŇĪk√∂dik

Ha a gyomorban, kis szemcs√©k LaChia akt√≠van felsz√≠vja a nedvess√©get. Ezt k√∂vetŇĎen, akkor azonnal n√∂vekedni 30-szor, √©s l√©gy g√©lszerŇĪ. Egy kis r√©sze a magok kit√∂lti a gyomrot. Man √©rzi tele van, √©s ez√©rt sokkal kevesebb √©tel, sokat eszik, √©s kider√ľl, hogy lefogy gyorsan.

A legfontosabb, hogy a telts√©g√©rzet, elŇĎfordul√≥ elfogyaszt√°sa ut√°n a magok 10-15 perc m√ļlva, nem mesters√©ges. √Ėsszet√©tel√ľkben, mint sok eg√©szs√©ges √∂sszetevŇĎk, vitaminok, hogy a szervezet val√≥ban megkapja a sz√ľks√©ges anyagokat. Emiatt tud mŇĪk√∂dni.

Ha rendszeresen fogyaszt szemek, rossz k√∂z√©rzet, sz√ľks√©gszerŇĪen egy√ľtt j√°r√≥ minden di√©ta. Van f√°radts√°g, ingerl√©kenys√©g, f√°radts√°g. Hely√∂kbe j√∂n egy √©rz√©s, k√∂nnyeds√©g, √≠gy fogyni kider√ľl √∂r√∂m.

Chia nem egy stimul√°ns. A rohan√°s a vitalit√°s √©s az energia haszn√°lat ut√°n annak k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy a kiegyens√ļlyozott √∂sszet√©tel√©re eg√©szs√©ges √∂sszetevŇĎket.

Magok LaChia:

 • S√ļg√≥ RID (gyors) t√∂meg . Haszn√°latuk elnyomja az √©hs√©g an√©lk√ľl, hogy a szervezet k√°rt. Gyors√≠tja az anyagcser√©t, √©s lass√≠tja a folyamatot felsz√≠v√≥d√°s√°t zs√≠rok, sz√©nhidr√°tok.
 • jav√≠tja az eg√©szs√©get, m√≠g a di√©ta ‚Äč‚Äčstrong>. B√°rmilyen di√©ta, amely l√©trehozza a hi√°ny t√°panyagot. Ez rontja az √°llam a belsŇĎ elv√°laszt√°s√ļ, idegrendszer, sz√≠v-√©rrendszer, vannak f√°jdalmak, √≠z√ľleti √©s izomf√°jdalmak. √údv√∂z√∂lj√ľk Chia seg√≠t elker√ľlni az ilyen negat√≠v k√∂vetkezm√©nyeket. Hasznos teher k√©sz√≠tm√©ny kompenz√°lja a hi√°nyz√≥ elemek sz√ľks√©gesek a megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©hez a szerveket.
 • Van egy fiatal√≠t√≥ hat√°sa n√©h√°ny nap ut√°n mag megjelen√©se jelentŇĎsen javult. A bŇĎr lesz rugalmas √©s fiatalos megjelen√©st. Ez hozz√°j√°rul a nagy koncentr√°ci√≥ban antioxid√°ns. Az √∂reged√©si folyamat lelassul, az eredm√©ny egy hat√©kony anti-oxidat√≠v folyamatok.
 • Jav√≠tja √°ll√≥k√©pess√©g & mdash; alacsony a kal√≥riatartalma, a magok nagy energia √©rt√©ke. Ezeket fel kell t√ľntetni az √©trendben b√°rki r√©szt ebben a sportban.
 • legkisebb negat√≠v hat√°sa rombol√≥ k√∂rnyezeti t√©nyezŇĎk a besz√≠vott szemek, jav√≠tja az immunrendszert. Megvan a belsŇĎ erŇĎforr√°s ellen√°llni az agressz√≠v t√©nyezŇĎk.
 • Cs√∂kkentsd a kialakul√°s√°nak kock√°zata s√ļlyos betegs√©gek & mdash; stabiliz√°lni nyom√°st, cs√∂kkenti a koleszterin, minimaliz√°lj√°k a sztr√≥k kock√°zat√°t, v√©rr√∂g√∂k √©s a r√°k.
 • hat√°sainak kik√ľsz√∂b√∂l√©s√©re rossz t√°pl√°lkoz√°s hozz√°ad√°sa ut√°n a magokat di√©ta forr√°sokat a szervezet regener√°l√≥d√°s√°t gyorsan. Ez akkor fordul elŇĎ, ha a szem√©ly √Čvekig f√°j alult√°pl√°lts√°g.
Egészséges magvak átfogó pozitív hatása. Segítenek megtalálni a szám az álmok, hogy legyen több egészséges, szívós és szép.

√Ėsszet√©tel

LaChia magok term√©szetes t√°rh√°za hasznos √∂sszetevŇĎket. A koncentr√°ci√≥ ezen babot ne vitatkozz olyan term√©k. Az a t√©ny is bizony√≠tja a laborat√≥riumi eredm√©nyeket. Tekints√ľk az egyed√ľl√°ll√≥ √∂sszet√©tele a magok:

 • Cellul√≥z & mdash; n√∂v√©nyi rost em√©szthetetlen (), amely felsz√≠vja a folyad√©kot, amikor bel√©pnek a gyomorba. Ezek megduzzadnak, hogy egy j√≥llakotts√°g √©rz√©s√©t. A v√©g√©n, az a szem√©ly, hossz√ļ nem akar enni, kal√≥riabevitel jelentŇĎsen cs√∂kken. Ez vezet az akt√≠v zs√≠r√©get√©st megszerezz√©k az ide√°lis alak. Rost Chia 1/3.
 • Feh√©rje & mdash; bab tartalmaz 19-23% tiszta feh√©rje. Ugyanez az anyag koncentr√°ci√≥ja a h√ļst. A feh√©rje a fŇĎ komponens izom√©p√≠t√©s √©s a k√∂tŇĎsz√∂vet. At el√©gtelen fogyaszt√°sa, hogy lefogy, megŇĎrizve az izomt√∂meg, lehetetlen. Te√°skan√°l LaChia megfelel 1/5 napi feh√©rje k√∂vetelm√©nyeknek.
 • Zs√≠rsavak omega-3 √©s omega-6 & mdash; t√∂bbsz√∂r√∂sen tel√≠tetlen zs√≠rsavak aktiv√°torok lipol√≠zis. Ez a folyamat a zs√≠r√©get√©st. Ňźk pozit√≠van befoly√°solja a haj √°llapota, a bŇĎr, jav√≠tja a sz√≠v- √©s √©rrendszeri funkci√≥, cs√∂kkenti a koleszterin koncentr√°ci√≥ja.
 • Kalcium & mdash; √°llapot√°t jav√≠tja a haj √©s k√∂r√∂m, hasznos a csontrendszer.
 • K√°lium & mdash; seg√≠t fenntartani az optim√°lis eg√©szs√©g az agy √©s a sz√≠v. Azt is kateg√≥ri√°j√°ba tartozik a term√©szetes energia. A k√°lium-tartalom a magvakat k√©tszer magasabb, mint a ban√°n √©s a burgonya, a kal√≥ria tartalma sokkal alacsonyabb. Ez lehetŇĎv√© teszi, hogy megŇĎrizze a szellemi √©s a fizikai tev√©kenys√©g, amely nem tartalmazza a di√©ta t√°pl√°l√≥, de k√°ros kital√°lni term√©keket. ElŇĎseg√≠ti a asszimil√°ci√≥ja feh√©rj√©k.
 • E vitaminok √©s A a legerŇĎsebb antioxid√°ns. Aktiv√°lj√°k a regener√°ci√≥s a test erŇĎforr√°sait. Ez hozz√°j√°rul a jelentŇĎs meg√ļjul√°s, mik√∂zben a hang.

Mindezek hat√°s√°ra a √∂sszetevŇĎk a test nagyon pozit√≠v. H√°la a felbecs√ľlhetetlen elŇĎny√∂ket Chia mag LaChia √°ltal elismert tud√≥sok, mint a ‚Äěszuper √©tel‚ÄĚ. Ebbe a kateg√≥ri√°ba tartoznak a term√©szetes term√©kek egyedi t√°pl√°lkoz√°si tulajdons√°gait. Ňźk t√°pl√°l√≥ √©s eg√©szs√©ges.

Az alkalmazás módja

Ahhoz, hogy haszn√°lni LaChia nagyon k√©nyelmes. A sz√ľks√©ges r√©sz√©t szemes tartalmazott egy zs√°k. Azon a napon, amikor meg kell tenni h√°romszor: reggeli k√∂zben, majd eb√©d √©s vacsora egy t√°ska. Ahhoz, hogy a gyors fogy√°s, egy √©tkez√©s, k√≠v√°natos, hogy hely√©re egy r√©sz√©t a magokat. Nem kell f√©lni az √©hs√©g. A csomag a gy√≥gyszer el√©g √©rezni teljes m√©rt√©kben.

A magvakat haszn√°lhat√≥ tiszta form√°ban, mint adal√©kanyag az √©lelmiszer, form√°j√°ban olaj vagy verte porr√°. Pre-szak√°cs Chia nem sz√ľks√©ges. Nyers szemes √©ppen evett vagy zameshivaetsya gabonaf√©l√©k, sal√°t√°k, m√°rt√°sok, turmixok, tejterm√©kek, gy√ľm√∂lcslevek. Adunk gy√ľm√∂lcs√∂k, z√∂lds√©gek, a fŇĎz√©shez folyamat s√ľt√©s. De m√©g mindig jobb, hogy a hŇĎkezel√©s ne tegye ŇĎket.

Mivel ez az √©lelmiszer (norm√°l), √©s nem egy drog, szigor√ļ √ļtmutat√°st a no. Hogy csatlakozzanak egyes menetrendek √©s idŇĎk√∂z√∂nk√©nt haszn√°lata nem sz√ľks√©ges. Fontos megfigyelni norm√°lis magvakat √©s igyon sok vizet. Ev√©s egy kan√°lnyi magvak, meg kell inni egy poh√°r folyad√©kkal. R√©szletes utas√≠t√°sok a csomagol√°son.

A minim√°lis m√©rt√©ke felv√©teli Chia 6 nap. De a l√°that√≥ eredm√©nyek jelennek meg m√°r az elsŇĎ napon.

bizonys√°ga

Chia mag seg√≠tenek megoldani eszt√©tikai probl√©m√°kat, amelyek egy√©bk√©nt rendk√≠v√ľl neh√©z elt√°vol√≠tani. Emellett ŇĎk jav√≠tja az eg√©szs√©get, serkentik a test erŇĎforr√°sait. Hasznoss√° teszi ŇĎket:

 • Gyors √©s biztons√°gos fogy√°s, √©gŇĎ fel√©p√≠teni a zs√≠r a legproblematikusabb ter√ľleteken.
 • megŇĎrz√©se √©s n√∂veli az izomt√∂meget.
 • K√ľzdelem az √©hez√©s, a t√ļlzott ev√©s.
 • Fiatal√≠t√≥, jav√≠t√°sa k√∂rm√∂k, a bŇĎr, a haj.
 • Gyors√≠t√°s anyagcsere (metabolizmus).
 • jav√≠tja az em√©szt√©st, helyre√°ll√≠t√°sa b√©lfl√≥ra.
 • megszabadulni a m√©reganyagokt√≥l, a koleszterin.
 • Az eg√©szs√©g elŇĎseg√≠t√©se, fokozza az immunit√°st.
 • jav√≠tja a fizikai √°ll√≥k√©pess√©get.
 • Gyors helyre√°ll√≠t√°s a sz√ľl√©s ut√°n. Meg lehet kezdeni haszn√°lni a v√©g√©n a szoptat√°s.

Ellenjavallatok

Chia szemes & mdash; term√©szetes √©s k√∂rnyezetbar√°t term√©k. A biztons√°gi bizony√≠tott tudom√°nyosan. ElŇĎ√≠rt d√≥zisokban, a mell√©khat√°sok kock√°zata minim√°lis. Azonban n√©h√°ny ember haszn√°lja ŇĎket alaposan. Ellenjavallatok, hogy a hat√≥anyag:

 • a tendencia, hogy allergia szez√°mmagot √©s a must√°rmag.
 • Kombin√°lt gy√≥gyszerek, v√©kony a v√©r vagy a v√©rnyom√°s cs√∂kkent√©s√©re.
 • megn√∂vekszik a trigiiceridek.
 • A r√°k a prosztata.
 • Terhess√©g √©s az azt k√∂vetŇĎ szoptat√°s.
Chia egy nagyon akt√≠v term√©ket, √≠gy van a test erŇĎs hat√°st. Megkezd√©se elŇĎtt term√©szetesen az alkalmaz√°s konzult√°ljon orvos√°val. Ez az aj√°nl√°s k√ľl√∂n√∂sen fontos a kr√≥nikus betegs√©geket.

√Ār

LaChia lehet megv√°s√°rolni, kedvezŇĎ √°ron. Jelenleg a term√©k √°ra cs√∂kken 38-50%. A prom√≥ci√≥s aj√°nlat.

Hol lehet v√°s√°rolni

A lehetŇĎs√©get, hogy v√°s√°rolni LaChia biztos√≠tja a hivatalos honlapj√°n. M√°s piacok (√°ruh√°zak, drog√©ri√°k) nem √°ll rendelkez√©sre. Ha a fizet√©si meghagy√°s kibocs√°t√°sa a honlapon, a hiteless√©g√©t a term√©k, akkor biztos lehet benne. M√°s esetekben a v√°s√°rl√°s gabona a boltokban, az emberek, nincs ilyen garancia.

Vigy√°zni kell, mert az ut√°nzatok. Minden eredeti csomagol√°sban Chia jel√∂lt egyedi azonos√≠t√≥ k√≥dot. LehetŇĎs√©g van, hogy ellenŇĎrizze a hiteless√©g√©t a term√©k. El√©g a mezŇĎbe a honlapon, hogy √≠rja be a k√≥dot. A rendszer ellenŇĎrz√©se a szob√°ba, √©s azonnal megjelen√≠ti az eredm√©nyt. Ha a numerikus term√©kk√≥d nem hiteles√≠tett val√≥di, az √ľgyf√©l v√°llalja, hogy cser√©lje ki a term√©ket.

megrendel√©s√©hez √°rut a honlap k√∂nnyen. Csak adja meg az orsz√°g nev√©t, n√©v, vezet√©kn√©v, telefonsz√°mot √©s megrendel√©s. A term√©k fogj√°k sz√°ll√≠tani a c√≠m√©t egy idŇĎben. A szolg√°ltat√°s el√©rhetŇĎ Oroszorsz√°gban, √©s m√©g Oroszorsz√°g, Ukrajna √©s Kazahszt√°n. A fizet√©s √°tv√©telkor. Kauci√≥ nem kell k√ľldeni. A csal√°s kock√°zata kiz√°rt.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk