Egészség és Te

Micronic – az elektronikus tervező: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

A tervező Micronic Orosz set fiatal feltalálók. Egyszerű és szórakoztató módon, hogy dolgozzon a logika, a figyelem és az intelligencia közötti gyermek hét éves.

A márka Micronic

Micronic authoring csapat fiatal feltalálók „Amper” élén Kirill Korotkov. A cég részt vesz a fejlesztési és végrehajtását készletek és alkatrészek rádiót. Egy új irány a munkájukat készlet gyermekek számára. Mivel az első esuplementtronikus tervező egy elsős ez Micronik a legegyszerűbb és ugyanakkor érthető és érdekes készlet.

A megjelenése és tartalma

Egy kis zöld doboz tartalmaz minden, amit meg kell, hogy több működése eszközöket. Részletek a kísérleteket lehet elvégezni áramköri elemeket ismertetett, a mellékelt prospektus.

Anyaga

Baba e-designer Micronik tartalmaz szabványos adatai radiomodulatory:

 • Breadboard. az alapot, amelyre az összes eszköz megy. Breadboard szükségtelenné forrasztani vezetékek létrehozni kapcsolatot. Minden más alkatrészek rögzítve vannak a testület úgy, hogy a kész találmány alakot ölt és az erőt.
 • Ellenállás 220 Ohm, 10 Ohm, 100 Ohm, 10 db. Használt esuplementtromos áramkörök különböző célokra: generációs, erősítés és jesuplement átalakítására.
 • 4 gomb az interaktivitás mechanizmusokat.
 • változtatható ellenállás is nevezik reosztáthoz vagy potenciométer. A készüléket úgy tervezték, hogy módosítsa az áramkör tápfeszültség. Az ellenállás értéke fordítottan arányos a kihagyásával kifejtett ellenállási erőt. Minél nagyobb az ellenállás, annál kisebb feszültség is.
 • Kapcsoló megváltoztatja az áramlás irányát a villamos impulzus, vagy megállítja.
 • photoresistor egy eszközt a funkciója félvezető, amely megváltoztatja ellenállást, amikor ütött a fény.
 • Piezodynamic bocsát ki hangos, amikor egy esuplementtromos impulzus.
 • 12 LED-ek (piros, sárga és zöld) ha az áramot izzik. Diódákkal lehet gyűjteni a fényt, az utasításban leírtak szerint.
 • Wire-jumper (20 db). Úgy tervezték, hogy kapcsolódni a különböző részek.
 • Húsz kerámia kondenzátorok (amelyből tíz tíz 100 nF és 10 nF). A kondenzátorok gyűjtik az energia további szétosztásra az elemekkel.
 • még esuplementtrolit kondenzátorok (10 22uf és 10. 22о UF).
 • Egy tranzisztor, elem három terminál, amely ellenőrzi a jelenlegi az áramkörben etettem bemenet.
 • IC-timer 555
 • Chip “Or-Not” logikai elem egy komplex esuplementtronikus áramköröket.
 • Sorkapocs a biztonságos kapcsolatok vezetékek mozogni áram. Két zárt terminálok, ahol a huzal végei vannak rögzítve bilincsekkel.

Ez egy egyszerű „felnőtt” tétesuplementet, választotta, hogy megfeleljen az igényeinek adott áramköröket. Ha szükséges, a tartalmát a kivitelező dúsítható felkeresi a rádiós piacon, vagy speciális kiskereskedelmi egységekben. Elemek egy sor olyan dokkoló más.

tervező Micronic jön egy informatív könyv, amely utasításokat tartalmaz összeállítása az első esuplementtronikus eszközök, a gyermek. A fiatal feltaláló gyűjthet a készüléket a részletes képeket. Minden készülék van szerelve a breadboard és csatlakoztassa a vezetékeket. A kézikönyvek is adnak választ a kérdésre, mi lesz, ha a találmány nem működik.

Figyelembe véve sajátosságait a gyermekek játék, a fejlesztők Mikronika helyezett kartondoboz több finom részlet, mint amit az utasításokat. Ez garantálja eredményeként, még ha egyesek el fog veszni.

Tervezés

Ready a diagram képviseli kombinációi elemek különböző szekvenciák rögzítenek egy breadboard. Ez a típus adja a teljes mechanizmusának megértéséhez a folyamatok és a logika az egész készüléket.

Amennyiben elmagyarázni a gyereknek, hogy az ilyen rendszerek alá rejtett az épületek különböző mechanizmusok a TV távirányító vagy a keverő a jármű vagy űrjármű. Az érthetőség kedvéért az egyik háztartási gépek, elhasználódott, nem lehet bizonyítani, szétszerelt formában.

Műszaki tervező Micronic

Minden eszköz működése: megadja hallható, vizuális vagy más választ, hogy az intézkedés a gyermek. A kolsuplementtor megnyom egy gombot, vagy bekapcsolja a fogantyút, és kap egy jelet. Touch és mozog a sötétségből a fény is eredményezhet a reakciót. Az interaktivitás folytat a gyermek a folyamat: érdekessé válik megérteni, hogy a készülék, pontosan mi fog történni.

Sok kísérlet kíséri tevékenységét a kreatív munka nélkül egyértelmű utasításokat. Gyerekek nagyon gyorsan megtanulják kifejezni a fantáziáját. Alapján a jelenlegi mechanizmus úgy kell gyűjteni egy új verzió javított vagy megváltozott tulajdonságokat.

Kísérleti mechanizmusok szerepelnek a kézikönyvben:

 • Lamp elemes áramot a dióda és a lámpa világít.
 • Riasztás aktiviziruyutsya sípolás, amikor kinyitja a kapcsolatot.
 • A fény viszont világít piros, sárga és zöld dióda.
 • Hülye lámpa dióda világít csak akkor, ha fény éri.
 • Intelligens lámpa dióda világít csak a sötétben.
 • Mágikus ujjak az áramkör reagál az érintésre áramkör a terminálok az ujjaival.
 • Színes fények világítanak a lámpák, három színben.
 • Szinte Royal kattintson a gombra hangokat.
 • A kombinációs zár mechanizmus reagál egy bizonyos szekvencia karakternél.
 • kapcsoló folyosón fény bekapcsolva akarata az időzítőt.
 • Barrel villamosenergia bemutató a kondenzátorok.
 • Timer.
 • Telegraph A hangátvitel keresztül gombnyomást.
 • Dimmer.
 • A theremin.
 • A hangszóró bocsát ki sípoló hang hatására kísérletező.
 • A vonat kísérletet.
 • Strobe
 • Lighthouse.

Mivel az esuplementtronikus tervező Micronic

Baba e-tervező Micronic nem csak szórakoztat baba, van néhány oktatási tulajdonságait. Pozitív hatása különböző kognitív funkciók a gyermekek agya:

 • analitikus-szintetikus gondolkodás. Elemzés az a képesség, a tudat, hogy szétszedni az egész alkotóelemeire bontva. Szintézis van a fordított folyamat gyűjtésének egész objektumot részek. Mindkét funkció megismerés párhuzamosan alakuljon, és oldalán azonos analitikus-szintetikus vagy logikus gondolkodás.
 • Figyelem. A tervezési elemek lehetnek külleme nem különböztethető meg, de van egy másik erőssége rezisztencia vagy egyéb paramétereket. Létrehozni egy működő eszköz, ezen a ponton az elvet. A gyermek megtanulja, hogy figyelmes a részletekre, hogy megértsék, hogy a látszólag kis különbség nagyban befolyásolja az eredményt az egész mű.
 • Kitartás. , hogy épít egy egyszerű mechanizmus egyszerű, de nem könnyű. Ez kerül 10-15 perc a koncentráció. Ezekben a pillanatokban a gyermek kénytelen ülni anélkül, hogy zavaró, hogy ne veszítse apró alkatrészek és nem sérti a sorrendben összeállított eszközt. Ezen túlmenően, a folyamat folytatódik, így kevés a feltaláló, ez annyira érdekes, hogy az eredmény, és hogy ellenőrizze kész mechanizmus, amely egy ritka gyermek elhagyja a feladat felét, hogy valami mást.
 • Memória. Ne feledje, a cél mindkét része és szerepe az egész rendszer nem olyan egyszerű. Sokan közülük hasonló, míg a breadboard ezek különböző és különböző funkciókat töltenek be. Minden, ami szükséges szem előtt tartani, hogy ez a képzés.
 • Kreativitás, képzelet . A gyermekek általában, hogy új megoldásokat. Ez vonatkozik az élet minden területén, beleértve a játékokat. Alapján mechanizmusok, az építőiparban, ami le van írva a használati utasítás, hamar elkezdenek valami újat. A vágy, hogy kitaláljon valami, amely megkönnyítheti a háztartási szükségletek, illetve, hogy segítse bizonyos helyzetekben, és vannak megnyilvánulásai kreativitás, kreativitás. Esuplementtronikus designer ad egy alapvető ismereteket elveinek esuplementtronikus áramkörök, amelyek alátámasztják és összetett eszköz.
Minden minőség a szellemi poggyász a gyermek legfontosabb erőforrás. Ezek nélkülözhetetlenek a sikeres tanulás az iskolában, a felsőoktatási intézmények, továbbá a szakmai tevékenységek és önfejlesztés.

Tulajdonságok

dizájner Micronic az az elv: ez nem csak a tervező, és egy rádió labor határtalan lehetőséget kreativitás. A mechanizmusok kialakításával képes rabul a gyermek, miközben megszabadítja azt a függés a számítógépes játékok és egyéb haszontalan osztályok, és a fejlődő intelligencia.

Micronic egy készletben ötvözi a tankönyv fizika és a matematika, valamint a lenyűgöző játékot. Az egyetlen hatékony lehet tudni Eljárás kézzel írt felfedezés valósítja meg teljes egészében. A fejlesztés a logika lesz az alapja a további vizsgálatot az egzakt tudományok, valamint a lenyűgöző kísérletek motiválja az új felfedezések.

A tervező egyesíti generáció: a gyermekek játszanak vele egyedül, és a cég a szülők és a nagyszülők. Családi kapcsolatok szorosabbak lettek.

beállítása az esuplementtronikus alkatrészek, világos utasítást egy win-win ajándék a gyermek, az érdeklődési terület, amely azokat a mechanizmusokat, robotok vagy esuplementtronikus szerkentyű.

A fejlesztők szerint, a felhasználói kézikönyv tartalmazza csak a kísérleteket, amelyek egyszerre rendelkezik tudományos értéke, egyértelmű és könnyű végrehajtását. Sok feltalált eszköz kellett hagyni: nem felelt meg a követelményeknek. A fennmaradó sikeresen a gyakorlati teszt: milyen egyszerű egy hét éves gyermek kezelni a rendszert, és hogy ez az élet segítsége nélkül egy felnőtt. Kísérletek a listából a használati utasításban szereplő & mdash; Az eredmény egy gondos kiválasztása.

Ár

Az ára gyermekek esuplementtronikus tervező Micronic 1590 rubel per set. Szállítás régiók szolgálatában „Mail Oroszország” adunk az árát. A Moszkva és Szentpétervár megrendeléseket teljesíteni futárok.

Hol lehet vásárolni

A hivatalos honlapján az eladó kínál egy jövedelmező akció: ha ahhoz egy pár doboz ugyanabban az időben, a vevő megkapja a szállítás ingyenes. Ez az egyik oka annak, hogy vásárolni Micronic van.

Hogyan rendeljünk

A rendelés feladásakor a honlapon, beírni a speciális területen a keresztnevét és a kapcsolattartó telefonszámát. A menedzser a cég „Amper” lesz vele a kapcsolatot, és tisztázza a rendelési adatokat.

A tervező Micronic Orosz set fiatal feltalálók. Egyszerű és szórakoztató módon, hogy dolgozzon a logika, a figyelem és az intelligencia közötti gyermek hét éves. A márka Micronic a Micronic authoring csapat fiatal feltalálók „Amper” élén Kirill Korotkov. A cég részt vesz a fejlesztési és végrehajtását készletek és alkatrészek rádió ….

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük