Egészség és Te

Monastic tea cukorbetegségben: véleménye, år, hol lehet megvåsårolni

Mi az Monastic tea?

Az emberi egĂ©szsĂ©g, vĂĄltozĂł Ă©s szeszĂ©lyes. Bad ökolĂłgia, rossz Ă©tel, szintetikus anyagok a diĂ©ta, a testmozgĂĄs hiĂĄnya elhasznĂĄlĂłdik a szervezet gyorsan Ă©s visszavonhatatlanul. Ma az ilyen veszĂ©lyes betegsĂ©g a cukorbetegsĂ©g, prosztata Ă©s a magas vĂ©rnyomĂĄs sokkal fiatalabb. Úgy elfog több Ă©s több közĂ©pkorĂș Ă©s mĂ©g fiatal korban. Ahhoz, hogy megszabaduljon az elsƑ jelei a sĂșlyos betegsĂ©gekre segĂ­t Monastic tea.

Az eszeveszett ĂŒtemben a modern Ă©let, a gyĂłgyszerek magas ĂĄra gyakran vezet minket, hogy ne figyeljen a problĂ©mĂĄkat a szervezetben. HagyomĂĄnyos „talĂĄn ĂĄt”, kĂŒlönösen azutĂĄn, 35-40 Ă©v, egyrĂ©szt sĂșlyos problĂ©mĂĄkat. Ez csak azĂ©rt törtĂ©nt, hogy jobb, mint bĂĄrki mĂĄst az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ellĂĄtĂĄst a szerzetesek Ă©s a remetĂ©k. Élnek az elvet, az egysĂ©get a termĂ©szettel, figyelembe belƑle minden hasznos Ă©s hasznĂĄlhatĂł öngyĂłgyĂ­tĂĄs.

Tea szerzetes egyik fƑ forrĂĄsai a vitaminoknak Ă©s ĂĄsvĂĄnyi anyagokat. Minden fƱszĂĄl inni kĂ©zzel szedik, gondosan szĂĄrĂ­tott, Ƒrölt Ă©s tartĂłsĂ­tott. SimogatjĂĄk a nap növĂ©nyekbƑl kapott aromĂĄs termĂ©k, feszesĂ­tƑ Ă©s gyĂłgyĂ­tĂł a test. Belorusz Szent ErzsĂ©bet kolostor megalkotta sajĂĄt, egyedi recept gyĂłgyĂ­tĂł puding alapok. Ez nem csak meghĂșz Ă©s az energia, hanem abban is segĂ­t megbirkĂłzni a sok komplex betegsĂ©gek.

Hogyan mƱködik a teåt?

Az Ƒ rĂ©szĂ©t a Monastic tea a cukorbetegsĂ©g, magas vĂ©rnyomĂĄs, prostatitis, Ă©s tisztĂ­thatĂł a mĂĄj termĂ©szetes összetevƑkbƑl megajĂĄndĂ©kozott termĂ©szete. MindegyikĂŒk összpontosĂ­tott ÁltalĂĄnos egĂ©szsĂ©gfejlesztĂ©s, valamint suplementĂŒzdĂ©sĂ©re konkrĂ©t megnyilvĂĄnulĂĄsa egy adott betegsĂ©g.

AlkoholfogyasztĂĄs ez segĂ­t:

 • megszĂŒntetĂ©se megsĂ©rtĂ©se a szĂ©nhidrĂĄt-anyagcsere, ahol a szövetek Ă©s szervek nem kapnak egyĂĄltalĂĄn, vagy kap kevesebb glĂŒkĂłzt a fƑ energiaforrĂĄs (ok cukorbetegsĂ©g). SzintĂ©n fƱ gyĂŒmölcs gyƱjtemĂ©ny javĂ­tja az anyagcserĂ©t;
 • inzulint jobban felszĂ­vĂłdik a szövetben;
 • csökkenti a magas vĂ©rnyomĂĄst, hogy stabilizĂĄlja azt, hogy tartsa a normĂĄlis tartomĂĄnyban;
 • , hogy megszabaduljon a fĂĄjdalom az alsĂł has (petefĂ©szek, vĂ©gbĂ©l), perineĂĄlis. ProblĂ©mĂĄk megoldĂĄsĂĄhoz gyakori vizelĂ©s;
 • megakadĂĄlyozĂĄsĂĄra sĂșlyosbodĂĄsĂĄt meglĂ©vƑ betegsĂ©gek, amelyek megkönnyĂ­tik az ĂĄram;
 • erƑsĂ­teni az emberi immunrendszer vĂ©delem;
 • megĂĄllĂ­tani a romlĂł egĂ©szsĂ©g. NövĂ©nyek nem megengedett, hogy a betegsĂ©g kialakulĂĄsa, nem teszik lehetƑvĂ©, hogy romlik a jelenlegi ĂĄllapot, komplikĂĄciĂłk megelƑzĂ©se;
 • a testsĂșly csökkentĂ©sĂ©ben, megfĂ©kezni az Ă©tvĂĄgyat, javĂ­tja a teljesĂ­tmĂ©nyt alacsony kalĂłriatartalmĂș Ă©trend programokat.
A kĂ©szĂ­tmĂ©ny az Monastery tea lehetƑvĂ© teszi, hogy teljesen vagy rĂ©szlegesen megszabadulni korai szakaszĂĄban a cukorbetegsĂ©g, a magas vĂ©rnyomĂĄs, prosztata gyulladĂĄs. TisztĂ­tja a mĂĄjat, javĂ­tja az anyagcserĂ©t.

Mivel az ital nem hivatalos gyógyszer helyi orvosok 2013-ban megkérdezett gyógyító hatåsåt. Ɛsszel az ugyanabban az évben, ezek folytatott egy sor klinikai vizsgålatok, amelyek részt vett mintegy 1000 ember.

TartĂłs bevitelĂ©t termĂ©szetes termĂ©k megmutatta lenyƱgözƑ eredmĂ©nyeket! Mintegy 43% -a megkĂ©rdezett megszabadultak a tĂŒnetek teljesen. 57% -a mutatott nyilvĂĄnvalĂł javulĂĄs az egĂ©szsĂ©gi ĂĄllapot. Minden rĂ©sztvevƑ megjegyezte, hogy nincs mellĂ©khatĂĄsa, ĂĄltalĂĄnos erƑsĂ­tĂ©se a test Ă©s termĂ©szetesen kellemes Ă­ze Ă©s illata.

ÖsszetĂ©tel

A jelenlĂ©te a kĂ©plet az ital csak termĂ©szetes összetevƑket & mdash; A legfontosabb, hogy a teljesĂ­tmĂ©ny Ă©s a hosszĂș tĂĄvĂș hatĂĄsa. MegfelelƑ mennyisĂ©gƱ alkotĂł gyĂŒmölcsök Ă©s gyĂłgynövĂ©nyek fokozzĂĄk a gyĂłgyĂ­tĂł hatĂĄst.

FƑ hatóanyagok:

 1. Fekete ribizli. egy gazdag forrĂĄsa a kĂŒlönbözƑ vitaminok, ĂĄsvĂĄnyi anyagok, cukor, pektin, stb ErƑsĂ­ti az immunrendszert, növeli a hemoglobin. MiutĂĄn a vĂ©r-tisztĂ­tĂł, gyulladĂĄsgĂĄtlĂł, vĂ­zhajtĂł, tonizĂĄlĂł hatĂĄsa. Ahhoz, hogy javĂ­tja az anyagcserĂ©t. FelelƑs csökkentĂ©se vĂ©rcukorszintet. HozzĂĄjĂĄrul a normalizĂĄciĂł a mellĂ©kvesĂ©k. Harcol a vĂ­rusok, a megfĂĄzĂĄs. FelhasznĂĄlĂĄsi ribizli ajĂĄnlott vĂ©rszegĂ©nysĂ©g, cukorbetegsĂ©g, magas vĂ©rnyomĂĄs.
 2. Rose. TovĂĄbb raktĂĄr ĂĄsvĂĄnyi anyagok Ă©s vitaminok. Van egy jĂł antibakteriĂĄlis, hĂșgyĂști, epehajtĂł. EnyhĂ­tĂ©sĂ©re hasznĂĄljĂĄk a gyulladĂĄs. Csökkenti a koleszterin mennyisĂ©gĂ©t. MegakadĂĄlyozzĂĄk a kialakulĂĄsĂĄt vagy szaporĂ­tĂĄsĂĄt atherosclerosis. TökĂ©letesen erƑsĂ­ti az immunrendszert. JavĂ­tja a vĂ©ralvadĂĄst Ă©s erƑsĂ­ti a hajszĂĄlerek.
 3. Az oregĂĄnĂł. Great antiszeptikus, antibiotikus. Kezeli a megfĂĄzĂĄs, nyugtatĂł. KöptetƑ, vizelet- Ă©s epehajtĂł tulajdonsĂĄgai. MegbirkĂłzik nƑgyĂłgyĂĄszati ​​betegsĂ©gek nƑknĂ©l. JavĂ­tja a bĂ©lmozgĂĄst. AjĂĄnlott a cukorbetegsĂ©g, a magas vĂ©rnyomĂĄs. Ellenzi a megjelenĂ©se a rĂĄkos sejteket. Megszabadul a koleszterinszintet.
 4. orbåncfƱ. Ismert, mint antibakteriålis, fåjdalomcsillapító, vizelet, choleretic, antiszeptikus, antidepresszåns, stb jelent. Ahhoz, hogy megbirkózzon meghibåsodåsok a måj, hólyag, reuma. Megakadålyozza degeneråciója normålis sejtek råkos.
 5. Hawthorn. Hangok a szĂ­vizom, tĂĄgĂ­tja az ereket. HasznĂĄlt a kezdeti szakaszĂĄban a magas vĂ©rnyomĂĄs. NormalizĂĄlja koleszterin szint, a vĂ©ralvadĂĄst. Megnyugtatja az idegrendszert. ErƑsĂ­ti az immunrendszert. MegakadĂĄlyozza a daganatok kialakulĂĄsĂĄt. Hasznos diabetes (csökkenti a vĂ©rcukorszintet).
 6. Tavolga. egy jĂł fertƑtlenĂ­tƑ fertƑtlenĂ­tƑ tulajdonsĂĄgait. Az Ășgynevezett „A kĂșra 40 betegsĂ©geket”, pĂ©ldĂĄul a cukorbetegsĂ©g, epilepszia, influenza, szĂ­velĂ©gtelensĂ©g, stb ad egy szĂ©p mĂ©z Ă­zĂ©t.

Nincs tartĂłsĂ­tĂłszerek, szĂ­nezĂ©kek, Ă­zfokozĂłk, GMO. GyĂłgynövĂ©nyek Ă©s gyĂŒmölcsök összegyƱjtjĂŒk, csomagolt Ă©s csomagolt kĂ©zzel.

Monastic tea aktĂ­van kĂŒzd tĂŒnetei cukorbetegsĂ©g, magas vĂ©rnyomĂĄs. Csökkenti a fĂĄjdalmat a prostatitis, tisztĂ­tja a mĂĄjat, elƑsegĂ­ti a jĂłlĂ©t. Az arĂĄnyok a gyĂłgynövĂ©nyek vĂĄlasztott ajĂĄnlĂĄsaival összhangban az orvosok. KombinĂĄlva a hagyomĂĄnyos gyĂłgyszerek, a hatĂĄs a termĂ©szetes termĂ©k növeli.

Ez az ital nem csodaszer. A kezelĂ©s csak egy tea elfogadhatatlan, kĂŒlönösen, ha ezek a betegsĂ©gek krĂłnikus jellegƱ, vagy elƑfordulnak akut formĂĄban.

Az alkalmazĂĄs mĂłdja

GyĂłgy- Ă©s gyĂŒmölcs összegyƱjtĂ©se fƑzött a hagyomĂĄnyos mĂłdon:

 1. ElƑször kĂ©szĂ­tse el a serpenyƑben, amelyben megyĂŒnk kĂ©szĂ­teni orvosolni. Ez lehet egy kis pot (elƑnyösen porcelĂĄn), normĂĄl bögre vagy ĂŒveg.
 2. Vizet forralni. A legjobb, ha hasznĂĄlni tisztĂ­tott palackozott vĂ­z.
 3. ÖntjĂŒk forrĂł vizet a kivĂĄlasztott kapacitĂĄst. Így lesz megszabadulni a mikroorganizmusok volt ideje, hogy rendezze az edĂ©nyeken.
 4. megkeverni egy evƑkanĂĄl a gyƱjtemĂ©ny egy teĂĄskanna, bögre vagy jutott.
 5. Add forrĂł vĂ­zzel (95-100 fok).
 6. VĂĄrjon 30 percig. Ezalatt az idƑ alatt, tea infĂșziĂłk, hasznos összetevƑk behatol a vĂ­zbe.

GyƑzƑdjön ital ajĂĄnlott naponta 3-szor 1/3 jutott.

Ha Ășgy talĂĄlja, hogy az Ă­ze nagyon tömĂ©ny, hĂ­gĂ­tsuk a jelen termĂ©k forralt vĂ­zzel. Csak kĂ©t csĂ©sze ital egy nap, hogy segĂ­tsen megtisztĂ­tott toxinok, javĂ­tja az egĂ©szsĂ©get, növeli a termĂ©szetes vĂ©delmet.

A minimålis aråny & mdash; 300 gr. (Van kb 3 hét). A teljes tanfolyam åll 600 gr. keverék.

bizonysĂĄga

Grass-gyĂŒmölcs-gyƱjtemĂ©ny mutatja szenvedƑ emberek tĂŒneteit:

 • cukorbetegsĂ©g;
 • prostatitis;
 • magas vĂ©rnyomĂĄs.
Az elƑnyös tulajdonsĂĄgok az összetevƑk is segĂ­t, hogy megtisztĂ­tsĂĄk a mĂĄj, javĂ­tja a vĂ©rnyomĂĄst, nyugodt a idegrendszer, hogy lĂ©trehozza a mƱködĂ©sĂ©t az urogenitĂĄlis rendszer.

Ellenjavallatok

A termĂ©szetes összetĂ©tele biztosĂ­tja nincs mellĂ©khatĂĄsa. Ellenjavallatok a termĂ©k mĂ©g nem. Pontosan illeszkedik szĂĄma gyĂłgynövĂ©nyek Ă©s gyĂŒmölcsök nem vezet tĂșladagolĂĄs Ă©s mĂ©rgezĂ©s. Az orvosok azt javasoljĂĄk ezt a termĂ©ket kiegĂ©szĂ­tƑ terĂĄpiakĂ©nt az ĂĄtfogĂł kezelĂ©sĂ©re a fenti betegsĂ©gek.

Emberek tĂșlĂ©rzĂ©keny immunrendszer felhasznĂĄlĂĄs elƑtt konzultĂĄl az immunolĂłgus Ă©s / vagy allergolĂłgus.

Ár

A teljes Ă©rtĂ©kĂ©t a növĂ©ny gyƱjtemĂ©ny az ĂĄrak az italokat Ă©s a szĂĄllĂ­tĂĄsi költsĂ©geket. Ahhoz, hogy vesz egy termĂ©szetes termĂ©k a kĂŒlönbözƑ orszĂĄgokban szerte a vilĂĄgon.

Fontos! Van szĂĄmos internetes oldalak, amelyek ezt a gyĂłgyĂĄszati ​​termĂ©k alacsony ĂĄron. Ne felejtsĂŒk el, kĂ©zzel gyƱjtött Ă©s csomagolt ökolĂłgiai gyĂłgynövĂ©nyek nem lehet olcsĂł. A legvalĂłszĂ­nƱbb az, kĂ­nĂĄlnak egy hamis, hogy nem lesz kĂ©pes megfelelni az elvĂĄrĂĄsoknak. Óvakodik!

Hol lehet vĂĄsĂĄrolni

A nĂ©pszerƱsĂ©ge hagyomĂĄnyos gyĂłgymĂłdokat Ă©s bizonyĂ­tottan hatĂ©kony generĂĄlt hullĂĄm csalĂĄs. EzĂ©rt, hogy vesz egy Monastic tea a legjobb, hogy nem ellenƑrizte a forgalmazĂł, futĂĄs a Szent hajlĂ©k közvetlenĂŒl.

Hivatalos realizator garantĂĄlja a minƑsĂ©get, Ă©s megĂ­gĂ©rte eredmĂ©nyeket. LakĂłi OroszorszĂĄg, Ukrajna Ă©s FehĂ©roroszorszĂĄg is gondoskodik szĂĄllĂ­tĂĄs utĂĄnvĂ©ttel (fizetĂ©s nĂ©lkĂŒl). A csomag az ĂĄruk mailben. FehĂ©roroszorszĂĄgban, a szĂĄllĂ­tĂĄsi idƑ 4-5 nap (Minszk). UkrajnĂĄban Kijev 5-14 nap. OroszorszĂĄgban, a nagyobb vĂĄrosokban Express szĂĄllĂ­tĂĄs. Mail-fƱ-gyĂŒmölcs kolsuplementciĂł legfeljebb 2 hĂ©tig.

A pĂ©nzt az ilyen tĂ­pusĂș fizetĂ©si oda a postai alkalmazott, aki rĂ©szt vesz a tovĂĄbbĂ­tĂĄsĂĄhoz. A Mail lĂĄthatjuk a termĂ©k elsƑ kĂ©zbƑl, hogy biztosĂ­tsĂĄk a minƑsĂ©get, hogy tanulmĂĄnyozza összetĂ©telĂ©t.

Az eredeti csomagolĂĄsban felsorolja az összes hozzĂĄvalĂłt jelölt javallatok, ellenjavallatok, az alkalmazĂĄs mĂłdja, ideje Ă©s a tĂĄrolĂĄsi körĂŒlmĂ©nyek.

A megrendelƑ Monastery tea, amely segĂ­t a prosztatagyulladĂĄs, a korai szakaszĂĄban a cukorbetegsĂ©g Ă©s a magas vĂ©rnyomĂĄs, egyszerƱen töltse ki a megrendelƑlapot, vĂĄlasszon szĂĄllĂ­tĂĄsi mĂłdot Ă©s csak vĂĄrni. A termĂ©k tanĂșsĂ­tvĂĄnnyal.

Légy egészséges!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az e-mail-cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk