Egészség és Te

Normaten ‚Äď a k√°b√≠t√≥szer-hipert√≥nia: v√©lem√©nye, √°r, hol lehet megv√°s√°rolni

√Āttekint√©s Normaten hat√≥anyag magas v√©rnyom√°s, normaliz√°lja a nyom√°son 10 percig. Jelz√©sek a felv√©teli, a haszn√°lati utas√≠t√°st, a jellemzŇĎi a k√©sz√≠tm√©ny eredm√©nyt.

Az okok és mechanizmusa hipertónia kialakulása

A magas v√©rnyom√°s a tart√≥s v√©rnyom√°s-emelked√©s fenti 140/90 Hgmm. Cikk provok√°l betegs√©gek kialakul√°s√°ban k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©nyezŇĎ. Az egyik alapvetŇĎ a genetikai hajlam. H√°tr√°nyosan befoly√°solhatja a mŇĪk√∂d√©s√©t a kardiovaszkul√°ris rendszer √©s √°lland√≥ stressz. Endokrin betegs√©gek okoznak g√∂rcs√∂t a haj√≥k, cs√∂kkenti a permeabilit√°s, cs√∂kkenti a rugalmass√°g√°t.

A kock√°zati csoportok k√∂z√© tartoznak ember szenved horkol√°s, az elh√≠z√°s, az √©relmeszesed√©s. Felgyors√≠tja a betegs√©g progresszi√≥j√°t, doh√°nyz√°s, mozg√°sszeg√©ny √©letm√≥d, a kr√≥nikus fertŇĎz√©s. Csak√ļgy, mint a t√ļlzott s√≥bevitel, zs√≠ros √©tesuplement, √©s az alkohol.

Annak a val√≥sz√≠nŇĪs√©ge, patol√≥gia az √©letkorral nŇĎ. Szem√©lyek k√∂z√∂tt 45 √©vn√©l idŇĎsebb, akkor fordul elŇĎ 50-65%.

AlapvetŇĎ inform√°ci√≥ hat√≥anyag

a gy√≥gyszer a magas v√©rnyom√°s Normaten c√©lja, hogy gyorsan cs√∂kkenti a v√©rnyom√°st. 10 perc alatt, miut√°n megkapta a sz√°mok fokozatosan j√∂n vissza a norm√°lis. Hossz√ļ hat√°startam√ļ. Napk√∂zben alkatr√©szek a term√©k tov√°bbra is hat√°ssal van a testre. Ezalatt az idŇĎ alatt jav√≠tj√°k a k√∂zponti idegrendszer, az agy, a sz√≠v.

kaphat√≥ form√°j√°ban pezsgŇĎtablett√°k, k√∂nnyen oldhat√≥ v√≠zben. Van egy k√ľl√∂nleges erŇĎs szaga vagy √≠ze. V√©ny n√©lk√ľl kaphat√≥, nem okoz f√ľggŇĎs√©get. Rendszeres haszn√°lata, a hat√©konys√°g nem cs√∂kken. Haszn√°lat ut√°n nincs megvon√°si szindr√≥ma.

Normaten √©retts√©gi ut√°n egy r√∂vid ideig a vezetŇĎje lett az elad√°sok. Abban a pillanatban, a v√°s√°rl√≥k m√°r megszerzett t√∂bb mint 32Hammer of Thor csomagot.

Milyen hat√°sa van a szervezetre

A k√ľl√∂nlegess√©ge Normaten elt√°vol√≠t√°sa a magas v√©rnyom√°st okoznak, √©s nem csak a t√ľneteket. A komplex aktiv√°lja az anyagcser√©t, normaliz√°lja a munka minden rendszer a szervezet. N√∂veli a lumen az erek, erŇĎs√≠ti a falak √©s n√∂veli a rugalmass√°g√°t. Seg√≠t elt√°vol√≠tani atheroscleroticus plakk, helyre√°ll√≠tja a szabad forgalomba. Megsz√ľnteti izomg√∂rcs√∂ket, a sz√≠v √©s az erek az agyban.

Rendszeres használata, van egy markáns pozitív hatása:

 • vezet, hogy a norm√°lis v√©rnyom√°s . Fokozatosan cs√∂kken a norm√°lis hat√°rokat. Cs√∂kkenti a terhel√©st a sz√≠v √©s √©rrendszeri.
 • ErŇĎs√≠ti a kapill√°risok fal√°t, v√©n√°k √©s art√©ri√°k. N√∂veli a rugalmass√°got √©s szil√°rds√°got, n√∂veli a t√°vols√°g. Megk√∂nny√≠ti v√©r√°raml√°st √©s az oxig√©n sz√°ll√≠t√°s az agy √©s a belsŇĎ szerveket.
 • Megakad√°lyozza a koleszterin plakkok . Cs√∂kkenti a koleszterin mennyis√©g√©t. Megakad√°lyozza az √©relmeszesed√©s.
 • Megsz√ľnteti l√©gszomj . Teszi l√©gz√©s k√∂nnyebb√©, lehetŇĎs√©get ad, sz√≠vja be a sz√ľks√©ges mennyis√©gŇĪ levegŇĎt.
 • Normaliz√°l sz√≠vritmus . Megsz√ľnteti t√ľnetei a sz√≠vritmuszavar √©s a tachycardia. Megakad√°lyozza fokozott kop√°s a sz√≠v.
 • Cs√∂kkenti a magas v√©rnyom√°sos kr√≠zis . Nem teszi lehetŇĎv√© a nyom√°s emelkedik a kritikus szintet. Megakad√°lyozza √©les ugr√°sok (20 mm Hg).
 • Aktiv√°lja anyagcsere folyamatok . Normaliz√°lja a v√©r kering√©s, feh√©rje √©s lipid metabolizmust. Jav√≠tja a v√©rkering√©st oxig√©n, megakad√°lyozza oxig√©nhi√°ny.
 • Enyh√≠ti g√∂rcse simaizmok . Megakad√°lyozza a cs√∂kkent√©s a lumen a v√©rerek, megvastagod√°sa a falak. Elt√°vol√≠tja a felesleges √∂sszeh√ļz√≥d√≥.
 • csillap√≠tja a f√°jdalmat a fej √©s a mellkas . Laz√≠tja, cs√∂kkenti g√∂rcs, enyh√≠ti kellemetlen √©rz√©s.
 • v√©di a s√©r√ľl√©sektŇĎl a megc√©lzott szervek (vese, sz√≠v, agy) . Megakad√°lyozza, hogy a csavar√°s az ar√°nyokat. Cs√∂kkenti a sz√≠vizom hypertrophia a bal kamra. Egyre kevesebb a s√ļlyoss√°ga a m√°r bek√∂vetkezett v√°ltoz√°sokat. Helyre√°ll√≠tja a s√©r√ľlt sz√∂veteket.
 • laz√≠tja, oldja a stresszt . Vezet norm√°lis alv√°s, v√©d a stressz hat√°sait. Megsz√ľnteti ap√°tia, letargia.

A szersz√°m hat√°sosan helyre√°ll√≠tja a mŇĪk√∂d√©s√©t a kardiovaszkul√°ris rendszer. Ezen k√≠v√ľl van egy friss√≠tŇĎ hat√°sa. Jav√≠tja a fizikai √©s ment√°lis eg√©szs√©g, jav√≠tja a hangulatot, aktiv√°lja.

A a készítmény tulajdonságai

Normaten a gy√≥gyszer kiz√°r√≥lag term√©szetes komponenseket. Minden gy√ľm√∂lcs √©s gy√≥gyn√∂v√©nyek gyŇĪjt√∂tt√ľk √∂kol√≥giailag tiszta ter√ľleten. Anyagok teszteltek a kompatibilit√°st. Nem tartalmaz GMO, tart√≥s√≠t√≥szerek, hormonok. A fŇĎ j√≥t√©kony hat√°sa a k√∂vetkezŇĎ biol√≥giailag akt√≠v √∂sszetevŇĎk:

 • Amaranth & mdash; v√©di a sejteket a k√°ros szabad gy√∂k√∂k hat√°s√°t. Cs√∂kkenti a koleszterinszintet a v√©rben, t√°mogatja az immunrendszert. Lass√≠tja a korral j√°r√≥ v√°ltoz√°sokat a sz√∂vet az √∂reged√©ssel szemben. Van friss√≠tŇĎ tulajdons√°gai. Megakad√°lyozza az √©relmeszesed√©s, √©s ischaemia.
 • Hawthorn & mdash; erŇĎs√≠ti az √∂sszeh√ļz√≥d√°s a sz√≠vizom, mik√∂zben cs√∂kkentik a excitabilit√°s. Aktiv√°lja a koron√°ria kering√©s, serkentŇĎleg hat a sz√≠vizom. Be√°ll√≠tja az oxig√©nell√°t√°st, a sz√≠vizom √©s az agy idegsejtjei. Megsz√ľnteti a f√°jdalmat √©s kellemetlens√©get a sz√≠v ter√ľlet√©n. Kijav√≠tja idegess√©get. Normaliz√°lja az alv√°s √©s az alv√°s minŇĎs√©g√©t.
 • Echinops & mdash; megsz√ľnteti a gyullad√°st, meg√°ll√≠tja a v√©rz√©st. Ez izzaszt√≥ √©s v√≠zhajt√≥ tulajdons√°gai, elt√°vol√≠tja a duzzanatokat. Felgyors√≠tja a s√©r√ľl√©sek gy√≥gyul√°s√°t. Termel egy stimul√°ns, tonik √©s a helyre√°ll√≠t√≥ hat√°ssal. N√∂veli a rugalmass√°got √©s szil√°rds√°got az erek, kapill√°risok, v√©n√°k √©s art√©ri√°k. Vissza√°ll√≠tja az elnyomott idegrendszert, enyh√≠ti a f√°jdalmat a fej√©t. Jav√≠tja a ment√°lis funkci√≥, mem√≥ria, koncentr√°ci√≥.
 • Rauwolfia & mdash; vezet norm√°lis sz√≠vritmust. Megakad√°lyozza a sz√≠vritmuszavar √©s a tachycardia. Fokozatosan cs√∂kkenti a szisztol√©s √©s diasztol√©s v√©rnyom√°st. Nyugtat√≥ hat√°s√ļ, laz√≠tja, felgyors√≠tja az elalv√°s. Enyh√≠ti g√∂rcs√∂k sima izmok, n√∂veli a lumen az erek. Meg√°ll√≠tja a fejf√°j√°s, sz√©d√ľl√©s, ingerl√©kenys√©g, √©s jav√≠tja a hangulatot. Vissza√°ll√≠tja feh√©rje √©s lipid metabolizmust. Seg√≠t a harcot a stressz ellen, a depresszi√≥, az ap√°tia.
 • fokhagyma & mdash; g√°tolja a bakt√©riumok n√∂veked√©s√©t, megsz√ľnteti a gyullad√°s. N√∂veli az immunit√°st √©s ellen√°ll√°s a fertŇĎzŇĎ betegs√©gek. Cs√∂kkenti az √∂sszkoleszterin, √©s be√°ll√≠tja a szint j√≥ koleszterin. Megakad√°lyozza az √©relmeszesed√©s, tromb√≥zis √©s a magas v√©rnyom√°s. Megsz√ľnteti g√∂rcse erek, pihentetŇĎ sima izmok, n√∂veli a rugalmass√°g√°t. Aktiv√°lja a v√©rkering√©st, felgyors√≠tja az oxig√©n sz√°ll√≠t√°s√°t a belsŇĎ szervek √©s az agy. Cs√∂kkenti a t√ļlfesz√ľlts√©g elŇĎfordul√°sa magas v√©rnyom√°sos kr√≠zis.
Komponensek mŇĪk√∂dnek integr√°lt m√≥don, hogy erŇĎs√≠ts√©k egym√°st. Normaliz√°lja a sz√≠v-√©s √©rrendszerre, jav√≠tja az eg√©szs√©get, energi√°t adnak lend√ľletet.

Használat utasítás

MielŇĎtt alkalmazni Normaten sz√ľks√©ges, hogy megfelelŇĎen elŇĎk√©sz√≠tse. Ehhez 1 tabletta kell √∂nteni 100 ml hideg v√≠zzel. V√°rni, am√≠g teljesen fel nem old√≥dik, alaposan keverj√ľk √∂ssze, inni. V√°rjon 10 percet, am√≠g a term√©szetes komplex kezd mŇĪk√∂dni. Ahhoz, hogy a term√©ket 1 alkalommal naponta √©hgyomorra. Legal√°bb 15-20 perccel √©tkez√©s elŇĎtt.

tablett√°k egy hosszan tart√≥ hat√°st. Befoly√°solja a test napokig haszn√°lat ut√°n. A hossz√ļ t√°v√ļ hat√°s kifejezettebb kell alkalmazni azokat a 30 napos k√ļr√°t. Egy √©vvel meg kell v√©gezni 3 k√ļr√°t sz√ľnetekkel. Ez seg√≠t, hogy t√°mogassa a sz√≠v- √©s √©rrendszer norm√°lis volt. √Čs hogy megg√°tolja a magas v√©rnyom√°sos kr√≠zis.

javallatok

A magas v√©rnyom√°s a betegs√©g, amely fokozatosan alakul ki. Nyom√°s gyorsan n√∂vekszik, √©s a t√ľnetek nem jelennek meg azonnal. A meredeken emelkedŇĎ okozhat hipert√≥ni√°s kr√≠zis. Ez vesz√©lyes √°llapot s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rna. Mivel belsŇĎ szervek k√°rosod√°s√°t, a hal√°llal v√©gzŇĎdŇĎ. √ćgy kezdeni kell valamit az elsŇĎ jele a magas v√©rnyom√°s. A szak√©rtŇĎk javasoljuk, hogy elkezdi a gy√≥gyszer Normaten a k√∂vetkezŇĎ esetekben:

 1. látták esetekben növeli a szisztolés vérnyomást a fenti 120 Hgmm. Vagy éles ugrik a 20 mm és így tovább.
 2. Rendszeresen van egy sz√≠vritmuszavar (ok n√©lk√ľli gyors√≠t√°si √©s lass√≠t√°si).
 3. Volt l√©gszomj k√∂nnyŇĪ testmozg√°s, vagy nyugalomban.
 4. Vannak t√°mad√°sok a mellkasi f√°jdalom.
 5. Talált cukorbetegség vagy ateroszklerózis.
 6. fokozott izzad√°s, l√ľktetŇĎ fejf√°j√°s, bŇĎrp√≠r az arc.
 7. Megjelentek sz√©d√ľl√©s, n√©ha h√°nyinger vagy h√°ny√°s.
 8. Rendszeresen ideig csökkent látásélesség.
 9. N√©ha van egy olyan √©rz√©sem, a lepel k√∂d a szeme elŇĎtt.
 10. Kezdett zsibbad a kezek √©s l√°bak, volt egy bizsergŇĎ √©rz√©s az ujjakban.

Ki jelenti ellenjavallt

Term√©szetes k√©sz√≠tm√©ny, gondos ellenŇĎrz√©s komponens teszi a komplex teljesen biztons√°gos. Ez nem okoz f√ľggŇĎs√©get √©s a f√ľggŇĎs√©g hossz√ļ haszn√°lat. Nem v√°lt zavarok √©s k√©sedelmek embrion√°lis a magzat fejlŇĎd√©s√©t. Teh√°t ez alkalmas a terhes √©s szoptat√≥ nŇĎk eset√©ben. Az egyetlen szigor√ļ ellenjavallatot: egy√©ni intolerancia egy vagy t√∂bb komponens. Ha allergi√°s az √∂sszetevŇĎk √©rdemesebb teljesen lemondanak.

konzult√°ljon orvos√°val, mielŇĎtt elkezdi szedni. Ez seg√≠t elker√ľlni a nem k√≠v√°nt hat√°sok √©s az allergi√°s reakci√≥k.

√Ār √©s kedvezm√©nyek

A hivatalos elad√≥ pr√≥b√°l k√ľl√∂nb√∂zŇĎ m√≥don, hogy n√∂velj√©k a hozz√°f√©rhetŇĎs√©g a komplex az √ľgyfesuplement sz√°m√°ra. Ez√©rt a honlap szolg√°ltat√≥ r√©szv√©nyek rendszeresen kedvezŇĎ felt√©tesuplementkel. H√°la v√°s√°rolni Normaten lehetŇĎs√©g a jelentŇĎsen cs√∂kkentett √°ron. Abban a pillanatban a hivatalos honlapon, van egy egyed√ľl√°ll√≥ 50% kedvezm√©ny. K√∂lts√©ge 1 csomag jelenti az Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n el√©ri a 147 rubelt. A csomagok sz√°ma az akci√≥ban r√©szt vevŇĎ, √©s az idŇĎ korl√°tozott.

Hol és hogyan lehet vásárolni

B√∂lcs dolog, hogy megv√°s√°rolja pirula a hivatalos honlapj√°n az elad√≥. Ez biztos√≠tja, hogy fogj√°k sz√°ll√≠tani az eredeti term√©k a gy√°rt√≥t√≥l. M√°s esetekben a val√≥sz√≠nŇĪs√©ge, hogy befut csal√≥k. Mivel a nagy n√©pszerŇĪs√©gnek a komplex megnŇĎtt a gyenge minŇĎs√©gŇĪ hamis√≠tv√°nyok.

√Āttekint√©s Normaten hat√≥anyag magas v√©rnyom√°s, normaliz√°lja a nyom√°son 10 percig. Jelz√©sek a felv√©teli, a haszn√°lati utas√≠t√°st, a jellemzŇĎi a k√©sz√≠tm√©ny eredm√©nyt. Az okok √©s mechanizmusa hipert√≥nia kialakul√°sa A magas v√©rnyom√°s tart√≥san magas v√©rnyom√°s fenti 140/90 Hgmm. Cikk provok√°l betegs√©gek kialakul√°s√°ban k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©nyezŇĎ. Az egyik alapvetŇĎ a genetikai hajlam. H√°tr√°nyosan befoly√°solhatja ‚Ķ

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk