Egészség és Te

Otthon a micélium laskagomba

Ebben az áttekintésben fogunk összpontosítani home micélium a laskagomba , ami lehetővé teszi, hogy nőni gombát bárhol kényelmesen az Ön számára: a magán- és a tájház, garázs, és még a lakásban. Az emberek kezdték enni a gombát egy nagyon hosszú idő. Némelyikük szárított, sózott és pácolt, zagotavlivaya tartogat a tél, mások sült, főtt és párolt. De, sajnos, igen gyakran az étel elfogyasztása elő a gyűjtött az erdőben, vagy vásárolt a piacon gombát vezet mérgezés és akár halált is okozhat. Negatív következményekkel járhat, egyrészt a tudatlanság egy személy, ha ő gyűjti ehető gombák mérgező, másrészt, gombás mutációk hogy gyakorlatilag megkülönböztethetetlen mérgező gombák ehető, harmadszor, hogy képesek elnyelni radionuklidok a kipufogó gázok és mérgező anyagok méreg az emberi test, ha lenyelik. Ha Ön egy nagy rajongója a gomba, de él a városban nagyon távol az erdőben, vagy kétség merül fel a fogyaszthatóságát gombát a piacon vásárolt, kínálunk egy alternatív módszert gombák termesztésére otthon – laskagomba micélium.

Tartalom: i>

Ma a felülvizsgálat tulajdonságait vizsgáltuk, osztály és a fő célja a készlet a micélium. Ismerje meg, hogyan működik, milyen eredményeket hoz, és mit kell tennie, hogy növekszik a jó termés. Ahhoz, hogy megvédjük a csalások és a válás csalás fogja mondani, hogy hol vásárolnak az eredeti (autentikus) gomba magvak és megtanulják, hogyan kell a rendelést.

A cél és haszon

az akvizíció hazai laskagomba spawn Kapsz egy alacsony kalóriatartalmú, ízletes és környezetbarát termék nőtt személyesen. A megkülönböztető jellemzője ennek a fajta, hogy nem igényel speciális ellátást, tolerálja a hőmérsékletváltozás és bocsát ki gyakorlatilag nincs szaga, miközben egyre nagyobb. A fő cél a micélium biztosítása magas hozammal egész évben, függetlenül a hó, az eső, a szél, vagy a virágos kertek és süt a nap.

& nbsp;

Ezen kívül, ha a gombák termesztésére Kapsz:

 • az első aratás egy héttel később a leszállás után;
 • természetes gomba a minőség garanciája;
 • 100% -ban környezetbarát a termék, amely nem tartalmaz radioaktív izotópok és a GMO;
 • egy set 5 kg nemes illatos gombát.

a gyártó szerint, és az ügyfél vélemény étkezés ilyen gombák rendelkeznek egy nagy intenzív ízű. Ők is sütjük, sütjük, pácoljuk és főzzük a különböző kulináris élvezetek is kérjük, hogy minden családtag egész évben.

Ma meg lehet vásárolni ezt a terméket kedvezményes áron, ami 53% a összesen 1190 rubel , hogy egy jó eredmény, és mentse Eroctive rubelt a költségvetése.

blockquote>

Ha kérdése van a promóciós ajánlatok, a termesztési feltétesuplement, módját és idejét a szállítás a micélium, hagyott kérés formájában egy ingyenes konzultációra, hogy Ön 10-20 perc alatt vissza fogja hívni a vezető és minden kérdésére választ adni.

Get szabad tanácsot Otthon micélium laskagomba? div >

& # 1059; & # 1082; & # 1072; & # Nomidol; & # 1080; & # 1090; & # 1077; & # 1089; & # 1074; & # 1086; & # 1080; & # 1085; & # 1072; & # 1089; & # 1090; & # 1086; & # 1103; & # 1097; & # 1080; & # 1077; & # 1076; & # 1072; & # 1085; & # 1085; & # 1099; & # 1077; & # 1074; & # 1087; & # 1086; & # 1083; & # 1103; & # 1093; & # 1085; & # 1080; & # Nomidol; & # 1077; & # 1080; & # 1086; & # Nomidol; & # 1080; & # 1076; & # 1072; & # 1081; & # 1090; & # 1077; & # 1079; & # 1074; & # 1086; & # 1085; & # 1082; & # 1072; & # 1084; & # 1077; & # 1085; & # 1077; & # 1076; & # Nomidol; & # 1077; & # 1088; & # 1072;:

->

Kérdezd meg a vezető összes kérdésre az árut.
Ha a választ tetszik, akkor lehet, hogy a megrendelés, jelentéstétel a Manager adatok a szállítás.

div >

a következő részben a felülvizsgálat megtudhatja, mi hasznos tulajdonságokkal rendelkezik a különféle gombák.

Becsüld az ár a Home a micélium laskagomba:
(Evaluated 70 fő)

Tulajdonságok és megkülönböztető jegyei a fajta ​​h2>

Ha a gombák termesztésére a hagyományos módon igényel nagy helyet, jelentős energia- és szorgalom. Nagy gomba ültetvény kerül egy esuplementtromos üvegházban, csatlakozik a vízellátás, jól szellőző, de anélkül, hogy a huzat. És az első aratás is meg kell várnia az időszak lejárta 14-21 nap.

& nbsp;

A javasolt gyártó gomba mini-farm, a dolgok sokkal könnyebb, mint a elhelyezés a különleges feltétesuplement nem szükséges . Termesztésére laskagomba spawn ház tökéletes, és az ablakpárkányon a konyhában a lakás vagy a ház mellett díszítő virágok és növények. Ennek eredményeként, akkor mindig kap friss termény termesztett saját kezűleg, ami hasznos tulajdonságok, amelyek nem szégyelli, hogy dicsekedni, és szórakoztatják a szomszédok vagy a vendégek.

& nbsp;

Nálunk, hogy megismerjék a megkülönböztető jegyei a gomba:

 • a könnyű és az egyszerűség ellátás;
 • a húsa húsos, lédús, zsenge, finom gomba íze
 • egész éves termő;
 • Alacsony kalóriatartalmú termék – 100 g-nek csak 30-40 kcal;
 • a vastartalom összege 11% a szükséges emberi napi fogyasztás;
 • a szerkezet magában foglalja a nagy számú nyomelemek szükséges a normális működését a szív és az erek, a szervek a mozgás és a bőr, mint a kálium, a foszfor, a cink;
 • a jelenléte a vitaminok a csoport PP, D, E, és elősegíti erősítése védelmi erők szervezet, növeli az erejét a fogak, hogy javítsa a bőr állapota és annak függelékei.

A végén a felülvizsgálati el tudja olvasni vélemény a termékről és annak ellenőrzése, hogy a megadott tulajdonságokat a gyártó által a tényt, hogy a fogyasztók megkapják a valóságban a gombatermesztés.

a következő felülvizsgálat megtudhatja, mi szerepel a beállított szánt gombák termesztésére.

a készlet

a gombák termesztésére, egy különleges raklap van szükség. Ahhoz, hogy magas kitermeléssel otthon elég a növény a micéliumot egy dobozban , és rendszeresen, a permet, hogy nedvesítse a talaj.

& nbsp;

Nézzük nézd meg, mit tartalmaz a készlet növekvő minőséget, az ökológiai gombát otthon:

 • Box gombával hordozó – 2 db;
 • flakon szórófejjel a csírázás számára – 1 PC.
 • Manuális a termesztés gomba orosz nyelv – 1 példányt.

Öntözés a permet gyorsítja a csírázást a micéliumot és növeli a hozamot. A folyamat, mely során az első adag gombát vesz 7-10 nap után a leszállást a gomba magok.

Hagyja visszajelzés felülvizsgálat alatt, a tapasztalatok megosztása és jellemzői a növekvő, ha már megvette a micélium laskagomba, és élvezze az íze és aromája a friss gombát.

blockquote>

Ha nincs tapasztalata a gombák termesztésére, ne essen kétségbe, mert a csomagban részletes használati utasítás található az ellátás, öntözés és betakarítás előtti látni a következő részben a felülvizsgálat.

Rate Home micélium laskagomba:
(becsült 52 fő)

Hogyan növényeinek?

Ahhoz, hogy nagy kitermeléssel s gomba otthon vagy a lakásban nem különleges feltétesuplement szükségesek, amelyek azonban tanulmányozza a részletes leírása algoritmus termesztés továbbra is szükség van.

& nbsp;

Továbbá javasoljuk, hogy megismertesse a technológia a termesztés laskagomba spawn otthon – lépésről lépésre:

 1. Készítsük el a helyet , ahol növekszik a gombát.
 2. Nyitott mezőben és a távolítani egy csomagot szubsztrát.
 3. Táska vágott a vonal mentén.
 4. Treat a talaj strong > egy speciális vegyület.
 5. a 8-10 nap , hogy összegyűjti az első aratás.

Megjegyzés. Öntözés és újbóli felhasználása a permet függ az évszaktól és a páratartalom, amelynek gyakorisága a megfelelően kell beállítani, hogy a gyártó ajánlásai, leírását a használati utasítás.

Ha bármilyen kérdése van kapcsolatban a gombák termesztésére otthon használja az árut, akkor hagyja a kérelmet ingyenes tanácsadást az űrlapot, és Ön felveszi a kapcsolatot a menedzser, és ajánlásokat.

blockquote>

a következő részben a felülvizsgálat nézzük meg, hogy miért érdemes inkább gombát termesztenek kézzel.

Rate a könnyű használat Otthon micélium laskagomba:
(becsült 60 fő)
​​
Társaik Hom e a micélium laskagomba

az előnyök otthon gomba

Abban a pillanatban melegház gombát, ha azt szeretnénk, akkor vásárolják a szupermarket és a piacon, de a hátránya az, hogy nem tudja ellenőrizni a feltétesuplementet, amelyek termesztjük, hogyan szállítják és meddig ült a pulton, vár egy vevő. Ha vásárol szárított gombát a tulajdonos a piacon saját magát és az egész család mérgezést, mint akkor is, ha biztosak a fogyaszthatóságát, a tartalom a termékben a nehézfémek és a radionuklidok meghaladhatja a határértéket. De mi nagy rajongói e finomság? Van megoldás – ez egy otthon a micélium laskagomba, amely lehetővé teszi, hogy enni szerves, friss, ízletes és kiváló minőségű termék, egész évben.

& nbsp;

A főbb előnye fajták vannak:

 • A egyszerűség ellátás;
 • Gyors csírázási 8-10 napon belül;
 • a gyűjtemény méltó az aratás (legfeljebb 5 kg gombát egy csomag);
 • a hiánya a kellemetlen szaga a szobában;
 • a tartalom nagyszámú a vitaminok és ásványi anyagok
 • Alacsony kalória tartalma
 • Biztonsági , amikor eszik;
 • nem tartalmaz mérgek, mérgező anyagok és a radionuklidok, méreg a szervezetben;
 • beszerzése friss és minőségi termék , és akkor nem kell futtatni a boltba.

javára gombát termesztenek személyesen az otthoni, beszél az értékeléseket fogyasztók és a szakemberek a kulináris téren, és vendéglátás. Fogyasztói vélemények a micélium laskagomba otthon Elolvashatja a hozzászólások, és a szakértők, hogy olvassa el a következő részben a felülvizsgálat.

Enjoy az előnyök Otthon micélium laskagomba:
(becsült 69 fő)

div >

a szakértők

Kulináris szakértők is hangsúlyozzák a nagy íz minőségű, fényes, testes íz és sokoldalúság az osztály, és azt mondják, hogy bizalommal ezen gombák alkalmasak első és második étesuplement, savanyúságok, pácok és snack-kel. A szakértők a vendéglátás területén erősítse jelenlétét a gombás pépet nagy mennyiségű fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat, mikro – és makroelemek. Táplálkozási azt mondják, hogy az evés a különféle gombás étesuplement az emberi szervezet az enzimeket, amelyek elősegítik a bontást a glikogén és zsír, és a csökkenti a koleszterinszintet a vérben. Finomítása receptek alacsony kalóriatartalmú gomba csinálnak az emberi táplálkozás változatos és egyedi, ami soha nem Pall.

Figyelem! Óvakodj a csalók, akik leple alatt a valódi termékek a fogyasztó tapasztalatlan csúszás egy hamis, és ahelyett, hogy a kívánt termés emberek csak csalódást és a frusztrációt.

blockquote>

Ne feledje, hogy kérjen hívjon vissza, és konzultáljon egy szakértő cég.

Get ingyenes tanácsot Otthon micélium laskagomba?

Kérdezd meg a menedzser a kérdést a áruk.
Ha a választ tetszik, akkor lehet, hogy a megrendelés, jelentéstétel a Manager adatok a szállítás.

Ahhoz, hogy vásárolni a terméket, és nem kap a válás és a csalás csalások, ugrás a következő fejezet a felmérés és megtanulják, hogyan kell rendelni, és hol kell csinálni.

Ár és hol vásárolnak az eredeti termék ?

a szupermarket, a piacon vagy kertészeti vásárokon vásárolni készlet növekvő laskagomba spawn otthonról nem lesz képes, mint a termelő által közvetlenül értékesíti a termékét, megfizethető áron a hivatalos weboldalon keresztül (link alább).

Tedd érdekében helyes és hogy az eredeti (autentikus) a termék lehetséges lépésről-lépésre a következő algoritmus

 1. a link megy a hivatalos honlapon az eladó végrehajtási micélium.
 2. a megrendelőlap kitölteni az üres a nevét és a telefonszámát.
 3. Kattintson a “Order” .
 4. az üzemben hívás közben vissza a megrendelést , és adja meg adatait a tranzakciót.
 5. érkezéskor az áruk a legközelebbi postán küldünk visszaigazolást értesítést .
 6. Menjen a bejegyzést termesztésére micélium csak akkor kifizeti a költségeket.
 7. Házi laskagomba mycel ium a növény megfelelően, vigyázni rá, a gyártó ajánlásait, összegyűjti a gazdag termés és kényeztesse szeretteik finom gombás étesuplement. Gyere vissza a helyszínre, hogy tapasztalatok megosztása a többi felhasználóval.

Ne felejtsük el, hogy csak akkor kell hagynia a őszinte vélemény , nem számít, hogy az pozitív vagy negatív, mivel véleménye szerint a valódi emberek a fogyasztók előnyben részesítik a döntésnél előnyeit és szükségességét a vásárlást.

Rate minőségét Otthon micélium laskagomba
84,85 % ( 28 szavazat)
6,06 % ( 2 szavazat)
9,09 % ( 3 szavazat)
szavazás
Share d véleményét a termékről: 33 személy (a)

Ha érdekel a minőségi élelmiszerek, a gombát termesztenek otthon, a legjobb választás. Felhívjuk figyelmét, hogy ma, amikor megvásárol egy micélium is kivonat egy jó eredmény , mivel a termékek ára csökken, és csak 1190 rubel. Az az időszak, amely ki volt számítva akció nem tudjuk, de figyelmeztetett, hogy a lejárati annak feltételei, a költségek egy sor gombák termesztésére ismét töltsük fel 2540 rubel.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük