Egészség és Te

Patron kapszulák erekció: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

A harmadik a modern ember szembes√ľl a mereved√©si zavar √©s impotencia probl√©m√°k f√ľggetlen√ľl a kort√≥l √©s az eg√©szs√©g. A negat√≠v hat√°s szab√°lytalan szexu√°lis √©letet, √°lland√≥ f√°radts√°g √©s a stressz. Ampull√°k Patron gyorsan helyre√°ll√≠tani a f√©rfiak eg√©szs√©g√©nek √©s megelŇĎzŇĎ hat√°sa.

okai impotencia

Az okok a mereved√©si zavar √©s a cs√∂kkent potencia sokat. Mindegyik√ľk lehet osztani 2 nagy csoportban. ElŇĎsz√∂r kap a t√©nyezŇĎk egy fiziol√≥giai term√©szetŇĪ. Ezek k√∂z√© tartozik a s√ļlyos betegs√©g. K√∂zt√ľk van a cukorbetegs√©g b√°rmely t√≠pus√ļ, alkohol- √©s drogfogyaszt√°s, anyagcserezavarok √©s hormon√°lis probl√©m√°k erek a kismedencei szervek. Impotencia gyakran vezet s√©r√ľl√©s, fizikai f√°radts√°g, fertŇĎz√©sek √©s b√°rmilyen urol√≥giai probl√©m√°k.

A sz√∂vŇĎdm√©nyek adhat figyelembe erŇĎs gy√≥gyszerek. A legnagyobb negat√≠v hat√°sa az antipszichotikumok, antidepressz√°nsok √©s nyugtat√≥k. A m√°sodik csoportba azok a pszichol√≥giai t√©nyezŇĎk, mint a depresszi√≥, a stressz √©s a neurotikus betegs√©g. Ne ritk√°n figyelhetŇĎ f√ľgg√©s√©t az erekci√≥ az √©rzelmi √°llapot √©s a k√∂rnyezet.

90% -√°ban, a szexu√°lis funkci√≥ teljesen fel√©p√ľlt. Modern gy√≥gyszerek, amelyek az ampull√°k Patron, nem csak vissza√°ll√≠tani a reflex √©s pszichog√©n erekci√≥t. Hozz√°j√°rulnak a megsz√ľntet√©se a k√∂r√ľlm√©nyeket, amelyek meghib√°sod√°sa az intim √©let. Ha nincs itt az ideje, hogy r√©szt vegyen az eg√©szs√©gre, az es√©ly a gy√≥gyul√°sra dr√°maian cs√∂kken. Lehet, hogy ig√©nybe kezel√©s hat√°sos g√°tl√≥, √≠gy a r√∂vid t√°v√ļ eredm√©nyek √©s amelynek sok mell√©khat√°sa. Vagy az injekci√≥t a barlangos test √©s a p√©nisz prot√©zis.

O eszköz

Az ampull√°k Patron egy olyan √ļj√≠t√°s, amely nem anal√≥gok sem a hat√©konys√°g, sem az √∂sszet√©tele. Probl√©m√°k megsz√ľntet√©se szexu√°lis √©let √©s az urogenit√°lis rendszer r√∂vid idŇĎ alatt. Ennek hi√°ny√°ban diszfunkci√≥ megelŇĎzŇĎ hat√°st, √©s v√°ltozatoss√° a szexu√°lis √©letet.

A szersz√°m elŇĎ√°ll√≠tott ampull√°k. Ez egy kis mŇĪanyag tart√°lyok foly√©kony tartalmat. Egy doboz 5 db, egy apr√≥ egyes csomagokat. Ahhoz, hogy v√©gezze k√©nyelmesen, a felv√©teli k√©sz√ľl csendben 5-10 m√°sodpercig. K√∂telezŇĎ zapivanie v√≠z nem sz√ľks√©ges. Att√≥l f√ľggŇĎen, hogy az egyes jellemzŇĎk a szervezet rezisztens tart√≥s erekci√≥ bel√ľl van kialak√≠tva 5-45 perc alatt.

Patron egy egyed√ľl√°ll√≥ eszk√∂z, amely t√∂k√©letes egy egys√©ges felv√©teli √©s persze a mereved√©si zavar kezel√©s√©re. Elviselik egyform√°n j√≥l a fiziol√≥giai, pszichol√≥giai √©s korral √∂sszef√ľggŇĎ rendelleness√©gek a szexu√°lis szf√©r√°ban.

Has a férfiasság

Az ampull√°k Patron van a test √°tfog√≥ ter√°pi√°s hat√°st. A mŇĪk√∂d√©s elve alapul normaliz√°l√°s√°ra tesztoszteron a fŇĎ f√©rfi hormon. Ňź felelŇĎs a norm√°lis mŇĪk√∂d√©s√©t az endokrin √©s az urogenit√°lis rendszer. Ahhoz, hogy a tesztoszteron szintj√©t hat√°rok kor norma sz√ľks√©ges a k√∂vetkezŇĎ okok miatt:

 1. a karbantartási potencia és libidó magas szinten;
 2. , hogy optimalizálja az arány izom és a zsír tömege;
 3. normaliz√°l√°sa spermatogenezis;
 4. biztosítása normális anyagcsere folyamatok szabályozásában;
 5. erŇĎs√≠ti az immunrendszert.

f√©rfiak k√ľl√∂nb√∂zŇĎ korcsoportokban, Patron fiol√°k hat√°ssal. Nagyon fiatal (18-30 √©ves) meghosszabb√≠tja a szexu√°lis k√∂z√∂s√ľl√©s, pszichol√≥giai bizalom √©s megsz√ľnteti a szexu√°lis √©rz√©sek egy √ļj szintre. Men k√∂z√©pkor√ļ (30-50 √©ves) garant√°lja a norm√°l erekci√≥ elk√∂vetni teljes k√∂z√∂s√ľl√©s √©s felk√©sz√ľlts√©get ism√©telt szexu√°lis √©rintkez√©s. √Čves f√©rfiak szersz√°m visszat√©r a libid√≥, erekci√≥ fordul napi tesztoszteron-termel√©s szintje a felsŇĎ hat√°r kor norma.

B√°rmi legyen a minta a hat√≥anyag-bevitel a k√∂vetkezŇĎ legyen pozit√≠v v√°ltoz√°sokat:

 • vissza√°ll√≠tja potencia √©s libid√≥, erekci√≥ nem erŇĎs √©s tart√≥s;
 • n√∂veli ir√°ny√≠t√°st mag√∂ml√©s, korai mag√∂ml√©s k√∂vetkezik be, a sperma minŇĎs√©g√©t jobb;
 • n√∂veli az √©rz√©kenys√©get a nemi szervek, orgazmus f√©nyesebb √©s hosszabb k√∂z√∂s√ľl√©s meghosszabbodik 30-40%;
 • normaliz√°lja a hormon√°lis egyens√ļlyt, √©rzett erŇĎt √©s energi√°t.
 • kialak√≠tott stabil helyi immunit√°s;
 • , hogy a f√©lelem, a stressz √©s a bizonytalans√°g;
 • elind√≠t√°s√°hoz fiatal√≠t√≥ folyamatot.

Patron munk√°k szakaszokban. ElŇĎsz√∂r, normaliz√°lja a kardiovaszkul√°ris funkci√≥, jav√≠tja a vaszkul√°ris permeabilit√°s, lehetŇĎv√© teszi a szabad hozz√°f√©r√©st a v√©r, hogy a barlangos testek. Azt√°n ott van k√∂zvetlen hat√°ssal az ideg k√∂zpontja az agy felelŇĎs szexu√°lis izgalmat.

A tagadhatatlan elŇĎnyei a ampull√°k a k√∂vetkezŇĎk:

 • gyeng√©d, m√©gis m√©ly hat√°st gyakorol a test miatt term√©szetes √∂sszet√©tel√©t. Nincs k√°ros hat√°sa jellemzŇĎ szintetikus k√°b√≠t√≥szerek;
 • hossz√ļ t√°v√ļ kumulat√≠v hat√°sa le√°ll√≠t√°sa ut√°n a v√©teli a roml√°s nem k√∂vetkezik be;
 • erekci√≥ bev√©tele ut√°n csak akkor jelenik meg, ha vannak term√©szetes forr√°sai gerjeszt√©s
 • gyors megsz√ľntet√©se f√°radts√°g jeleit √©s az irrit√°ci√≥t.

Az ampull√°k Patron vonzerej√©nek n√∂vel√©se a f√©rfiak szem√©ben a nŇĎk. Ez a titka a v√©gtelen sz√≥rakoz√°s kettŇĎ. A gy√≥gyszer nem egyetlen hat√°sa, √©s vissza√°ll√≠tja a f√©rfiak szexu√°lis eg√©szs√©g.

√Ėsszet√©tel

alapj√°n ampull√°k erekci√≥ Patron hazugs√°g kiz√°r√≥lag term√©szetes eredetŇĪ √∂sszetevŇĎk, kik√ľsz√∂b√∂lve a kiv√°lt√≥ oka a szexu√°lis diszfunkci√≥. A szervezet term√©szetes visszat√©r a norm√°lis √°llapot. A fŇĎ √∂sszetevŇĎk az √∂sszes, 3, meg fogja vizsg√°lni azokat r√©szletesebben.

Eurycoma Longifolia (Longifolia)

A n√∂v√©ny jobban ismert n√©v alatt ‚ÄúTongke Ali.‚ÄĚ Ez egy k√∂zepes cserje n√∂vekszik √Āzsi√°ban. A ter√°pi√°s √©s profilaktikus c√©lokra csak a gy√∂k√©r r√©sze. Ez is r√©sze a sok gy√≥gyszer √©s az √©trend-kieg√©sz√≠tŇĎk vissza√°ll√≠tani a mereved√©s.

Eurycoma r√©g√≥ta ismert, mint egy erŇĎs afrodizi√°kum, nagym√©rt√©kben fokozza a libid√≥ hi√°ny√°ban mell√©khat√°sok. A hat√°sa van a szervezetben sz√©les:

 • stabiliziruemost libid√≥;
 • n√∂veli a mennyis√©g√©t √©s minŇĎs√©g√©t jav√≠tja ond√≥folyad√©k;
 • gyullad√°scs√∂kkentŇĎ √©s antibakteri√°lis hat√°sa;
 • biztos√≠tja a n√∂veked√©st az izomt√∂meg n√©lk√ľl tov√°bbi erŇĎfesz√≠t√©st n√∂vel√©s√©vel az endog√©n szabad (akt√≠v) tesztoszteron;
 • biztos√≠t felett a folyamat a mag√∂ml√©s;
 • cs√∂kken testzs√≠r.

L-arginin

jelent√©se aminosav, amelynek hi√°nya s√ļlyosan √©rinti nemcsak a szexu√°lis szf√©r√°ban, hanem a √°ltal√°nos √°llapota a test. Fiatal korban termelŇĎdik elegendŇĎ mennyis√©gben. Miut√°n 35-40 √©v sz√ľks√©ges, hogy biztos√≠ts√°k √°tv√©teli k√≠v√ľlrŇĎl. A fŇĎ elŇĎnye az exog√©n L-arginin gyorsan felsz√≠v√≥dik. F√©l √≥r√°val k√©sŇĎbb van egy teljes felsz√≠v√≥d√°s√°t a v√©r√°ramba. A hi√°nyz√≥ aminosavakat azonnal cs√∂kken√©s√©hez vezet a tesztoszteron szintet.

L-arginin sz√ľks√©ges a f√©rfiak sz√°m√°ra a k√∂vetkezŇĎ okok miatt:

 • helyre√°ll potenci√°t, megsz√ľntesse probl√©m√°k erekci√≥;
 • norm√°lis hormon√°lis h√°tt√©r;
 • biztos√≠tja a v√©r√°raml√°st √©s a t√°panyagok felsz√≠v√≥d√°sa √©s az izom √©p√ľlet;
 • van egy megerŇĎs√≠t√©se falak haj√≥k, normaliz√°lja a v√©rnyom√°st;
 • minŇĎs√©g√©nek jav√≠t√°sa sperma n√∂vel√©se a spermiumok mozg√©konys√°g√°t, n√∂veli az es√©ly√©t a gy√≥gym√≥d f√©rfi meddŇĎs√©g;
 • l√©tre immunit√°st;
 • n√∂veli az ellen√°ll√°st a stresszt, jav√≠tja a hangulatot, √©s az √°ltal√°nos eg√©szs√©gi.

Leuzea carthamoides (boljshegruzy)

Ez egy olyan n√∂v√©ny a csal√°d Asteraceae, sz√©les k√∂rben elterjedt az Alt√°j, K√∂z√©p-√Āzsi√°ban √©s Szib√©ri√°ban. Jobban ismert nevek alatt ‚Äěmaralova fŇĪ‚ÄĚ √©s a ‚ÄěKarlovy root‚ÄĚ. K√©miai √∂sszet√©tel gazdag, ez egy rakt√°r a vitaminok, esszenci√°lis olajok, nyomelemek √©s k√°tr√°ny.

Leuzea van a test k√∂vetkezŇĎ hat√°s:

 • nek jelentŇĎs √©rt√°g√≠t√≥ hat√°sa, normaliz√°lja a v√©r √°raml√°s√°t, t√°g√≠tja a perif√©ri√°s erek;
 • kiz√°rni pszichog√©n impotencia, seg√≠t elker√ľlni a t√ļlzott √∂sszpontos√≠t√°s negat√≠vumok;
 • n√∂veli √©rz√©kenys√©g√©t a nemi szervek, serkenti a szexu√°lis aktivit√°st;
 • a kifakult teljesen elvesztette hat√©konys√°g√°t;
 • kik√ľsz√∂b√∂li a kr√≥nikus f√°radts√°g szindr√≥ma, j√≥t√©kony hat√°ssal van a k√∂zponti idegrendszerre.

Minden komponenseket √ļgy v√°lasztjuk ki, oly m√≥don, hogy erŇĎs√≠tik a pozit√≠v hat√°sa egym√°st, √©s szinergetikus hat√°st biztos√≠t. Patron mŇĪk√∂dni kezd azonnal lenyel√©s ut√°n. A reakci√≥ sebess√©ge f√ľgg az egy√©n jellemzŇĎi a szervezet.

Használat utasítás

Egyszer haszn√°latos ampull√°k hozz√°k elŇĎtt f√©l √≥r√°val a tervezett szexu√°lis √©rintkez√©s. A k√ļra egy ampulla naponta f√©l √≥r√°val kor√°bban, vagy f√©l √≥r√°val √©tkez√©s ut√°n, reggel a h√≥nap sor√°n. Esti fogad√°s nem aj√°nlott, Patron erŇĎs toniz√°l√≥ hat√°sa provok√°l √°lmatlans√°g.

Zapivanie vizet nem sz√ľks√©ges, de aj√°nlott. Haszn√°lja a jobb kiss√© meleg. Hot cs√∂kkenti a hat√©konys√°got a t√°panyagok, √©s a hideg lass√≠tja az anyagcser√©t. A v√≠z szobahŇĎm√©rs√©kleten (legal√°bb 150 ml) gyors√≠tja a felsz√≠v√≥d√°st √©s a metabolikus folyamatok.

Felv√©teli v√©gzik szigor√ļan √∂sszhangban a szab√°lyoz√°s. Overdose lehets√©ges, mivel a p√°rt ugyanakkor erŇĎs term√©szetes afrodizi√°kum.

bizonys√°ga

ElŇĎsz√∂r v√©tel nem ig√©nyel v√©nyk√∂teles. Mell√©khat√°sok √©s allergi√°s reakci√≥k Patron okokat. Stabiliz√°l√°sra, aj√°nlott, hogy a kezel√©st egy h√≥napig, majd elegendŇĎ egyetlen v√©tel, ha sz√ľks√©ges.

A hat√≥anyag hat√©kony a k√∂vetkezŇĎ rendelleness√©gek erekci√≥:

 • fiziol√≥gi√°s (bele√©rtve a hormon√°lis zavarok, a betegs√©gek a urogenit√°lis rendszer);
 • pszichol√≥giai jellegŇĪ;
 • t√°rs√≠tott term√©szetes korral j√°r√≥ v√°ltoz√°sokat;
 • poszt-traumatikus, √©s ennek eredm√©nyek√©nt a betegs√©gek;
 • fel√ľlet spermatogenezis, korai mag√∂ml√©s;
 • sz√ľks√©ges minŇĎs√©gi megelŇĎz√©s.

Ellenjavallatok

Patron tartott nagyszab√°s√ļ klinikai tanulm√°ny tan√ļs√≠tv√°nyok √©s enged√©lyek, amelyeket bemutatnak a hivatalos honlapon. 98% -√°n√°l megerŇĎs√≠tette a helyre√°ll√≠t√°si, 93 sz√°zal√©ka sz√°molt jobb szexu√°lis √©letet.

A drog nem nyilv√°nval√≥ ellenjavallatok eg√©szs√©g√ľgyi okokb√≥l. Korhat√°r 18-90 √©v. Korl√°toz√°sok idej√©re a recepci√≥n van. A egy√©ni intolerancia a komponensek lehetnek a k√©sz√≠tm√©nyben.

A jelenl√©te s√ļlyos betegs√©gek a kardiovaszkul√°ris rendszer √©s urogenit√°lis rendszer, vese, m√°j, art√©ri√°s magas v√©rnyom√°s, akkor tan√°csos, mielŇĎtt orvos√°val.

√Ār

Az √°ra fiol√°k erekci√≥ Patron alacsonyabb, mint a sz√©les k√∂rben nyilv√°noss√°gra gy√≥gyszert√°r t√°rsaik. √Ātmenetileg cs√∂kkentett, a gy√°rt√≥ ad 50% kedvezm√©nyt.

Hol lehet v√°s√°rolni

A v√°s√°rl√°shoz Patron az eredeti minŇĎs√©g lehetŇĎv√© teszi egyetlen hivatalos honlapj√°n, k√∂zvetlen√ľl kapcsol√≥dik a gy√°rt√≥. M√©rn√∂ki r√©szletes inform√°ci√≥t ny√ļjtanak a fizet√©si m√≥dok √©s sz√°ll√≠t√°s. Gy√≥gyszert√°rak √©s kiskereskedelmi l√°nc eszk√∂z nem ker√ľl v√©grehajt√°sra.

A kapcsolat kimutat√°s√°ra csal√°sok minden csomagol√°st fel van szerelve egy 15 jegyŇĪ vonalk√≥d hiteles√≠teni a honlapon.

A harmadik a modern ember szembes√ľl a mereved√©si zavar √©s impotencia probl√©m√°k f√ľggetlen√ľl a kort√≥l √©s az eg√©szs√©g. A negat√≠v hat√°s szab√°lytalan szexu√°lis √©letet, √°lland√≥ f√°radts√°g √©s a stressz. Ampull√°k Patron gyorsan helyre√°ll√≠tani a f√©rfiak eg√©szs√©g√©nek √©s megelŇĎzŇĎ hat√°sa. Okai impotencia

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk