Egészség és Te

Provocative Gel – vélemények és az ár, ahol vásárolni

A szexuális hidegség nőknél nyilvánul különböző módon. Valaki nem érzi, hogy erős libidó és a szexuális közösülés szenved adott. Valaki túl kevés kenőanyag és coitus zavaró mindkét fél számára. A másik hölgy nem tapasztal orgazmust. Mindezeket a problémákat célozza meg intim gél provokáció (Kihívó Gel).

vélemények az orvosok és a vásárlók ezen kenőanyag meglehetősen ellentmondásos. Olvasás a számos pozitív és negatív visszacsatolás, hogy megértsük, ahol az igazság és a megtévesztés, elég nehéz. Ezért alaposan tanulmányozta a leírást a gyógyszer, készítmény, használati utasítást – a kapott információk alapján, mi válaszolunk a leggyakrabban feltett kérdéseket az provokáció.

Ne habozzon, és nem tűri Provokatív Gel

Ha egy nő szembesül azzal a problémával, szexuális hidegség, nem szükséges, hogy szégyelli. Szükségtelen tolerál, mert semmi jó nem fog. Hiánya öröm a szexuális élet vezet az a tény, hogy a nő folyamatosan arra törekszik, hogy „otmazatsya” tőle. Az eredmény problémák vannak a partner (és még elválasztása tőle), és sok a társult betegségek önmegtartóztatás.

Gel Entrapment intim síkosító, amely segíthet, hogy fokozza a szexuális érzékenység mind a nők és a férfiak.

A rendszeres szex szükséges a nők a normális hormonszint és stabil mentális állapot. Tehát nyilvánvaló, ha a tünetek a szexuális hidegség kell alkalmazni gyógyszerek krém fajta provokáció – képesek stimulálni a libidót és fokozza a szexuális izgalmat nő.

A többkomponensű Provokatív Gel

Intim gél tartalmaz egy meglehetősen bonyolult többkomponensű készítmény. Valamennyi hozzávalót nem fogunk leírni, mert ez túl sok időt. Sorolja fel a legfontosabb.

A természetes és szintetikus viasz kenőanyag.

Ez a fő komponens teszi ki a hiány a női kenőanyag során termelt szexuális izgalmat. A textúra is azonos a hüvelyi kenést, és annak a ténynek köszönhető, hogy a gyógyszer hozzáadjuk a desztillált vizet, az anyag kiderül, hogy nem ragacsos és szárítás 15-20 percig (azaz, szex után, nincs szükség futtatni hogy a zuhany mossa le nyomait a gyógyszer).

Glicerin.

Bizonyított, hogy sok nő szenved a szindróma szexuális hidegség, van a túl száraz bőr a nemi szervek. Ez kényelmetlenséget okoz, égő érzés és a tömítettség. Női néha fájdalmas közösülés során. A glicerin emolliens, ami miatt a bőr a nemi szervek megnedvesítjük. Sőt, ez lesz kellemes a nők és a férfiak.

A koffein, menta

Ez a két összetevő van frissítő hatása erősebb gerjeszti nő. Ők kissé ingerli az idegeket, a nemi szervek (érzett szép és jó). Közösülés közben, a nő sokkal érzékenyebb megérinteni partner orgazmus felerősödik többször is.

Ez egy hiba azt feltételezni, hogy a hatóanyag egy mesterséges hormon. Ha ott voltak, a szerszám tartották gyógyszer, ami sok ellenjavallatok és a mellékhatások. Megvenni lehetséges lenne csak gyógyszertárakban receptre. Tény, hogy a provokáció a hormonok nem, ő egy egyszerű kompozíció, akkor lehet használni anélkül, hogy orvosi célokra.

Ugyanakkor, ha bebizonyosodik, hogy használata közben a stimulálása a természetes termelését oxitocin, dopamin, szerotonin, endorfin. Az a tény, hogy a stimuláló kenőanyag lehetővé teszi, hogy élvezze a szexet, és amikor izgatott, ezek a hormonok aktívan elő a női test.

Egyes vélemények nők morog, hogy a tanács jó, de az ár túl magas. Sőt, a költségek az eszköz meglehetősen nagy, de nem túl borsos. Az átlagár 990 … csomagonként. A boltban, vagy gyógyszertárban megtalálható egy másik intim krém vagy kenőcs egy kicsit olcsóbb – 300-400 rubel. De összetételük vagy egy csomó kémia (ami nem biztonságos), illetve azok gazdaságtalan felhasználása. Provokáció erős összetételű és egy csomagban elég sokáig, így az ár is igen kedvező.

Hogyan kell használni kenés Provokatív Gel

Használati utasítás a krém rendkívül egyszerű – ez pontosan ugyanaz, mint bármely más kenőcsöt, hogy ösztönözze a nők szexuális izgalmat. Engedélyezett kétféleképpen lehet használni:

  • # 1: kezdete előtt a szexuális érintkezés kell szorítani egy kis mennyiségű gélt a pénisz férfi terjedt át a felületet, várjon 7-10 percet, amikor az eszköz rúg, és kezdjük, hogy szexuális közösülés.
  • Második módszer: kezdete előtt a szexuális érintkezés kell szorítani egy kis mennyiségű gélt a tenyerét, és azt eljuttatja a felület felett a nemi szervek a nők, a gyógyszer hatni kezd, miután 7-10 perc, akkor kezdenek nemi életet.

Hogyan ne essen a csalit csalók?

Ez a kérdés azért fontos, mert most megvan az esetekben hamis gél provokáció. Mielőtt vásárol, győződjön meg arról, hogy mielőtt az eredeti eszközt. Ezek a fő jellemzői a jelen gél intim használatra:

  • Kereskedelmi név: Provokatív provokáció vagy zselé
  • Típus: krém
  • Fő cél: kenőanyag, fokozza a szexuális izgalmat a nők
  • Időtartam: kezd hatni 7-10 percig alkalmazása után, és a hatás tartóssága elérte orgazmus
  • Csomagolás: piros doboz, benne a piros cső, fekete sapka
  • Csomagolás: 50 ml
  • Gyártó: OOO “Laboratory Get” Európában
  • Ár: 990 rubelt (értékesít a hivatalos honlapon)

Meg kell az eredeti eszközt, azt tanácsolom, hogy kötelezze a drognak a hivatalos honlapján a gyártó. Itt láthatjuk a teljes listát a komponensek a készítményben, töltse le a kézikönyvet, és olvassa el a valós véleményüket a gél.

Összefoglalva: a mai világban, szinte minden probléma oldható. A nők nem kell visszavonni önmagukba, a kétségbeesés, hogy véget vessen a kapcsolatnak csak azért, mert csökkent libidó hiánya vagy a szexuális izgalmat. A tanács valóban segít, hogy élvezze a szexet. Az ár teljesen ésszerű, ellenjavallatok és a mellékhatások, ha helyesen használják nem fordul elő.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...