Repülő minion játékok: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

[Total: 0    Average: 0/5]

Slim Jeggings lehet elrejteni a hibákat a tökéletlen formák válnak vizuálisan karcsúbb 1-2 méretét.

Contents hide
2 repülő minion játékok Toys33 opinion9,291 Views Minden a legfontosabb információkat az 1 kattintással 1 Kik az Minions? 2 néz ki, mint a játékok? 3 kézikönyv 4 Hogyan kell játszani 5 Mi hasznos? 6 Műszaki paraméterek 7 Ár 8 hol lehet megvásárolni a repülő kegyenc? 8.1 Hogyan tudok rendelni? 9 Értékelés Review of gyerekjátékok repülő kegyenc . Vicces rajzfilm erőkkel szereti nemcsak a gyerekek, hanem a szülők. A gyermek születése a legjobb dolog, ami történhet, hogy egy személy. Az a képesség, hogy a babák ajándéka Jó a szülő funkciókat. De van egy „de”! Gyermekek gyorsan elveszti érdeklődését mindenben új. Még a leghidegebb transzformátort vagy divat Barbie hamar elfáradt, és a gyermek, hogy egy játékboltban kérdezi újra: „Vedd meg ezt!”. Sajnos, a pénz nem nő a fán, és nem esik a ég. Ezért folyamatosan megfelelnek a pillanatnyi szeszély a gyerekek a szülők egyszerűen nem képesek. Alkalmanként kell nemet mondani. Aztán egy csalódott gyerek vánszorog haza lehajtott fejjel és tőkehal, gondolkodás, „újra játszani a régi játékokat!”. De néha vannak játékok, hogy jöjjön vissza újra és újra. Közülük csatlósai. Kik csatlósai?
2.11 Jellemzők
2.11.2 Az előnyök jeggings < / h3> Itt a fő előnye a nadrágját a fogyókúra hatása Slim Jeggings: Komfort, kényelem, a praktikum; Beauty, vonzerő, csábító megjelenés; Fogyasztó hatása, valamint lehetővé teszi, hogy korrigálja a hiányosságokat számadatok; Mod ern design, amelynek köszönhetően fashionista mindig marad a tendencia; Olcsó; Több színben; A hiányzó rögzítő elemek minimális száma öltéssel; Sűrűség, opacitás szövet; képes viselni nadrágot hideg időben jelenléte miatt egy kis bouffant belső felületén; Terápiás hatás; az a képesség, hogy bármilyen képet.
Ajánl  Slim Shapewear - test póló is a korrekció: vélemények, ár, hol lehet megvásárolni
Ár

Mi

& nbsp;

repülő minion játékok

Minden a legfontosabb információkat az 1 kattintással

 • 1 Kik az Minions?
 • 2 néz ki, mint a játékok?
 • 3 kézikönyv
 • 4 Hogyan kell játszani
 • 5 Mi hasznos?
 • 6 Műszaki paraméterek
 • 7 Ár
 • 8 hol lehet megvásárolni a repülő kegyenc?
  • 8.1 Hogyan tudok rendelni?
 • 9 Értékelés

Review of gyerekjátékok repülő kegyenc . Vicces rajzfilm erőkkel szereti nemcsak a gyerekek, hanem a szülők.

A gyermek születése a legjobb dolog, ami történhet, hogy egy személy. Az a képesség, hogy a babák ajándéka Jó a szülő funkciókat. De van egy „de”! Gyermekek gyorsan elveszti érdeklődését mindenben új. Még a leghidegebb transzformátort vagy divat Barbie hamar elfáradt, és a gyermek, hogy egy játékboltban kérdezi újra: „Vedd meg ezt!”.

Sajnos, a pénz nem nő a fán, és nem esik a ég. Ezért folyamatosan megfelelnek a pillanatnyi szeszély a gyerekek a szülők egyszerűen nem képesek. Alkalmanként kell nemet mondani. Aztán egy csalódott gyerek vánszorog haza lehajtott fejjel és tőkehal, gondolkodás, „újra játszani a régi játékokat!”. De néha vannak játékok, hogy jöjjön vissza újra és újra. Közülük csatlósai.

Kik csatlósai?

Az animáció ipar folyamatosan táplálja a nagy érdeklődés a gyerekek az új időtöltés. Minden évben több tucat új félelmetes animáció, a fő karakter, amely hamarosan a boltok polcain formájában játékok. Nem kímélték ez a sors és legismertebb Minions a estés rajzfilmek „megvetendő engem” és „aljas nekem 2” (2010, 2013 esetében).

A nyári 2015 premierje a prequel ilyen szalagok az egyszerű cím „talpnyalók”. Box office történelem az eredetét a kis erőkkel minden gazemberek tetején $ 1 milliárd. Vicces, szórakoztató, átlagos, tervek, amelyeket folyamatosan lebontja, elnyerte rajongók milliói a gyermekek és a felnőttek. Ha az előbbi népszerűsége sárga fiatalok voltak szintjén Jessie és közzétett elemeket „Toy Story”, ma a kis lények mindenki előtt.

Az elszabadult siker furcsa lények az ő megjelenését és jellegét. Az animátorok próbálta ábrázolni a asszisztensei gazemberek lehető viccesebb. Úgy jött ki egy emlékeztető formában hengeres műanyag doboz tojás „Kinder meglepetés”. Tedd őket kerek „Potteresque” pontot. Felvettek vicces szemét, és tanította őket beszélni egy speciális nyelven.

A forgatókönyv sárga lény az eredménye genetikai kísérletek. Ők képesek arra, hogy világít a sötétben. Nem kell, űrruha, hogy maradjon hely. Buta, de vicces humor gyerekeknek is tetszett a tömeg közönség. A szorgalom és lelkesedés, amellyel végeznek rossz munkát, csak varázsát.

& nbsp;

A siker animációs film hamar által használt vállalkozó gyártók, aki elindította a pontos másolata színes furcsaság . Az öröm, a gyerek és ma nincs határ! Puha, kemény, műanyag, gyapjú, mozgó, éneklés, tánc …. Néhány lény csak nem termelt!

Játék az abszolút hit 2015 Kis sárga pranksters légcsavaros élvezte ezer gyerek. A népszerűsége a legújabb szórakoztató lendületet.

Hogyan néz ki, mint a játékok?

Az összes ember a legnagyobb szeretettel csatlósai Dave és Stuart. Dave vékony két szemű smiley akinek a haja mindig fésült egy oldalsó elválás. Stuart a félszemű haj kilóg a különböző irányokba. Nagyon kedves és őszinte. Ez a két karakter is szerzett a kiváltságot repülő együtt a gyerekekkel.

A megjelenése minden egyes játék, olyan közel az eredeti: a sárga figura, kék kezeslábas, barna, kerek szemek, hatalmas szemüveg és széles mosollyal. További elemek a kis gazemberek a hajócsavar ágyazott központok a tetejét. Ezek közé tartozik a négy lapátok: két alsó, két felső. A fekete „talp” gomb be / ki és az érzékelő.

Festett vicces rajzfilmfigurák alaposan, minden részletre egyértelműen meghatározottak. A műanyagot, amelyből készülnek, meglehetősen tartós, kellemes tapintású. Az éles sarkok, és nem egyenetlenségek.

Csomagolt erőkkel Dave és Stuart egy erős kartondobozba, színes képek. Az első része a csomagolás készült vékony, átlátszó szintetikus anyagból. A minion tartott belsejében egy átlátszó műanyag lap, süllyesztett vezérlőpanel és USB töltővel.

A központ festett sárga színű. Az első egy bekapcsoló gomb, egy gomb, hogy menjen be érintőképernyős üzemmódban a kart, jelzőfény. A hátsó van szerelve egy rekesz mizinchikov akkumulátorok.

Manual

Érdekes megfelelő működését, a találmány tárgyát egy akkumulátort (az ábrán), és a három AAA elem (távvezérlő). Rovására tárolt energia és jesuplementet a távoli propellerek felső sárga számok kezdenek gyorsan forog. A repülő játék kegyenc emelkedik, majd lassan leesik. Lépéseket ismételjük, ahányszor csak akar.

Az akkumulátor, egyszerűen csatlakoztassa az egyik oldalon a mellékelt töltőt a számítógépen, táblagépen vagy telefonon. A másik oldalon, hogy kell beilleszteni a nyílásba a „talp” a hős. A töltési folyamat időtartama körülbelül 25-30 perc.

Beágyazott az ábrán az érzékelők reagálnak a megközelítést akadályokat. Ezek a “push” interaktív szórakoztató a felületről, ha a panel engedélyezve érintő módban.

Hogyan kell játszani

 1. A kicsomagolás után a dobozt, először telepítse a elemeket a távirányító. Az elemek általában fizetni, ha nem, töltse fel őket.
 2. kapcsolja mindkét eszközön csatlósai. Erre az aláírt szabványos módon gombok (ON / OFF). Bekapcsolása után piros villog a mutatók kész.
 3. Tegyen egy Stewart (Dave) egy sima felületre, és pont ez a távoli. Szintén az új műszaki lehetőség van, hogy tartsa a kezét, és futtatni a tenyerével.
 4. A rendszer segítségével a kar, hogy ez a szám az aktív mozgás. Emelik és süllyesztik, amikor csak akarja. Ha kikapcsolja az érzékelő és a korai át a kart felső pozícióba, hogy össze fog omlani a padlón. Nem törött, mint számítva a nagyszámú cseppek.
 5. Amikor az érzékelő asszisztens gazemberek indul a különböző felületekről (pl asztalra vagy a tenyér) a saját.

< p> A találmány szerinti repülő függőlegesen. A kar vehet két állása van: „Up” / „Down”. Normál repülési idő 10-15 perc. A magassága állítható függetlenül.

Mi hasznos?

A legújabb interaktív játék repülő kegyenc pozitív hatást gyakorol az általános fejlődését a gyermek.

 1. Fejleszti koordinációt és a finom motoros készségeket. kezeléséhez egy csoda találmány, szükséges, hogy állandóan mozgatni a kis kart & mdash; javítja a finom motoros készségek és ügyesség. A játék kíséri folyamatos mozgás. A gyermek tud ugrani, mászni, futni mozgó légi feltalálása és ezáltal fejlesszék a vesztibuláris rendszer és a tájékozódás térben.
 2. felébreszti a képzelet, a fantázia. Bevezetés vicces figurák a saját mesés kalandok mindig gazdagítja és felvidít a belső világ, a gyermek.
 3. Van érdeklődés a fizika törvényei és a természet. A gyerekek szeretnék megtanulni, hogyan kell dolgozni a találmányt. Reach tudás.
 4. Javítja az általános egészségi. Játék a csatlósai akkor a szabadban (edzés, oxigénnel dúsított).
 5. Felemelte a hangulat. Szórakoztató aktív időtöltés világhírű rajzfilmfigurák pozitívan befolyásolják az érzelmi állapot a gyermek.
Az akvizíció lesz a legemlékezetesebb esemény az életében szeretett gyermek. Ők fog egy csomó öröm és pozitív hatással van a fiatalok fejlődését.

Műszaki paraméterek

& nbsp;

 • ábra magassága 5,5 vagy 6,5 cm;
 • a szélessége számadatok jelentése 5,5 vagy 3,5 cm;
 • a magasság a légcsavar 6 cm;
 • A szélessége a propeller 14 cm;
 • A hossza a távoli 8 cm-es;
 • szélessége panel 4 cm;
 • huzal hosszúsága 60 cm

Csomagolás:

 • Szélesség & mdash; 19 cm;
 • Magasság & mdash; 20 cm;
 • Vastagság & mdash; 5 cm

Ár

A pénzeszköz, hogy meg kell adni, hogy a játék repülő kegyenc, attól függ, hogy két részből áll. Az első az a költség, a termék. Második a szállítási költség.

& nbsp;

Szállítási költség határozza meg a távolságot a régióban.

Hol lehet vásárolni repülő minion?

< p> a nagy népszerűsége a minion repülő játék távirányítós vezetett hullám csalás. Kis gazemberek készülnek alacsony minőségű műanyag, a rossz festék, mérgező festék, betét hiba, stb biztosítják, hogy a vásárlás nem keserű csalódás az Ön és a baba, akkor kell egy felelős megközelítés a választás az eladó. A hibás termék nem csak ideges a gyermek, hanem károsan befolyásolhatja az egészsége. Csak hivatalos forgalmazója, akik közvetlenül a gyártó garantálja a hitelességét a termék és a 100% -os minőséget. Vigyázz!

Hogyan tudok rendelni?

Ahhoz, hogy vásárolni repülő minion van szüksége:

 1. Menj a hivatalos honlapján a kivitelező.
 2. a speciális formája, hogy hagyja meg adatait (nevét, telefonszámát).
 3. Várja meg a hívást.

Munkavállaló a forgalmazási fogja hívni, és lesz adja meg a részleteket a megrendelés. Vele, akkor képes lesz arra, hogy megvitassák részleteket szállítás, fizetés, visszatér, garancia. Miután megrendelés visszaigazolás akkor csak ki kell várni, ha a csomag jön a városba. Üzemmód call center: naponta 08.00 és 22.00 GMT.

Szállítás csatlósai, a szállítási szolgáltatás az orosz post. A fizetés a megérkezés után a játékok a posta a város. A hely, akkor biztonsága érdekében a termék, a hitelességét a vásárlás, hogy ellenőrizze a integritását a csomagolás, stb Ha elégedett, nyugodtan fizetni a vásárlás és a szállítás a postai dolgozó. Majd elküldi a pénzt az eladónak.

Lakói a főváros és Szentpétervár kaphatnak a vásárlást a második vagy harmadik napon rendelés után. A távoli régióiban Oroszország a csomag is eltarthat akár 2 hétig.

Hivatalos forgalmazó működik a törvénnyel összhangban garantálja a jogot, hogy visszatérjen az áruk 14 naptári napon belül a vásárlás időpontjától számított ( “On védelmét fogyasztói jogok “). Továbbá, az eladó garantálja a bizalmas minden szakaszában az ügylet, és az Ön személyes adatait. Minion távirányítóval tesztelt szállítás előtt alaposan tesztelt. Részletek az adatvédelmi politika, és a garanciák által nyújtott eladó, le a honlapon.

Most már tudja, hogyan kell rendelni, hogyan kell betölteni, és hogyan kell játszani az új termék tervezés. Működés huncut Stuart és Dave nem okoz Önnek kérdéseket.

Gyártó: Kína.