Egészség és Te

Riddex – rágcsáló és rovarriasztó riasztó: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

A teljes áttekintést nagy teljesítményű ultrahangos rágcsáló és rovarriasztó repeller Riddex: működési elv, hogyan kell használni, előnyök, ár, hol lehet megvásárolni.

Mi az Riddex?

A túlélési ösztön fejlődött olyan jól, hogy a látvány egerek vagy csótányok érezzük undor, pánik, sőt, a rettegés. Ezek az érzések teljesen indokolt és érthető. Évszázadokon, rágcsálók és rovarok hozta, hogy az ember, de nem baj. Úgy falta növények elpusztult fák, ivás vérünket és a vér az állatállomány, elviselt szörnyű halálos betegség.

genetikai szinten halasztani vágy a lehető leggyorsabban, hogy elpusztítsa a veszélyes az emberi lények. Tehát, ha a házban van egy egér, csótány, egy szúnyog, vagy egy legyet, rohan a legközelebbi boltba taszító, fertőtlenítést, méreg, ragacsos csapdák és egyéb harci eszköz.

De a legtöbb ismert módszerekkel a konfrontáció, rövid távú hatása. Rovarriasztó lezárólemezének fertőtlenítést gyorsan használhatatlanná válnak és ragadós száraz. Mérgek lefektetett különböző szögekben, rendkívül veszélyes az emberre, különösen a kicsik. Véletlenül találtam egy világos rózsaszín vagy zöld „édesség” tehetik helyrehozhatatlan kárt a gyermek teste. Ezért tengerentúli mérnöki fejében találtak teljesen biztonságos az emberre és az elviselhetetlen rágcsálók és rovarok Riddex repeller.

A riasztó lehet:

 • elfelejteni csúnya kéretlen kártevők;
 • nem kell félni betegségek által továbbított rovarok és rágcsálók;
 • nyári álom az ablak nyitva;
 • hagyni ételt este a konyhaasztalon;
 • menteni a riasztó-, fertőtlenítést, mérgek, és egyéb eszközök a rovarok és rágcsálók.

Riddex-ben fejlesztették ki a 90-es években a múlt század, az Egyesült Államokban. Ő, ellentétben más eszközökkel kártevőirtás, megöli, és kiszorítja élőhelyek. Köztudott, hogy a rágcsálók gyorsan alkalmazkodni a mérgek és bámulni őket, így a mérgek gyakran nem tud megbirkózni a problémával. Ultrahangos berendezés teremt elviselhetetlen életkörülményeket, vezetési kis hívatlan vendégeket.

Hogyan működik az eszköz

Az innovatív design a téglalap alakú. Illik szépen a kezét.

Az előlapon tetején van egy gomb, hogy kapcsolja ki / be a háttérvilágítást. Alatta van két jelző izzók: az egyik a jobb, a bal. Amikor aktiválódik, kezdenek világítani. A zöld fény folyamatosan világít. Piros villog időnként. Fényáram gyenge, nem zavaró, nem kirívó.

Az alábbiakban a fény által védett üveg. Fény beépített lágy fény, nem nehéz a szemet. Használhatja a gyerekszobában.

Alsó jelkép: egy kis ház, amely fölött van kifeszítve a teljes neve a készülék a „RIDDEX PLUS”. A jelkép keretezi négyszögletes keret, suplementerekített sarkokkal.

Hátsó fix dugót. Az esuplementtromos érintkezők formájában csapokat. Tökéletes minden modern aljzatba.

Hogyan riasztó

Egy egyedülálló eszköz segítségével ultrahang hullámokat közvetlenül hatással van az idegrendszerre minden élő beltéri kártevők. Ez megteremti a legkényelmetlenebb környezet nemkívánatos szobatárs, kiutasították őket a harci övezet a készülék. A folyamatos munka riasztó lenyomja az idegrendszert, serkenti a veszély érzete és a vágy, hogy hagyja el a helyiséget.

Az ultrahang által kibocsátott a modult, amely nem hallható, hogy az ember. Működik frekvencián nagyobb érzékeli az emberi fül. Ez nem zavarja az élet, nem szakítja meg az alvás. Biztonságos a gyermekek számára.

Amellett, hogy az ultrahangos kezelés, a modul szintén esuplementtromágneses hatása, irritáló az idegrendszer. Az esuplementtromos impulzusok is behatoljanak a legelérhetetlenebb repedések, üregek építőanyag a ház. Ezek kirúgták minden a rejtőzködő a falak és a padló alatt a kártevők. Eljutni, ahol az ultrahang nem tud áthatolni.

előnyei az együttes hatása a rovar riasztó Riddex:

 • Biztonság. Nem kémiailag aktív, illékony anyagok. Biztonságos az emberek és a háziállatok.
 • Környezetbarát. Nincs hatással a környezetre, nem szennyezik azt. Nem befolyásolja az ózon labda, tiszta levegő.
 • A hosszú távú hatása. Folyamatos működés a készülék teljesen megszabadulni a kártevők számára hosszú távon.
 • A masszív támadást. Gátolja mindenféle rovarok. Dob csótányok, pókok, patkányok, egerek, bogarak ….
 • Nagy-lefedettség. Ultrahang lesz még a legtávolabbi része a szoba. Egy sor 200 m 2 sup>. Amennyiben nem éri el az ultrahang, elérve az esuplementtromágneses impulzusok.
 • Nem befolyásolja a működését más készülékek. Teljesítmény csupán 4 watt. Működik a 220 V
 • Hatékonyság. keveset fogyaszt. Lehetővé teszi, hogy mentse a tömeges megölése fenyegető hívatlan bérlők.

Spreading mindenütt, az ultrahang és esuplementtromágneses impulzusok során első napjaiban használata okozhat éles számának növekedése látható a rovarok és rágcsálók. Ez azért van, mert teremtett kedvezőtlen légkör teszi hívatlan szomszédok, hogy ki a korábban kiválasztott menhelyek találni egy csendes helyet. Faj, nem tud megbirkózni összeomlott őket, hanghullámok és lüktető területén, megpróbálja megtalálni a legjobb élőhelyet. Nem találtam őt a házban, ahol a készülék működik, akkor hagyja otthon.

Az egyesített technológia lehetővé teszi, hogy minden a helyet foglalja el a rágcsálók és rovarok, és vezetni őket távol az emberi települések.

Hogyan kell használni

 1. Nyissa meg a csomagoláson, távolítsa el az eszközt.
 2. Gondosan olvassa el a használati útmutatót.
 3. Helyezze a dugót semmilyen megfelelő aljzathoz vagy hordozóval. Kívánatos, hogy a kilépő nem akadályozta bútorok. A hordozó elhelyezheti minden nyitott helyen.
 4. Éjjel a jobb kilátás, akkor aktiválja az izzót.

A kézikönyv azt tanácsolja, hogy a rágcsáló riasztó Riddex mindig. Aztán hogy a lehető legjobb eredményt. De sok pozitív visszajelzést a termék mondván, az eredmény is látható, ha ritkán használt. Különösen, ha a probléma már megjelent, és egy hatalmas lépés a ház / lakás rovarok még nem kezdődött el.

Ha folyamatosan kompatibilis eszköz teljes megszabadulni rágcsálók zajlik körülbelül 2-4 hét. A rovarirtás kellően 1-3 hét. Miután megtisztította a lakóhely, hogy ne használja a készüléket nem ajánlott annak érdekében, hogy ne provokálja a visszatérő illegális lakosok.

Apply Riddex engedélyezett lakások, házak, irodák, intézmények, raktárak, stb Place riasztó kívánatos méter magasságban a padlótól a hanghullámok találkozott a minimális számú akadályokat.

Fontos megjegyezni, hogy a hatása riasztó Riddex rágcsálók és rovarok nem végzetes. Tehát akkor nem kell lapátolni egy csomó csúnya marad. Is lesz egy szörnyű szag a bomlási folyamatban egerek vagy patkányok hozzáférhetetlen üregek akkor (normális mellékhatása használatakor mérgek).

Az egyesített technológia lehetővé teszi, hogy kezelje az egész házat, lakást vagy intézmény. Növelése vagy felgyorsítja az eredményt, meg kell vásárolni repellers. A hatás közülük csak fokozza. Egészség az egyre több eszköz nem fog változni.

bizonysága

A hatékonyság Riddex bizonyítottan több százezer felhasználó. Vélemények a Riddex azzal, hogy segít megszabadulni:

 • patkányok és egerek;
 • szúnyogok, legyek, molyok;
 • pókok;
 • bogarak, bogarak, hangyák és más apró állatok.

is használható:

 • lakáscélú helyiségek;
 • épületek közétkeztetés;
 • bevásárló pont;
 • szociális intézmények;
 • pincében, pincék, garázsok.

A készülék teljesen biztonságos a gyermekek számára, allergiások, nagy házi (macska, kutya).

Ellenjavallatok

Mivel a készülék közvetlenül befolyásolja az idegrendszert a rágcsálók, dekoratív patkányok, egerek, és a hüllők, hüllők, hörcsögök, tengerimalacok idején feldolgozás, hogy jobb adni rokonok vagy barátok. A Riddex rovar riasztó nem megölni őket, de lesz egy csomó kellemetlenséget.

Műszaki

 • Anyaga: tartós műanyag.
 • Méretek: 60 & alkalommal; 95 mm.
 • Súly: 95 gramm.
 • Feszültség: 90 250 V.
 • A teljesítmény a készülék: 4 watt.
 • Tartomány: 200 m 2 sup>.
 • Érvényes óra: 24 óra egy nap.
 • Munka időtartama: 2,5-5 perc.
 • Szünet: 2,5-3 perc.

A szerkentyű tanúsították. Tökéletesen tűri különböző hőmérsékleteken (-30 és 40 & ° C) és páratartalom (20 és 90%).

Ár

Még vásárolni Riddex csak Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország és Kazahsztán. A teljes összeget ki kell fizetni egy hatékony eszköz rovarok és rágcsálók elleni, két tagokból. Az első az árát a készülék. A második a szállítási költség, amely attól függ, hogy a helyét a lakóhely.

Hol lehet vásárolni

Mivel a készülék többször bizonyította hatékonyságát, becstelen üzletemberek sikerült létrehozni a termelés hamisított Riddex rovar riasztó. Ezért, a választás az eladó megközelítés óvatosan. Válasszon ki egy cég, mely közvetlenül a gyártó vagy hivatalos képviselője. Óvakodik! Negatív vélemények mintegy Riddex ember szabadságra szembe gátlástalan eladók. Vásárlás csak a hivatalos honlapján a forgalmazó!

A megrendelő a terméket meg kell hagyni egy kérelmet a hivatalos honlapján a kivitelező. Hamarosan kapcsolatot a cég. Számára kérdéseket is tehetnek fel a minőség, a hatékonyság, a szállítás, vissza, stb

A fizetés beérkezését követően az elem & mdash; “utánvétes fizetés”.

.

A teljes áttekintést nagy teljesítményű ultrahangos rágcsáló és rovarriasztó repeller Riddex: működési elv, hogyan kell használni, előnyök, ár, hol lehet megvásárolni. Mi Riddex? A túlélési ösztön fejlődött olyan jól, hogy a látvány egerek vagy csótányok érezzük undor, pánik, sőt, a rettegés. Ezek az érzések teljesen indokolt és érthető. Évszázadokon, rágcsálók és rovarok hozta az ember …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük