Egészség és Te

Sanilux ‚Äď Az √°lmatlans√°g gy√≥gy√≠t√°s√°ra: v√©lem√©nye, √°r, hol lehet megv√°s√°rolni

Review of term√©szetes hat√≥anyag & mdash; Sanilux, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy visszanyerje a j√≥ √©jszakai alv√°s.

Mi Sanilux

Az elegendŇĎ mennyis√©gŇĪ alv√°s az egyik legfontosabb eg√©szs√©g√ľgyi felt√©tesuplementet. Foglalkozni a √°lmatlans√°g seg√≠ts√©g√©vel altat√≥k, sokan bizalommal val√≥ f√©lelem miatt a mell√©khat√°sok √©s a f√ľggŇĎs√©g. De szerencs√©re, l√©trehozott egy √ļj gy√≥gyszer √°lmatlans√°gban Sanilux, amely csak √°rtalmatlan term√©szetes anyagok, amelyek adhat m√©g egy k√©t √©ves gyerek.

n√©lk√ľl j√≥ a rendszeres alv√°s lehetetlen teljes helyre√°ll√≠t√°s√°t ember. Mivel az √°lmatlans√°g (asomnia) jelennek meg f√°radts√°g, ingerl√©kenys√©g, szorong√°s, cs√∂kkentette a szervezet v√©dekezŇĎ. Mindez azt eredm√©nyezi, hogy a cs√∂kkent teljes√≠tm√©nyt √©s koncentr√°ci√≥t, zavarok a vegetat√≠v idegrendszer, gyakori megf√°z√°s, √©s m√©g okozhat sz√≠v- √©s √©rrendszeri √©s neuropszichi√°triai megbeteged√©sek.

gyors megoldást arra a problémára, zavart alvás megakadályozza számos kellemetlen következményekkel jár. Ez segít innovatív gyógymód álmatlanság.

Hogyan mŇĪk√∂dik

K√∂sz√∂nhetŇĎen egyed√ľl√°ll√≥ term√©szetes √∂sszet√©tel√©t, a hat√≥anyag felgyors√≠tja a elalv√°s, teljesen normaliz√°lja aludni, √≠gy a m√©ly √©s csendes. √Čbred√©s ut√°n, a szem√©ly √ļgy √©rzi, felfriss√ľlve √©s j√≥t√©kony hat√°ssal van az eg√©szs√©gre √©s a hangulat. Ezen k√≠v√ľl snotvornogo √©rtelemben a felf√ľggeszt√©s nyugtat√≥ hat√°sa van: cs√∂kkenti ingerl√©kenys√©g, szorong√°s √©s az agresszi√≥, egy f√©nyhat√°s antidepressz√°ns.

Klinikai vizsg√°latok gy√≥gyszerek v√©gzett 2015 √Ėnk√©ntesek, akik r√©szt vettek a vizsg√°latokban √°lmatlans√°gban szenvedett, vegetat√≠v-√©rrendszeri rendelleness√©gek, idegess√©g √©s a szorong√°s. Tanulm√°nyok kimutatt√°k, hogy 97% -√°n√°l normaliz√°l√≥dott alv√°s, eltŇĪnt fejf√°j√°s, ingerl√©kenys√©g elment. Az MRI kimutatta, gyors elalv√°st, √©s hogy egy f√°zisban lass√ļ alv√°s, mintegy 75-80% -√°t az idŇĎ, ezek a mutat√≥k megfelelnek a norma.

 • Is somnia & mdash; alv√°s kevesebb idŇĎt vesz ig√©nybe, √©s az √°lom erŇĎsebb√© v√°lik. Ritmus √©s az alv√°s ciklus helyre√°ll.
 • Norm√°l pszichol√≥giai √°llapot & mdash; agresszi√≥, ingerl√©kenys√©g elv√©sz, az √©rzelmek pozit√≠v √©s √∂r√∂mteli. Cs√∂kkenti az √©rzelmi stressz.
 • Cs√∂kkentett szintŇĪ szorong√°s indokolatlan f√©lelmek eltŇĪnnek.
 • Tool Sanilux az a hat√°sa, az antidepressz√°nsok k√ľl√∂nf√©le nyomaszt√≥ √©rzelem. Mood javul.
 • megakad√°lyozz√°k a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ vegetat√≠v-√©rrendszeri betegs√©gek: fejf√°j√°s, ment√°lis hanyatl√°s, sz√©d√ľl√©s, mem√≥riaroml√°s √©s m√°s kognit√≠v rendelleness√©gek kezel√©s√©re.
 • A hat√©konys√°gi szint f√∂l√∂tt van & mdash; hangulat ember, hogy kevesebb f√°radts√°g √©s t√ļlmunka t√∂bb munk√°t.
 • v√©rnyom√°st √©s a pulzussz√°mot normaliz√°l√≥dnak. Ez pozit√≠v hat√°st gyakorol az eg√©sz kering√©si rendszerben.
 • Az endokrin rendszer vissza√°ll√≠tja a funkci√≥t. Anyagcsere j√∂nnek norm√°lis.
 • √Ālmatlans√°g k√ļra Sanilux elker√ľli elŇĎfordul√°sa rohamok, apnoe. Szint√©n kiz√°rja az alv√°si paral√≠zis.
 • Elt√°vol√≠tja f√°jdalom szindr√≥ma.

Alkohol felf√ľggeszt√©s, az emberek nemcsak az alv√°si, hanem lesz csendesebb, ellen√°ll a stressz, n√∂veli a hat√©konys√°got √©s √ļgy tŇĪnik, optimista.

√Ėsszet√©tel

Sanilux t√∂bb mint 30 komponensek, amelyek mindegyike term√©szetes eredetŇĪ.

 1. Alishan GABA , nyugtat√≥ hat√°s, amely kider√ľlt jap√°n kutat√≥k, normaliz√°lja az alv√°s, jav√≠tja a v√©rkering√©st √©s a mem√≥ria, kezeli rendelleness√©gek, az idegrendszer, kik√ľsz√∂b√∂li melank√≥lia.
 2. Lofant rendelkezik v√©rnyom√°scs√∂kkentŇĎ hat√°st (cs√∂kkenti a v√©rnyom√°st), van egy baktericid hat√°sa √©s friss√≠tŇĎ hat√°sa, megelŇĎzi az √∂reged√©st.
 3. Beaver tavaszi egy n√©pszerŇĪ nyugtat√≥ √©s g√∂rcsold√≥ anyag. Nagyon hat√©kony a betegs√©gek kezel√©s√©re az idegrendszer √©s a kardiovaszkul√°ris rendszer, a migr√©n. Jav√≠tja a hangulatot, n√∂veli a szervezet t√≥nus√°t.
 4. Amellett, hogy ezek nagyon hat√°sos anyagok Sanilux tartalmaz kivonatok 32 fŇĪszern√∂v√©nyek , ismert a gy√≥gy√≠t√≥ hat√°st az idegrendszerre √©s a kardiovaszkul√°ris rendszerre. Ez Gingko biloba, galagonya, bazsar√≥zsa vir√°g, fenyŇĎ ill√≥olaj, kakukkfŇĪ, Hypericum, Melissa, csipkebogy√≥ √©s √≠gy tov√°bb.
A komplex biol√≥giailag akt√≠v anyagok nyugtat√≥ √©s helyre√°ll√≠t√≥ hat√°s√ļ, jav√≠tja az agymŇĪk√∂d√©st, seg√≠t relax√°ci√≥s, kik√ľsz√∂b√∂li a migr√©n.

Az alkalmazás módja

A k√°b√≠t√≥szer-haszn√°latra enged√©lyezett felnŇĎttek √©s gyermekek k√©t √©v.

 1. √Čletkor 2-5 √©v: 2,5 ml elŇĎtt f√©l √≥r√°val √©tkez√©s naponta k√©tszer reggel √©s este.
 2. A tanfolyam idŇĎtartama 10 nap. √Čvesen 5-7 √©ves korig: 2,5 ml 30 perccel reggeli elŇĎtt, eb√©d √©s vacsora. A tanfolyam idŇĎtartama 10 nap.
 3. Aged 7-12 √©v: 5 ml naponta k√©tszer harminc perccel √©tkez√©s elŇĎtt naponta k√©tszer reggel √©s este. A tanfolyam idŇĎtartama 10 nap.
 4. A 12 √©vn√©l idŇĎsebb: 5 ml f√©l √≥r√°val √©tkez√©s elŇĎtt naponta h√°romszor minden fŇĎ√©tkez√©s elŇĎtt. A tanfolyam idŇĎtartama 30 nap.

bizonys√°ga

Tool Sanilux kimutatt√°k, hogy a felnŇĎttek √©s gyermekek kezdve a kor k√©t, amelynek alv√°szavarok hossz√ļ alv√°s, r√∂vid √©s alv√°szavarok, f√°rad√©konys√°g, valamint a f√°radts√°g ut√°n √©jszakai alv√°s. Jelz√©sek: isomnia, alv√°szavarok, ingerl√©kenys√©g. Tartalmaz kiz√°r√≥lag term√©szetes eredetŇĪ anyagok, szuszpenzi√≥ √°lmatlans√°gban egy hipoallerg√©n gy√≥gyszer, mell√©khat√°sok okoz√°sa n√©lk√ľl.

Ellenjavallatok

Az egyetlen kontraindikáció a használata csak egyes érzékeny bármely alkatrészekkel a gyógyszeradagoló.

Annak érdekében, hogy az allergiás reakciók akkor ajánlott, hogy a segédanyagok teljes listáját megadott utasítások annak biztosítására, hogy az anyagok, melyekre az egyén intolerancia.

Hol lehet v√°s√°rolni

Annak elker√ľl√©se √©rdek√©ben, a v√°s√°rl√°s hamis√≠tott term√©k, el kell helyezni annak √©rdek√©ben csak hivatalos honlapj√°n gy√°rt√≥. V√°s√°rolja Sanilux egyszerŇĪen ki kell t√∂ltenie egy ŇĪrlapot a weboldalon, h√≠vja a c√©g k√©pviselŇĎje, √©s erŇĎs√≠tse meg a v√°s√°rl√°st. Az eredetis√©g a term√©k lehet ellenŇĎrizni egy speci√°lis k√≥dot a csomagot k√∂zvetlen√ľl a honlapon.

fel√ľlvizsg√°lata term√©szetes gy√≥gyszer ‚Äď Sanilux, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy visszanyerje a j√≥ √©jszakai alv√°s. Mi Sanilux kap elegendŇĎ alv√°s az egyik legfontosabb eg√©szs√©g√ľgyi felt√©tesuplementet. Foglalkozni a √°lmatlans√°g seg√≠ts√©g√©vel altat√≥k, sokan bizalommal val√≥ f√©lelem miatt a mell√©khat√°sok √©s a f√ľggŇĎs√©g. De szerencs√©re, l√©trehozott egy √ļj gy√≥gyszer √°lmatlans√°gban Sanilux, amely csak √°rtalmatlan term√©szetes anyag, ami ‚Ķ

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk