Egészség és Te

Silane Guard – folyékony üveg, véleményeket és az ár, érdemes?, Ahol vásárolni, hogyan működik?

A szilán Guard egyik legjobb módja, hogy megvédje a szervezetet. Egyfajta folyékony üveg, amelyet alkalmazni lehet több rétegben, és ezáltal csak javítja a védőréteg. Tekintsük a alkalmazásának elvét, teljes körű Willson álltal Gárda és annak értékét.
A cikk tartalmát Szolg álltal Guard egy forradalmian új termék a japán gyártó Willson, ismertebb nevén egykomponensű , folyékony üveg. Használata védőfelszerelés álltal Guard segít megvédeni a fényezést, és távolítsa el a mikro-karcolások.

A gyártó szerint, alapján ezt a gyógyszert rejlik a komponens szilícium. Egészen a közelmúltig, álltal Gárda csak Japánban, de most a gyártó bővíti értékesítési piac a FÁK országok területén. Korábban az auto piacok és üzletek is megtalálhatók hasonló folyékony üveg cég Willson, de a gyártó szerint álltal Guard egy újabb lépés a védelmi fényezés.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Hogyan védi karosszéria származó álltal Guard

Hogyan védi az autó karosszéria – ezt a kérdést tesz fel magának minden autó tulajdonosnak. Végtére is, a védelem a test az autó mindig az egyik legfontosabb kérdés az egyes gazda. Először is, mert megőrizte a megjelenése az autó, másrészt, hogy megvédje a gépkocsi festék sérülés és korrózió.

Gyakran csiszolják a felépítmény drága eszközök és fizetni egy csomó pénzt a gépkocsi fényezés. Hogyan nem próbáltam, de egy idő után, még az új autó lesz a mikro-karcolások. Sok szakértő szerint, hogy fedezze a védelmi anyagok a szervezetben az autó minden mosás után, de még a minősége ilyen levelek számíthat a legjobb.

A vállalat Willson kapott pozitív hírneve miatt az első folyékony üveg Willson Body Guard Glass védi a testet. Abban az időben a megjelenése eszközök a piacon egyenlő nem volt elfogadható áron, és a sok pozitív visszajelzés volt a trükk a hírnevét a cég. Nos, ez a gyártó bevezetett egy teljesen új eszköz védelme a test szilán Guard. Képviselői szerint a vállalat folyékony üveg álltal Guard az új lépés, áttörést, és a következő generációs termék Body Guard Glass között autóipari vegyi anyagok, hogy megvédje a festék.

A japán cég Willson ismert több mint 50 éve a termelő különböző autóápolási termékek. A leghíresebb gyár található a külvárosokban Tokióban. A termékek között Willson akkor is megtalálja a különböző samponok, kiegészítők, testápolás, parfümök és kiegészítők mosáshoz.

Mi álltal Guard

álltal Guard egykomponensű folyékony üveg, hogy ne csak így festékek és lakkok burkolat az autó Shine, hanem védi a szervezetet a macrocarpon. A gyártó szerint Willson, a gyógyszer egy egykomponensű. Ez azt jelenti, hogy semmilyen további manipuláció nélkül annak alkalmazás nem kell (nem kell keverni néhány különböző palackok, a szekvenciális alkalmazás a különböző vegyületek).

A készítmény folyékony üveg szilán Guard tartalmaz egy szilikon polírozó elemeket és a viaszszerű anyag. Gyakran polírozás a kocsiszekrény-ig érvényesek az első eső vagy mosás, folyékony üveg álltal Guard ad sugárzó fény, hogy a test az autó hosszú ideig (maximum egy év). Ebben az esetben a szilán Guard vízlepergető hatás, ami annak előnyeit a szervezet kevésbé lesz a port és a kevesebb vizet, ezért szárítás az autó a garázsban azonos sokkal gyorsabb lesz.

Egy sor folyékony szi az üvegből Guard, Willson tartalmazza:

  • palack folyékony üveggel;
  • az applikátor (szivacs alkalmazása);
  • vinil kesztyű;
  • mikroszálas kendővel;
  • kézikönyv Europen felhasználásra.

alkalmazása egykomponensű folyékony szilán üveg gárda nem egy bonyolult folyamat, és vesz egy minimális idő, akár összehasonlítva a nagy testvér Body Guard Glass. Átlagban 30 percet a polírozás a szervezetben. Segítségével szilán Guard, hogy vissza az eredeti fényes megjelenése a festék és a további védelmére.

A vélemény a vásárlók mellett a gyártó-specifikus tulajdonságok, folyékony üveg álltal Guard kiváló antisztatikus hatás. A legtöbb vásárló azt tanácsolják, hogy ne mossa az autót alkalmazása után 2-3 napig, és a jobb 7 nap, ami azt jelenti, jobban támaszkodik a felszínen.

Hogyan kell alkalmazni a szilán Guard kocsiszekrény

Jellemzően a test lengyel vesz legalább egy órát, és a pénz nem mindig a várt hatást. Alkalmazása után a polírozza meg kell, hogy gyorsan törölje le a felületet, a hőmérséklet és sok más árnyalatok, míg a célba polírozó megkövetelheti jelentős erőfeszítést.

Ami folyékony üveg szilán Guard, az alkalmazása során nagyon egyszerű. Az első és alapvető követelmény, a gyártó az, hogy alkalmazása előtt a test az autó kell mosni és szárítani a víz. Még ennél is nagyobb hatást lehet elérni eltávolításával mechanikai plakk és a finomság a mesterséges agyagot Willson. Áttekintésére vevők álltal Guard, alkalmazzon folyékony üveg jobb hőmérséklet 25-30 ° C, elkerülve a közvetlen napfénytől.

Alkalmazás egykomponensű folyékony szilán üveg Guard a test jobb több lépésben egyes részekhez (sárvédők, motorháztető, ajtók, tető). Így elkerülhető kellemetlenségek során a célba polírozás. És igen, mi az az eljárás, polírozás test szilán Guard. Az első lépés az, hogy törölje át egy száraz ruhával felületre, hagyja példaként, ez lesz az első szárny az autó, és ezáltal eltávolítja a port és a kis részecskék.

viselése kézvédô vinil kesztyű, hogy az applikátor és bőségesen kenje be vele a folyékony álltal üveg Guard. Nem érdemes megmenteni egy járművet, és jobban alkalmazzák az egész felületén a applicator.Please veszi, hogy az applikátor két oldala van, egy fehér és egy második sötétszürke egy puha ronggyal, csak a sötét szürke felület szükséges alkalmazni a szilán Guard.
most dörzsölje a felületet a test folyékony üveg, ne nyomja annyira nedves a felhordó, de töltse ki az összes felszíni, nem lehet kihagyni helyeken. Alkalmazása után várjon 5-10 percig száradni a folyékony szilán üveg Guard. A felület legyen fehér, matt árnyalatú – ez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy lépjen a következő szakaszba.

Annak érdekében, hogy az autó egy forgalmas és ragyogó árnyék, törölje a kezelt felület szilán Guard egy ronggyal (tartalmazza). Nem sokat ér, hogy álljon, elég könnyű, körkörös mozdulatokkal a felszínre. Egy üveg szilán Guard elég dörzsölje a testet 3-4 közepes méretű szedán, illetve a több rétegben egy autó.

Gyártó Willson javasolja, hogy ne vezessen egy kapcsolat mosdó 7 napig, ez idő alatt , folyékony üveg szilán őr lesz egy szilárd tulajdonságokkal, formájában védő vékony film és rögzített a felszínen. Elviselni a feltételek és követelmények folyékony üveg álltal Guard megtartja tulajdonságait védi a testet az év során, vagy akár 22-szer motor.

Egy másik jelentős különbség, és előnye, hogy a folyadék szilán és az üveg Guard Body Guard Glass tartják többrétegű bevonattal. Gyakran előfordul, hogy sok gyártó ilyen vegyszerek ajánlott egy réteg, egyébként a második réteg nem adja a legjobb hatást, vagy éppen ellenkezőleg, hogy rontja a meglévő réteget. A szilán Guard, akkor lehet alkalmazni több rétegben, és minden ezt követő csak javulni fognak az előzőt, és ezért a védelmet a test lesz többször, annál jobb.

A készlet ára szilán Guard a Willson

szilán Guard – folyékony üveg, hogy egy fényes árnyék az eredeti fényezés az autó. Mivel az új és csak most kezd megjelenni az autópiacon, az árak is nagyon kiszámíthatatlan. A gyártó szerint a Willson, az európai piac legjobb ár folyékony üveg álltal Guard érdekében 1990 …, bár egyes üzletekben lehet eladni 4000 ….

Összehasonlítva más eszközökkel, hogy törődik a test a jármű, az új szilán Guard nyer, így az alkalmazás módja és időzítése visszatartás a szervezetben. A készlet elég egyszerű otthoni használatra. Ha elmész egy autómosó vagy száz, lengyel a testet, mint egy egyszeri eljárás költsége mintegy …. Ahhoz, hogy vásárolni vagy nincs beállítva álltal Guard a megoldást minden autó tulajdonosnak, de a megtakarítások ezzel eszközökkel a test védelmére jelentős.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...