Egészség és Te

Smart Scan Tool – scanner: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Böngésszen egyedülálló diagnosztikai modult Smart Scan Tool, amely lehetővé teszi az időben történő azonosítását jármű meghibásodik, és menteni a látogatás STO.

Mi Smart Scan Tool

Az autó azonos szerv, az emberek, csak élettelen. A mechanizmus a jármű bármelyik & mdash; Csak egy egyszerűsített folyamat, amelyben minden lépést meg kell menni egy bizonyos sorrendben. Bármilyen kisebb sérülés vagy kisebb hiba alkalmassága vezethet súlyos következményei lehetnek. Heti hívja fel a STO megelőzésére számítógépes diagnosztika nem valószínű, hogy valaki lesz drága, és gyakran kivitelezhetetlen. Sokkal könnyebb elvégezni ugyanazokat a szakmai ellenőrizze magát szkenner Smart Scan Tool.

Egy kis eszköz, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a több tízezer járművezetők, akik nyertek a hírnevét, mint egy nagy asszisztens. Vele, akkor bármikor, hogy megtudja, mi a probléma a rendszerben provokált egy adott hiba. Nem kell menni a töltőállomás. Nem kell pénzt adni a szakemberek, hogy ugyanazt az ellenőrzést. SmartControl lesz képes azonosítani és megoldani kisebb problémák és hiányosságok.

Úgy néz ki, a szkenner?

Auto szkenner ELM 327 smart kompakt négyszögletes eszköz, melynek méretei valamivel nagyobbak, mint a matchbox. Az előlapon a készülék lehet gombja on / off kapcsoló. Ez lehetővé teszi, hogy mentse az akkumulátor és hagyja az adaptert az autó. Egyes változatok a szerkentyű, ez a gomb nem érhető el, így az adapter van, hogy folyamatosan húzza ki a diagnosztikai csatlakozót.

Az előlap is elhelyezett egy másik fajta kijelző (3 PC-k.). Egy jelzi a tápellátást, a másik kettő a folyamatát mutatják információcsere. Case Smart Scan Tool lehet a különböző színeket. Ezek a formák pontosan ugyanaz.

Hogyan készítsünk egy diagnózis?

Diagnosztika az autó kezével végzett több lépésben.

 1. Először egy számítógépen, táblagépen vagy telefonon akkor ajánlott telepíteni egy programot, amely adatokat olvas az adaptert. Beállítás nem okoz nehézséget. A lemez, ami az ELM 327, a részletes utasításokat.
 2. Ezután meg kell találni a helyét a diagnosztikai csatlakozó OBD2, és tegye a megvásárolt készüléket. A helyszín a csatlakozó függ a márka és a modell a járművet. A legtöbb esetben ez a közelében, amely a kormányoszlop (balra lent). Azt is lehet a műszerfal jobb alatt a kesztyűtartó mellett az ECU; A középkonzol alatt a szivargyújtó, stb Ha a LED-ek az előlapon villog intenzíven megkezdte a megállapítás problémákat.
 3. Bluetooth-információt az állapota a „vas ló” kerül át a használt eszközöket információ fogadására. Olvasás élő közvetítés, eredmények az információ valós időben. A folyamat sebességét. Eredményeket lehet elérni néhány percen belül.

A feladatokat a készülék:

 • hibát érzékel a motor működését, keres meghibásodási okok;
 • kiszámítja az üzemanyag-fogyasztás emelkedése;
 • problémákat azonosít az esuplementtronika;
 • találja az érzékelők megszűnt megfelelő működéséhez;
 • visszaállítja a hiba.

Az adatbázisban a modul több mint 3000 különböző kódokat, hogy jelezze a hibákat. ELM 327 kiszámítja a motor fordulatszámát, a szívócső nyomását, akkor veszi észre az alapjárati fogja meghatározni a terhelés számított értékét. A leolvasó eszköz megmutatja t & ° C hűtőfolyadék, a pontos mennyiségű üzemanyagot fogyasztott, a nyomás, a sebesség a meghajtó. Azt is állapotának figyelemmel kísérése a tüzelőanyag-rendszer, a sebesség levegő áramlását. Adja abszolút helyzetét a fojtószelep, impulzusszélesség szórófej nyílás, stb

Előnyök Smart Scan Tool

Egy innovatív multifunkcionális fejlesztés kanadai gyártó Elmelectronics alkalmazni minden márkák és modelsuplement az autók, amelyek támogatják OBD2 csatlakozó. A legtöbb gyártott járművek az Egyesült Államokban 1996 után 2001 után Európában 2005 után Oroszországban. Szintén az adapter kompatibilis a dízel motorok, telepített 2004

Scan eszköz gépjármű diagnosztika Smart Scan Tool támogatja a CAN kommunikációs protokoll ECU kiegészítő eszközökkel. Ez lehetőséget ad arra, hogy a munka valós időben a nagy sebességű adatátvitelt és feldolgozása az eredményeket. Hálózati topológia „busz” egy kemény hibakeresés nyomon azok megelőzésére. Rendkívül ellenálló interferenciát.

Más előnyök:

 • sokoldalúságát. Adapter sok alkalmazások különböző platformok (pl. ScanMaster-ELM, Torque, DashCommand, OBD Auto doktor ELMScan Toyota, stb.) Emiatt diagnózist lehet tenni nem csak számítógépen, hanem a telefonról vagy a tablettát.
 • A sokoldalúság. Engedélyezett felhívni grafikonok, rekord rönk, tiltsa a műszerfalon lámpa hibák stb
 • Kényelmi. Nem vezetékek, kábesuplement extra. Az adatok végigolvasódik Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat.
 • Megtakarítási a diagnózis száz. A vásárlás megtérül gyorsan.
 • Teljesítmény. Lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározzák az oka a hibát.

Egyedülálló diagnoszta hasznos lesz minden gépjármű-tulajdonosok. Különösen gazdaságos a rendszer lesz a vidéki területeken, ahol a legközelebbi száz mérföld. A készülék használata csökkenti a hívások száma egy üzemanyagtöltő állomás nem a minimális, ezzel időt és pénzt.

Mi mást a szkenner?

Kiszámítja a gyorsulás 0 és 100 kijelzők számadatok több mérési rendszerek. Képes exportálni információkat lehet nyomtatni.

Scan eszköz járműdiagnosztika Smart Scan Tool képes:

 • Annak meghatározására, és megjeleníti a hibakód (DTC): pl, P0104 „hibás működése áramlásmérő levegő”Р0217 motor túlmelegszik, Р0174»lean«, stb is figyelembe véve a speciális kódok által kifejlesztett.
 • mutatják a sebességet a főtengelyt.
 • Ha értesíteni az igazi hibák és kijavítani őket, ha nem igénylik a közvetlen beavatkozás a mechanika.
 • A probléma megoldása érdekében a folyamatosan villogó Check Engine gombra.

Ha szükség van számítógépes diagnosztika

Számítógépes diagnosztika ajánlott, amint a következő kérdéseket:

 • foltos átvitel;
 • érezte megszakítások a motor működését;
 • villog a hibajelző lámpát található a műszerfalon;
 • ha a jármű alá, hogy a különböző prevenciós munka (olajcsere, karbantartás, gyújtógyertyákat, flush a injektorok, szabályzószelepek stb);
 • A felülvizsgálat volt régen.
Feltétlenül ellenőrizze az autó kérdés, amire szükség van, ha vásárol. Különösen, ha beszélünk a megszerzése a korábbi használat példány.

Műszaki paraméterek

 • feszültséggel állami: 12 V-os;
 • a létezését egy belső túlfeszültség elleni és rövidzárlat;
 • LED USB Tx / Rx, OBD Tx / Rx, és a Power;
 • az adapter telepítve csatlakozó OBDII;
 • processzor: ELM327;
 • az információs árfolyam: 9,6 vagy 38400 baud.

PC követelmények:

 • Operációs rendszer: Windows 98, és így tovább;
 • CPU: Intel Pentium 150 MHz-es és több mint;
 • RAM: legalább 16 MB;
 • lemezterület: legalább 50 MV;
 • Bluetooth.

Diagnosztikai programok a lemezen:

 • 15 programokat laptop PC;
 • 7 Prog. Androidra;
 • 5 Prog. Windows CE;
 • 3 prog. Windows Mobile;

Ár

Reading értékeléseket Smart Scan Tool, akkor előfordulhat, hogy néhány “autósok” panaszkodnak az állítólag felfújt költsége a szerkentyű. Azt mondják, megtalálja a rendszer alacsonyabb áron. Igen, valóban lehet. Csak az olcsó eszköz lenne sok haszna. A túlnyomó többsége az olcsó készülékek működése károsodott, hiányzó sok komoly hibákat. És életciklusa van egy nagyon rövid.

Scanner Smart Scan Tool megbízható asszisztens. Az adatbázis tartalmaz egy nagy szám a kód, amely jelzi a hibát a „vas ló”. Ezen hiba miatt analízist hatékonyabban. Hibák azonosítása gyors és gyorsan megszűnik. Kanadai fejlesztés is diagnosztizálták, mit száz. Csak ők pénzt érte, és akkor a saját szkenner képes ellenőrizni ingyen.

Az ilyen nyilvánvaló előnye, valamint a minőségi berendezés, a tartósság, a sokoldalúság és hajtogatott a meglévő árat & mdash; 1990 rubelt. Amellett, hogy a költségek a termék maga akkor meg kell fizetni, és szállítási költségeket. Értékük a távolságtól függ a helyét.

Hol lehet vásárolni

Hatalmas előnyöket gépjármű-tulajdonosok, a készülék által generált hullám csalás. Csak hivatalos forgalmazója dolgozik, közvetlenül a gyártótól, garantálja a 100% a termék minőségét. Tehát mielőtt vásárol, olvassa el az értékesítés feltételei, az ár, a kereskedő véleménye, hogy ne befut egy hamis. Óvakodik!

Hivatalos forgalmazó kínál vásárolni Smart Scan Tool nem kártyás, egy úgynevezett „cod”. Ennek lényege, hogy a fizetés módja a következő: az eladó elküldi az árut postán & rarr; akkor jön a legközelebbi posta, és ellenőrizze a beérkezett árut & rarr; ha elégedett, akkor fizet a vásárlást a minisztérium. Pénzátutalás a forgalmazó által alkalmazottai mailben.

Ez a fizetési mód nagyon jövedelmező, mert a pénzt fizetni nem a macska a zsákban, és ténylegesen megkapta az árut. Ezen túlmenően, az eladó garantálja a 100% -os visszatérítést, ha nem elégedett.

rendelése A lapolvasó Smart Scan Tool van szüksége:

 • megy a honlapján a kivitelező;
 • töltse ki az összes mezőt (név, telefonszám);
 • várni a telefonhívást alkalmazottja értékesítési társaság;
 • megvitatni minden árnyalatok szállítás. Az üzemeltető azt is megmondja, ha a szkennert a gép, hol van a diagnosztikai csatlakozó, stb .;
 • számíthat az árut.

Amikor a küldő a csomagot, akkor van rendelve egy szám. Ezt a számot meg kell küldeni az e-mail vagy telefonon. Rajta lesz képes felvenni a tárgyat az e-mail. A csomagot küldött napján nyilvántartásba. Mielőtt elhagyja a termék megfelel a minőség ellenőrzést.

Szállítási történik szerte Oroszországban. A távoli sarkaiban az országban a csomag legfeljebb 2 hétig. Lakói a főváros és Szentpétervár kaphat a lapolvasó 2-3 napon belül követő sorrendben. A futár szállítás is lehetséges. Ebben az esetben a kifizetés a futár. A termék tanúsítvánnyal.

Smartscantm & mdash; garantálja a bizalmat a biztonságos vezetés!

Tallózás egyedülálló diagnosztikai modult Smart Scan Tool, amely lehetővé teszi az időben történő azonosítását jármű meghibásodik, és menteni a látogatás STO. Mi Smart Scan Tool Car ugyanaz a szerv, mint az emberek, csak élettelen. A mechanizmus a jármű bármelyik & mdash; Csak egy egyszerűsített folyamat

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük