Egészség és Te

Smart Watch – okos órák: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Universal többfunkciós intelligens órák Smart Watch forradalmasította a világot a szerkentyű. A teljes felülvizsgálat ismerteti azokat a funkciókat, leírások, jellemzők, ár számítógépes eszköz.

Mi az Smart Watch?

A technológiai fejlődés nem áll meg. Évről évre, a mérnöki elme feltalál, hogy egyre növekvő mennyiségű információ csökkenő eszközt. Újabban a hordozókat mindenféle adatok videokazetták és floppy lemezek. A helyükre jött a merevlemezeket. Ma, az összesített bajnoki tartott miniatűr memóriakártyát és flash meghajtót.

Ugyanaz a történet az óra. A modern ember nem elég egyféle információt a csukló eszköz. Fontos tudni, hogy az óra és akkor a mobiltelefon, ami szintén mindig kéznél van. A lépést az élet követeli, hogy a használt modult kellett számos funkciót. Tehát az óra fokozatosan elvesztette eredeti jelentőségét, egyre inkább a rendszeres kiegészítő, mint egy nyakkendő vagy egy öv. Lehet, hogy már nem, ha a globális piacon nem jelent meg a Smart órát.

Smartwatch (eng. & Ndash; intelligens karóra) egy számítógépes karóra készülék fejlett funkciókat. Ez nemcsak mutatja az idő múlásával, hanem ellátja egyéb fontos feladatokat.

Megjelenés

Az első órát a programozható memória, megjelent 1972-ben Ők eltárolva és megjelenítve 24 számjegy hatalmas mennyiségű információt abban az időben. 10 év után, ők tanítják számítani. Az adatbevitel tették hozzá egy külső billentyűzetet. Memory továbbfejlesztett modelsuplement fér 2000 karakter. 1984-ben megjelent cacophony miniatűr billentyűzettel építve a készülékbe. Ezután bemutatták az első csukló eszköz, amely összekapcsolja a személyi számítógép. Ez volt a nagy áttörést a területen dolgozó az időt.

Az igazi fellendülés a termelés az intelligens óra elején tapasztalt a XXI században. 2013-ig a vállalatok listáját, részt vesz a fejlesztési intelligens W., köztük olyan óriások, mint a Google, az Acer, a Microsoft, az Apple, a Sony, Toshiba, Samsung, stb Az előrejelzések szerint a kutatás cég IHS, 2020 a piac csukló okos szerkentyű nőni fog csaknem 28-szor (3,6 millió egységről 2014-101000000).

A közelmúltban megjelent statisztikai adatok azt mutatják, hogy a Strategy Analytics smartloc az utolsó negyedévben 2015 első ízben meghaladta az értékesítés a valódi svájci időmérők.

Mivel egyfajta kereszt között egy óra és egy kis számítógép, egy órát programozva, hogy sok feladat elvégzésére. Ezek közé tartozik a barométer, stopper, hőmérő, számológép, gyorsulásmérő, GPS, kamera, stb tanítják pulzusszám méréshez, nyomon követheti az útvonalat, hogy számolja meg a lépéseket, hogy meghatározza az alvás minőségét, stb

A képes adatokat fogadni más eszközök, feldolgozni őket, kölcsönhatásba miközben önálló, független készülékek. Támogatására alkalmas vezeték nélküli technológia befogadására a különböző alkalmazások, beleértve a játékokat.

Megjelenés és kialakítás

Smart Watch, mint egy közönséges óra, van két elemből: a dial-képernyő és pánttal.

Ez egy érintőképernyős, az alakja egy téglalap, a külső részeket szélű ezüst fémes kerettel. Tok anyaga: tartós műanyag. A készülék kijelzője megfelelően Retina Display technológia. Ez a kiváló minőségű, kiváló tisztaságot. A színek élénkek, telített. Glass képernyő nagyon tartós, védett a karcolásokkal szemben. Az ujjlenyomatok nem maradnak a felületen, könnyen eltávolítható.

A kijelző környezeti fényérzékelő. Ez határozza meg az erejét fény az utcán és a belső térben. Összhangban a kapott adatokat megváltoztatja a kép fényerejét.

A Force Touch technológia az érintőképernyő, akkor válassza ki a kívánt alkalmazást, változtatni a design a tárcsát, állítsa le a csesuplementvés, keressen címeket, stb

A jobb oldali gombot a digitális Crown. A baloldal hangszóró és mikrofon.

Hátsó szerelt különböző érzékelők, amely képes észlelni a szívverés mérése szívritmus, aktivitását, kalóriák elégetése, stb is hátul van egy kis lyuk, amelyet be a töltőt.

A hevedert szilikonból készült. Nagyon puha, nem dörzsölés. Több lyuk, amely illeszkedik bármilyen csuklóját. Kényelmes, elegáns kapocs stabilan tartja a készüléket a karját. Színek levehető pánt különböző.

A futurisztikus design, éles vonalak, szigorú. Vízálló. Támogatja a nagy nyelvek száma.

töltő egyik oldalán egy USB aljzat, alkalmas bármilyen modern laptop, számítógép vagy okostelefon. Másrészt a kötet lemez, amely beágyazott kis kapcsolatokat. Ők vannak rögzítve az óra, és mozgassa a díjat.

Lehetőségek

A fő prioritások:

 1. megjeleníti az időt. A fő funkciója órán változatlan marad. Széles választék számlapok segít megtalálni a tökéletes megoldást az ízlésének és hangulatának.
 2. Sinhroniziruete kapcsolatokat. Intelligens óra lehet olvasni információt a kapcsolatokat a smartphone, tartása a memóriában.
 3. Lehetővé teszi, hogy kommunikálni. után szinkronizálás is hívhatjuk közvetlenül a Smartwatch. Hangszóró lehetővé teszi, hogy hallja a mikrofon & mdash; beszélni vele. A hangzás nagyon tiszta, jó mikrofon továbbítja az audió jelet.
 4. rögzíti a beszélgetést. Minden tárgyalt adatokat lehet rögzíteni.
 5. show Push értesítések. A képernyőn gyors felugró értesítés fontos események, beleértve az érkezése SMS telefonszámon vagy körülbelül app frissítések, programok.
 6. Tartalmazza a kamera a telefonon. A ujjmozdulattal aktiválja a kamerát a smartphone.
 7. zenelejátszás. Dalok benne Bluetooth. Jelenik meg a kijelzőn lejátszó, amely segítségével változtatni dalok, lapozzunk őket stb
 8. Működik szabványos alkalmazások: hangrögzítő, naptár, stopper, emlékeztető, ébresztő ( csengőhang vagy rezgés).
 9. beolvassa a paramétereket a test. köszönhetően a beépített érzékelők, az intelligens karóra megmutatja a pulzusszám, mennyisége égett kalória, megtett lépések (távolság).
 10. méri mennyiségű és minőségű alvás.
 11. megjeleníti az időt passzív állapotban.
 12. védi a telefont. Ha elfelejtette a telefon, például egy padon, egy órát, nem találja meg a Bluetooth, azonnal kapsz egy jelet.
 13. Működik a víz alatt. Körülbelül 30 perc, a készülék képes lesz teljes mértékben működni a víz alatt védelme miatt az IPX7.

egyetemessége és sokoldalúságát az órák meghaladja majd még a legmerészebb várakozásokat. Látnak szinte minden feladat, amit végre egy normális mobiltelefon elterjedése előtt az okostelefonok és az iPhone.

Emellett, a szerkentyű egy nagy fitness tracker. Ideális azok számára, akik vezetnek az aktív életmód, mivel ez adja a legteljesebb információt az egészségi állapotot. Hála smartvac sportolók képesek lesznek arra, hogy optimalizálják az időben, hogy meghatározza a hatékonyságát a testmozgás, hogy kiszámítja a tartományban a távolság suplementüzdéséhez, stb

Információs olvasni a készülék, amely lehetővé teszi, hogy több illetékes edzéstervet, megszabadulni a fáradtság miatt helytelen kiszámítása erők.

Hogyan kell kezelni egy órát

A meghajtó órán eltérő lehet & mdash; segítségével gesztusok és a mechanikus gombok. Ha a gesztusok, minden világos (érintőképernyős vezérlés), akkor a vezérlő gombot meg kell mondani, hogy részletesebben.

A jobb oldalon van egy kör alakú konvex gomb az úgynevezett digitális Crown. Ez több célt szolgál, amely részletezi az utasításokat. A legértékesebbek a funkciók:

 • A visszatéréshez a kezdőképernyőre . Nem számít, melyik lapon te kattintva Digitális korona, akkor szállítják vissza a kezdőképernyőre.
 • Az átmenet a tárcsát . Míg a műszerfalon főképernyőn, akkor mozgatni a tárcsát. Elég, ha egyszer kattintson a gombra. Kiválasztani a legvonzóbb az ízlése, kapcsolja. Megállás minden beállítást, nyomja meg ismét a gombot.
 • Vissza az utoljára használt alkalmazást kattintson duplán a digitális Crown.
 • A nyitó az alkalmazásokat. Annak érdekében, hogy elkerüljék a véletlen kattintás a levélszemét ikon, forgassa az alkalmazás gombot, és nyissa meg őket egy kattintással.

Illeszkedik intelligens karóra

Progresszív szerkentyű rengeteg lehetőséget. egyetemes. Belefér minden megkönnyíti az életet mindenki számára.

Ideális:

 • Az aktív vendégek. Lépésszámláló és kalóriaszámláló csak szükség az emberek részt a sportban. Azt is hasznos lehet azok számára, akik fogyni, és kap egy karcsú alak.
 • Autósok. Az intelligens óra vezetők nem zavarják beszél a mobiltelefonján. Akkor kommunikálni eltávolítása nélkül a kezét a kormányról. Hangszóró és mikrofon beépített órát, hogy tökéletesen továbbítja, és érzékeli a hanghullámokat.
 • üzletemberek. Push értesítések üzenetek, frissítések, naptár, emlékeztető pótolhatatlan asszisztens vezetők és menedzserek. Mindig kapcsolatban maradjon. Nem is kell, hogy elérje a telefont. Minden műveletet végezzen segítségével intelligens eszköz.
 • Napi élet. Gadget teszi életünket könnyebbé. A barátaik társaságában eléri egy új szintre. Terjedelmes okostelefonok nyugodtan feküdjenek zsákokban vagy zsebek & mdash; akkor beszélni órán át. SMS és Csevegőüzeneteket olvasni útközben.

Műszaki

 • A digitális Crown.
 • A Retina kijelző Force Touch.
 • Hangszóró, mikrofon.
 • 18 órás akkumulátor-élettartam.
 • A környezeti fényérzékelő.
 • Szívritmusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, lépésszámláló.
 • Bluetooth 4.0.
 • Wi Fi (802.11 b / g / n 2,4 GHz-en).
 • A víz ellenállását.

Méretek és tömeg

 • Vastagság: 10,5 mm.
 • Hossza: 38,6 mm.
 • Szélesség: 33,3 mm.
 • Súly: 40 gr.

Felszerelés

 • Intelligens nézni.
 • szíj.
 • Töltés.
 • Manual.

Ár

egyedülálló eszköz nagy funkcionalitás, az ár teljesen ésszerű. Oroszországban ez 5490 rubel egységnyi termék. Ha talál egy alacsonyabb árat & mdash; talán próbál eladni egy hamis. Ebben az esetben nehéz lesz találni valakit hibáztatni, ha a készülék hirtelen nem működik egyáltalán, vagy sikertelen lesz egy rövid ideig a vásárlás után. Vissza pénzt az alacsony minőségű olcsó árut, akkor aligha lesz képes.

Hol lehet vásárolni

Ahhoz, hogy vásárolni egy igazi Smart Watch, el kell menni, hogy a honlapon a hivatalos forgalmazója, együttműködve a gyártó, és egy kérés. Rövid idő után felveszi a kapcsolatot a cég vezetője. Neki, akkor képes lesz arra, hogy ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, megvitatják a folyamat a szállítás és a fizetés.

Universal többfunkciós intelligens órák Smart Watch forradalmasította a világot a szerkentyű. A teljes felülvizsgálat ismerteti azokat a funkciókat, leírások, jellemzők, ár számítógépes eszköz. Mi Smart Watch? A technológiai fejlődés nem áll meg. Évről évre, a mérnöki elme feltalál, hogy egyre növekvő mennyiségű információ csökkenő eszközt. Újabban a nagy média …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük