Egészség és Te

Tandem – kapszula fĂ©rfiaknak: vĂ©lemĂ©nye, ĂĄr, hol lehet megvĂĄsĂĄrolni

Az innovatĂ­v eszköz potencia Tandem okainak megszĂŒntetĂ©sĂ©re szexuĂĄlis diszfunkciĂł. VisszaĂĄllĂ­tĂĄsa a libidĂłt Ă©s erƑt ad majd az Ășj szexuĂĄlis hĂłdĂ­tĂĄsait!

A impotencia

A szexuĂĄlis potencia az a kĂ©pessĂ©g, a fĂ©rfiak, hogy vegyenek rĂ©szt a szexuĂĄlis aktus. SzĂĄmos tĂ©nyezƑ befolyĂĄsolja hĂĄtrĂĄnyosan ezt a fontos funkciĂłja az emberi szervezetben. Úgy mozgott, Ă©s krĂłnikus betegsĂ©gek, pszicholĂłgiai Ă©s fizikai traumĂĄt, Ă©s az Ă©letmĂłd. MĂ©g az egĂ©szsĂ©ges fĂ©rfiak a korral, vĂĄltozĂĄsok törtĂ©nnek, amelyek befolyĂĄsoljĂĄk a hatĂ©konysĂĄgot.

Az impotencia bĂĄrmely Ă©letkorban elƑfordulhat, sƑt a fiatalok körĂ©ben. A statisztikĂĄk szerint 39% a fĂ©rfiak 40 Ă©v utĂĄn szenved merevedĂ©si zavar. És 50 Ă©v utĂĄn, ez a szĂĄm növekszik 69%. Ebben az idƑszakban van a kezdeti andropauzĂĄval. A kapszula a fĂ©rfiak Tandem forradalmat csinĂĄltak a gyĂłgyszeriparban. Ennek köszönhetƑen a biolĂłgiai termĂ©k szexproblĂ©mĂĄkra könnyebb lett!

Megtagadta gyĂłgyĂ­tani szexuĂĄlis diszfunkciĂł azt kockĂĄztatja, hogy sĂșlyosan sĂ©rĂŒl az egĂ©szsĂ©gre. Semmilyen erekciĂłt kĂ©pes elrejteni komolyabb betegsĂ©gek.

A kapszula

Tandem & mdash; ĂĄttörĂ©st jelentett a kezelĂ©s a fĂ©rfi impotencia. Ezek kudarcok az ĂĄgyban maradt. Most mĂĄr bĂĄrki Ășgy, mint egy igazi macsĂł. Moviepalace bensƑsĂ©ges a megfelelƑ mezƑbe. A Bioscience összetevƑk termĂ©szetesen javĂ­tjĂĄk a tesztoszteron szintje termĂ©szetes mĂłdon. Ez biztosĂ­tja a legerƑsebb az erekciĂłt Ă©s betrosexuals izgalom. 1Hammer of Thor ember vesz rĂ©szt a klinikai vizsgĂĄlatok megerƑsĂ­tettĂ©k hatĂ©konysĂĄgĂĄt biocapsule.

A kapszulĂĄk alkalmazĂĄsa hatĂłkĂ©pessĂ©gre Tandem a következƑ eredmĂ©nyt adta:

 • 89% -ĂĄnĂĄl fokozott izgalmi Ă©s a libidĂł.
 • 92% a rĂ©sztvevƑk azt mondta, hogy megĂĄllt a korai magömlĂ©s.
 • 95% a fĂ©rfiak mĂ©g nagyobb Ă©rzĂ©kenysĂ©get Ă©s idƑtartama orgazmus.
 • 96% vesz rĂ©szt a tĂĄrgyalĂĄson beavatĂĄs tartĂłsabb Ă©s stabil.

A egyik hasznålata természetesen azt jelenti, garantålja a stabil vågy bårmely életkorban.

Titkok alkatrĂ©szek Tanadem ĂĄllt rendelkezĂ©sre, mint a gyĂłgyszert nĂ©hĂĄny Ă©vszĂĄzaddal ezelƑtt. Ez a gyĂłgyulĂĄs volt, csak az elit a tĂĄrsadalom szegmensei.

IgazsĂĄg vagy vĂĄlĂĄs?

Több szĂĄz ezer fĂ©rfi megprĂłbĂĄlta elkĂ©pzelni a hatĂ©konysĂĄgĂĄt a kapszula Tandem. utĂĄn az elsƑ hasznĂĄlat kiegĂ©szĂ­tƑk visszaĂĄllĂ­tja a fĂŒggetlen toszteronszintĂ©zist. A vĂ©r ĂĄramlĂĄsĂĄt a pĂ©nisz növeli, egyidejƱleg eltĂĄvolĂ­tjuk a torlĂłdĂĄsok. Aktiviziruyutsya helyi anyagcsere-folyamatokat. Activity ĂĄgyban visszanyerjĂŒk, Ă©s visszatĂ©rt erotikus vonzalom.

A partner lehet, hogy annyi erotikus Ă©rintkezƑ, amennyit csak akar. MĂ­g a korai magömlĂ©s mĂĄr nem fenyegeti. Ez a gyĂłgyszer egy remek megelƑzĂ©se prosztatagyulladĂĄs Ă©s mĂĄs betegsĂ©geket. A hĂșgyĂști rendszer vĂĄlik normĂĄlis.

Bioactiv teljesen termĂ©szetes Ă©s nem tartalmaz kĂĄros összetevƑket. Az innovatĂ­v formula ĂĄltal kifejlesztett orosz tudĂłsok hĂĄrom Ă©vre. SikerĂŒlt lĂ©trehozni egy egyedĂŒlĂĄllĂł biolĂłgiai adalĂ©kot, nem okoz fĂŒggƑsĂ©get, Ă©s a mellĂ©khatĂĄsok. A kezelĂ©s eredmĂ©nyekĂ©nt tart hosszĂș ideig. JavĂ­tja a mƱködĂ©sĂ©t nem csak a pĂ©nisz, hanem a hĂșgyĂști rendszer.

TermĂ©szetes komplex stimulĂĄlja Ă©s erƑsĂ­ti az immunrendszert. A test gyĂłgyul, telĂ­tett vitaminok, ĂĄsvĂĄnyi anyagok Ă©s aminosavak. Az kĂ©tsĂ©gtelen elƑnye, hogy monopolista bĂĄrmely Ă©letkorban. Ezt alkalmazzĂĄk a meddƑsĂ©g kezelĂ©sĂ©ben.

Az elsƑ vĂĄltozĂĄs lĂĄthatĂł mĂĄr hĂĄrom nap utĂĄn hasznĂĄlata kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©ben. SorĂĄn a fogyasztĂĄs a megnövekedett vĂ©r ĂĄramlĂĄsĂĄt a pĂ©nisz. Emellett serkenti spermatogenezisre Ă©s ischezaushei prosztatagyulladĂĄs. A tevĂ©kenysĂ©g a szĂ­v Ă©s az erek normalizĂĄlĂłdik. A merevsĂ©g Ă©s a fĂĄjdalom eltƱnik. TovĂĄbbĂĄ, a hatĂłanyag lehet alkohollal kombinĂĄlva.

Azt telt sok laboratĂłriumi Ă©s klinikai vizsgĂĄlatok. TanĂșsĂ­tott terĂŒletĂ©n az Orosz FöderĂĄciĂł. Az ĂĄr kedvezƑ, Ă©s lehet megvĂĄsĂĄrolni minden bƑsĂ©g. Most a fĂ©rfiak szexuĂĄlis gyakrabban! A fƑ elƑnye a teljes megelĂ©gedĂ©sĂ©re a partnere. LĂ©gy hƑs az ĂĄgyban, Ă©s meghĂłdĂ­tani az Ășj magassĂĄgokba!

Miért a gyógyszer åltal ajånlott urológus?

biokomplexet számos elƑnye van:

 • majdnem 100% -os hatĂ©konysĂĄgot (a maximĂĄlis megszabadulni problĂ©mĂĄk potenciĂĄt);
 • hosszĂș hatĂĄstartamĂș (nagyon jĂł a szex, erƑs erekciĂłt Ă©s jĂł egĂ©szsĂ©get);
 • mellĂ©khatĂĄsokat nem lĂ©teznek (abszolĂșt biztonsĂĄgot);
 • gyors hatĂĄsossĂĄgĂĄt (merevedĂ©si funkciĂł a legmagasabb szinten az elsƑ hasznĂĄlat utĂĄn);
 • egy nagy vĂĄlasztĂ©ka befolyĂĄsa (kikĂŒszöböli gyenge vĂĄgy, korai magömlĂ©s, stb);
 • a termĂ©szetes összetevƑk (kĂ©miai Ă©s szintetikus komponensek hiĂĄnyoznak);
 • helyreĂĄllĂ­tĂł hatĂĄsa (az immunitĂĄst, növeli az energia tartalĂ©kokat Ă©s energia).

Ezek az elƑnyök teszik Tandem az elsƑ szĂĄmĂș eszköz a fĂ©rfiak. Meg lehet venni, mint a megelƑzƑ intĂ©zkedĂ©skĂ©nt, fenntartĂĄsa fĂ©rfiak egĂ©szsĂ©gĂ©nek. HasznĂĄlata daterape szexuĂĄlis impotencia, meddƑsĂ©g Ă©s a betegsĂ©gek a urogenitĂĄlis rendszer.

Top 7 elƑnyöket

A kapszula Tandem-ben fejlesztette ki a cĂ©g WhiteCraft. 3 Ă©vig a laboratĂłriumban kivĂĄlasztotta a legjobb alkatrĂ©szeket. BiolĂłgiailag aktĂ­v anyagok Ă©s növĂ©nyi kivonatok serkentik a funkciĂłk az urogenitĂĄlis rendszer. Vannak a következƑ elƑnyökkel bio-adalĂ©kanyagok, amelyek növelik a vĂĄgy:

 1. nem analĂłgok ! Formula alapulĂł növĂ©nyi összetevƑk szabadalmaztatott. HasonlĂł eszközt a fĂ©rfiuralom nem talĂĄlhatĂł mindenhol!
 2. Ez a teråpiås hatås . Biokomplexet nem egy gyógyszer, de hasznåljåk a gyulladåsos folyamatok kezelésében. Hozzåjårulås aminosavak, åsvånyi anyagok és vitaminok szerepelnek a készítményben.
 3. kombinĂĄlhatĂł gyĂłgyszeres . A legjobb eredmĂ©ny, lehet mĂĄs gyĂłgyszerekkel kombinĂĄlva. Tanadem javĂ­tja erekciĂł, de ennek hiĂĄnyĂĄban felveheti hormonĂĄlis gyĂłgyszerek. Ezek olyan tĂ©nyezƑktƑl fĂŒgg, amelyek befolyĂĄsoltĂĄk a hiba.
 4. Nem okoz fĂŒggƑsĂ©get Ă©s visszavonĂĄsa . Pills lehet inni minden nap egy hĂłnap anĂ©lkĂŒl, hogy fĂŒggƑsĂ©g Ă©s elvonĂĄsi! Megengedett, hogy hagyja abba a biolĂłgiai Ășton kĂĄros hatĂĄsok nĂ©lkĂŒl.
 5. csökkenti a sĂșlyt . A termĂ©szetes összetevƑk elƑsegĂ­tik a bontĂĄst a zsĂ­r lerakĂłdĂĄsĂĄt. Teszi a szĂĄm több, karcsĂș Ă©s tĂłnusĂș.
 6. HosszĂș tĂĄvĂș hatĂĄs . A komplexum egy fiatalĂ­tĂł hatĂĄsa. Van megszabadulni az oka a betegsĂ©g. Növeli a szint fĂ©rfi hormonok Ă©s a vĂ©r ĂĄramlĂĄsĂĄt a reproduktĂ­v testrĂ©szeket. Ennek köszönhetƑen kapta meg a kitĂŒntetĂ©st hosszĂș ideig tart.
 7. A megfizethetƑ ĂĄr . ÖsszehasonlĂ­tva a nĂ©pszerƱ aktivĂĄtorok erotikus vĂĄgyak kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©ben alacsony költsĂ©g. BĂĄr a termĂ©szetes jogorvoslatok sokkal magasabb kĂ©miai.

Az elv hatĂĄsa

NatĂ­v bio-komponensek kapszulĂĄk a fĂ©rfiak Tandem mĂ©lyrehatĂł hatĂĄsa a stabilizĂĄlĂĄsa egy hormonĂĄlis hĂĄttĂ©r. NormalizĂĄlja a vĂ©r ĂĄramlĂĄsĂĄt a reproduktĂ­v szervek, enyhĂ­ti stagnĂĄlĂĄs. Serkenti a idegrostok. HitelesĂ­tett formĂĄban nem okoz szĂ©dĂŒlĂ©st Ă©s hĂĄnyingert. Napi bevitel bio-kapszula segĂ­t megszabadulni az impotencia, prosztatagyulladĂĄs Ă©s mĂĄs betegsĂ©gek.

 • AktĂ­v bioveschestva elkezdenek dolgozni rögtön evĂ©s utĂĄn . ÖsszetevƑi növĂ©nyi eredetƱ bejutĂł van jĂłtĂ©kony hatĂĄssal endocrinocytes. A fĂ©rfi Ășgy Ă©rezte, egy tört az energia Ă©s Ă©leterƑ. Tanadem a következƑ pozitĂ­v hatĂĄsok:
 • normalizĂĄlja a emĂ©sztƑrendszer . A gyomor jobban tud emĂ©sztĂ©s. A besuplementben növeli a felszĂ­vĂłdĂĄs, Ă©s ezĂĄltal belĂ©p elƑnyösebb mikrotĂĄpanyagok.
 • stabilizĂĄlja a mƱködĂ©sĂ©t, a szĂ­v Ă©s az erek . A szĂ­v elkezd jobban mƱködnek, hogy eloszlassa a vĂ©rt a szervezetben. KĂŒlönleges vĂ©rĂĄramlĂĄs megfigyelhetƑ az alsĂł testrĂ©sz. HajĂłk vĂĄlnak rugalmassĂĄ, vĂ©r ĂĄramlik szabadon.
 • TĂĄplĂĄlja a vitaminokat Ă©s nyomelemeket tartalmaz . A formula egy biolĂłgiai termĂ©k tartalmaz egy csomĂł hasznos nyomelemek Ă©s ĂĄsvĂĄnyi anyagok elengedhetetlen a jĂł egĂ©szsĂ©ghez.
 • serkenti a vĂ©rkeringĂ©st . Abban a pillanatban, az izgalom a pĂ©nisz erƑsebbĂ© vĂĄlik. Ez növeli a idƑtartamĂĄt szeretkezĂ©s Ă©s Ă©lĂ©nkebb az orgazmus.
 • vezet, hogy a normĂĄlis hĂșgyhĂłlyag funkciĂł Ă©s a vesĂ©k . Nnek a gyakori vizelĂ©s Ă©s fĂĄjdalom.
 • BiztosĂ­tja a legerƑsebb robbanĂĄs energia fizikai Ă©s szellemi tevĂ©kenysĂ©g . Brain sejteket oxigĂ©nnel telĂ­tett. Energia tartalĂ©kok pĂłtolni, ami elƑsegĂ­ti a minƑsĂ©gi fizikai aktivitĂĄst.
 • MegakadĂĄlyozza a fejlesztĂ©si andropause az emberek több mint ötven Ă©v . StabilizĂĄlja a fĂŒggetlen szintĂ©zisĂ©t tesztoszteron. VĂ©delmet nyĂșjt a korai kezdetƱ andropauzĂĄval. Fenntartja a merevedĂ©si funkciĂł sokĂĄig.

MiutĂĄn az egyik termĂ©szetesen kapĂł megfigyelt Ă©s megvalĂłsĂ­tĂĄsa Ășj magassĂĄgokba az ĂĄgyban MinisztĂ©rium. ProblĂ©mĂĄk a szerelem elsƑ nem zavarja betegsĂ©g gyĂłgyĂ­thatĂł. Bioreaktor sokkal jobb, biztonsĂĄgosabb Ă©s termelĂ©kenyebb mĂĄs impotencia gyĂłgyszerek. VigyĂĄzzon az egĂ©szsĂ©gĂ©re egyĂŒtt kapszula Tandem!

Alkatrészek

FƑleg csak termĂ©szetes összetevƑket, amelyek pozitĂ­v reakciĂłt. Egy egyedĂŒlĂĄllĂł tulajdonsĂĄga az, hogy a bio-komponensek a gyĂłgyszer növeli a hatĂĄsĂĄt egymĂĄsra. BiztosĂ­tani kell az erƑs eredmĂ©nyeket. A kĂ©plet az alĂĄbbi natĂ­v komponensek:

 • A a Epimedium levĂ©l kivonat & mdash; aktivĂĄlja a szintĂ©zis a tesztoszteron. Növeli a vĂ©rkeringĂ©st a reproduktĂ­v szfĂ©rĂĄban. A flavonoid Icariin, ami benne van a motorhĂĄztetƑ, gyorsĂ­tja a növekedĂ©st az izmokat. Ez növeli az ĂĄllĂłkĂ©pessĂ©get Ă©s az erƑt. Gyakran Horny Goat Weed egy kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©ben sporttĂĄplĂĄlkozĂĄs. Mivel ez egy biztonsĂĄgos anabolikus.
 • fekete bors kivonat jellemzi immunprofilaxist Ă©s antioxidĂĄns tulajdonsĂĄgait. JavĂ­tja a bĂ©lmozgĂĄst. Barrier elleni vĂ­rusok Ă©s baktĂ©riumok. MegkĂŒlönböztetƑ jellemzƑje General frissĂ­tƑ hatĂĄsa. AktivĂĄlja a mellĂ©kvese kĂ©reg. JavĂ­tja a vĂ©rkeringĂ©st, a hajszĂĄlerek a nemi szerveket. SegĂ­t meghosszabbĂ­tani Ă©s javĂ­tja a kellemes Ă©rzĂ©st a folyamat intimitĂĄs.
 • bioflavonoid kvercetin & mdash; megakadĂĄlyozza, hogy a korai öregedĂ©s a sejtek. Teszi a lipid membrĂĄnok a sejtek erƑteljesebb. Csökkenti a negatĂ­v vozdeistvuya szabad gyököket. FĂĄjdalomcsillapĂ­tĂł, antiallergĂ©n Ă©s nyugtatĂł hatĂĄssal.
 • Hood fenyƑkĂ©reg & mdash; nagy antioxidĂĄns. Van egy normalizĂĄlĂĄsĂĄt anyagcserĂ©t. Fokozza a vĂ©rkeringĂ©st, beleĂ©rtve a pĂ©nisz. ErƑsĂ­ti a kapillĂĄris falak. JellemzƑ antiagregatsionnoe Ă©s immunmodulĂĄns hatĂĄsossĂĄgĂĄt. Acts tumorok ellen.
 • növĂ©nyi kivonat L-citrullin & mdash; erƑsĂ­ti az immunrendszert. Szoroz energiĂĄt. JavĂ­tja a vĂ©rellĂĄtĂĄs a szövetekben. FelfrissĂ­ti a szenvedĂ©ly Ă©s az Ă©rzĂ©kisĂ©g.
Nem tartalmaz a szildenafil Ă©s tadalafil! Ez egy veszĂ©lyes anyag, amely növeli a szĂ­v-Ă©s Ă©rrendszeri betegsĂ©g. Gyakran kiegĂ©szĂ­tƑkben talĂĄlhatĂł, amelyek serkentik vĂĄgy.

HasznĂĄlat utasĂ­tĂĄs

A legjobb eredmĂ©nyek elĂ©rĂ©se tanfolyam ajĂĄnlott fogyasztĂĄsa biolĂłgiai Ășton több mint egy hĂłnap. Egyetlen javĂ­tĂĄsa erekciĂł inni egy kapszulĂĄt a szexuĂĄlis tevĂ©kenysĂ©g elƑtt. MegelƑzĂ©skĂ©ppen fogyasztott naponta 2 dolog szĂĄmĂ­tott 30 napon belĂŒl. A tanfolyam meg kell ismĂ©telni Ă©vente kĂ©tszer.

A merevedĂ©si zavar az elsƑ kĂ©t hĂ©tben fogyaszt 1 dolog naponta hĂĄromszor. A következƑ kĂ©t hĂ©tben 1 kapszula negyven perccel azelƑtt, hogy szeretik. Kell venni Ă©tkezĂ©s közben. Ital kis mennyisĂ©gƱ folyadĂ©kot. SĂșlyos esetekben, akkor ismĂ©telje meg a tanfolyamot. A biolĂłgiai termĂ©k kombinĂĄlhatĂł alkohol vagy mĂĄs kĂĄbĂ­tĂłszer. Deliver öröm egy partner, Ă©s Ă©rezd jĂłl magad!

javallatok

A javallatok közĂ© tartoznak a kĂŒlönbözƑ megsĂ©rtĂ©sĂ©t. TermĂ©szetes komplex nevezi a következƑ lĂ©nyeges eltĂ©rĂ©s:

 1. A korai magömlĂ©s Ă©s az ĂĄtmeneti idƑszak andropauzĂĄval.
 2. A kĂ©ptelensĂ©g az orgazmus hiĂĄnya, erƑs Ă©rzelmek idejĂ©n szeretkezĂ©s.
 3. A létezése a betegség a håttérben a krónikus vagy progresszív megbetegedések az intim szféråban.
 4. Csökkent libidó a korral kapcsolatos våltozåsok.
 5. A kudarctól való félelem kapott következtében egy koråbbi negatív tapasztalat.
 6. A fĂ©lelem egy fiĂșt, hogy vegyenek rĂ©szt egy romantikus kapcsolat hiĂĄnya miatt tapasztalattal.
 7. A romlĂĄs aktivitĂĄsa tagja, mert a stressz Ă©s a depressziĂł.
 8. Az képtelenség, hogy szåmos jogi szeretet egy sorban.
 9. ĂĄltal ajĂĄnlott Pro sportolĂłk.

RestrikciĂłs

Tandem termĂ©szetes eredetƱ összetevƑk, Ă©s nincs mellĂ©khatĂĄsa. AktĂ­v összetevƑk ĂĄrtalmatlan. Vannak veszĂ©lyes Ă©s mĂ©rgezƑ összetevƑket. TehĂĄt, hogy egy biolĂłgiai kiegĂ©szĂ­tĂ©s szinte minden ember az erƑsebb nem. Gyakorlatilag nincs korhatĂĄr. ÁtfogĂł jĂłtĂ©kony hatĂĄsĂĄt. Ez tilos, hogy sledujushij esetekben:

 1. tĂșlĂ©rzĂ©kenysĂ©g nĂ©hĂĄny Bioscience összetevƑket.
 2. Terhesség és szoptatås.
 3. A gyermekek 18 Ă©ves korig.
 4. A szívbetegség és a vérerek a szakaszåban dekompenzåció.
HasznĂĄlat elƑtt biocapsule ajĂĄnlott konzultĂĄlni, Ă©s a kezelƑorvos. Specialist fog festeni rendszer Ă©s adagolĂĄs minden egyes esetben.

Ár

Tanadem lĂ©pett az orosz piacra 2017-ben Emiatt lehet csak az eladĂł honlapjĂĄn. Itt Ă©lvezheti biocapsule kedvezmĂ©nyes ĂĄron. KedvezmĂ©ny ŃĐŸŃŃ‚Đ°ĐČĐ»ŃĐ”Ń‚50%. Az alĂĄbbiakban az ĂĄr az Orosz FöderĂĄciĂł Ă©s mĂĄs orszĂĄgokban:

Hol lehet vĂĄsĂĄrolni

VĂĄsĂĄrlĂĄs Tandem lehetetlen egy közönsĂ©ges gyĂłgyszertĂĄr. A gyĂĄrtĂł termĂ©keit kizĂĄrĂłlag a hivatalos oldalon. A cĂ©g törƑdik az ĂŒgyfesuplement. TehĂĄt törtĂ©nƑ teljesĂ­tĂ©s egy zĂĄrt tartĂĄlyban. Hogy az ĂĄrut a hivatalos honlapon, hogy elkerĂŒljĂ©k a csalĂłk, akik eladni hamis kiegĂ©szĂ­tƑk.

InnovatĂ­v eszköz potencia Tandem okainak megszĂŒntetĂ©sĂ©re szexuĂĄlis diszfunkciĂł. VisszaĂĄllĂ­tĂĄsa a libidĂłt Ă©s erƑt ad majd az Ășj szexuĂĄlis hĂłdĂ­tĂĄsait! KörĂŒlbelĂŒl az impotencia problĂ©mĂĄja a szexuĂĄlis potenciĂĄt az a kĂ©pessĂ©g, a fĂ©rfiak, hogy vegyenek rĂ©szt a szexuĂĄlis aktus. SzĂĄmos tĂ©nyezƑ befolyĂĄsolja hĂĄtrĂĄnyosan ezt a fontos funkciĂłja az emberi szervezetben. Úgy mozgott, Ă©s krĂłnikus betegsĂ©gek, pszicholĂłgiai Ă©s fizikai 


Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az e-mail-cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk