Egészség és Te

Valena SV – adalĂ©kanyagakĂ©nt motoralkatrĂ©szek autĂł: vĂ©lemĂ©nye, ĂĄr, hol lehet megvĂĄsĂĄrolni

Universal adalék olaj autók, motorkerékpårok, gépek és teherautók Valena SV most teljes hozzåférést mindenki szåmåra autósok.

Mi az Valena SV?

A rendszer hosszĂș tĂĄvĂș teljesĂ­tmĂ©ny a motor Ă©s az ĂŒzemanyag-megtakarĂ­tĂĄs fogyasztĂĄs többször most, ha az adalĂ©kanyag a motor autĂłalkatrĂ©szek Valena SV. Ez az ĂĄtfogĂł speciĂĄlis kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©ben motorolaj, amely kĂ©pes megvĂ©deni az autĂł az idƑ elƑtti kopĂĄs Ă©s minimalizĂĄlĂĄsĂĄra javĂ­tĂĄsokat.

Valena SV egy modern fejlƑdĂ©s a hazai kutatĂłk. KenĂ©se a komplex jött lĂ©tre alapjĂĄn a jĂłl ismert termĂ©k, amelyet elƑzƑleg hasznĂĄlt hadiipar. Most a termĂ©k tulajdonsĂĄgait, Ă©s nagyobb hatĂĄssal van a rĂ©szek az autĂł motorja.

Az Ășj formula kenƑanyag termĂ©k javĂ­tĂĄsĂĄra összpontosĂ­tĂł az autĂł, Ă©s csökkenti a hatĂĄsĂĄt a kĂŒlönbözƑ kĂĄros tĂ©nyezƑk negatĂ­van befolyĂĄsolja a mƱködĂ©sĂ©t a gĂ©p.

Grease gondosan beburkolja alkatrĂ©szek Ă©s csökkenti a sĂșrlĂłdĂĄst. Ez lehetƑvĂ© teszi, hogy meggĂĄtolja a mikrorepedĂ©sek, ami csökkenti a vibrĂĄciĂł szintjĂ©t. Valena adalĂ©kanyag SV teszik az utazĂĄst rendkĂ­vĂŒl kĂ©nyelmes.

Hogyan mƱködik?

Valena SV van egy egyedi, de hatĂ©kony elv. Rendes motorolaj csak rövid ideig semlegesĂ­ti a sĂșrlĂłdĂĄs a rĂ©szek között. Ez törtĂ©nik, mivel a megjelenĂ©se az olaj film, amely azon a nehezĂ©t a feladat. KenƑ komplex ellentĂ©tben az olajat kĂ©pez speciĂĄlis servovite film.

Servovite film egy szinte lĂĄthatatlan, de szilĂĄrd anyag rĂ©teggel. Ɛ könnyen kĂ©pes megakadĂĄlyozni törlĂ©se alkatrĂ©szek Ă©s normalizĂĄlja a mƱködĂ©sĂ©t a motor. Film is ellĂĄtja több feladatot. Ez egy kĂŒlönleges kvĂĄzi-folyĂ©kony Ă©s porĂłzus anyag, szinte nulla sĂșrlĂłdĂĄsi egyĂŒtthatĂł. Ez lehetƑvĂ© teszi, hogy csökkentsĂ©k a fajlagos terhelĂ©s Ă©s a tökĂ©letes mƱködĂ©s a csomĂłpont mĂ©g a legszƱkebb feltĂ©tesuplementet.

NormĂĄlis körĂŒlmĂ©nyek között a melegĂ­tĂ©s sorĂĄn, a szemcsĂ©k az alkatrĂ©szek kezdenek elszakadni a felĂŒletet. Ez vezet a korai deformĂĄciĂłja alkatrĂ©szek, megjelenĂ©se szabĂĄlytalansĂĄgok Ă©s Ă©rdessĂ©g. KenƑ összetett, egyre rĂ©szĂ©rƑl, teljesen ĂĄtitatott neki, simĂ­tĂł, durva Ă©s a problĂ©mĂĄs terĂŒletek.

Servovite film kĂ©pzƑdik nĂ©hĂĄny percen belĂŒl. A lezĂĄrĂĄs utĂĄn az adatait biztonsĂĄgos Ă©s vĂ©dett a kopĂĄs. A vastagsĂĄga a formĂĄzott fĂłlia 1,5-2 mikron.

Hogyan kell hasznĂĄlni?

Valena SV olyan egyszerƱ, mint a hagyomĂĄnyos gĂ©polaj. Ahhoz, hogy a kenƑanyag komplex akciĂłban, akkor öntsĂŒk a tartalmĂĄt a palackot az olajtartĂĄly. Ezt meg lehet tenni sorĂĄn olajcserĂ©t vagy csak hozzĂĄ dolgokat, amennyire csak lehetsĂ©ges.

MiutĂĄn az elsƑ alkalmazĂĄs növeli az ellenĂĄllĂĄst a rĂ©szek a sĂșrlĂłdĂĄst Ă©s a deformĂĄciĂł. JelentƑsen javĂ­tja a szinten a csĂșszĂĄs. NĂ©hĂĄny nap mĂșlva azt veszi Ă©szre, jelentƑsen csökkenti a fogyasztĂĄst az Ă©ghetƑ Ă©s javĂ­tja az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi mechanizmusok az autĂł.

Az anyag hasznĂĄljĂĄk adalĂ©kanyagkĂ©nt, hogy az olaj. Ez növeli annak minƑsĂ©gĂ©t, Ă©s javĂ­tja a hatĂ©konysĂĄgot. A hasznĂĄlata kiegĂ©szĂ­tƑk hasznĂĄlata nĂ©lkĂŒl olaj nem biztosĂ­tott.

TulajdonsĂĄgok

Valena adalĂ©k SV nagyon eltĂ©r a csĂșsztatĂł adalĂ©kanyag mĂĄs gyĂĄrtĂłk. A modern technolĂłgiĂĄk a tribolĂłgiai tudĂłsok hagyjuk, hogy egy teljesen Ășj termĂ©k. Ɛ oldhatĂłsĂĄga alacsony, magas hatĂ©konysĂĄg Ă©s mƱködik surbana technolĂłgia. A termĂ©k mĂĄsik kiemelkedƑ tulajdonsĂĄgokkal, konkrĂ©tan:

 1. A tudomĂĄnyos fejlƑdĂ©s . A termĂ©k alapvetƑen egy komoly tudomĂĄnyos bĂĄzis. Rajta tartottĂĄk a tanulmĂĄny. EredmĂ©nyeik ismĂ©telten megerƑsĂ­tette a hatĂ©konysĂĄg Ă©s az eredmĂ©nyessĂ©g, a kenƑanyagok összetett.
 2. Környezetbaråt . Valena SV teljesen årtalmatlan. Ez nem negatív hatåsa nem csak az emberekre, hanem a motor alkatrészek. Az anyag nem ad csapadékot, és nem szennyezi az olajat részeket.
 3. A sokoldalĂșsĂĄg . Valena adalĂ©k SV alkalmas bĂĄrmilyen szĂĄllĂ­tĂĄsĂĄra. TovĂĄbbĂĄ, ez a termĂ©k hasznĂĄlatakor a katonai Ă©s az ipari szektorban.
 4. A sokoldalĂșsĂĄg . KenĂ©se a komplex növeli az ĂĄllĂłkĂ©pessĂ©get, a motor, a kapacitĂĄs Ă©s a mƱködĂ©s tartama.
 5. MinƑsĂ©gi garancia . Valena SV mĂĄr többször kimondta közös vizsgĂĄlatok vilĂĄgszerte ismert mĂĄrkĂĄk nevezetesen Castrol, Shell Ă©s mĂĄsok.
 6. MegtakarĂ­tĂĄsi . AdalĂ©kok hasznĂĄlata jelentƑsen csökkenti a törĂ©s veszĂ©lye. Ez azt jelenti, hogy az autĂł ritkĂĄn kell cserĂ©lni az alkatrĂ©szek Ă©s karbantartĂĄs.
 7. biztosĂ­tĂĄs . A cĂ©g garantĂĄlja a minƑsĂ©gi termĂ©keik, ahogy ez biztosĂ­tott több mint 30 milliĂł rubelt.

SzĂĄmos fogyasztĂłk körĂ©ben közzĂ© a honlapon az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si magas szintjĂ©t mutatjĂĄk a termĂ©k minƑsĂ©gĂ©t. IsmĂ©telten, a felhasznĂĄlĂłk azt mondjĂĄk, hogy keni a komplex segĂ­tett nekik legyƑzni a leggyakoribb problĂ©mĂĄk csökkenti az ĂŒzemanyag-fogyasztĂĄst forrĂĄsok.

ElƑnyök

Az autĂłsok adalĂ©kanyagakĂ©nt motoralkatrĂ©szek autĂł Valena SV lett nagyon nĂ©pszerƱ, Ă©s a kereslet. Ez megmagyarĂĄzza nemcsak a rendelkezĂ©sre ĂĄllĂĄs, hanem a maga elƑnye:

 • Wear megelƑzĂ©sĂ©re . A folyĂ©kony formĂĄk speciĂĄlis vĂ©dƑrĂ©teggel & mdash; servavit. Ez semlegesĂ­ti a sĂșrlĂłdĂĄs, amely lehetƑvĂ© teszi a rĂ©szek sokĂĄig viselni, Ă©s tartsa a kezdeti ĂĄllapot.
 • elleni vĂ©delem mikro-repedĂ©sek Ă©s szabĂĄlytalansĂĄgokat . Servovit kisimĂ­tja Ă©s korrigĂĄlja a mindenfĂ©le mikrohullĂĄmĂș sĂŒtƑ Ă©s Ă©rdessĂ©g. Ez a funkciĂł segĂ­t csökkenteni a sĂșrlĂłdĂĄst.
 • TeljesĂ­tmĂ©ny . ElsƑsorban a javulĂĄs a nyomatĂ©k, jelentƑsen növeli a teljesĂ­tmĂ©nyt Ă©s a kitartĂĄst a motort.
 • A minimĂĄlis kibocsĂĄtĂĄs . AdalĂ©kanyag alkatrĂ©szek bocsĂĄt ki minimĂĄlis mennyisĂ©gƱ mĂ©rgezƑ hulladĂ©k. A legtöbb tĂŒzelƑanyagot ĂĄllandĂłan Ă©gett az Ă©gĂ©stĂ©rben. Ennek pozitĂ­v hatĂĄsa nem az ökolĂłgia a környezetet.
 • Üzemanyag-fogyasztĂĄs . Anyag csökkenti mintegy 20% -a az ĂŒzemanyag-fogyasztĂĄst.
 • VĂ©delem hidegindĂ­tĂĄsakor . Az autĂł mĂĄr nem lesz kitĂ©ve a negatĂ­v következmĂ©nyeket, amelyek gyakran elƑfordulnak a motor felmelegedĂ©si tĂ©len.
 • Ritka olajcsere . Az adalĂ©kanyag összetĂ©tele univerzĂĄlis alapon. A hasznĂĄlata egy fiola az anyag lehetƑvĂ© teszi, hogy a meghajtĂł cserĂ©je nĂ©lkĂŒl több mint 40 ezer kilomĂ©tert.

Auto mechanika erƑsen ajĂĄnlott hasznĂĄlni a kenƑolaj komplex Valena SV összehangolt munkĂĄjĂĄt az egĂ©sz autĂłt. A termĂ©ket egyesĂ­tjĂŒk olajok bĂĄrmilyen mĂĄrkĂĄjĂș. Alkalmas autĂłk modern Ă©s a rĂ©gi minta.

Ár

Az ĂĄr Valena SV van 2390 rubel. Az ĂĄruk Ă©rtĂ©ke csökkent, mint 50% -kal csökkent az ĂĄllomĂĄny, amely hat a honlapjĂĄn a kĂ©pviselƑ ma.

Ez lehetƑvĂ© teszi a vĂĄsĂĄrlĂłk szĂĄmĂĄra, hogy megvĂĄsĂĄrolja a termĂ©ket megfizethetƑ ĂĄron, Ă©s hogy szemĂ©lyesen hatĂĄsĂĄnak Ă©rtĂ©kelĂ©sĂ©re az Ășj adalĂ©kanyagokat az autĂł. A tĂĄrgyi ĂĄrak csökkenĂ©sĂ©vel kerĂŒlt rögzĂ­tĂ©sre csak a terĂŒletĂ©n az Orosz FöderĂĄciĂł. A hĂĄlĂłzat hivatalos szĂĄllĂ­tĂłi egyĂŒtt akciĂłs kĂ­nĂĄlnak kĂ©nyelmes Ă©s rendkĂ­vĂŒl jövedelmezƑ szĂĄllĂ­tĂĄs az egĂ©sz orszĂĄgban.

TovĂĄbbi dĂ­j ellenĂ©ben, a cĂ©g azt Ă­gĂ©ri, hogy gondoskodjon közvetlen szĂĄllĂ­tĂĄs mĂĄs orszĂĄgokban. Ebben az esetben az ĂŒgyfĂ©l fizet csak a hajĂłzĂĄs.

Hol tudok rendelni?

VĂĄsĂĄrlĂĄs Valena SV hivatalos honlapjĂĄn közvetlen Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©s kereskedelmi tĂĄrsasĂĄg. A kezdƑ oldalon a honlap minden lĂĄtogatĂł ismerkedhet meg a vĂ©lemĂ©nyek az ĂŒgyfesuplement, akik ezĂșttal egy univerzĂĄlis kenƑanyag összetett. Itt megtalĂĄlja az engedĂ©ly Ă©s a minƑsĂ©gi bizonyĂ­tvĂĄnyt megerƑsĂ­tve eredetisĂ©gĂ©t az eladott ĂĄruk.

MiutĂĄn az Ʊrlap kitöltĂ©se, az ĂŒgyfĂ©l megkapja a rend egy megfelelƑ posta belĂŒl 3-15 napon belĂŒl. MiutĂĄn megadta az összes adatot a menedzser, kötelezƑ, vĂĄrja az ĂĄtvĂ©teli levesuplementet, hogy a kĂ©rĂ©s Ă©rkezett Ă©s feldolgozni.

elĂ©gedetlensĂ©g a kapott kenƑ komplexum, a vĂĄsĂĄrlĂłnak joga van megtagadni a csomagot, az elsƑ 14 napon belĂŒl a termĂ©k hasznĂĄlata. Az ĂŒgyfĂ©l kĂ©rheti, hogy cserĂ©lje ki a termĂ©ket, sƑt azt elhagyni. Ebben az esetben ez biztosĂ­tott a visszatĂ©rĂ­tĂ©s a tovĂĄbbi Ă©rdeklƑdĂ©st.

Universal adalĂ©k olaj autĂłk, motorkerĂ©kpĂĄrok, gĂ©pek Ă©s teherautĂłk Valena SV most teljes hozzĂĄfĂ©rĂ©st mindenki szĂĄmĂĄra autĂłsok. Mi Valena SV? Ahhoz, hogy hosszĂș tĂĄvĂș fenntartĂĄsa a motor teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t, Ă©s hogy ĂŒzemanyagot takarĂ­tson meg több alkalommal most, ha az adalĂ©kanyag a motor alkatrĂ©szeinek autĂł Valena SV 
.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az email cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk