Valena SV – adalékanyagaként motoralkatrészek autó: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

[Total: 0    Average: 0/5]

Universal adalék olaj autók, motorkerékpárok, gépek és teherautók Valena SV most teljes hozzáférést mindenki számára autósok.

Mi az Valena SV?

A rendszer hosszú távú teljesítmény a motor és az üzemanyag-megtakarítás fogyasztás többször most, ha az adalékanyag a motor autóalkatrészek Valena SV. Ez az átfogó speciális kiegészítésében motorolaj, amely képes megvédeni az autó az idő előtti kopás és minimalizálására javításokat.

Valena SV egy modern fejlődés a hazai kutatók. Kenése a komplex jött létre alapján a jól ismert termék, amelyet előzőleg használt hadiipar. Most a termék tulajdonságait, és nagyobb hatással van a részek az autó motorja.

Az új formula kenőanyag termék javítására összpontosító az autó, és csökkenti a hatását a különböző káros tényezők negatívan befolyásolja a működését a gép.

Grease gondosan beburkolja alkatrészek és csökkenti a súrlódást. Ez lehetővé teszi, hogy meggátolja a mikrorepedések, ami csökkenti a vibráció szintjét. Valena adalékanyag SV teszik az utazást rendkívül kényelmes.

Hogyan működik?

Valena SV van egy egyedi, de hatékony elv. Rendes motorolaj csak rövid ideig semlegesíti a súrlódás a részek között. Ez történik, mivel a megjelenése az olaj film, amely azon a nehezét a feladat. Kenő komplex ellentétben az olajat képez speciális servovite film.

Servovite film egy szinte láthatatlan, de szilárd anyag réteggel. Ő könnyen képes megakadályozni törlése alkatrészek és normalizálja a működését a motor. Film is ellátja több feladatot. Ez egy különleges kvázi-folyékony és porózus anyag, szinte nulla súrlódási együttható. Ez lehetővé teszi, hogy csökkentsék a fajlagos terhelés és a tökéletes működés a csomópont még a legszűkebb feltétesuplementet.

Normális körülmények között a melegítés során, a szemcsék az alkatrészek kezdenek elszakadni a felületet. Ez vezet a korai deformációja alkatrészek, megjelenése szabálytalanságok és érdesség. Kenő összetett, egyre részéről, teljesen átitatott neki, simító, durva és a problémás területek.

Servovite film képződik néhány percen belül. A lezárás után az adatait biztonságos és védett a kopás. A vastagsága a formázott fólia 1,5-2 mikron.

Hogyan kell használni?

Valena SV olyan egyszerű, mint a hagyományos gépolaj. Ahhoz, hogy a kenőanyag komplex akcióban, akkor öntsük a tartalmát a palackot az olajtartály. Ezt meg lehet tenni során olajcserét vagy csak hozzá dolgokat, amennyire csak lehetséges.

Ajánl  Upsize - mell krém: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Miután az első alkalmazás növeli az ellenállást a részek a súrlódást és a deformáció. Jelentősen javítja a szinten a csúszás. Néhány nap múlva azt veszi észre, jelentősen csökkenti a fogyasztást az éghető és javítja az egészségügyi mechanizmusok az autó.

Az anyag használják adalékanyagként, hogy az olaj. Ez növeli annak minőségét, és javítja a hatékonyságot. A használata kiegészítők használata nélkül olaj nem biztosított.

Tulajdonságok

Valena adalék SV nagyon eltér a csúsztató adalékanyag más gyártók. A modern technológiák a tribológiai tudósok hagyjuk, hogy egy teljesen új termék. Ő oldhatósága alacsony, magas hatékonyság és működik surbana technológia. A termék másik kiemelkedő tulajdonságokkal, konkrétan:

 1. A tudományos fejlődés . A termék alapvetően egy komoly tudományos bázis. Rajta tartották a tanulmány. Eredményeik ismételten megerősítette a hatékonyság és az eredményesség, a kenőanyagok összetett.
 2. Környezetbarát . Valena SV teljesen ártalmatlan. Ez nem negatív hatása nem csak az emberekre, hanem a motor alkatrészek. Az anyag nem ad csapadékot, és nem szennyezi az olajat részeket.
 3. A sokoldalúság . Valena adalék SV alkalmas bármilyen szállítására. Továbbá, ez a termék használatakor a katonai és az ipari szektorban.
 4. A sokoldalúság . Kenése a komplex növeli az állóképességet, a motor, a kapacitás és a működés tartama.
 5. Minőségi garancia . Valena SV már többször kimondta közös vizsgálatok világszerte ismert márkák nevezetesen Castrol, Shell és mások.
 6. Megtakarítási . Adalékok használata jelentősen csökkenti a törés veszélye. Ez azt jelenti, hogy az autó ritkán kell cserélni az alkatrészek és karbantartás.
 7. biztosítás . A cég garantálja a minőségi termékeik, ahogy ez biztosított több mint 30 millió rubelt.

Számos fogyasztók körében közzé a honlapon az értékesítési magas szintjét mutatják a termék minőségét. Ismételten, a felhasználók azt mondják, hogy keni a komplex segített nekik legyőzni a leggyakoribb problémák csökkenti az üzemanyag-fogyasztást források.

Előnyök

Az autósok adalékanyagaként motoralkatrészek autó Valena SV lett nagyon népszerű, és a kereslet. Ez megmagyarázza nemcsak a rendelkezésre állás, hanem a maga előnye:

 • Wear megelőzésére . A folyékony formák speciális védőréteggel & mdash; servavit. Ez semlegesíti a súrlódás, amely lehetővé teszi a részek sokáig viselni, és tartsa a kezdeti állapot.
 • elleni védelem mikro-repedések és szabálytalanságokat . Servovit kisimítja és korrigálja a mindenféle mikrohullámú sütő és érdesség. Ez a funkció segít csökkenteni a súrlódást.
 • Teljesítmény . Elsősorban a javulás a nyomaték, jelentősen növeli a teljesítményt és a kitartást a motort.
 • A minimális kibocsátás . Adalékanyag alkatrészek bocsát ki minimális mennyiségű mérgező hulladék. A legtöbb tüzelőanyagot állandóan égett az égéstérben. Ennek pozitív hatása nem az ökológia a környezetet.
 • Üzemanyag-fogyasztás . Anyag csökkenti mintegy 20% -a az üzemanyag-fogyasztást.
 • Védelem hidegindításakor . Az autó már nem lesz kitéve a negatív következményeket, amelyek gyakran előfordulnak a motor felmelegedési télen.
 • Ritka olajcsere . Az adalékanyag összetétele univerzális alapon. A használata egy fiola az anyag lehetővé teszi, hogy a meghajtó cseréje nélkül több mint 40 ezer kilométert.
Ajánl  Ganoderma - Reishi gomba fogyás: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Auto mechanika erősen ajánlott használni a kenőolaj komplex Valena SV összehangolt munkáját az egész autót. A terméket egyesítjük olajok bármilyen márkájú. Alkalmas autók modern és a régi minta.

Ár

Az ár Valena SV van 2390 rubel. Az áruk értéke csökkent, mint 50% -kal csökkent az állomány, amely hat a honlapján a képviselő ma.

Ez lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megvásárolja a terméket megfizethető áron, és hogy személyesen hatásának értékelésére az új adalékanyagokat az autó. A tárgyi árak csökkenésével került rögzítésre csak a területén az Orosz Föderáció. A hálózat hivatalos szállítói együtt akciós kínálnak kényelmes és rendkívül jövedelmező szállítás az egész országban.

További díj ellenében, a cég azt ígéri, hogy gondoskodjon közvetlen szállítás más országokban. Ebben az esetben az ügyfél fizet csak a hajózás.

Hol tudok rendelni?

Vásárlás Valena SV hivatalos honlapján közvetlen értékesítés kereskedelmi társaság. A kezdő oldalon a honlap minden látogató ismerkedhet meg a vélemények az ügyfesuplement, akik ezúttal egy univerzális kenőanyag összetett. Itt megtalálja az engedély és a minőségi bizonyítványt megerősítve eredetiségét az eladott áruk.

Miután az űrlap kitöltése, az ügyfél megkapja a rend egy megfelelő posta belül 3-15 napon belül. Miután megadta az összes adatot a menedzser, kötelező, várja az átvételi levesuplementet, hogy a kérés érkezett és feldolgozni.

elégedetlenség a kapott kenő komplexum, a vásárlónak joga van megtagadni a csomagot, az első 14 napon belül a termék használata. Az ügyfél kérheti, hogy cserélje ki a terméket, sőt azt elhagyni. Ebben az esetben ez biztosított a visszatérítés a további érdeklődést.

Universal adalék olaj autók, motorkerékpárok, gépek és teherautók Valena SV most teljes hozzáférést mindenki számára autósok. Mi Valena SV? Ahhoz, hogy hosszú távú fenntartása a motor teljesítményét, és hogy üzemanyagot takarítson meg több alkalommal most, ha az adalékanyag a motor alkatrészeinek autó Valena SV ….
Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 567 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*