Egészség

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – az ár, ahol vásárolni, az eredeti

Hi, kedves szakértők hasznos teljesítmény. Úgy döntöttem, hogy szentelje mai cikk „szoláris elem” a D3-vitamin. A neve a nemzetközi gyakorlatban – kolekalciferol. Ez az elem nagyon fontos a normális működését a szervezetben. Emellett szükség van a felnőttek és a gyerekek.

Mert mi van

A szervezet termel a legtöbb e fontos elem egyedül. Ez úgy történik, konvertáló napfényt kémiai anyagot. Az intézkedés alapján az UV sugarak a bőr termel kolekalciferol (nos, ő D3-vitamin). Továbbá, kötődik a D-vitamin-kötő fehérje, és küld a májban. Ott van megadva a „jó”, hogy elterjedt a testünket. Itt egy kalandregény

Ez az elem befolyásolja a szerkezet a csontváz. Továbbá, a rendelkezésre álló a nyomástól függ, immunitás, hangulat, az agy működését és a képesség, hogy véd a rák ellen (1).

A D-vitamin részt vesz különböző létfontosságú folyamatok:

 • szabályozza, támogatja az immunrendszer és az idegrendszer;
 • csökkenti a szklerózis multiplex kialakulásának;
 • tartja az optimális testtömeg;
 • csökkenti a súlyosságát és gyakoriságát az asztmás tünetek;
 • csökkenti a fejlődő rheumatoid arthritis nőknél;
 • fontos a csontok egészségét;
 • csökkenti a szívbetegségek kockázatát, a cukorbetegség és bizonyos rákok;
 • elengedhetetlen a felszívódása és metabolizmusa a kalcium és foszfor;
 • munkájában vesz részt a belső elválasztású mirigyek.

A származék a D3-vitamin a gyógyszeriparban állati vagy növényi eredetű. Az állati formában, könnyebben emészthető és hasznos. Ez által termelt besugárzásával állati olajok és koleszterin. Megszívta akár 500-szor gyorsabb, mint a növényi megfelelője. És értékelték 4-szer hatékonyabb.

Hány kell, hogy legyen a nap

Akár 95% -át ez az elem természetes módon tudunk szerezni a napfénytől. Bőre termel D-vitamin, ha érintkezésbe kerül az UV sugárzástól. Mert az, hogy ez az úgynevezett „napenergia” elem. De a mi korunkban a legtöbb ember tapasztalata hiánytünetek. Ezt segíti elő a két leggyakoribb okai a következők:

 1. Gyakori jelenlétét a szobában. Korábban az emberek a legtöbb időt dolgozott a friss levegőt, és elindult egy csomó. Ma egy másik képet is látható. Még a gyerekek túl sok időt töltenek bent tévénézés vagy videojátékok. A felnőttek többsége dolgozik és töltsön szabadidő beltérben. Továbbá, mivel az árnyékban, és a felhős időjárás csökkentheti a szintézisét Pro-vitamin 60% (2).
 2. Az alkalmazás napvédő. Amikor időt tölteni a napot, alkalmazva krém SPF védelmet. Igen, nem lehet vitatkozni azzal, hogy – a bőrrák kockázata megnőtt az elmúlt években. És az orvosok javasoljuk használni a gyermekek és a felnőttek még a téli hónapokban. Azonban, ha ezt a krémet még SPF8, csökkenti a szervezet azon képessége, hogy a D-vitamin 90% -kal. Olyan termék, amelynek nagyobb SPF 30 csökkenti a termelés a D3 99%.

Így próbálja legalább 15 percet egy nap, hogy a nap. Annak érdekében, hogy jobban a reggel. Akkor lehetséges negatív következmények minimálisra kell csökkenteni. De elég ez a fontos vitamin szabad

Deficiency tüneteket

Sok orvos kezdik megérteni, hogy hiányzik a vitamin nagyon súlyos. Nem csoda, hogy az egyik ajánlott kiegészítők, különösen újszülöttek.

A csecsemők és kisgyermekek számára hiány ez az elem nagyon veszélyes. Ez súlyos problémákhoz vezet. Például válthatna fejlesztése az angolkór mellkas. Egy másik negatív megnyilvánulása az elme egy gyermek fejlődik négyzet alakú. Szintén lehet kyphosis (ez egy „béka hasa”) és az O-alakú lábak. A diákok alacsony D3-vitamin nyilvánul a látási problémák és a fáradtság.

A jelenléte a D-vitamin-hiány nehéz kimutatni. Mivel a közös tünetek bizonytalanok, mint például a fáradtság, testi fájdalmak és a fájdalom. Több súlyos hiánytünetek a csontfájdalom és általános gyengeség. Fontos megjegyezni, hogy néha ezek a jelek nem fordulhat elő. Ezért fontos, hogy vérvizsgálatot, hogy ellenőrizze a szintet ez az elem.

A vizsgálatok szerint D-vitamin hiánya lehet komplikációk a következő betegségek:

 • csontritkulás;
 • a szívbetegségek és a magas vérnyomás;
 • rák;
 • depresszió, álmatlanság;
 • arthritis;
 • diabetes mellitus;
 • asztma;
 • sclerosis multiplex;
 • pszoriázis;
 • fibromyalgia;
 • lassan gyógyuló törések.

Apropó, itt van egy videó egy csomó érdekes beszélni következményeit hiány ez az elem. Ügyeljünk arra, hogy.

A legjobb forrásai a D-vitamin

A legjobb forrás napfény. A legtöbb szakértő javasolja, hogy legalább 10-20 perc naponta közvetlen napfényben. Ezek azonban nem javasoljuk a fényvédő. Így kapsz 1000 NE 10000 IU. Ha darkie, akkor be kell többé napozás szerezni elég vitamint. Mivel sötét bőr nagyobb védelmet napozás.

A legjobb időt a napozást a nyár előtt 11:00, majd 16-ti. És télen gyakran mennek ki, különösen akkor, ha úgy tűnik, a napot.

Ott is van egy kategóriában élelmiszerek, amelyek gazdagok „szoláris” elem. A skandináv országokban, beleértve a miénket, meg kell adnia ezeket az élelmiszereket a diéta. Will amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak D3. Az alábbiakban asztal megmondja, melyik étel tartalmazza a legtöbb kolekalciferol. A százalékos adott a bevitel 10 ug (400 NE).

tartalma D3, ug per 100 gramm. termék D3 százalékos aránya a napi érték,%

Liver трески1001000Палтус27,4274Карп24,7247Скумбрия атлантическая16,1161Яйцо2,222Масло krémes. 72,5% жирн1,313Сыр Российский0,969,6Молоко0,050,5

Mivel elem D egy zsírban oldódó vitamin, ideálisan kell fogyasztani zsírral. Ez a jobb felszívódás kolekalciferol. Például lehet, hogy a ghee vagy olaj, diófélék vagy magokat. Azok, akik élnek a skandináv országokban (és ez magában foglalja a számunkra), ezen felül ajánlott, hogy kiegészíti.

Mivel ez fokozza a kalcium felszívódását, néhány gyártó, hogy a kiegészítők párhuzamosan az ásványi. Például a “Kalcium D3 Nycomed”.

Használat utasításokat

A hátránya a napenergia elem most már egyre nagyobb problémát szerte a világon. Különösen nehéz nyilvánul nyugati és északi országok. A közelmúltban növelte a napi ajánlott bevitel D-vitamin a növekedés mértéke a duplája előírt csecsemők, gyermekek és serdülők esetében.

A hazánkban napi bevitel ezen elemének, amíg a következő:

A gyermekek számára

1 года400 МЕ1 – 10 лет600 Matroshka 11-18 лет600 ME

Felnőtteknek:

Férfiak és nők 18-50 лет600 a Memorine és 50 év feletti nők лет800 Mary беременности600-2000 a MEB program időtartama лактации600-2000 NE

Igen, a dózist írhat különböző mértékegységek – NE vagy mcg. Tehát tudjuk, hogy a D3-vitamin 1 mcg = 40МЕ.

szerint egyes orvosok, a fenti dózis jelentősen növelni kellene. Ahogy a legtöbb időt bent, és csak ritkán kimennek. És az Észak-a lakóhely szerinti régió befolyásolja nagy szükség van az elem. Ez különösen nagy hatással van az őszi és téli-tavaszi időszakban. Ezért az orvosok azt javasolják, hogy növeli a felnőttek (nők és férfiak) 800-5000 NE naponta.

Ugyanakkor szem előtt tartani, hogy ezek általános ajánlásokat. Most olvastam a könyvet Transcend az új kutatási testünk. Először is, azt mondják, van, hogy egy vizsgálat értékének vitaminok. És a legtöbb akarta vizsgálni. Ó, írok neked egy minijelentés

Amellett, hogy a multivitamin veszem míg vizes oldatban „egyszerű használat”. Ő gyerekorvos felírt fiamat. Született szeptemberben és csak elkapta az utolsó napsütésben. A gyerekek könnyen kap. Hígítsuk vízben 1 csepp tartalmaz 500 NE. Csak a norma a csecsemők számára. Még ha 2 csepp csökkenni fog, ne aggódj, túladagolni a gyermek nem. Lehet vásárolni a gyógyszertárban, az ár körülbelül 180 ….

A kezdet, hogy tanulmányozza az anyagnak a D3 rájöttünk, hogy súlyosan alulfizetettek. Úgy döntött, hogy megtudja, mi a jobb, hogy. Rájött, hogy az olaj oldatban jobban felszívódik, mivel ez a vitamin a zsírban oldódó. Ajánlása kiegészítő kapszula. Így magam, és férje lesz valami mást vásárolni, nem pedig lopás sajt vizes oldatban

Most vásároljon multivitamin meg iherb. Olcsóbb, mint a gyógyszertárban még kedvezmények. Ugyanez Solgar lehet kapni 2-szer olcsóbb, plusz láthatjuk a vélemények és kiválasztani a legjobb változatot arány ár / minőség. Vannak különböző lehetőségek – dózisban 5000 vagy 10000 IU. Hogyan kell szedni, és mennyi a csomagolásra írva. Íme néhány példa

túladagolás

Fontos tudni mindent az elem. Mennyit és hogyan kell adni a csecsemők és hogyan kell szedni a felnőttek. A fő túladagolás tünetei a következők:

 • hányás, hányinger;
 • rossz közérzet;
 • kimerítő fejfájás;
 • alvászavar;
 • étvágytalanság;
 • fájdalom csontok és az izmok;
 • fehérje a vizeletben.

Túladagoláskor D3-vitamin növeli a szintet a kalcium és a foszfor. Ez felveti annak a kockázatát a fejlődő vese rendellenességek, a porc és az erek.

Bár vitamin túladagolás nagyon valószínűtlen. Ha nem veszi a 600 000 NE naponta 3 hónapig. A nap nincs túladagolás. Hacsak nem lesz egész nap feküdt tylenchina a strandon. Akkor csak a hányinger, gyengeség és egyéb tünetek. Bár a háttérben a égett bőr, észre fogod venni

Top 7 előnyeit D-vitamin

Az összes vitamin nagyon hasznos az egészségünkre. De ez a tétel, akkor különös figyelmet kell fordítania. Itt vannak a legalapvetőbb pozitív tulajdonságait.

 1. Elősegíti az egészséges csontok. A D-vitamin fontos szerepet játszik a kalcium felszívódását a csontokban. Deficiency D vezethet csontlágyulás vagy angolkór. Ezen túlmenően, a fokozott csontritkulás és csonttörés. Tanulmányok kimutatták, hogy a D javítja az állam a mozgásszervi rendszer és gyakoriságát csökkenti esések és törések az idősebbek (3).
 2. Segít szabályozni a vércukorszintet. Cukorbetegség – következtében nem az inzulin vagy elégtelen inzulin kiválasztást követően növeli ellenállását. A vizsgálatok szerint, a D-vitamin elősegítheti a váladék a (4). A kiegészítő bevitele egy elem növeli az inzulin érzékenységet és csökkenti a gyulladást. Számos tanulmány megerősíti a pozitív szerepét a D-vitamin a megelőzésére és kezelésére mindkét típusú diabétesz (5).
 3. véd a rák ellen. Tünetei hiány D jár fokozott kockázata a rák kialakulásának. Ez különösen igaz a mellrák, a vastagbél és a merevedés (6). -Vitamin hatása a rák kockázatát okozza, hogy szerepét a sejt életciklusát. És az a képessége, hogy megakadályozza a felesleges ösztrogén szerepet játszik (7).
 4. Segít harcolni a szívbetegség. Egyre több tanulmány kimutatta, hogy a hiányzó D felveti a cardiovascularis betegségek. Ő is részt vesz a vérnyomás szabályozásában, a koleszterin és a gyulladást. Még nem teljesen tisztázott, megakadályozza a D-vitamin a szívbetegség. De egy dolog ismert: az emberek hiány ezen elem nagyobb valószínűséggel halnak meg koszorúér-betegség.
 5. Javítja az immunrendszert. Vitamin szerepet játszik védelmet megfázás, influenza és a fejlődő autoimmun állapotok. Az immunsejtek tartalmaznak receptorokat D-vitamin, amely megakadályozza a huzamosabb és a túlzott gyulladásos válasz. Mivel a gyulladás gyakran az oka sok krónikus és autoimmun betegségek (8).
 6. Javítja a hangulatot. D elem működik, mint egy hormon belsejében testünk, befolyásoló agyműködés. Hiánya közvetlenül kapcsolódik a szorongás, hangulatzavar, depresszió, álmatlanság, hangulati PMS (9). Alacsony D megakadályozza a megfelelő tesztoszteron-termelését és ösztrogének. És ez vezet a kiegyensúlyozatlanság, ami a jelek számos nemkívánatos tüneteket. Lányok, akik fájdalmas PMS tartalmaznia kiegészítők D3 a diéta.
 7. Segít koncentráció és a memória. Számos tanulmány kimutatta, hogy az elem D befolyásolja a képességét, hogy a döntéseket, a koncentrálóképesség és az adatok visszanyerésére. Az emberek az alacsony vitamin nem teszt is, nehézségei vannak feladatok, amelyek megkövetelik a figyelmet (10). Ez talán ezért is olyan nehéz megtanulni a sikeres vizsgákhoz télen és kora tavasszal
 8. OL>

  kölcsönhatás más gyógyszerekkel

  miatt bevitt barbiturátok növeli annak szükségességét, D3-vitamin. Ezért a kezelés ideje alatt kell beadni további kiegészítés kolekalciferol. Hasonló hatás az olaj van-vitamin kolesztipol és a kolesztiramin.

  egyidejű vétele D3 diuretikumokkal veszélyét növeli hiperkalcémia. De ha az előírt glikozidok és D3 lehetnek szabálytalanságok a szívben.

  A hatékonyságát kolekalciferol csökkentheti epilepszia elleni eszközök és kortikoszteroidok. Abban az esetben, a terápiát az antacidumok magnéziumot vagy alumíniumot tartalmazó, és figyelembe D3 fokozza a toxicitást az első.

  Most, barátaim, tudod mi a hasznos a csoda anyag. És lehet, hogy ha szükséges, pótolni a tartalék a szervezetben étellel. Annak érdekében, hogy ne hagyjon semmit, mit fogok mondani, a következő bejegyzésben, iratkozz fel a frissítéseket. Ez mind a mai: amíg újra nem találkozunk.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...