Egészség és Te

Weichen – erszényes kuplung: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Finom pénztárca kuplung táska az angol stílus a márka Weichen a legjobb ajándék, hogy minden üzlet és gyakorlati ember.

A márka

1990-ben, két kínai rajongók nevezték Wichin és Mandu területén dolgozó könnyűipari, már összeállt, hogy hozzon létre a különböző bőráruk. Több mint 10 éve együtt dolgoztak Guangzhou A világhírű ipari központja Kínában. Jelentős előrelépés a termelés és az értékesítés a termékek tolta őket, hogy gondoljon a létesítmény egy új cég. 2003-ban, a márka Weichen.

A stratégiai természetesen az új résztvevők az üzleti világ már gyökeresen megváltozott. Most a cég szakosodott kizárólag bőr kiegészítők: pénztárca, pénztárca, kulcsok tartók, kis táska, útlevél és egyéb szükséges a mindennapi dolgokat. Minden termék csak valódi bőrből, és megfelel a nemzetközi minőségi előírásoknak.

Products Wihin régóta csak a kínai fogyasztók. Hamarosan meghódították az európai piacon. Hatalmas népszerűsége az európaiak körében élvezett a fényes, Glamour női pénztárcák, kis elegáns pénztárca és a szigorú férfi pénztárcák. Egyes sorok táskák létrehozott fiatal szépségek és elegáns a tizenévesek. 2007-ben Londonban nyitott egy nagy ábrázolása a kínai márkák. 10% -os piaci bőr kiegészítők of America is alkalmaz a cég termékeit. India, Indonézia, Pakisztán, Törökország & mdash; országokban, hogy a cég folyamatosan teret nyert.

Jó hírnév, kiváló minőségű termékek és a kiváló üzleti érzékkel a menedzsment vált a hétköznapi kínai cég egy nemzetközi márka.

Ma Weichen egy nagy gyárban a termelés bőr kiegészítők. Három gyártósorok és több mint 150 szakmunkások és 10 tehetséges tervezők dolgoznak nap mint nap, hogy fenntartsa a márka image. Egy hónap termelnek mintegy 150.000 különböző tárca. Az új termékcsalád elegáns férfi pénztárca tengelykapcsolós Weichen.

Jellemzők pénztárca Weichen

A legújabb sorozatú pénztárcák Wihin utánozza a klasszikus angol stílusban híresek konzervativizmus és a rendszer. Tartozékok ebben a stílusban játszanak kiemelt szerepet. Pénztárca szerint az angol divat iskola, kell egy nemes szín és nem túl részletesen. Kuplung Weichen megfelel a követelményeknek.

A fő előnye a tartozék :

 • Kapacitás. Számos hivatal különböző méretű és célú kompakt elhelyezése a legfontosabb dolog, hitelkártyák útlevél és a telefon. Kényelmes kapcsok és gombok biztonsága érdekében a belső töltelék tartozék.
 • Minőség. A termék készült, tartós, valódi bőr. Kézzel készült. Mielőtt a Department of megvalósulását az áruk egy speciális vizsgálat a minőség-ellenőrzési osztály. Hibás termék újrahasznosítását. Pénztárca, hogy minden követelménynek megfelel, menjen a végrehajtásra. A végfelhasználó fogad árut a legmagasabb osztályban.
 • tartósság. Kiváló minőségű anyagok és a szakmaiság, a gyártók garantálják a tartósságot a kuplungot.
 • Márka stílusban. Pénztárca Weichen & mdash; termék márka. Ez tökéletesen megfelel a vállalkozó. Mögött a tulajdonos a tartozék lesz soha nem beszél az íz hiánya. Éppen ellenkezőleg, mások csodálják a praktikum és az individualizmus.
 • Működés. lehet használni, mint egy szabályos pénztárca, pénztárca vagy autopartage.
 • A esztétikus. Nem elbizakodott, nem feltűnő, egyszerű, vonzó & mdash; melléknevek jellemző Wihin. Klasszikus fekete szín nem hagyja közömbösen olyan ember, még a leginkább extravagáns.
 • Kisegítő. Az ára pénztárca Golden között középen az ár a pénztárca „átmeneti”, és az ár a tárca felvillanyozott európai márkák.

fejlődésének köszönhetően a tervezők Wihin most nincs szükség, hogy viseljen egy zsebben pénztárca arány, egy másik cellába. Tengelykapcsoló táska márka valódi bőr kombinált funkcióinak pénztárca és telefon esetében.

Kényelem, megjelenés, tágas és a minőség a legfőbb jellemzői a termék Weichen.

Sokan állandóan gondolkodik, hogyan vonzzák a pénzt. Tapasztalja meg a gazdag azt mutatja, hogy az első és legfontosabb, meg kell, hogy egy elegáns pénztárca, amelyben Finance „érzi” a nagyságát. Olcsó pénztárca taszítja az energia a bőség ez a pénz nem lesz képes szaporodni. Fontos, hogy a tároló a bankjegyek nézett tiszteletreméltó volt, tágas, funkcionális, idézi fel gondolatait a jövő gazdagság. A legjobb anyag, amely továbbítja az energiát a pénz, a bőr természetes, optimális szín & mdash; fekete. Kuplung Weichen megfelel a felsorolt ​​követelményeknek.

Miután vásárol egy elegáns pénztárca meg az, hogy egy vagy több karaktert, hogy vonzza a pénzt. Köztük: 3 kínai érmék kötve egy szál; kártyák képpel zöld tea (mentalevél, szőlő); Bill $ 1; kis darab torma, egy szál Heather; fahéj. Ezek a karakterek képesek növelni a pénzügyi jólét.

Bills pénztárca kell kiegyenesedett, nem gyűrött. Laposan, előnyösen értékek. Idegen darab papír, naptárak, csekkek, a vényköteles gyógyszerek gátolják a pénz forgási energia kívánatos gyűjteni máshol. A tárca soha ne legyen üres. Nagy bankjegyek feküdjön külön a kicsik.

megjelenés és design

A kiegészítő alakja van egy téglalap, suplementerekített sarkokkal. A tetején a külső felülete a cipzár lesz varrott. Kulcstartó futó készült ugyanabból bőr, mint a többi tengelykapcsolót. Lehetőség van kipróbálni a népszerű hazai eljárás ellenőrzésére a valódiságát az anyag & mdash; hogy egy forró gyufa vagy öngyújtó. A bőr nem fél a rövid érintkezés tűz nem éget. Zipper nyit hozzáférést biztosít a nagy rekesz tervezett útlevél vagy papírok.

Az alján az első az elkészült dombornyomás márkanév & mdash; “WEICHEN”. A hátsó fele sima, minden további nélkül dísztárgyak.

A belső rész két részből áll:

 1. Az első osztály van osztva három rekesz. Egy fér mobiltelefon vagy okostelefon. A második a számlákat. Közöttük körülzáró egy rekesz az érméket (tömörített). A bankjegyek kerülnek a teljes hosszában. A rekeszek olyan tágas, hogy amellett, hogy a pénz, akkor tegye az útlevél és a nyugdíj igazolást, és még egy kis kulcscsomót. A szétválás bezárja egy stabil fém cipzárral.
 2. A második szakasz rengeteg zsebbel hitelkártyák, és kedvezményes kártyákat. A zseb átlátszó lágy polimer, ha nem tud egy fotót, kedves emberek. Az fő rekesz zsebekkel van két hosszú rekesszel. Úgy illik, bankjegyek és / vagy vezetői engedély, és / vagy más fontos dokumentumot kis méretű (biztosítási kártya, a helyi személyi igazolvány, stb.) A jellemzője a belső része a tárca két zsebbel szabványos Micro SD kártya, vagy a SIM kártya. Bezárja a szétválás a két gomb elhelyezett párhuzamos egymással.

A jelenléte több zsebbel és rekeszek minden bizonnyal fellebbezni szerelmesei, akik értékelik az egyszerűség és a funkcionalitás. Érdekes design vonzó lesz a férfiak, lépést tartva a divat. Az üzleti utazók értékelni fogják a minőség és elegancia. Ezzel a mini-pénztárca nem szégyelli jelennek meg nagy társadalomban.

Műszaki

Kapacitás kizárólagos a termék határozza meg a jelenléte:

 • 11 zsebekkel a kártyák számára;
 • 4 rekesz a bankjegyek;
 • 1 további zseb cipzárral;
 • 2 zseb a Sim-kártyák;
 • 1 átlátszó rekesz fotók;
 • 1 rekesz érméket.

Szín: fekete.
Anyag: műbőr.

Méret: 19,5 cm x 9,5 cm x 3 cm

Ár

Az ára erszényes Weichen függ a kivitelező . A hivatalos honlapján az ár a kuplung táska & mdash; 1Gastrenit rubelt. Az oldalakon a különböző online áruházak és megtalálja több olcsó. De valószínűleg akkor befut egy hamis. Ebben az esetben, azt kockáztatja, hogy megkapja a hibás terméket a bőr, esetleg hibák.

Hogyan és hol lehet megvásárolni

Hivatalos forgalmazó, dolgozik közvetlenül a gyártóhoz, garantálja a minőségi férfi javítása. Csak a honlapján a kivitelező akkor ajánlott vásárolni Weichen. Ellenkező esetben a csomag házhoz jön az e-mail, lehet, hogy egy macska egy zsák. Vissza pénzt a hibás tengelykapcsoló, vásárolt egy ellenőrizetlen eladó, szinte lehetetlen. Ezt támasztja alá az a véleménye arról pénztárca Weichen.

rendelése van szüksége:

 • látogasson el a hivatalos honlapján a kivitelező;
 • töltse ki a megrendelőlapot;
 • válassza ki a szállítási módot (operátor fogja hívni vissza később, és segít ebben a kérdésben);
 • számíthat elegáns termék.

Fizetési készül kézhezvételét (úgynevezett “utánvéttel”).

Szállítás Mail Oroszországban. Class csomagokat küldeni a vevő az első. A becsült költsége a csomag & mdash; a 350 rubelt (a tartományban a régió növeli a végső összeg).

Az erszényes megy nap sorrendben. Lakói Moszkva és Szentpétervár kaphat az árut két vagy három napon (gyorsított szállítással áll rendelkezésre). A távoli régiókban a csomag legfeljebb 2 hétig. A küldő zajlik naponta kétszer, hétvégén is.

Amikor a küldő parcellák ez egy egyedi számot, amelyet elküldött e-mailben. Ezen szám követheti a helyét a terméket. Ha a csomag lesz az irodában, az a címzett értesítést kap. A dokumentum el kell menni a postára & mdash; egy útlevél. Mail tartja a poszt egy hónapon belül. Abban az esetben a csomag szállítás közben megsérült, az eladó vállalja, hogy cserélje ki a terméket.

A hivatalos forgalmazó által vezérelt a törvény „A fogyasztói jogok védelme”. Ha belül 2 teljes héten átvételét nem szeretné megtartani divatos kiegészítő, pénzvisszafizetési garanciával. Ahhoz, hogy a pénz, akkor kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Miután el kell küldeni az árut vissza. Postai költség az eladó.

Finom pénztárca kuplung táska az angol stílus a márka Weichen a legjobb ajándék, hogy minden üzlet és gyakorlati ember. A márka 1990-ben, két kínai rajongók nevezték Wichin és Mandu területén dolgozó könnyűipari, már összeállt, hogy hozzon létre a különböző bőráruk. Több mint 10 éve együtt dolgoztak Guangzhou & mdash; …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük