Egészség és Te

Willson Silane Guard – folyékony üveg: véleménye, ár, hol lehet megvásárolni

Hibátlan megjelenés a kocsi & mdash; nem csak egy álom a tulajdonosa, hanem jelzi a státuszt. Ez szégyen, ha annak ellenére, hogy az állandó gondoskodás, a vas ló néz kétszer olyan idős. Az ilyen helyzetekben segít innovatív bevonat kültéri Willson Silane Guard. Ez nem csak támogatja a megjelenés, hanem védi a festéket a károsodástól.

A problémát a tulajdonos és a döntés

Az autó megjelenése, függetlenül a használat folyamatosan gondozni és védelme. Sok autósok, miután megpróbált különböző készítmények célja, hogy fenntartsák a tökéletes megjelenést a technológia, nincs eredménye, folytatva a keresést a legjobb módja. Emellett folyamatosan ott szerzi sok apró karcolások a felületen. Folyékony szi Willson üveg Guard megbízhatóan védi a felső réteg a kedvezőtlen tényezők.

befolyásoló tényezők romlása

A művelet személyszállítás mindig vannak körülmények, amelyek csökkentik a vizuális és sebzést okoz. A kedvezőtlen időjárási viszonyok (jégeső, fagyott hó), a csökkenő faágak baj, hogy elhagyják a parkoló, sehol feltörekvő az állatokat, ami karcolás lábat és karmokkal.

nélkül megfelelő tartási, mind ezek a tényezők teszik a vas ló keres egy pár évig. A tulajdonosok az ilyen szállítási egységek próbálják alkalmazni a különböző módszereket, hogy érdekel, de nem kap megfelelő eredményt. Találtam egy kiutat a helyzet kíséri további problémákat a tulajdonosok.

hátrányai népszerű gondozási módszereket

Gyakori módon, hogy vigyázzon a lakkréteg gyakrabban jár jelentős anyagi és idő költségek. Polírozó bármilyen márkájú gép nem olcsó. Ez nem lehet végrehajtani függetlenül, minden esetben vegye fel a kapcsolatot a szervizzel.

Ez nem minden nap meg kell javítani a burkolat, keresve előadók némi időt vesz igénybe. Ezen túlmenően, a mester ezt a munkát nem lehet megbirkózni túl jól. Javítás bevonat néhány hónapig tart, ami teljesen elfogadhatatlan egy forgalmas és mobil hoszt.

Mi teszi az autót, sebezhetetlen és ellenállhatatlan

A védőréteg Willson Silane Guard segít a tulajdonos rövid ideig kis költséggel, hogy elérjék a kívánt eredményt. Ő már nem lesz, hogy megtalálják a plusz pénzt, hogy csiszolják a karosszéria és egyéb autóalkatrészek.

fenntartása megjelenése

Amellett, hogy a kedvezőtlen külső körülmények, a vas ló hatását és más romboló tényezők. Ez a mechanikus és kézi tisztítás és közúti reagenseket. Celanova elegyet megakadályozza kisebb karcolások okozta a tisztítás során a szennyeződés, a pusztító hatását a sampont és a víz nyomása. A hatás a közúti reagensek a test nullára csökken.

A folyadék képes összehangolni a kis karcolásokat, hogy extra Shine. A kezelés kombinálva a meglévő szín adja a mély, gazdag hangot. A gép már meg újabb hosszú ideig, ami növeli a piaci értéket.

Az innovatív védelem, a tulajdonos egy személyszállítási egység jelentősen csökkenti a költségeit polírozás és védi a vas ló a további károsodástól. Ez nem igényel időt és költséget.

Univerzális szerszám

Megjelent a japán gyártó folyékony üveg Willson azoknak gondozó autóját segítsége nélkül szakemberek. Nagy kereslet miatt a termék a könnyű használat és intézkedések hatékonyságának.

Mi a termék

A eszközökkel, amelyek megvédik a testet az autó kapta a nevét, mert hogy a test „üveg” hatást. Celanova az elegyet egykomponensű készítmény. Release formában műanyag palack. Amikor a zománc is megőrzi színét sokáig. Ezen túlmenően, a fényes ragyogás eredményeként kapott kezelés örömére a tulajdonos az autó egy évre.

Továbbá, a test válik vodootlivnoj hatás, ami nem, de pozitív hatással annak megjelenését. Az eszköz képes megbízhatóan védi az autót a hatása kedvezőtlen külső tényezők. Néhány tévesen úgy gondolja, hogy a termék folyékony álltal Willson üveg Guard. Azonban kinevezése csak addig van érvényben a fogzománcot.

A termék előnyei

A termék működik, így a használat után kisebb karcolások, chips és repedések a zománc látható. Az autó fog kinézni az új akár éveken kezdete után annak működését. Az eszköz könnyen használható, hosszú ahhoz, hogy az eljárás nem fog sok időt.

Az ára folyékony üveg kicsi, akár több rétegben kevesebbe kerül helyreállítani a fogzománcot. Az autó tulajdonosa nem kell félni a kis balesetek, természeti katasztrófák, valamint az agresszív vegyi úton. A termékeket Japánban, így hogy magas minőségű, mint más márkák elő ebben az országban.

Szakemberek jól ismert japán cég kozmetikai termékek, régen megoldotta a problémát a javítás egy autó egy rövid időre, továbbá a szolgáltatások az emberek, akik nem szakemberek ezen a területen. A keverék, amely megfelel ezeknek a követelményeknek, termelődik, és van egy hatalmas népszerűségre.

összetétele és hatásmechanizmusa

A fejlesztők Willson Silane Guard nem az ő része a legtöbb kényelmes és biztonságos az önálló alkalmazás, valamint ösztönözzék a bevonat, hasonló textúra az üveg.

Mi Celanova bevonat

A keverék tartalmazza a következő komponenseket:

  • A szilícium-dioxid, amely létrehozza a felszínen az autó át nem eresztő polimer film;
  • polimerek szilán alapú, hogy megkönnyítse biztonságos kapcsolat folyékony üveg, hogy a jármű testéhez;
  • olaj oldószer, megakadályozva megvastagodása a készítmény az injekciós üvegben, és az elején a kérelem;
  • Hardener & mdash; olyan anyag, amely elősegíti az erős védőfóliát.

Hozzávalók folyékony üveg optimálisan egyensúlyban hogy akadályozná kár, hogy hangsúlyozzák az emberi méltóság az autó, és elrejti a hibákat. Rész nem tartalmazza a viasz és szilikon, amely csak kozmetikai hatás.

hatékony befolyásolása

felvitele után a készítményt, terjed az egész bevonat, felszívódik a zománc, a repedések és a kis dudorok, szilárdan tapadó felületek. A szilícium-dioxid kiindulási munkáját, segít a polimer film megszerzésére keménység, és a forma részei az autó.

A szárítás után a védőréteg készen áll agresszív környezetben, a zománc tökéletesen néz ki. A taszító hatás miatt a felhalmozási iszap nedves időben a felszínen, és a megjelenése foltok.

Amellett, hogy létre akadályokat a csapadék hatása, samponok, kisebb karcolások Willson szilán folyékony üveg védi a szervezetet a rozsda. Ez a tényező nem csak rontja a megjelenését az autó, de elpusztítja azt.

A szakma véleményének

A szerelő a töltőállomás autó mondani Willson Silane Guard, mint hatékony és gazdaságos eszköze, amelyek fogyasztása per szállító egység kicsi. A szakértők figyelmét, hogy a költség az ilyen munkák a töltőállomásokon csökkenni fog az újdonság elérhetővé vált a vásárlók számára.

Mechanika úgy vélik, hogy az eredmény feldolgozása a festék néz ki, mintha a külső nemrég frissült a kabinban. Az ő állapota nem fenyegeti a hatását a bokrok, eső, jégeső, a közvetlen napfénytől.

Hogyan kell használni

japán szakemberek gondoskodtak az egyszerű alkalmazása a termék. Az eljárás során elérni a legnagyobb hatást meg kell, hogy kövesse az összes gyártó ajánlásait és biztonsági követelményeknek.

A munka megkezdése előtt meg kell mosni az autót, ha kimutatható, hogy megszüntesse az összes zsetont és a rozsda. A felület a test letöröljük a zsírtalanító szerrel. Amikor teljesen száraz test feldolgozása elkezdődik a folyadék egy nedves szivaccsal az oldatban.

A készítményt alkalmazni, dörzsölés nélkül, óvatos mozdulatokkal. 10 perc elteltével, a lengyel a felület szánt ilyen célokra egy szalvéta. Hagyjuk száradni 8 órán át. Ajánlott dörzsölés három rétegben. Lehetőség van alkalmazni a nagyobb összeg, de nem a fenti öt.

Munkavédelem

A folyadékot alkalmaznak a tágas, jól szellőző helyen, nem hatol be a közvetlen napfénytől. Munkaterületen védeni kell a portól és az alacsony hőmérséklet. Hogy elkerüljük a részecskék bejutását a bőrbe, munka kesztyű, zárt ruházatot. Abban az esetben, megsemmisítése a bőrben, azonnal öblítse le vízzel.

A feldolgozás alá csak a lakkréteg, a tévhit, hogy az akvizíció folyékony álltal Willson üveg Guard, úgy kell elfelejteni. A termék nem alkalmazható gumi, műanyag, üveg felületén.

Használat előtt figyelmesen olvassa el a készlethez tartozó gyártó utasításait. Ez takarít meg időt és energiát, védi a gépkocsi kísérletek, valamint folyamatosan az élet és az egészség.

A áruk értékét

Az eladó honlapján megvásárlására Willson álltal a kedvezményt 50 százalék. Az ára a különböző országokban:

  • Oroszország 1990 RUB
  • Belarus 66 Bel. RUB
  • Kazahsztán 9990 tenge
  • Kirgizisztánban & mdash; 1700 som
  • Ukrajna 1990 UAH

A termékek megvásárlása

A legjobb módja, hogy a folyadék, hogy megvédje a zománc az autó, hogy menjen a helyszínre, az eladó és a kérést. Bal telefonszámot, majd a hívás a munkavállaló tisztázására rendparaméterek. Kifizetése parcella után átvételét a címzett. Nem kell megvásárolni az árut a tulajdonos, ebben az esetben, ez lehet hamis.

Hibátlan megjelenés a kocsi & mdash; nem csak egy álom a tulajdonosa, hanem jelzi a státuszt. Ez szégyen, ha annak ellenére, hogy az állandó gondoskodás, a vas ló néz kétszer olyan idős. Az ilyen helyzetekben segít innovatív bevonat kültéri Willson Silane Guard. Ez nem csak támogatja a megjelenés, hanem védi a festék …

div >

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük